Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi cepljenje kakšne rekcije, pa lahko otrok dobi po cepljenju razen vročine. Saj vem sem neuka, ampak... polivanje vem, da se je o tem že dosti govorilo. Tudi mi smo imeli prej to težavo, pa se je potem rešila sama od sebe. Nič posebnega nisva delala. Sedaj pa že tri dni spet ogromno poliva. Tiste, ki ste imele to težavo, kako ste jo rešile. Vem, da če otrok pridno lula in kaka ter pridobiva na teži naj se ne bi obremenjevali preveč, ampak vsakeršen nasvet bo dobrodošel. Tiste ki dojite, ali dojite tudi leže? Jza imam kar teževe z dojenjem sede, saj je Taj Gabriel včasih še vedno zelo nemiren med dojenjem. Brca , maha z rokicami, obrača glavico, včasih imam občutek, da mi bo joško iztrgal. Sede ga jaz z težvo držim, je namreč dolginček in še krotim povrhu. Vem tudi, da bi moral biti želodček nižje od glavice med dojenjem. Vendar tudi če zamenjam položaj ne poliva nič manj. Mi smo dva dni zapored katastrofalno spali (ponoči). Taj G. zelo hitro zaspi, ampak zbudi se še hitreje. Med spanjem je preveč aktiven in potem zbuja sam sebe. A je vzrok tega lahko AD3 kapljice? Začeli smo jih sedal jemat.A ima katera podobno izkušnjo? Polivanje sem jaz "zajezila" tako, da jo hranim bolj v pokončnem položaju, napol sede. In po hranjenju je vsaj 15 minut v pokončnem, da podre vse kupčke. In je dosti boljše. S tem, da ponoči ne podirava kupčka in sploh ne poliva. Nič jasno, pa dobro. Vesela sem, da se je polivanje umirilo, ker je bilo groza, ko je vse ven letelo. Aja pa pazi, da se na enkrat ful ne naje. Ali vmes podiraš kupčka ali pa še boljše, da ima premore med hranjenjem, če seveda ni neučakan jedec. Pa pazi, kako ga dviguješ po hranjenju, čim manj okoli želodčka stiskat ali prehitrih gibov.
|