|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
5.6.2009 14:47:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Katere terme v SLO pa bi sploh bile primerne za dojenčke? Tam bi najela kak apartma...sem malo gledala Terme Lendava..pa Čatež....pa 3000??? Pa ne vem, kako je kaj tam z oporečnostjo vode....??? Je kateri kaj več znano?

Aja, pa danes sem nabavila rdeč Fredov obroč! user posted image

Jaz ti priporočam terme Olimje. Za user posted image  je super lepo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
5.6.2009 14:47:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

A vaši otročki zaspijo sami od sebe, če jih položite v postljko budne? Taj Gabriel zvečer ponavadi zaspi med dojenjem in ga potem samo v posteljko položimo. V primeru, da se pa zbudi ga je potrebno ponovno uspavat na rokah seveda, če ne je tako dretje da je joj. Sam od sebe ne zna zaspat, ampak se začne jokat in obračat po posteljci, tako da se na koncu zagozdi, saj je prevelik za vodoraven položaj.
Sem ga pa eni par krat pustila, ko je jokcal in je zaspal od utrujenosti, ker se je tako jezil.

Se trudim, ja, da sama zaspi. Predvsem ker smo imeli s tavečjo ful probleme za spanje. Se je kot dojenček navadla zaspat na joški in so se problemi skoz vlekli, tud ko se ni več dojila.
Niko dam v posteljico ko se naje in z dudo ponavad sama zaspi. Res pa je, da kar traja včasih. Se še "premetava", jamra, še kak kupček je treba podret... in tako. user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
5.6.2009 15:32:11   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Katere terme v SLO pa bi sploh bile primerne za dojenčke? Tam bi najela kak apartma...sem malo gledala Terme Lendava..pa Čatež....pa 3000??? Pa ne vem, kako je kaj tam z oporečnostjo vode....??? Je kateri kaj več znano?

Aja, pa danes sem nabavila rdeč Fredov obroč! user posted image

Jaz ti priporočam terme Olimje. Za user posted image  je super lepo.

Jaz pa terme 3000, ful imaš placa za sprehode, dojenčkov je polno, lani julija sem bila tam, pa so bili sam dojenčki, da se je še meni lušte delalo, kdobivedel da sem bila že nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
5.6.2009 15:33:44   
Lolita23

A vaši otročki zaspijo sami od sebe, če jih položite v postljko budne? Taj Gabriel zvečer ponavadi zaspi med dojenjem in ga potem samo v posteljko položimo. V primeru, da se pa zbudi ga je potrebno ponovno uspavat na rokah seveda, če ne je tako dretje da je joj. Sam od sebe ne zna zaspat, ampak se začne jokat in obračat po posteljci, tako da se na koncu zagozdi, saj je prevelik za vodoraven položaj.
Sem ga pa eni par krat pustila, ko je jokcal in je zaspal od utrujenosti, ker se je tako jezil.

Se trudim, ja, da sama zaspi. Predvsem ker smo imeli s tavečjo ful probleme za spanje. Se je kot dojenček navadla zaspat na joški in so se problemi skoz vlekli, tud ko se ni več dojila.
Niko dam v posteljico ko se naje in z dudo ponavad sama zaspi. Res pa je, da kar traja včasih. Se še "premetava", jamra, še kak kupček je treba podret... in tako. user posted image

Moja pa je potem pa prebereva 2 ali 3 pravljice in jo dam v napol budnem stanju v posteljico in zaspi.user posted image Še nikol mi ni med dojenjem zaspala, če pa je prej zaspala, kot sem jo dala v posteljico se je zbudila po 10 min in jovo na novouser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
5.6.2009 15:50:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

moram to deliti z vami, ker mi je kar kamen se odvalil od srca ko sem prebrala pošto...

Miha je sprejet v vrtecuser posted image user posted image user posted image
super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa še nismo dobili ničesar iz vrtca, tak da verjetno nismo sprejetiuser posted image . Sicer pa itak nisem niti pričakovala..

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
5.6.2009 15:56:17   
tasa_m

Zvečer dam jaz Lijo takoj po dojenju v posteljo in zaspi. Ne, sicer takoj ampak se trudi user posted image mogoče ji res večkrat zaporedoma duda ven pade, kot ponavadi ampak tud to rešimo.
Popoldan pa se jaz večino vležem zrave nje in probava obe zaspat..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
5.6.2009 16:57:29   
Anonimen
lp,evo nas iz pregleda kolkov...vse ok.rešili smo se širokega povijanja...posvetovalnica 18.6

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3907
5.6.2009 17:21:56   
Anonimen
pa tudi polivanja smo se rešili,odkar pije rižolinouser posted image user posted image ...kolko vaši pojejo??moja 90ml že skoraj 1 mesec..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3908
5.6.2009 17:48:59   
KOKICA32

Tudi pri nas je smotano vreme...najprej je ful deževalo, sedaj pa je oblačno  in zgleda kot da se bo spet vlilo...nič ne bo s sprehodom....Nimam prevleke za dež za na voziček. Ve imate? Za Taso vem, da jo ima, ko je že enkrat slikico pošiljala. Je katera kupila ono univerzalno v Mullerju? Me zanima, če vsaj približno gor paše? user posted image

Jaz jo imam ja, ampak original za PP. Tista iz mullerja pa paše na vsak voziček.user posted image
Je fajn met prevleko, da te tud dež ne ustavi za it ven. user posted image

Točno tak..al pa da te kje zunaj uhvati! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
5.6.2009 17:51:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia

lp,evo nas iz pregleda kolkov...vse ok.rešili smo se širokega povijanja...posvetovalnica 18.6

Superca! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
5.6.2009 17:52:18   
KOKICA32

pa tudi polivanja smo se rešili,odkar pije rižolinouser posted image user posted image ...kolko vaši pojejo??moja 90ml že skoraj 1 mesec..

Super tudi, da ste se rešili polivanja.user posted image user posted image user posted image   Moj poje kakih 130ml/ obrok ali pa kakih 30ml več ali manj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
5.6.2009 18:48:56   
pondelak

Superca! user posted image user posted image

jeee user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
5.6.2009 19:40:34   
mama_milchy
čestitke za obmesečnice in posvetovalnice user posted image

felix, samo tej tvoji svakinji bo pa težko s tremi; upam, da bo imela kakšno pomoč, če že moževe nima, revca;

polivanje: mi se dojimo sede v visokem položaju; po dojenju je pa še cca.10 minutk dvignjena razen ko zaspi takoj; skratka tako kot je Najaa napisala; dojenje leže je pri nama 1x dnevo takrat ko greva počivat skupaj

=jasna=, tvoja pediarinja naj bo vesela da otroček pridobiva na teži; jaz sem z mojo skoraj znorela, ker je Žiga bil vedno pod tisto črto njihovi in je skozi govorila, da bo treba dodajat, ga hranit ponoči in kaj ti jaz vem kaj, samo on ni še danes nek jedec; pri 4letih je visok 112cm in težek cca.18kg;
aja, moji sestrični pa je P zabičala, da malemu ne sme nič dodajat GH, ker ima pri 4,5 mesecih skoraj 9kg; je pa samo dojen

yania, a Naja je kej boljša?user posted image user posted image user posted image user posted image

MalaČebelica, otročiček je tvoj in je čistno normalno, da te skrbi zanj; sej kolko krat sej jaz Žigija brez veze peljela ampak si tako vsaj pomirjen

dana, če flaško odklanja, imaš mleka dovolj; meni so pri Lei svetovali v P, da ji dodam flaško zvečer, ker je zgibljala na teži ampak je ni in ni hotla, mogoče pojedla 20ml, pa sem kr odnehala (na koncu je bil vzrok izgube teže: viroza)

poka, hitro se preseli, da bomo šle pol na kavico in dolg čvek

cita, kaj te muči tokrat, mogoče ti lahko kako pomagam; drugače pa se drži user posted image

yania, ni panike, ti pošlji ko boš lahko; sej pri nas zdaj tak al tak dežuje pa mi moramo še oar gramov pridelat

prevleka za dež: jaz jo imam za športni del samo še to ne vem, če bo uporabna, ker mi je že pri Žigcu nagajala zadrga; kakšna pa je ta iz Muelerja?

Lolita, kam greste na morje?

Kokica; mi zdaj že tretje leto zapored hodimo v Terme Olimia, je lepa okolica in primerna za sprehode; sobice so lušne; bazeni pa prijetno topli za otročke in kar je najpomembneje dveno čiščeni

uspavanje otročka; jaz Leo umijem, skopam, podojim in položim v posteljico, vklopim vrtiljak in grem pa zaspi, no če prej duda ne pade iz ust seveda, ker pol je jok samo takrat se usedem na posteljo in ji dam dudico nazaj v usta pa počakam, da zaspi; roke pridejo v poštev samo čez dan oziroma še to čimmanj ponavadi se kr vležem zraven nje na ta veliko posteljo in zaspiva skupaj, če da Žigec mir seveda

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
5.6.2009 22:04:28   
yania
Ojla....kako ste? Naš Timonček ima danes ene težavice s spanjem...ne vem ali ga je okolje tako motilo, da kar ni in  ni spal mi nič čez dan...namreč smo bili v Citiju, od 14. do 18., pa je mogoče slabo urco odspal....to se še ni zgodilo. Ko je zaspančkal, pa fuuul v jok, kot bi nekaj sanjal, in to tako neutolažljivo jokal, s solzicami. Evo in spet zdaj zvečer, je zaspal težko in ko je končno omagal, je čez 20 minut spet začel jokcati....je moj rekel: a si mu danes kaj takega dala?....ma nisem, razen ital.kapljic (AD3 z vitamini) ki jih ima itak vsak dan...ne vem, a je možno da kaj sanja?...al ga pa kaj matra...mogoče kak zobek že ven leze, ko res rokce zelo tišči v ustih, ko je buden, ves čas.....

Ja, naša Najčka je pa boljše, hvalabogu...jutri gredo z mojimi v terme Olimije, pa jo bova šla verjetno v sredo iskat, da bo v četrtek lahko na zaključku v vrtcu (če bo lepo vreme), pa še v petek bi odpeketali na Krk, ko že ta vikend odpade....sem pa tako žalostna, ko me je prej klicala ena prijateljica ko se drugače uredu zastopimo, samo včasih ne sprejme mojega stališča, mnenja....ona direktno pove kaj misli...mah, ....a zakaj gre?...eno soboto bo njen mali praznoval RD, in sem rekla, da že zdaj 2 vikenda mogoče ne bomo šli na KRk, in da 3.vikend, pa skoraj gotovo gremo...in to ni sprejela...čeprav sem rekla, da se bi potrudili, da bi prišli in da če bo grdo vreme, da bomo gotovo doma, samo ona hoče to vedeti do torka zdaj, da kensla tiste ki ne bi prišli, in povabi koga drugega...potem pa sem ji samo rekla, da eni naši dobri prijatelji pač rečejo, da tudi če ima ne vem kdo RD, zaradi tega ne ostanejo v Lj , da jim  morje fuuul pomeni, poleg tega pa je pavšal preveč drag, da bi cel vikend vrgli stran in potem spet en teden, zaradi enega RD....jaz sem istega mnenja...ne vem no...pa ni problem čez teden, samo res si že tako težko privoščimo tole, res, pa že tako mi moj skos pravi, zakaj ne grem dol s tamalima, pa kaj ko je vedno nekaj, pa nastop v vrtcu, pa plesne, pa pregledi...no 15.ima Timon spet pregled, pa 17.razvojno...mah...ne vem zdaj kako naj to rešim...moj je čisto popenil in je rekel, da bo on njenega jutri klical, da pač že tako ne bo on koristil drugega kot vikende, ker ima delo, in da bomo čez vikende pač doli....
problem je v tem, ker se ji nočem spet zameriti, ko enkrat sva že imeli en orenk kreš...ko sva bili skupaj z malimi na morju, pa ona je rekla, da mi ne bo zamerila, samo točno vem, kako bo....please...mnenje...
U bistvu sem ji zelo hvaležna, saj mi je ogromno cunjic posodila, in to res lepih od njenega miška, samo kaj, ne morem potem samo kimati in biti tiho...a ni res...

< Sporočilo je popravil yania -- 5.6.2009 22:08:11 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
5.6.2009 22:10:35   
yania
leo*tia user posted image user posted image user posted image  za pregled....pa Naaji obarvaj podatke,da osveži seznamček.....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
5.6.2009 22:13:08   
mama_milchy
yania, pa kakšna je to prijateljica???? kaj pa recimo, če bi ti njej potrdila, da pridete pa recimo kdo od vaju zboli (ma to tako govorim, k veš da je vse možno) in bi ti recimo dan prej odpovedala.....ma z otroci sploh kaj težko planiraš dan/dva vnaprej kaj šele tam do neke sobote....sicer pa bi lahko razumela, da želite na mini dopust in konc...sej RD bo še pa še...predprejšnji teden je prijatelj od Žigca praznoval RD in smo bili povabljeni ampak mi smo tisti teden šli v Črnomlje in sem pač rekla, da naju ne bo (ma to dva dni pred RD) in je rekla OK pa bomo šli na tortico

nisem kaj dosti v pomoč, a

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
5.6.2009 22:19:08   
Steffi
Mama_milcy kako ste se imele danes? Midva na žalost nisva mogla prit.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3917
5.6.2009 22:27:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image evo par slikicuser posted image

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3918
5.6.2009 22:32:37   
mama_milchy

Mama_milcy kako ste se imele danes? Midva na žalost nisva mogla prit.

uuuu, prave čveke na kupu; jaz, MaJaLe, Najaa in NoBady pa seveda dve pupiki in dva prava mala moža; smo se lepo načvekale, poslikale in seveda kavico spile; no Lea je bila mala tečka, je blo prav čudno k ponavadi je vedno pridna, danes je pa zgleda imela slab dopoldan, ki se je kr do večera vleku in zdaj je revca komaj zaspala; popoldan je hotla bit skoz na joški ma ne jest ampak sam jo lizat, sem kr utrujena

punce, a vas kdaj ščipne v prsih ko vdihnete? mene danes prav zaboli v desni dojki user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
5.6.2009 22:33:57   
yania
ada user posted image user posted image user posted image  za vrtec.......jaz tudi upam da drugo leto tak čas dobimo pozitiven odgovor, da gre septembra 2010 Timon v vrtec, Naja pa v 1.razred....no Naja gre zagotovo user posted image ....

Stefi, glede spanja, naš Timon vedno zvečer po 5.hranjenju, nekje med 20. in 22.uro zaspi sam. Ko poje, poderemo kupček, ga poloćim noter, pobožam, dudika, mal pogleda in zapre učke....res ne vem, kaj ga je danes matralo da se je zbujal...mogoče res to, ko smo cel dan bili pokonci, samo ni mi jasno, da če je že zaspal , zakaj se je zbudil, ne bi rekla, če bi težko zaspal in bi bile težave z uspavanjem....
Kako je to, če moraš nositi dobro vem, ker sem to izkusila pri Naji in sem si vedno rekla, še dobro da je med lahkokategornikiuser posted image user posted image , ker so bili njeni vrstniki kako kilo ali več težji.....sem jo nosila in pela zraven, pa guncala, in je zaspala...vsak večer...pojma nimam , kje naredimo napako...ali pa je pač takšen otrok, da to rabi....ker glede cartanja, ne bi rekla, da Timona kaj manj, mogoče še več, je pa res , da ni skoraj nič pri meni v naročju, ker se veliko bolje počuti na postelji, kavču, previjalni, vozičku,,,ma samo da mene vidi in se pogovarjava...v naročju pa kar sitnari včasih....ja, otroci so si različni...ne vem, kaj naj ti svetujem, mogoče , da si zraven ko joka, ga daš vseeno v posteljo in ga samo božaš....glej, ena kolegica, ko je njena tamala z mojo Najo v vrtcu...ni dala tamale na kmetijo za 3 dni, ker je mala navajena, da jo mamica boža po hrbtu, dokler ne zaspi, oz.se mora vsaj dotikati nje. Je rekla, da je zadnjič vztrajala, da je ne bo, in je samo sedela zraven postelje, ma mala se je tolko časa premetavala in lezla vse nižje po postelji, da se je je vsaj z mezinčkom na nogi dotikala, in je bilo uredu...hm, kako zahtevno so eni, a ne?...pa saj hitro zrastejo....
Mama m....ja sej, potem se vprašam, kaka kolegica mi je to..imaš prav, samo res mi ni lahko, ker vem, da si bo razlagala, da ona si je lahko čas vzela zdaj maja za moj RD in za Najin 5.rd tega meseca, no ampak, jaz bi razumela, če bi rekla, da jih žal ne bo iz tega ali onega razloga....bi pač en drug dan prišli....žjaz si pa zdej belim glavo, moj pa pravi: ej, ma jaz imam enih drugih bolj pomembnih stvari v glavi, kot to .....ne bom se s tem ukvarjal...

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
5.6.2009 22:41:05   
yania
Primorke, kje pa so kake slikice ??????

Glede špikanja, ti ne znam pomagat...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
5.6.2009 22:49:48   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Primorke, kje pa so kake slikice ??????

Glede špikanja, ti ne znam pomagat...

pridejo; sta Nobady pa Najaa slikale; ma pridejo, pridejo sigurno; mislim da bojo na FB dale tak smo se nekak odločle

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
5.6.2009 23:05:20   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Mene tud ta prevleka za dež zanima, je nimam pa jo bi včasih kar fajn blo imet.

Mi smo jo imeli pri prejšnjem vozičku...in smo jo rabili vre enkrat...

www.by-ab.si

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
5.6.2009 23:11:10   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Lolita, kam greste na morje?

Parcelo imamo pri Puli na Kavranu, ful lep plac borova hosta, divje plaže, včasih so si nekateri gradili vile, sam so moral vse podret, mi nismo nič gradili.user posted image Je pa res da imamo sam eno prikolico, pa še v tisti naj ne bi smeli spat,midva taboriva imava pa ta šotor

http://www.sun-fun.si/slo/katalog/str_sotori/comored.htm

V bistvu sva zastonj na morju, ker ni nobene takse, pa nobenega plačevanja kampa, le hranauser posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3924
6.6.2009 7:33:27   
ČESTITKE ZA OBMESEČNICE...

TULIPAN LIA ZA 2 MESEC

SPPS MARCEL ZA 3.MESEC

DALI ETIEN ZA 3 MESEC

IN SEVEDA NAJSTAREJŠA TROBENTICA MOJA LIA ZA 4 MESECE

< Sporočilo je popravil cita -- 6.6.2009 7:34:16 >

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?