|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
4.6.2009 21:40:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Hej hej...se javljam po nekaj dnevni odsotnosti...na hitro, ker mala Lori je v stanju prebujanja...
...torej že teden dni sem pošteno prehlajena in seveda se je od mene nalezla tudi Laura user posted image k sreči ne v tako močni obliki kot pri meni...nosek ni zamašen, ampak kašljati pa zna kar konkretno...polivanje se še kar nadaljuje vendar v manjši meri kot pretekli teden...morda tudi zaradi najinega bolehanja...mala je 'prešla' na nov režim kakanja...navadno se pokaka 1-2x na dan in to tako močno, da jo moram celo preobleči user posted image ...vse skupaj pa je podprto z napenjanjem, jokom, nespanjem in totalno zmešanim ritmom, ki smo ga imeli prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj se je začela ponoči zbujat in potem enkrat takoj zaspi nazaj, drugič se mora dojiti, tretjič bi bila samo budna....jaz pa v user posted image ...zadnje dni sem totalno pod stresom in sem vesela samo k oLori pančka user posted image
Drugače pa smo sedaj nazaj v KR in tukaj imamo v povprečju 2-3 stopinje hladneje kot v LJ tako, da Lori zopet oblačim po 'šolsko' - 2 plasi zgoraj, žabice in nogavičke. Ko se gremo pa zvečer kopat pa obvezno prej segrejem sobico in spalnico.
Danes smo dobili OI...Lori izgleda tako smešna na slikici user posted image ...resen pogled, malce priprta ustka in polna lička...za morje bo čisto ok user posted image ...še 14 dni in šibamo...me prav zanima kako se bomo rihtali, ko bomo 2t totally alone.

ALARM!

To s kakanjem mi je zelo znano user posted image , tudi Ela je začela kakat le dvakrat ali celo enkrat na dan in to tako, da ima drekec v popku user posted image user posted image user posted image . Pa ful je tekoč, pa ne vem, a je to ok, ali ima drisko? user posted image Pred par dnevi smo zato morali urgentno iz trgovine domov, ker je prišlo vse čez na bodi in lupinico. Ni kaj, naši zakladki "ga orng sračkajo" user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.6.2009 21:50:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
Nikec tehta 4900g, torej je pridobil natančno 1 kg, meri pa 57cm, obseg glavice 39user posted image . Naslednji pregled 7.8.09
druga vse super danes pa začnemo z AD kapljicami. Aja no včeraj pa smo imeli tudi 1 mesec. Bravo Nik! user posted image user posted image user posted image

godrnjanje-punce men se bo zmešal, jst ponoč nič ne spim, naš Nik se celo noč napenja in godrnja...ima katera iste probleme. Pa to ni jamranje, to je ornk moteče, kot bi se kak starček napenjal na ves glasuser posted image user posted image , kaj naj storim? Ela ponavadi tako godrnja zjutraj med 6h in 10h, ko sem jaz totalno zaspana. Se mi pa zdi, da to godrnjanje pomeni, da je lačna, vendar pa ne dovolj, da bi se zbudila. Tako da mogoče Nika fajn "nafutraj" zvečer, da bo "padel v komo" od sitosti, morda bo pa pomagalo. Držim pesti!

hujšanje-punce kako ste kaj s kg???? Jst bi tak rada kaj začela delatuser posted image , predvsem teč ali pa bi šla na kolo pa je vrjetno še prehitr po CR....kako hitro ste ve začele? Jaz sem imela v ponedeljek pregled pri G in mi je rekla, da lahko začnem z vajami in kolesarjenjem, toda s tekom in pilatesom pa naj kar še malo počakam. Ravno danes mi je dragi napisal urnik za vaje doma, enih 30 minut vsak dan, čisto enostavne, malo za moč, malo za gibljivost ... da se počasi sestavim nazaj v staro verzijo user posted image . Tako da mislim, da na kolo lahko že greš, tek pa po občutku, jaz bom počakala, da minejo vsaj 3 meseci od CR. Imam pa še vedno dobre 4 kg za pokurit, tako da bo veselo. user posted image user posted image user posted image
slončkanje-ve vrjetno že vse veselo naskakujete svoje drage slončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mi pa še kr čakamo, naš pregled je šele 16.6. uffffff se vleče, jst pa bi že kr mal rožice zalila. Ne vem kok je to glede na to da sem imela CR....izkušnje prosim, no če že slončkat ne smeva kaj pa cartanje no sej veste kaj mislimuser posted image user posted image user posted image . Midva se še tudi "spravljava zraven", sva pred par dnevi ravno že hotela iti v akcijo, pa se je Ela zbudila user posted image , lisička mala je začutila, kaj se dogaja user posted image user posted image user posted image . Moja G me je potolažila, da se mi nič več ne more strgati, da lahko počneva vse, seveda pa po občutku oz. kolikor mi bo ugajalo. Tako da brigita veselo se igrajta, kar vama pač zapaše user posted image .

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.6.2009 21:53:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Živijo punce,

malček je končno malce zaspal, pa izkoristim priložnost, da se malce javim.

Prejšnji petek so se pri njemu začeli krčki in do danes se to le še stopnjuje. Sedaj sumim, da so mogoče krive AD3 kapljiceuser posted image user posted image user posted image

Sedaj sem na 5-ih kapljicah in sploh ne upam zvišati doze.

Poleg vsega mi je mali v ponedeljek začel kakati sluz in o večera se je blato spremenilo v zeleno obarvano sluz. Kakanje in prdanje seveda spremljajo hudi krči z jokom, ki ti para srce.user posted image user posted image user posted image

Sva z dragim seveda takoj šla k P, pa sedaj čakamo na izvide blata. Sama sem pa iz preventive takoj črtala z mojega jedilnika kravje mleko in vse mlečne izdelke, saj je to baje najpogostejša alergija in kar nekaj znakov kaže na njo.user posted image user posted image user posted image

Upam na najboljše!

LP,
veronikab

Držim pesti, da bo vse ok! user posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.6.2009 21:54:06   
Anonimen

Punce to pa sedaj morm napisati - ta mali mi cel dan že joka in ga nikakor nisem mogla pomirit, kaj šele uspavat. Pol sem a nekje na netu prebrala - je napisal en očka - da je njihovega sinčka uspaval zvok sesalca. Pa sem prejšnjič en večer poskusila - no sem bolj sesala, pa ga je moj nosil. In se je res umiril, še več, zaspal je.
In danes isto. Prejšnjič sem posnela zvok sesalca, sedaj sem mu ga predvajala preko računalnika in mi je na rokah zaspal.
Poskusite - probat ni greh.

Lp,

veronikab

Svašta user posted image user posted image user posted image . Ni kaj, dobro je vedet za rezervo, ko več ni ne bo palilo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.6.2009 21:55:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Pri nas je enako,tudi našo Karolinco uspava sesalec in pa mikser.
Kaj bomo imele čisto a ne,sam da ne boste preveč zdrgnile parketauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.6.2009 22:03:37   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mi smo danes imeli posvetovalnico .Aleks je zraserl za 6 cm ,pridobil 1.170g tko da imamo sedaj 4780g.Vse je ok ,dobili kapljice AD 3.Koliko so vam rekli da morate pridet do 6 ali do 7 kapljic potem k se mu jih deva Ddo 2 leta .Hvala

Bravo user posted image user posted image user posted image ! Aleks je pa že pravi gospodič, bom javila Eli user posted image . Glede kapljic pa je Ela dobila D3, vendar jih še nismo začeli pit, ker me je strah krčkov, ker jih sedaj nimamo. user posted image A ima katera izkušnje s temi kapljicami? Jih je res nujno jemati oziroma a jih vse dajete? Še moj dragi mi je naročil, naj vas obvezno vprašam, da ne bo kaj narobe, če jih preskočimo. user posted image

NenaLena - D3 kapljice baje ne povzročajo krčkov. Ta hude so AD#.

Kako to da si pati za svojo user posted image  dobila D3 kapljice?

Lp,

veronikab

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.6.2009 22:05:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duda1

Pozdravljene!

Da se vam malce javim. Danes smo imeli drugo posvetovalnico, čez en teden bomo stari dva meseca in sicer je naš user posted image  velik 55 cm in tehta 4960 g. Naslednjo posvetovalnico imava 07.07., ko bo padel tudi prvi pikec.

Drugače pa imam jutri poporodni pregled. Me prav zanima kaj bo kaj rekel, ga bom vprašala, kaj meni o četrtem carskem rezuuser posted image

Mleko beba 1
Ali uporablja katera mleko beba 1? Sama sem do sedaj uporabljala beba pre in je bilo vse normalno (pri prvih dveh otrocih sem uporabljala Aptamil), sedaj pa sem prešaltala na beba 1 in mi je mleko ful čudno, ni lepo čisto, ampak zgleda kot ful razredčen gris. Tudi ko sem s prejšnjim mlekom odmerila merico, je le ta kot kakšna potička padla v flaško, tukaj pa se vse skupaj razleti. Ali mora bit tako ali je s tem mlekom kaj narobe user posted image ? Mali ga sicer normalno popije.

Vročina
Danes je naš Klemen ponoči ful nemirno spal, malo ga je zafrkaval nosek (mami je prehlajena), zjutraj pa smo namerili v ritki vročino 38,5. No kasneje ga je na posvetovalnici pregledal njegov P, ki pa ni zasledil nič, ušesa, grlo, vse je OK. Mene pa zanima, koliko se mora odbiti od vročine, ki jo izmerimo v ritki. To je moj tretji otrok, do sedaj sem imela P v MB in tam so rekli, da 0,5 stopinje, danes pa mi je ta novi P rekel, da se odbije cela stopinja, in da naj začnem zbijat vročino, ko bom v ritki namerila 39,5. Zanima me kaj je prav, oziroma kaj so rekli vam?

Čestitke za pregled user posted image ! Vročino bomo mi merili kar pod pazduho, tako da ti žal ne vem pomagat, mogoče malo pobrskaj po netu.

(odgovor članu duda1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.6.2009 22:09:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Ojla!

Dobila sem antibiotik. Sem si pod vročim tušom ful masirala in si moram še, ker me boli ko h...
Pa še visoko vročino imam. Skratka, upam, da kmalu mine.
Junona: A si ti tudi imela antibiotik? Zanima me, koliko časa je trajalo, da si se ga losala.

Lep pozdrav

Naj čim prej mine ta presneti mastitis user posted image .

(odgovor članu Pomarancica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
4.6.2009 22:12:43   
Anonimen

tko pa naš malček pozira

user posted image user posted image user posted image

in drži sam flaškouser posted image user posted image user posted image

Iiiii !user posted image user posted image user posted image Ela si tudi hoče držat flaško, je že prvi teden prstek tiščala med pokrovček in flaško user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
   RE: Aprilski krof(e)ki 2009
4.6.2009 22:14:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frulica

tudi jaz imam aprilskega sončekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kje pa si se skrivala? user posted image Pol pa nam ga pokaži, da vidimo še enega Aprilskega krof(e)ka. user posted image

(odgovor članu frulica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
4.6.2009 22:15:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Aja, preden šibam Zariko dat spat, naj vam povem eno veselo novičko: decembra bom postala teta (moja sestrca bo rodila) in tudi botrca fantku Anžetu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image , potem bo Zara dobila sestrično ali bratranca in ker bosta ful blizu z leti, se bosta lahko fajn skupaj igrala user posted image

Ja, to pa res, bo pa bratranec po imenu Anže.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj si napisala, jaz pa smotka slabo prebrala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
4.6.2009 22:18:10   
Anonimen

mi smo danes imeli posvetovalnico .Aleks je zraserl za 6 cm ,pridobil 1.170g tko da imamo sedaj 4780g.Vse je ok ,dobili kapljice AD 3.Koliko so vam rekli da morate pridet do 6 ali do 7 kapljic potem k se mu jih deva Ddo 2 leta .Hvala

Bravo user posted image user posted image user posted image ! Aleks je pa že pravi gospodič, bom javila Eli user posted image . Glede kapljic pa je Ela dobila D3, vendar jih še nismo začeli pit, ker me je strah krčkov, ker jih sedaj nimamo. user posted image A ima katera izkušnje s temi kapljicami? Jih je res nujno jemati oziroma a jih vse dajete? Še moj dragi mi je naročil, naj vas obvezno vprašam, da ne bo kaj narobe, če jih preskočimo. user posted image

SI dobila Plivit D3 ali imaš Oleovit D3?
Baje so oboje boljše od ad3, ker naj bi ravno kombinacija teh dveh vitaminov povzročala oz. poslabšala že obstoječe krče.

Dobili smo Plivit D3, toda še kar stojijo na polici user posted image . Ne vem, če ne bom počakala, da Ela izpolni 3 mesece in ji šele potem začela dajat, saj smo sedaj brez krčkov in ne bi rada tvegala.

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
4.6.2009 22:20:23   
Anonimen

NenaLena - D3 kapljice baje ne povzročajo krčkov. Ta hude so AD#.

Kako to da si pati za svojo user posted image  dobila D3 kapljice?

Lp,

veronikab

Ker smo izključno na AM, ki že ima v sebi vitamine, nam je za začetek dala samo D3, ravno zaradi krčkov. Mislim pa da dojeni otroci dobijo takoj AD3. Toda mislim, da bomo mi tudi z D3 počakali do 3. meseca, da se prebava zares ustali in da si slučajno ne prikličemo krčkov.

Neposredna povezava do sporočila: 2288
4.6.2009 22:23:11   
Anonimen
Šibam user posted image v posteljo, da se še malo pocartam pri svojem dragem user posted image user posted image , potem pa tako naslednja runda okrog 3h ali 4h. Naša princeska pa tako lepo spančka v svoji posteljici, joj kako je pridna mucka moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mirno noč vam želim babuške, pa se jutri tipkamo. Lahko noč user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2289
5.6.2009 7:24:12   
ninica23
user posted image
dobro jutro vsem skupaj user posted image user posted image user posted image
mi smo se ravno nahranili,zdaj gremo pa še pleničko zamenjat... user posted image pol pa hop še malo nazaj v posteljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
5.6.2009 7:40:56   
Miška2006
Dobro jutro še z moje strani,

mi smo pokoncu že od 5 ure, ker je tamali zakuhal. Že včeraj zvečer ga je moj peljal k dežurnemu in je tamali dobil antibiotik. Tamali....zdaj je tavečji.user posted image Grlo ga boli pa povečane bezgavke pa kej vem še kaj.user posted image

Moja tamala pa tlači rokice v usta in se sama sebi jezi. Ne vem če je možno, da ji zobki že nagajajo, ker moj tavečji jih je dobil pri 9 mesecih prvega.

Uh, da se še pohvalim.user posted image user posted image Smo v sparu nabavli trampolin za 170 € in je superca. Tamali ... ja tavečji, je užival kot nor. Osebno trampolin zelo priporočam za otroke starejše od 4 let, ker je za krepitev mišic, ravnotežja, ... pa še lahko naštevam. Nam ga je priporočila fizioterapevtka pa sem bila najprej skeptična, ker nisem tak zapravljivec, da bi vse otrokom kupila. Pa sem rekla, da ker ima resnično motorične težave mu ga kupim...seveda trampolin z mrežo, ker če ne bi dol trešču. Pa na srečo zdrži še mene in sem ugotovila, da je superca za telovadit.
Še prej pa sem ga naročila pri Quelle, ker so imeli baje akcijo...vendar kaj je bilouser posted image brez mreže za 150 € če bi ga hoteli z mrežo pa 250user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Katastrofa. Sem takoj preklicala naročilo, ko je moj prnesu drugega iz spara domov.

Danes bom malo več na RR (upam). Lep deževen dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
5.6.2009 7:58:51   
tinaaja
Miska, upam, da bo s ta velikim kmalu bolje.

No jaz sem user posted image no mal pa res. zjutraj se dita ful lepo podoji in zgleda je imal al kaksen vecji kupcek al pa se je prevec najedla in je slo vse ven user posted image Pojstla in jaz sva bili cist mokri.. Bemu. dobra stran je, da sem videla, da dejansko ful poje, ce se lepo podoji. slaba stran pa je, da se mi2 dojiva samo na desno zizo in da pol ni bilo vec mlekca, no vsaj ne tok kot ce bi bila ziza polna.  mah.. mi je bilo ful bed.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
5.6.2009 8:07:31   
tinaaja
Aja miska user posted image za nakup trampolina. Mi smo nasi kupili napihljiv grad za skaknje in je res super zadeva

user posted image

Jaz pa sanjam o temle..
user posted image
Fuerteventura ... ahhhh . ce bo kaj dinarckov jeseni po nakupu stanovanja, bi tok rada sla.. dopust - izlezavat se... uzivat..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.6.2009 8:16:53   
Miška2006
Tinaaja,user posted image user posted image user posted image za dojenje. Ja pravjo res, da se večina user posted image "prilima" na eno dojko. Ji je bolj pri srcu ena kot drugauser posted image . Ko je bruhala, mogoče se je res prehitro najedla al pa ji je nardilo težavico v trebuščku. Boš videla...bo boljšuser posted image user posted image

Uh, ti gradovi so tudi super. Jst sem tudi o tem razmišljala, pol pa sem pristala na orng trampolinuuser posted image . TAko, da lahko še mamica poleg očija skačeuser posted image user posted image user posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
5.6.2009 8:20:51   
Miška2006
Aja, tudi mene mikajo take plaže. Jst sem dosti prepotovala. Najbolj pa sta mi ostali v spominu Kenija, Egipt pa Tunizija... (ne zaradi plaž, ampak zaradi znamenitosti). Zelo rada bi šla v Avstralijo pa ne vem, če mi bo uspelouser posted image , ker moj je "anti letalo" po vseh teh nesrečahuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2295
5.6.2009 9:22:56   
Pat74
Vročina
Danes je naš Klemen ponoči ful nemirno spal, malo ga je zafrkaval nosek (mami je prehlajena), zjutraj pa smo namerili v ritki vročino 38,5. No kasneje ga je na posvetovalnici pregledal njegov P, ki pa ni zasledil nič, ušesa, grlo, vse je OK. Mene pa zanima, koliko se mora odbiti od vročine, ki jo izmerimo v ritki. To je moj tretji otrok, do sedaj sem imela P v MB in tam so rekli, da 0,5 stopinje, danes pa mi je ta novi P rekel, da se odbije cela stopinja, in da naj začnem zbijat vročino, ko bom v ritki namerila 39,5. Zanima me kaj je prav, oziroma kaj so rekli vam?

Moj je imel tud včeraj vročino, pa nosek ima tud zabasan - mu ga sicer redno pucam s fiziološko in babyvacom, ampak se mi zdi, da mu je bolj na grlo udarlo - sicer imamo pa danes 1. pregled, pa bomo vidli, kaj porečejo. Glede vročine in merjenja TT bi pa samo dodala, da imajo dobri termometri v danki razliko samo 0,3 stopinje - sem preizkusla in testirala z živosrebrnim pri taveliki in so bila v danki in pod pazduho taka razmerja, zato me skrajno čudi, da ti je Z rekel, da je minus 1 stopinja.

Neposredna povezava do sporočila: 2296
5.6.2009 9:39:51   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

BrinaBA čestitke za Zalina 2 meseca... naša ma pa 1 mesec dons.. kako čas leti...

ena včerajšnja slikca
user posted image

Še ena prekrasna Aprilska jagoda user posted image user posted image user posted image !

tale je bolj majčevski z-majček user posted image user posted image

evo, tole je pa še naš/vaš copkin Sebastian (je pa Sebastian-brez j, da boste popravile na seznamčku)

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
5.6.2009 10:01:24   
Miška2006
Sebastian mi je lepo...kje je pa naglas? na e, a ali i?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.6.2009 10:05:09   
klavdyk
user posted image Kako pučete noske?mi imamo take probleme!!groza!
mu vlijem not mal fiziološke in potem posušam vn kaj dobit s unim električnim aspiratorjem. včasih kaj potegne ven-včasih ne. se tk matram pa po ko že mislim, da zdaj je pa nosek čist, pa tamali še vedno težko diha. kako ve to počnete? zdaj mi je začele še pokašljevat. vročine sicer nima. ne vem kaj nardit!! help?!?

Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.6.2009 10:07:29   
klavdyk
mogoče delam napako, ker mu bolj kot ne leže pučem nosek. ne vem

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ime za fantka
olana

Prosim, če mi pomagate pri izbiri.

Nik (42%)

Alex (18%)

Tilen (40%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!