pattaya
|
Hoj. Kak pridno čvekate. Zdaj pa še jaz . Mene je pa moj mogo včeraj zvečer pelet ob takem času k dežurnemu zdravniku. Mi je omrtvinčila leva roka, levi del obraza, pa na levo oko sem ful slabo vidla, pol še mi je pa ful slabo ratalo, da sem se mogla še prej zbruhat. Trajalo pa je kake pol urce. Pa ker dežurni ni vedel kaj bi lahko blo in ker sem rekla, da sem me je poslal naprej v porodnišnico na pregled. Tam mi je dežurna ginekologinja naredla uz in je rekla, da je z vse ok in tudi druzga ni opazla. Pol me je še pa ona poslal naprej na nevrološki oddelek, kjer me je spet dohter pregledal in rekel, da je bila zgleda to kar neka prehodna stvar. Dal pa mi je še neke napotnice za preglede, je reko da pač preventivno in se moram jutre naročit. Je reko ne se s tem obremenjevat. Pa še je imel včeraj športni dan, je celi dan pridno in ful brcal. Se mi je moj ful smilo, ker mora vstat pred 5 zjutraj za v službo, midva sma pa prišla domov po polnoči in je spal samo dobre 4 urce, pa še prehlajen je. Mama do bolnice 45 minut. Pa sem mu rekla, da prvo je moje in zdravje, pol pa spanje. Saj lahko bi bilo pa kaj resnega. Pa še danes me neke boli glava in sem slabotna. Kar se tiče zobarja, bi se mogla nujno naročit (mam kar probleme s svojimi zobmi), ampak se še zaenkrat ne morem. Prvo je to, da mi ne sme dat inekcije (vem pa da bi me drgač ful bolelo), pa še ta problem je da si že tako ali tako ful s težavo umivam zobe, ker mi gre zram ful na bruhanje (pa drgač nimam problemov s slabostjo). Tak da še bom mogla enčas počakat, če ne prej ko na oktober oz. november. Moj tudi vem, da ne bo zram pri porodu. Se mu to ne dopade in še mu na pamet ne pride. Pa jaz nimam nič proti temu. Je enga mojga kolega punca ful sila, da mora bit zram (pa ne more videt krvi), pa je šel in mu je blo ful bedno, tak da jaz mojga ne mislim silit. Tudi moj dela cele dneve in se vidiva samo ponoči in čez vikend. Ma pa terensko delo. Pa mam srečo, da zraven mene še moja mama živi, tak da nisem čisto sama. Jutre bo pa moj prvi puloverček za dokončan. Upam da bo lepo izgledal. Jaz sem že tudi neke odejic nabavla, pa nekaj oblekic, danes sem še pa v baby centru vzela ležalnik (je v akciji 50%, pa se je splačalo), saj bo počakal na oktober. Drgač pa večino stvari dobim od mojih dveh sester, voziček pa mi je mama oblubla, tak da bo že šlo. Zdaj pa moram it spat, sem se tak preveč razčvekala.
|