|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
4.6.2009 12:57:03   
muca*maca
Pozdravljene!

Dobrodošla nosečka 25! Je pa res lepo slišat, da se dobro počutiš in si brez težav. user posted image

Majakla - zdaj si (upam) že konec s pregledom, tako da hitro na net in deli z nami dobre novice user posted image user posted image user posted image

Lubenica - joj, jaz jo imam že tako zelo rada in bi je pojedla, kolikor je vidim, samo se ne spravim do trgovine, da bi jo kupila. Groza. Kar pozabim in potem je dan že mimo. Jaz pa spet brez lubenice.
Med drugim pa že dva dnitudi brez magnezija in Elevita. NUJNO moram do lekarne. user posted image

TI nakupi!!! Joj, joj, prejoj! Jaz bi najrajši, da bi mi nekdo kar dal en paket, v katerem bi bilo noter že vse lepo pripravljeno in opremljeno z navodili. user posted image user posted image user posted image

Danes je že četrtek!!! 20t in 4d! Madona, kako čas beži. Približuje se pa moja MF in komaj čakam! Vsak dan sem bolj nestrpna, hehe.

Čau!!!
user posted image

(odgovor članu nosečka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
4.6.2009 13:11:26   
LINDI
čestitke nosečka25 za dobro opravljeno morfologijo
ja,saj jaz bom verjetno tudi rabljeno kupila posteljico,v začetku bo pa v košku,tko k sm bla jazuser posted image jaz zato že zdaj mal gledam,ker bom vsak mesec nekaj kupila,vse naenkrat ne gre kok vam vse paše jest,men pa samo zajtrk ostalo se pa skoraj silim
jaz pa nič ne kuham,me moj baje na pico pelje tko da sesam,pa pomivam,pa cunje rihtam.....dolgčas niuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
4.6.2009 13:31:12   
Februarka08
Mmmmmm, vse tako lubenico hvalite, da jo morm it še jaz dons kuptuser posted image user posted image jo sploh še nisem jedla letosuser posted image no ja, sem se pa včer spet mal češenj najedla, tud to je nekajuser posted image

Dons sem že cel dan na pc-ju, še mal pa bo crknuuser posted image eh, čist nič se mi ne da...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
4.6.2009 14:02:59   
LINDI
JAZ MAM PA LUBENICO DOMA ,JO ŽE 2DNI GLEDAM,PA JO ŠE NISEM POSKUSILA,MENI SE TUDI NE DA NIČ VEČ,SEM ČIST FERTIK ZDAJ 

Neposredna povezava do sporočila: 3379
4.6.2009 14:46:54   
katrin***
pozdravček vsem,

tudi meni se danes bolj ne da nič, kot da bi kej pametnega naredila - je vreme očitno tako user posted image

porod... se ga zaenkrat ne bojim, niti ne razmišljam o njem, ker sem mnenja, da ne bom ne prva ne zadnja k bom rodila, tako da user posted image ... Odločena sem že od začetka, da ultive in epiduralne ne bom vzela in tako poskušala roditi povsem naravno; si pa dopuščam možnosti, da mogoče pa vse ne bo šlo po mojih željah in načrtih. Sem informirana kar se epiduralne in ultive tiče, tako da če jo bom slučajno potrebovala ne bom gledala ko tele v nova vratauser posted image
partner... gre definitivno z mano, ker drugače ne vem kako bi šla js rodit user posted image  Pa tudi nikoli ni rekel, da ne bo šel. Vse kar se tiče user posted image  ga zelo zanima in jih ima na splošno rad, tako da bi bil rad pri čim večih stvareh zraven - HBuser posted image . Tudi danes greva skupaj na šolo za staršeuser posted image
oprema...kupila nisva še popolnoma nič, ker nimava časa iti po nakupih, ker sva oba zaenkrat še zelo zaposlena s službami. Kupila bova le voziček, previjalno in tiste drobnarije, drugače pa vse ostalo dobiva.

sadje...tudi jaz imam že dva dni napad na sadje, ampak dobesednouser posted image  Včeraj sem namesto večerje zmazala veliko šalco kompota z jagodami, breskvami, borovnicami in banano; danes pa je situacija ista - spet mi sadje paše HB da ne čokoladauser posted image user posted image user posted image  Ampak bom vseeno zdele, ko pridem iz službe pojedla kaj poštenega za kosilo - mislim, da bo golaž s pečeno polento in zeleno solato -jamsiuser posted image user posted image

se oglasim še kaj zvečer, ko pridem iz šoleuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
4.6.2009 15:10:08   
gorenka
ojla!

Vas danes sicer že cel dan berem, sam sem tako smotana (mislm da je to vreme krivo) da se mi nč pametnega ne da napisatuser posted image

Drugač pa misliva imet najprej zibko in pol posteljico. Posteljico bo treba sicer prebarvat in sestavit kot treba, ampak to bo najmanjši problem. Kupit bo treba pa nov jogi. Bom pa to vse dobila od tete, manjka mi pa previjalna in vozek (komplet)...pa seveda drobnarije. Oblekice pa tut večino dobim (teta je imela par) tko da ne vem kolk ne mislim kupovat. Pa sej samo če tisto kupiva kar manjka, kr nekej pride...
Zarad vozička...ena je pisala da so ji trikolesnike kolegice zaradi nestabilnosti odsvetovale...no ja, jst imam pač kolege s kontra informacijami, tko da mislim da bova kar pri trikolesniku ostala. Sploh pa pri taki izbiri kot je zdej ne morš bit dost pametenuser posted image

Februarka - jst grem pa naslednjo soboto na ohcet. Sam smo bli glede darila hitro zmenjeni (bo kar denar ker mladoporočenca gradita hišo in je to njuna želja). Glede obleke bo pa hmmmm mal problem...mi vsak teden mal buši zraste, tko da je do sobote še doooolgauser posted image . Sem pa tut jst jezna k bom šla bolj pogledat ceremonijo, nazdravit z vodo in kmal domu...po ne vem kolkem času ena konkretna ohcet v žlahti, pa glih letos k ga jst ne morm konkretno žuratuser posted image  

Tko da nosečka25 ti samo uživaj v brezkrbni nosečnosti!user posted image

Zdej pa na eno govejo juhco, da ne bom res samo na sadju in sladkemuser posted image (3xhura za taščo k dobro skuha)user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gorenka -- 4.6.2009 15:13:57 >

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
4.6.2009 16:21:40   
Anonimen
Dobrodošla nosečka25..super, da se naš seznam takole lepo polneuser posted image

No in kako ste danes ? Vreme je pri nas obupno, dopoldne ko si v službi sonečk zdj pa dež grrr..Ampak bo že, še dosti bo sonca user posted image

Sadje uff tudi meni paše. Ravno danes mi je babi kupla goro češenj in marelic, pravi da je to za mojga dojenčkauser posted image Tko, da jutri bom lepo uživala v sadju..pa še spala bom, ker mi je ratalo dobiti dopust. jupii

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
4.6.2009 17:28:28   
majakla
Evo me, sem že tu.
Najprej kar bistvo: na MF je bilo vse OK. user posted image
Najprej sva čakala uro in pol, da je dr. prišel s kosila, potem je bila še ena pred mano, no pol pa jaz.

Premeril je glavico, pregledal srčka, obrazek, nosek, hrbtenico, ... vse je kot treba.
Moj user posted image  je valda spet vprašal, če se vidi spol (že na NS je rekla 90 % fantek, mislim, da je na tiho upal na punčko) in je dr. pogledal in rekel: "aha, to pa je fantek, 100 %. user posted image
Je pa malecki prava faca, ko ga je dr. hotel pogledati od spredaj - se je obrnil, ko je hotel pogledati nosek - je dal obe rokici pred obraz, tudi ko je pogledal za spol - je prekrižal nogice, ampak se dr. ni dal zafrkavat, mi je kar trebuh stresel in očitno svoje dosegel. user posted image

Vam moram povedat, da me že od včeraj ful bolijo dimlje, sploh ko premaknem nogo - ko hodim pa še bolj. Kaj je to?

Aja, gre katera na 3D UZ? Kam in kdaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
4.6.2009 18:07:07   
lunika
Dober dan user posted image . Kako ste kaj danes? Jaz sem kar dobro, sem bila dopoldne v materinski šoli in so nam predavali o porodu! Me je na rahlo minilo, ampak še nobeden no ostal v trebuščku! user posted image  tako da bomo že nekako preživele. Se ne obremenjujem s tem!
Glede opreme imam že kupleno jajčko od Maxi Cosija, ki sem jo naročila preko spletne otroške trgovine Sonček! Ugodneje kot pa če jo grete v trgovino kupit!
Pa par pleničk bombažnih sem tudi kupila danes. Drugo pa še vse čaka. Vsakič nekaj pa bo. Po voziček grem pa v Avstrijo.
Sem pa v 20 t in brcik še kar ni in ni. Morfologijo imam pa 16.6. komi čakama, da spet po dolgem času vidima našega user posted image , za spol pa verjetno ne boma vprašala, naj bo presenečenje.
Imam pa malo težav s svojo nožnico, kar naprej imam zelo rdečo in me srbi, ima katera podobne težave in s čim jih blaži?
Uporablajm Multi gyn gel ampak nekako ne pomaga najbolj!
Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
4.6.2009 18:13:50   
majakla
Aja, pozabila sem se vam zahvalit, da ste mi držale pesti - HVALA.

Sem zdaj še bolje pregledala papirje, ki sem jih dobila na MF in piše:
- PDP po UZ: 28-9-09
Glede na PZM pa imam PDP: 2-10-09
Kaj ni to malo hecno, da je ta datum prej kot glede na zadnjo M?

Da še malo pojamram: me je moj user posted image  klical iz službe,
da naslednji teden spet dela popoldne od 17h do 1h
(že tretji teden zapored!!!),
za piko na i - pa dela tudi v soboto od 18h do 24h
in v nedeljo od 17h do 1h.
Da enostavno ne morem rečt drugega
kot: user posted image  user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
4.6.2009 18:21:36   
majakla
Pa še to:

user posted image   user posted image

user posted image  ampak sem taaak jezna da JOJ!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
4.6.2009 18:25:39   
Crystall
Čestitke vsem za same pozitivne morfologije user posted image user posted image user posted image  Naši korenjaki in korenjakinje se res super držijouser posted image

Jaz imam morfologijo 16.6., 3D/4D ultrazvok pa 9.7. v Domžalah pri dr. Strahovi. Komaj čakam. Zadnjič sem že izvedela,da dobiva sinka - tako da sem zdaj začela počasi nakupovat. Obleke kupujem večinoma preko ebaya - ravno danes sem dobila nekaj kompletkov - naravnost čudoviti so user posted image . Pridejo me veliko ceneje kot pa če bi jih kupila pri nas. Sem pa šla danes zjutraj mal pogledat v KIK - majo tud lepe stvari, sem kupila 3 majčke, ki se zapnejo ob strani, da ne bo treba čez glavico jih dajat. Midva tud ne moreva kupit vse naenkrat, zato bova kupovala vsak mesec nekaj, da ne bo panika zadnji mesec. Voziček pa kupi tast, moja starša pa prenosno posteljico, leseno posteljico, jogije in vse kar sodi zraven. Tako, da bova kar  nekaj prišparala. Jupiiiii za starše user posted image . O imenu za škratka še nič ne razmišljava - meni se začne 5. julija dopust in si bova takrat vzela čas in resno razmišljala. Imava oba želje o določenih imenih, a na žalost nobeno ime ni skupno - uffff, bojo borbe.

Pa pozdravček vsem novim nosečkam.

Najin škratek ima danes žurko v bušijo - zadnje čase mami nič ne žura, ker se v šoli vse zaključuje in z otročki pripravljamo razne zaključke - in škrat se je odločil, da če se mu nič ne dogaja, si bo pa sam popestril dan.

Lep večer še naprej - jaz pa pičim obirat češnjo - njami user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
4.6.2009 18:29:08   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Aja, pozabila sem se vam zahvalit, da ste mi držale pesti - HVALA.

Sem zdaj še bolje pregledala papirje, ki sem jih dobila na MF in piše:
- PDP po UZ: 28-9-09
Glede na PZM pa imam PDP: 2-10-09
Kaj ni to malo hecno, da je ta datum prej kot glede na zadnjo M?

Da še malo pojamram: me je moj user posted image  klical iz službe,
da naslednji teden spet dela popoldne od 17h do 1h
(že tretji teden zapored!!!),
za piko na i - pa dela tudi v soboto od 18h do 24h
in v nedeljo od 17h do 1h.
Da enostavno ne morem rečt drugega
kot: user posted image  user posted image  

JA KJE PA DELA TVOJ LUBI , DA MA TAK BEDN URNIK

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
4.6.2009 18:39:53   
Crystall
Majakla držim pesti, da bo pa zdaj delal 3 tedne samo dopoldne!!! Si zaslužite vsi trije. Samo še ta teden prigurate, potem pa za vas upam, da posije sonček user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
4.6.2009 20:19:06   
majakla
Ja, jaz tudi, hvala Crystall. user posted image

Dela pa v Žitu in ker je bolj nov (dobro leto je tam) dela zaenkrat prav v pekarni, potem, ko se sprosti kakšno mesto, pa naj bi ga zaposlili izobrazbi primerno, je pa inženir živilstva.
Saj jaz razumem, da ne moreš kar prit v neko podjetje, pa bit s prve šef, fajn da gre čez vse procese, da bo vse tudi boljše poznal, ampak meni je tečno, ko user posted image  bit sama. Saj vem, bo že, ampak saj veste, ženske smo neučakane, no, vsaj jaz.

In kako je pri vas, kaj je novega?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
4.6.2009 20:22:10   
stuhica
no fajn čvekate pa šopingirate tud....

ŠOPING
sva šla zadnič z mojim tud v Kik sem hogtla majčke kis e pr stran zapnejo kupt pa je moj težil d amam še dost časa, pa da mamo še nekio od Alvina...no ja čist tamale cunce smo sicer neki malga pustil dost smo pa dal naprej.....
Tako da zankerat sva kupila le še eno lupinico ( mamo eno od prej) dobila sva jo pa čist novo še z etiketo sploh ni bila rabljena za ful mal dnarčka od chichota, me je pol kr mikal da bi še vozek vzela samo kaj naj pa s starim peg peregotom delam... ni variante je ful drago...

VAŠ NASVET Naš mali spi v svoji posteljici 140x70 mladinska že , zdej pa ne vem kaj naj nardiva al naj kupva tamalmu novo pa imamo to za dojenčka al da kupmo še eno za dojenčka tamalo???
Problem imava pa ker nimava kam dat vsega, pol morva pa še omare dat ven, zgledal ne bo prav nilč fletna soba k bo tolk enih stvari not nabasanih ampak kaj čmo če imamo pa samo dvosobn stanvanje?? user posted image user posted image
Kaj bi ve nardile?? Sej naš res večinoma zdej prespi kr v dnevni... ampak ne bi se rada tud jaz selila ker bo kriza pol iz dnevne v spalnco pa dojit ma ne vem no... sem čist zmedena... pa še kriza ker če mu kupva posteljo ta starejšmu niso tako poceni, ohhhhhhh katastrofa.... s čim se jaz obremenjujem in ubadam zdej... jah sej vem kompliciram si življene tma k mi ne bi bilo treba... ma ja ne zanima me če ima še ktera prostorsko stisko in kako to rešuje...

BRCIKE: niso še ne vem kako konkretne samo neko pretakanje oz žuborenje prav ornk brcik še ni zaznati... komaj pa čakam morfologijo ki  jo imam šele konc meseca.. šele 24. 6. še skori 3 tedne...

SADJE tud men ful paše, sploh, melona, mandarine, češnje pa jih več kot eno pest ne sme, pa nektarine, breskvice, jagode ostalo  kar je bolj saldko pa žal ne smem

KG so še vedno v minusu zadi je moja debela user posted image user posted image rit čist zginla ostaja samo še trebuh... user posted image user posted image user posted image sem še vendno v minusu za osem kg...

Gorenka jaz grem pa konc mesca na eno ohcet, na začetk mesca smo pa povabljeni na eno drugo in sicer v nemčijo v Muenchen pa ne vem če bi šla tolk daleč k me že do ljublane če se pelem špika, pa skoz hodm lulat... tako da ne vem kako se bom odločla.  4 ure  vožnje ne vem no.. Darila, bom pa kar tako vrnila približno kot sem tud sama  dobila.... Je pa tko tud midva k sva mela ohcet sva bila že 2 leti prej v stanovanju  mela sva nekak željo tud po denarju... so se povabljeni z moje strani v 9/10 tega tud držali, z njegove strani pa v 1/10... mislim sej ne vabš nobenga zarad teh daril .. ampak pišuka da se iz istga kraja pa skor iz iste bajte negova žlahta ni mogla med sabo zment kaj mi bodo prnesel... ma sem dobila ful enih stvari podvojenih ( 2 friteze, pa 8 dek, pa 3 likalnike, 6 kompletov krožnikov.... pa še bi lahk naštevala... katastrofa... no zdej se od enih teh sicer prjatlov hčera žen smo bili pa že user posted image 10x informirani user posted image da onadva pa rabta dnar in čist nič drugega, k že vse mata....user posted image  in me je prav razpenla.sej če rečeš enkrat ne pa destkrat. in sem se odločla da bo dobila točn to  kar sem jaz dobila.... A sem ful nesramnaaaaa?????? Oh sem se mogla mal  razpent tuki... sorčiiiiiii ne mi zamert....

Zobar ga nisem dobila morm poklicat.... A katera ve za ta premaz za zobčke v katermu mesecu se dela???

Morm it zdej s tamlmu spat počas, vas pridem mal prečekirat eč boste kaj klepetale....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
4.6.2009 20:26:52   
Februarka08
Evo, mal za dobro voljouser posted image
Takle bodi je dobila danes moja pupa od kolegiceuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
4.6.2009 20:39:07   
ninasiki
o moj bog februarka kok je pa ta majčka huuuuuuuudaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tamala je tok luškana taprau cukr je

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 3393
4.6.2009 20:43:04   
majakla
Tako kot pravi Ninasiki:
Luškana majčka - še lepša pupa user posted image .

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
4.6.2009 20:43:26   
metka_zone
Ti bi kar odnesla punčko,tako je luštna user posted image ....Ti je morda namignila,kje je kupila to majčko?Bi jo jaz tudi Niku privoščila user posted image ...
Moj dragi je včeraj prišel domov po enem tednu in sem zelo dobre volje.Ne vem,kako nekatere zdržijo brez svojih dragih po tedne in mesece...meni ne bi šlo!
Kilogrami mi grejo pa kar gor,sem se že 9kg zredila in me je kar strah,kakšna bo situacja konec nosečnosti...
Lep večer še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 3395
4.6.2009 20:46:02   
Februarka08
O, hvala za pohvaleuser posted image ja, res je moj cukeruser posted image
Metka_zone, bodi je kupila, napis je pa nesla narest v eno tiskarno... tako je meni povedalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
4.6.2009 20:46:49   
majakla
HB, da si to napisala  Metka_zone,
ker sem jaz tudi 9 kg težja (sem se danes tehtala)
- mi je kar slabo,
ampak zelo lažje, ko sva zdaj dve - uf!

Neposredna povezava do sporočila: 3397
4.6.2009 20:53:55   
ninasiki
punce se vm pridružujem pri kg sam kaj čmo če pa naši baby-ji aktivno rastejo user posted image user posted image  bojo pol prave štručke

majakla me te ne damo boš kr pri nas ostala ti nas zmer spraviš v dobro voljo user posted image mam fealing da boš ostala oktoberkauser posted image user posted image user posted image

punce kaj pa naša malamravljica kok se ma kej luštno pa še toplej ji je sigurn k pr ns kr naj uživa vsaj ena mi pa kle ampak bo kmal pr ns user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 4.6.2009 20:55:08 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
4.6.2009 21:01:16   
metka_zone
Naš Nik ima pa le takšne in zato sem vprašala,so mi slovenske noro všeč...

user posted image

Hvala in Lp!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
4.6.2009 21:03:02   
Meliitak
uhh..cel dan poležavam, ker mi je kar naekrat slabo pa še prehlad me je začel dajat in šmrkam, kiham, kreham, boli glava....pa sm kr mal pozabila da mam RD dons in so me starši kr presenetil na vratih rekoč sj smo zmenjeni da nas pelješ ven na kosilo...ups...pa smo šli...sm si privoščila zelenjavno lazanjo pa ni bla glih in sem fotru kr mal kradla kalamre s krožnika k jih glih ni mogu pojest...dobro da sem včeri bla dost dejavna in nekaj piškotov spekla, da je blo pol za sladico...tortica pa v nedeljo (najbrž bom delala nutellino)
majakla - user posted image user posted image user posted image za morfologijo, lepk je brat da je tvoje dete živahno in nagaja že zdej he, he...kar se tiče pa tvojga user posted image in dela, pa žal nimaš vpliva (še), si bo pa pol ko user posted image pride vzel čas, ker mislim da bodo v službi razumeli in se bo vama posvetil...itak pa tudi meni gre na jetra da sem cele dneve sama, ker sva midva v obratnih izmenah, pa se dnevno tolažim, da bo kasneje boljš...
šoping - joj, joj...nisem tok pridna kot ostale, midva še kr nekaj čakava, čeprav pa sem naročila nekaj prijateljicam in sorodnicam da kaj skup zame spravjo a to je to...edine tri stvari k sm jih nardila sm si kupila nosečniške hlače, no. pas in tist pašček k se pripne na hlače (belly belt???), drugače mi bo pa tašča malce priredila hlače, nekaj oblrkic mam za poletje...no ja to me tok ne skrbi kot pa dojenček, sam kot sem sama pozitivna bo vse steklo kot predvidevam user posted image ...

ajde grem jest se zrihtat, da bom "upam" kmalu zaspala, ker mam slab spanec zadnje čase

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?