katrin***
|
pozdravček vsem, tudi meni se danes bolj ne da nič, kot da bi kej pametnega naredila - je vreme očitno tako porod... se ga zaenkrat ne bojim, niti ne razmišljam o njem, ker sem mnenja, da ne bom ne prva ne zadnja k bom rodila, tako da ... Odločena sem že od začetka, da ultive in epiduralne ne bom vzela in tako poskušala roditi povsem naravno; si pa dopuščam možnosti, da mogoče pa vse ne bo šlo po mojih željah in načrtih. Sem informirana kar se epiduralne in ultive tiče, tako da če jo bom slučajno potrebovala ne bom gledala ko tele v nova vrata partner... gre definitivno z mano, ker drugače ne vem kako bi šla js rodit Pa tudi nikoli ni rekel, da ne bo šel. Vse kar se tiče ga zelo zanima in jih ima na splošno rad, tako da bi bil rad pri čim večih stvareh zraven - HB . Tudi danes greva skupaj na šolo za starše oprema...kupila nisva še popolnoma nič, ker nimava časa iti po nakupih, ker sva oba zaenkrat še zelo zaposlena s službami. Kupila bova le voziček, previjalno in tiste drobnarije, drugače pa vse ostalo dobiva. sadje...tudi jaz imam že dva dni napad na sadje, ampak dobesedno Včeraj sem namesto večerje zmazala veliko šalco kompota z jagodami, breskvami, borovnicami in banano; danes pa je situacija ista - spet mi sadje paše HB da ne čokolada Ampak bom vseeno zdele, ko pridem iz službe pojedla kaj poštenega za kosilo - mislim, da bo golaž s pečeno polento in zeleno solato -jamsi se oglasim še kaj zvečer, ko pridem iz šole