|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
3.6.2009 22:53:46   
Aniiita
Živjo majakla user posted image A si ti tudi na lubenice "udarjena"? user posted image Jaz jih tudi pojem ogromno, se mi zdi.. če je vroče zunaj, bi kar samo to jedla..

Lulat pa tudi mene že ful zatišči, da šibam v WC..pol pa sploh ni tako veliko materiala..
Delate že kaj keglove vaje?

Jaz ko se spomnim,ma je bolj žalost ..si pa skoz govorim, da moram user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
3.6.2009 23:24:39   
LINDI
 Jaz sem se že ne vem kdaj naročila k zobarju,pa sem šele avgusta naročena....me je hotla naročiti šele oktobrauser posted image sam sem rekla,da lahko,ampak ne odgovarjam,če jim bom tam rodilauser posted image potem je bilo pa kao samo avgusta frejuser posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
3.6.2009 23:44:49   
frrrr
men se pa dans ne da komentirat, vas samo pozdravljam...

tega zobarja bom pokomentirala... imam zgleda res srečo, prejšnji teden sem se naročila in ga imam 10.julija. grem pa itaq vedno samo kazat zobe, pa reče ok, čez pol leta kontrola. no, po porodu je blo kakšno leto in pol po zadnjem pregledu spet pregled, ker so mi rekli nej pridem, ko bom imela varstvo user posted image

zdej pa počasi proti postelji... lepe sanje!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
4.6.2009 7:37:23   
mateja8
Dobro jutro vsem souser posted image !

Jaz sem mela včeraj pregled pri svoji G. in je rekla, da je vse brez problema. Ultrazvoka mi ni delala, ker so mi ga v ponedeljek delali v Ljubljnani, tako, da mi ga bo ona naslednjič naredila. Pojamrala sem ji, da me v dimljah fuuulll leva noga boli, pa je rekla, da je to zato, ker mi ali naš bebi ali pa kaj drugega pritiska na živc. Ker pa to ni dovolj sem mogla pojamrat še o otrdevanju trebuha, pa je rekla, da moram več počivat in mg pit. Tolk o pregledu.

Moj user posted image  je bil pri prvem porodu z mano, pa je rekel, da to sploh ni tolk krvi in tega, kot si je on predstavljal. Sej me ni rabu za rokco držat pa ne vem kaj, dost mi je blo samo to, da sem vedala da sedi ob meni. Ko pa se je začela zares, pa mu je doktor rekel, če me bo podpiral pod vratom glavo podpiral, takrat, ko bom jaz pritiskala. Res je bil priden in je bil ob osmih zjutraj do dveh popoldne z mano v porodni - saj drugače bi bila več ali manj sama - samo babca pride vsake tolk cajta pogledat kako napreduješ. Zdej je rekel, da bo šel spet z mano, čeprav malo težje kot prvič, ker ve kaj ga čaka in kolk sem se namatrala - pa se mu jaz in bebi smilva. ampak šel bo z mano to je glavno, pa tudi če samo nekje od strani sedi. Silim ga pa ne.

Punce jaz se letos tako nažiram sadja. Pa ga do sedaj nisem preveč marala, ampak v tej nosečnosti se mi je pa odprl. Doma imamo češnje, ki jih že ene pet dni pridno goltam, pa tudi rdeči ribez se že dobi, tako, da sem se ga včeraj do sitega najedla. Lubenica in nektarine pa so tudi redno v hladilniku. Pa mlečni riž bi vsak dan jedla za večerjo, ko bi se mi ga dalo kuhat.

Danes je tašča malega v vrtec peljala, ker si je tako zaželel. So se včeraj preselili v nov vrtec in ji ga je hotu pokazat. Jaz sem se pa utrujena zbudila tako, da grem še kar mal nazaj pod dekco.

Se javim kasneje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
4.6.2009 7:39:45   
Anonimen
Dobro jutro !

Tea85 prej se še posvetuj s svojim ginekologom glede vnosa magnezija, ker oni  najbolj vejo, kaj tvoje telo potrebuje pa še pozna te. Meni je ginekologinja pač svetovala Mg glede na to da me špika, pa da sem mela krče do 10t. Saj jaz ti tako svetujem, najprej posvet, potem pa v akcijo, če ti pač predpiše Mg ali katerikoli drugi vitamin.

Glede zobarja jaz sem šla cca.1 m nazaj na kontrolo, ker res nočem imeti potem še z zobmi probleme. Sedaj vedno uporabljam pasto paradontax, dlesni mi pri nitkanju ne krvavijo več tako, da meni ful pomaga. Niso mi ne vem kok krvavele ampak vseeno ni bilo prijetno.

Jaz pa upam, da bom za jutri dobila dopust. Zmeraj rečem, da si ga bom vzela potem pa kr nič ne nardimuser posted image  Še ko imam pregled se naročam za ob 7 da sem do 9 v službi. Ampak tale teden me pa skoz neki pri jajčnikih špika, pa tudi v nožnici in res mislim, da potrebujem en dan na off. Upam, da mi bo uspelo, pa da se spet ne bom raje v delo vrglauser posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3355
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 7:52:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
4.6.2009 8:42:37   
Aniiita
Dobro jutro vsem user posted image ,

super za vse, ki mate dobre zobe.. user posted image
Jaz sem včasih tudi šla na kontrolo in je bilo vedno- se vidimo čez 6 mesecev in nič drugega. Zadnjih par let, pa se mi je kvaliteta ful poslabšala..Mogoče ker več sladkarij jem (sadja sem pa od vedno veliko, pa ima tudi veliko sladkorja)? Tiste, ki nimate težav z zobmi- jeste kaj sladkarij?

Drugače mam jaz Sensodyn (al nevem kako se napiše) zobno pasto- a je parodontax boljša?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
4.6.2009 9:13:49   
majakla
Dobro jutro ali že dober dan. user posted image

Kot veste imam danes ob 11.30 MF,
držite pesti
in se vam javim popoldne.

Adijos do takrat!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
4.6.2009 9:26:52   
frrrr
Aniiita - sensodine (js tut ne vem kk se napiše, pa brskat se mi ne da) je dobra. so različne za različne zadeve. paradontax je proti krvavenju dlesni. nam so v MŠ predlagali eno ali drugo.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
4.6.2009 9:28:00   
frrrr
majakla - naglej se svojega zaspančka v trebuščku!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
4.6.2009 9:33:04   
pinky girll
HOJ, HOJ!

Vas še res nisem uspela prebrat. En dan mal zamudiš pol pa 3 ure bereš za nazajuser posted image user posted image user posted image .

No včerja smo bili na morfologiji in je vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ustrezamo točno 20 tednom nosečnosti, tako da PD ostaja isti. Bebica se je skoz premikala in mahala, se vrtela. Glede spola nisva zvedela nič, ker je še vedno v medenični vstavi in se ni videlo. Čeprav se je bebica za celo sekundo obrnila in je G rekla, ja to pa ni punčka, ampak bebi je že bila v drugi legi. Tako, da nič ne vemo. Sem kr mal jezna na njo, ker še nekaj časa ne bom mogla kupit ničesar oziroma sam v nevtralni barvi. Upam, da bo v juliju, ko imam planiran 4D ultrazvok v kakšni drugačni legi.

Dobila sem tablete za železo, ker sem slabokrvna. Zlgeda, da Elevit ni kej preveč pomagal.

Sem pa včeraj šla gledat voziče Jaguar car in mi je svetoven, lahek, lahko vodljiv, zloži se na malo, barva je super. Jaz sem navdušena. Pa še prodajalca oziroma lastika teh vozičkov sta tako zelo prijazna, res trgovca na mestu. Cena je ugodna 450 € za ves kompelt (športni del, jajčka, ki tehta samo 2kg, košara, nakupovalna torba, nahrbtnik, ki se spremeni v prvijalno podlogo, zaščita za dež in veter, komarnik) plus tega ti lastnika pripeljeta voziček na dom-brezplačno, sestavita razložita vse in še darilo dobiš če plačaš z gotovino. Garancija je 1 leto, pa še vsi rezervni deli so dakoj dostopni. Mislim, da bova kar ta voziček vzela.

Sedaj pa grem k zdravniku, pa psičko Zojo peljem cepit. Pol pa vas grem še brat za nazaj.

Majakla držim pesti. Vse bo OK.

Uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
4.6.2009 10:17:33   
tea85
jutro vsem pa dober dan.

res vsem hvala vsem za nasvete, bom še vprašala mojega gin 24.6 da naj mi nekaj svetuje. nazadnje me je tudi pregledal tam spodajuser posted image pa vzel bris
upam da ni kaj narobe, ker potem ne bom več mirno spala.

jaz tudi obožujem lubenico, sem ji tudi včeraj zmazala za večerjo, pol pa celo večer hodla na wcuser posted image user posted image
aja, učitno mi manjka kar nekaj vitaminov, mogla  bom povečat vnos še česa, saj me ta utrujenost spremlja skoraj vsak dan, ampak to bolj takrat ko je veni sonce, takrat sem čist adijo.

pol če mi bo uspelo še bom jaz svojega bušija gor pripopalauser posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
4.6.2009 10:36:34   
LINDI
JAZ SEM TUDI GLEDALA TA VOZIČEK ,VENDAR SO MI GA ODSVETOVALE MAMICE ,KER JE 3 KOLESNIK,BAJE SE RADO ZGODI,DA KO SE OTROK NAGNE,,DA VEN PADE...IZKUŠENJ PA ŠE NIMAMuser posted image TKO DA SEM ČISTO ZMEDENA V POPLAVI TEH VOZEKOV ZAuser posted image ,VŠEČ MI JE BUGABOO CAMELEON,PA JE TOK KEŠA DA DOL PADEŠ...TKO DA TEGA ZIHR NE BOMO IMELIuser posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
4.6.2009 10:43:17   
LINDI
VŠEČ MI JE PA TUDI JANE SLALOM,AMPAK JE TUDI DOSTI DRAG OKROG 700E,TKO DA.....PA ŠE VSE MORAM KUPITI,NIMAM NIČ,RAZEN CUNJIC ZA PUNČKOuser posted image ZIHR BO POTEM FANTuser posted image TKO DA NE VEM,KAKO BO...BI PRAV PRIŠLA KAKA TETA IZ AMERIKEuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
4.6.2009 10:45:02   
LINDI
 MENE TUDI SONCE FUL ZMATRA,PA JE REKLA,DA TISTE,KI IMAMO VISOK PRITISK,ZARADI TEGA ŠE BOLJ NASANKAMOuser posted image DOBRA TOLAŽBA

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
4.6.2009 11:07:20   
Februarka08
Halo, čvekeuser posted image ma ve ste noreuser posted image tolk čvekate, da sploh ne pridem na čistouser posted image user posted image

Držim pesti za današnje pregledeuser posted image itak bo vse ok!
Vas pridem še kaj prebrat, zdaj morm nujno lulatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
4.6.2009 11:17:06   
stuhica
no evo še dobr da set me spomnile čveke zdaj ko sem vas brala d moram svojga zobarja pokicat.... s emrm naročit preden sem bila prehlajena in imela vnetje grla sem bila naročena ( ker se mi je odlomu del zobčka, ampak je plombica tol zabetonirana da me niti ne moti) pa sem odpovedala... tako da ga moram takoj poklicat... drgač pa niam težavic z zobki... da potrkamj... prej sem imela eno zobarco k mi je zaj.... 3 zobke sem dobila hude bolečine v zobu pa je rekla da se nič ne vidi pol ko sem pa ob 10 zvečer pracapala k privat zoobarju( h sreči dobr prjatu od mojga) ko je odpru je mel kej za vidt....katastrofa sem zdravla te tri zobčke ene pol leta in sedaj je h srečiu super od takrat nobenih težav ampak tud k tisti zdravnici ne hodm, grem kar tuki privat.. sej res da je drago ( h sreči ni tako pogosto) ampak vem da mi bo vse zrihtal...

Tako da vem pa tud da smo imeli v MŠ predavanje da se da nek premaz na zobke nosečnicam . baje da je dobr... pa ne vem več v katerem mesecu je to ? Se morda ktera ki je že delala ta premaz oz. rodila ve kdaj to pride na vrsto??? No to bom šla spet še enkrat delat samo morm zvedet v katerm mesecu se to dela.... ma naš mali res lepe lepe zobčke.... sicer ne vme kol je kaj to imelo vpliva....

Drgač mam mpa težave z umivanjem zobkov ker mi jebilo vsaj te 4 mesece ko sem skoz bruhala tako slabo ... za popanit, tako da glede tega  sem bila kr mal razočarana... ker mi je bilo tolk slabo in enostavno ni šlo...no zdaj ene 2-3 tedne je že bolje.... tako da vsaj to... ker sem prej mela prav čuden občutek v ustih....

v glavnem lepo se mejte pa se še tipkamo...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
4.6.2009 11:22:09   
ninasiki
ojla bejbe

jst kokr sm že pisala sm bla pr zobarju v pondelk in je reku da je vse BP je pa res da ne jem sladkarij razen še v pojstli ko se zbudim pojem 3-5 napolitank pol pa itak ustanem pa akcija ščetkanja tko da trka da je zaenkrat vse cool

otrdevanje prebuha, krči in špikanje ja mam tud jst probleme samo ne take da bi bili neznosni je pa res da me skos neki pr jajčnikih (leva stran) skos neki špika

šoping za bejbije mam že zbrano pojstlico previjalno edino voziček se še odločam med dvema tko da bom še mal mojga pomatrala naj mi pomaga odločt se oblekce sva pa rekla da ne bova neki pretiravala ker so nama tko tud svetoval in si ne bova delala nevem kake zaloge

aniiita hello hello važn da si ti fax zrihtala ostalo boš pa že nadoknadla

sadje ja obožujem ga sploh češne, jagode, lubenico in ananas mnjami še bi mami user posted image user posted image user posted image user posted image

majakla velikoooooo srečeuser posted image user posted image user posted image

nč bejbe gram neki pojest pa se slišmo še popoudan papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
4.6.2009 11:26:10   
LINDI
A STOLČEK ZA HRANJENJE PA TO SE ITAK KASNEJE KUPI A NE,V BISTVU ZDAJ RABIMO POSTELJICO,PREVIJALNO,VOZIČEK,KAJ PA ZA V AVTO LUPINICO ALI ŽE AVTOSEDEŽuser posted image K DA BI BLA BLOND,AMPAK RES NE VEM A JE ŠE KAJ,RAZEN PLENIC FLAŠK......... 

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
4.6.2009 11:44:46   
tea85
ja glede vozička, sama bom takiga kupla da bo imel lupinico pa vse te zadeve. enega sma že gledla sicer ni ravno poceni ampak ko si malo preračunaš prideš nekje na isto, tale ko sma gledla mi2 pride  430 eu, ampak še boma vidla user posted image
jaz se tudi že za postlce malo zanimam, zadnič sem si seznam delala kaj vse morem še nabavit in morem rečt da še kar veliko stvari, ampak vsak mesec nekaj pa bouser posted image

aja, glede zobarja, sama sem ga mela v maju, mi je eno plombo nardil zdaj me je pa naročil šele avgusta in to kar 3 tedne zapored, tako da bomo kar lepo porihtali.

uhh, kak se meni dane sne da nič kuhat, sem takooo lena user posted image

pa vsem čestitke za dobro opravljene preglede user posted image user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
4.6.2009 12:20:05   
Nea_teja_
Punce a ste vidle voziček ,ki ga bojo v čet prodajali v hoferju .Meni je videti prov luškan pa še torbo ma zraven katero bomo tudi rable v oktobru.Sem ga pokazala mojmu pa je reku ja kaj boš pa z unim ,ki ga imaš v kletiuser posted image .Sej ma prov po eni strani sam bi kr novega kupila doma imamo pa trikolesnika hoco tornado,ki pa je tudi super voziček sam torbo morm dokupt.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
4.6.2009 12:32:13   
mateja8
Oj,

punce tko luštno je brat kako izbirate opremo za bejbije, mi mamo pa še vse od prvega. Midva sva posteljico kupila preko oglasnika in sva dobila 4 mesece staro skupaj z jogijem in dvema kompletoma zimske in dvema kompletoma letne posteljnine za 20.000 sit. Je pa prva lastnico to postelco kupila v tovarni kjer jih izdelujejo za skandinavijo zato je za naš trg nenavadnih dimenzij 130/70, tako da je jogi po meri narejen. Pa saj ni važno, važno da služi namenu.

Zdaj z nabavo nimam težav, saj imam popolnoma vse. Samo cunjice za bebija bo potrebno preprat, zlikat in zložit.

Danes bom za kosilo prvič pripravljala lazanjo. Upam, da mi uspe in da se bomo dobro najedli.

LP

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
4.6.2009 12:44:51   
Februarka08
Ojla.

Evo, jaz sem se ravno čokolade najedla in mi je prijetno slabouser posted image user posted image tamala spi, za kosilo mam pa tud že vse pripravljeno, nekaj dam na šporget, nekaj pa v pečico pa bouser posted image tašča mi pa itak vsak dan solato gor prinese, tako da s tem nimam delauser posted image bo pa danes 1. ta nov mladi krompirček pečen v pečiciuser posted image njamiuser posted image
Mateja8 mmmm, lazanjauser posted image jaz jo večkrat naredim in je user posted image user posted image

Kako ste že v nakupovanje padleuser posted image kaj šele bouser posted image user posted image no, meni ne bo treba pretiravat, mal bodijev, kakšno flaško in dudo pa kakšno malenkost in bouser posted image hvala bogu, ker vem kakšen strošek je touser posted image user posted image posteljico sva pa midva tud kupla preko neta, je bla skoraj nova (itak jo user posted image ne morjo uničituser posted image ) je pa dimenzij 120*60, tako da se vam res splača kaj takega pogledat. Sama sem bla mnenja, da moj otrok bo mel pa vse novo in gor in dol in ne bom jemala ponošenih cunj itd... samo ko pa vidiš te cene in študiraš malo, je pa čisto vseeno, ali je že mal rabljeno ali ne, itak cune takoj vse prerasejo, postelja je pa ko je doma, itak že starauser posted image user posted image no, moje mnenjeuser posted image A boste mele user posted image takoj v postelji ali boste mele še zibko ali košekuser posted image mi mamo še zibko doma, tako da bo tudi najprej v zibki, potem bo šel/šla pa v posteljico. Larisa je šla pri 2 mesecih in sem jo komaj našla v postelji, tako je bla mičkenauser posted image
Uf, sem se pa razpisala na to temouser posted image rada delim izkušnje, ne zamerituser posted image

Uživajte v dnevu, jaz morm popoldne mal v šoping, upam da me ne bo kaj trofnilo, ampak nimam še nič daril, ne za soboto za poroko, ne za nedeljo za birmouser posted image pa še hladilnik je bolj prazenuser posted image uf, bo šlo dinarčkov spetuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
4.6.2009 12:47:13   
nosečka 25
Pozdravljene Oktobrke 2009!

Tudi jaz bom oktobra prvič postala mamica. PDP imam 20. oktobra.  Nosečnost poteka super, brez slabosti in kakršnih koli zapletov. Takšno nosečnost bi zaželela vam vsem. Na morfologiji so mi povedali, da bom dobila sinka. Lp

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
4.6.2009 12:51:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka 25

Pozdravljene Oktobrke 2009!

Tudi jaz bom oktobra prvič postala mamica. PDP imam 20. oktobra.  Nosečnost poteka super, brez slabosti in kakršnih koli zapletov. Takšno nosečnost bi zaželela vam vsem. Na morfologiji so mi povedali, da bom dobila sinka. Lp

dobrodošla user posted image in čestitke za user posted image ter lepo, brezskrbno user posted image user posted image uf, jaz bi tud mela takouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nosečka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?