Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:39:34
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy iiii kok luštna fotka, Hana je tak cukr se pridružujem mnenju res je pravi cukerček jest tud
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:40:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 jest sem pa spet razkačena, ma sej nisem ful ampak sem bolj užaljena....z mojim avtom ne bo nč zaenkrat...so naju hotli nategnt, tko da se ne bova dala...mah ja sej sem vedla da se ne smem prehitro hvalt ampak sem bla čistz naspidirana in ful ful vesela a sta ga že plačala?res škoda da so vaju hotli našponat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:48:22
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-samo polog, pa še to malo ker mava poznanstva oz. sodelujemo z njimi poslovno. avto bi že mogu bit dons al pa jutr, zdej so rekli drug teden, pol je moj šel v akcijo, ker je ful čudno zakaj lahko plačaš takoj avta pa ne morjo prpelat in sva zvrtala da je poškodovan od toče, kar so vedl že prej ampak so ga hotl na potiho poštimat in prodat...sej vem da niso oni krivi za točo, ampak nov avto kupujem zato da se mi ni treba drajbat kje vse te lohk nategnejo...no lahko bi povedal u štartu pa bi se lahk mogoče še kej zmenil, tole laganje u faco mi je pa bljak
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:48:43
|
|
|
|
Čebel@
|
moja pupa pa še kar in to od 21.30 sem ji samo 1x mogla dudo dat nazaj v usta in jo brnit nazaj na bok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:50:16
|
|
|
|
tanci29
|
o kakšen dež je začel padat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:51:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-samo polog, pa še to malo ker mava poznanstva oz. sodelujemo z njimi poslovno. avto bi že mogu bit dons al pa jutr, zdej so rekli drug teden, pol je moj šel v akcijo, ker je ful čudno zakaj lahko plačaš takoj avta pa ne morjo prpelat in sva zvrtala da je poškodovan od toče, kar so vedl že prej ampak so ga hotl na potiho poštimat in prodat...sej vem da niso oni krivi za točo, ampak nov avto kupujem zato da se mi ni treba drajbat kje vse te lohk nategnejo...no lahko bi povedal u štartu pa bi se lahk mogoče še kej zmenil, tole laganje u faco mi je pa bljak evo sem še jaz huda na njih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:51:53
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 moja pupa pa še kar in to od 21.30 sem ji samo 1x mogla dudo dat nazaj v usta in jo brnit nazaj na bok bravo hana...res je super pridna pupa tale hanči banči....moja spi u tavelki postli v spalnici...k jo zjutrej podojim kr skupi naprej zasmrčiva..ona mal dlje jest pa umes še erika zrihtam da piči u varstvo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:54:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 o kakšen dež je začel padat kakšen?moker malo se hecam pri nas ga še ni,ne fali pa veliko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:55:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 moja pupa pa še kar in to od 21.30 sem ji samo 1x mogla dudo dat nazaj v usta in jo brnit nazaj na bok bravo hana...res je super pridna pupa tale hanči banči....moja spi u tavelki postli v spalnici...k jo zjutrej podojim kr skupi naprej zasmrčiva..ona mal dlje jest pa umes še erika zrihtam da piči u varstvo... naša sploh neče zaspati na taveliki postelji ali pa na kavču-toliko časa sitnari da jo dam v zibko in tam takoj zaspi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:55:51
|
|
|
|
claud
|
tanči-to pa večkrat delajo....banda pokvarjena! kolega k je klepar je reku da je to čist neki normalnega da ti prodajo nov poškodovan avto.....al od toče, isto nardijo če pade s kamiona al pa vlaka in ravno zadnjič je sodelavc od mojga razbil avto, šel na zavarovalnico pa so rekl: a sj enkrat sre pa že uveljavlal kasko za ta avto pa čist novga kupu....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:56:16
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 o kakšen dež je začel padat kakšen?moker malo se hecam pri nas ga še ni,ne fali pa veliko hahahaha...ja moker ampak na ful, sej zdej se je že umiril...sem misnla da je spet toča k je tolk ropotal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:56:59
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.........dobro jutro!!!!si pa zgodnja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:58:32
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 moja pupa pa še kar in to od 21.30 sem ji samo 1x mogla dudo dat nazaj v usta in jo brnit nazaj na bok bravo hana...res je super pridna pupa tale hanči banči....moja spi u tavelki postli v spalnici...k jo zjutrej podojim kr skupi naprej zasmrčiva..ona mal dlje jest pa umes še erika zrihtam da piči u varstvo... naša sploh neče zaspati na taveliki postelji ali pa na kavču-toliko časa sitnari da jo dam v zibko in tam takoj zaspi ooo kaj bi dala da bi blo pr nas tko.....nam še ni ratala operacija: zaspim sama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:58:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud tanči-to pa večkrat delajo....banda pokvarjena! kolega k je klepar je reku da je to čist neki normalnega da ti prodajo nov poškodovan avto.....al od toče, isto nardijo če pade s kamiona al pa vlaka in ravno zadnjič je sodelavc od mojga razbil avto, šel na zavarovalnico pa so rekl: a sj enkrat sre pa že uveljavlal kasko za ta avto pa čist novga kupu.... moj tast je klepar in ena avtohiša tuki v bližini kar naprej vozi avtomobile-jih imajo na prostem in pol se takoj škoda naredi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:59:57
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud tanči-to pa večkrat delajo....banda pokvarjena! kolega k je klepar je reku da je to čist neki normalnega da ti prodajo nov poškodovan avto.....al od toče, isto nardijo če pade s kamiona al pa vlaka in ravno zadnjič je sodelavc od mojga razbil avto, šel na zavarovalnico pa so rekl: a sj enkrat sre pa že uveljavlal kasko za ta avto pa čist novga kupu.... ja sej vem, da je to očitno stalna praksa...sam če nekoga dobro poznaš oz. ti polni blagajno ne sicer direkt ampak preko biznisa mislim da bi mogli bit tolk fer pa povedat po resnic....ampak ta prodajalc je tolk nakladal da zdej ko razmišljam za nazaj mi je prov smešno kako se mu da tolk lagat...mah ja kriza je kriza probajo prodat svega in svašta pa ni važno kdo si...upam da nebi kej tazga naredu še svoji mamici...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:00:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 moja pupa pa še kar in to od 21.30 sem ji samo 1x mogla dudo dat nazaj v usta in jo brnit nazaj na bok bravo hana...res je super pridna pupa tale hanči banči....moja spi u tavelki postli v spalnici...k jo zjutrej podojim kr skupi naprej zasmrčiva..ona mal dlje jest pa umes še erika zrihtam da piči u varstvo... naša sploh neče zaspati na taveliki postelji ali pa na kavču-toliko časa sitnari da jo dam v zibko in tam takoj zaspi ooo kaj bi dala da bi blo pr nas tko.....nam še ni ratala operacija: zaspim sama jaz bi se pa full cartala z njo,pa se noče oz.neče spati v postelji z mano-pa tudi raje je v stolčku ali pa na tleh kot pa v naročju(ji rata vroče)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:00:06
|
|
|
|
claud
|
majchy kje maš te smajlije in kako jih aktiviraš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:01:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud tanči-to pa večkrat delajo....banda pokvarjena! kolega k je klepar je reku da je to čist neki normalnega da ti prodajo nov poškodovan avto.....al od toče, isto nardijo če pade s kamiona al pa vlaka in ravno zadnjič je sodelavc od mojga razbil avto, šel na zavarovalnico pa so rekl: a sj enkrat sre pa že uveljavlal kasko za ta avto pa čist novga kupu.... ja sej vem, da je to očitno stalna praksa...sam če nekoga dobro poznaš oz. ti polni blagajno ne sicer direkt ampak preko biznisa mislim da bi mogli bit tolk fer pa povedat po resnic....ampak ta prodajalc je tolk nakladal da zdej ko razmišljam za nazaj mi je prov smešno kako se mu da tolk lagat...mah ja kriza je kriza probajo prodat svega in svašta pa ni važno kdo si...upam da nebi kej tazga naredu še svoji mamici... nategujejo prijatelje za denar-banda!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:02:28
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 moja pupa pa še kar in to od 21.30 sem ji samo 1x mogla dudo dat nazaj v usta in jo brnit nazaj na bok bravo hana...res je super pridna pupa tale hanči banči....moja spi u tavelki postli v spalnici...k jo zjutrej podojim kr skupi naprej zasmrčiva..ona mal dlje jest pa umes še erika zrihtam da piči u varstvo... naša sploh neče zaspati na taveliki postelji ali pa na kavču-toliko časa sitnari da jo dam v zibko in tam takoj zaspi ooo kaj bi dala da bi blo pr nas tko.....nam še ni ratala operacija: zaspim sama mi pri obeh prakticiramo to od prvega dne iz porodnišnice...upam da ti uspe čimprej to dosečt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:03:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy kje maš te smajlije in kako jih aktiviraš? pejt na www.cosgan.de in evo jih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:03:25
|
|
|
|
claud
|
moja lubica pa najrajš pr mamici zpanča......ampak ker mam jst pol travme da jo bom kj poležala in podobno jo dam raj hit v postlco predn jst zaspim.... no zdj tuki zraven mene spi in jo pustim k sm budna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:04:48
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 moja pupa pa še kar in to od 21.30 sem ji samo 1x mogla dudo dat nazaj v usta in jo brnit nazaj na bok bravo hana...res je super pridna pupa tale hanči banči....moja spi u tavelki postli v spalnici...k jo zjutrej podojim kr skupi naprej zasmrčiva..ona mal dlje jest pa umes še erika zrihtam da piči u varstvo... naša sploh neče zaspati na taveliki postelji ali pa na kavču-toliko časa sitnari da jo dam v zibko in tam takoj zaspi ooo kaj bi dala da bi blo pr nas tko.....nam še ni ratala operacija: zaspim sama jaz bi se pa full cartala z njo,pa se noče oz.neče spati v postelji z mano-pa tudi raje je v stolčku ali pa na tleh kot pa v naročju(ji rata vroče) majchy-se bo ta drug...pri nas erik ni šanse se cartat ne u postli ne nikjer drugje...jest sem si ful želela da bi kdaj skupi mal se stisnila pa zapančkala...no way...hana pa ni problema sam da jo cartaš pa je srečna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 9:05:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:05:28
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 moja pupa pa še kar in to od 21.30 sem ji samo 1x mogla dudo dat nazaj v usta in jo brnit nazaj na bok bravo hana...res je super pridna pupa tale hanči banči....moja spi u tavelki postli v spalnici...k jo zjutrej podojim kr skupi naprej zasmrčiva..ona mal dlje jest pa umes še erika zrihtam da piči u varstvo... naša sploh neče zaspati na taveliki postelji ali pa na kavču-toliko časa sitnari da jo dam v zibko in tam takoj zaspi ooo kaj bi dala da bi blo pr nas tko.....nam še ni ratala operacija: zaspim sama mi pri obeh prakticiramo to od prvega dne iz porodnišnice...upam da ti uspe čimprej to dosečt in je ratal? kako prakticirate? mi2 jo dava v postlco, pa jamra 15 minut al pa pol ure, pol pa v jok!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:07:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 moja pupa pa še kar in to od 21.30 sem ji samo 1x mogla dudo dat nazaj v usta in jo brnit nazaj na bok bravo hana...res je super pridna pupa tale hanči banči....moja spi u tavelki postli v spalnici...k jo zjutrej podojim kr skupi naprej zasmrčiva..ona mal dlje jest pa umes še erika zrihtam da piči u varstvo... naša sploh neče zaspati na taveliki postelji ali pa na kavču-toliko časa sitnari da jo dam v zibko in tam takoj zaspi ooo kaj bi dala da bi blo pr nas tko.....nam še ni ratala operacija: zaspim sama jaz bi se pa full cartala z njo,pa se noče oz.neče spati v postelji z mano-pa tudi raje je v stolčku ali pa na tleh kot pa v naročju(ji rata vroče) majchy-se bo ta drug...pri nas erik ni šanse se cartat ne u postli ne nikjer drugje...jest sem si ful želela da bi kdaj skupi mal se stisnila pa zapančkala...no way...hana pa ni problema sam da jo cartaš pa je srečna no sej po drugi strani je pa to meni kul,da ni tko da zaspi samo pri meni in nujno zraven mene-da spi sama v svoji sobici.....pa še dedki in babice jo ne crkljajo ker je rajši v stolčku
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?