|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 9:08:29   
tanci29
claud-ja tako ja...takoj sem začela tako da zvečer po kopanju, hranjenju in podretem kupčku v postlo/zibko sem prižgala kako malo lučko in šla ven iz sobe...erik je dobil dudo če še ni spal hana jo pa itak ni hotla...sam pri nobenmu ni blo problema...je pa res da mi hodimo spat ob devetih in sta pomoje že mal bolj utrujena

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
5.6.2009 9:08:39   
Čebel@
kolumbo......dobro jutro!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
5.6.2009 9:09:17   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy kje maš te smajlije in kako jih aktiviraš?
pejt na www.cosgan.de in evo jihuser posted image

ja sm šla na to stran....in kaj zdj? a morm kj inštalirat al jih morš od tm kopirat al kwa?
sorry za taka stupid vprašanjauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
5.6.2009 9:09:50   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-samo polog, pa še to malo ker mava poznanstva oz. sodelujemo z njimi poslovno. avto bi že mogu bit dons al pa jutr, zdej so rekli drug teden, pol je moj šel v akcijo, ker je ful čudno zakaj lahko plačaš takoj avta pa ne morjo prpelat in sva zvrtala da je poškodovan od toče, kar so vedl že prej ampak so ga hotl na potiho poštimat in prodat...sej vem da niso oni krivi za točo, ampak nov avto kupujem zato da se mi ni treba drajbat kje vse te lohk nategnejo...no lahko bi povedal u štartu pa bi se lahk mogoče še kej zmenil, tole laganje u faco mi je pa bljak

o stala, se dobro da sta ugotovila. mi smo po 6 letih ugotovili, da smo kupili novega cliota ki je bil zaleten v desno stran. ko je zacelo rjavet. pa to se v tistih casih, ko smo ga sli z vrecko denarja kupit user posted image . sam po tolikem casu nimas vec kej.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
5.6.2009 9:10:04   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mlea a veš da sem mela tak kup kopalk v kabini kot še nikol, sem več kot uro probavala kopalke, pa da ne bo pomote samo modrce, ampak noben mi ni pasal user posted image sem že skor obupala da sploh na plažo ne bom hodila, ko sem pa enga najdla. Mah v tej nosečnosti in po porodu se mi je obseg čist spremenil in mam košarco d in je bil res projekt, ma če je pa košarca bla v redu, mi je bil pa obseg prevelik, mislim začaran krog. Glavno da mam sedaj kopalke user posted image

Ja, ja vem kako je to. Sem imela iste probleme. Zagotovo vem eno stvar, da ne glede koliko se bom trudila hujšati,sem v medenici in stegnih še vedno široka, da o zizah ne govorim.user posted image user posted image user posted image .

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
5.6.2009 9:11:14   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

majchy kje maš te smajlije in kako jih aktiviraš?
pejt na www.cosgan.de in evo jihuser posted image

ja sm šla na to stran....in kaj zdj? a morm kj inštalirat al jih morš od tm kopirat al kwa?
sorry za taka stupid vprašanjauser posted image
jaz jih imam shranjene pod favorites......drugače pa samokopiraj(copy-paste)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
5.6.2009 9:12:25   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

majchy-samo polog, pa še to malo ker mava poznanstva oz. sodelujemo z njimi poslovno. avto bi že mogu bit dons al pa jutr, zdej so rekli drug teden, pol je moj šel v akcijo, ker je ful čudno zakaj lahko plačaš takoj avta pa ne morjo prpelat in sva zvrtala da je poškodovan od toče, kar so vedl že prej ampak so ga hotl na potiho poštimat in prodat...sej vem da niso oni krivi za točo, ampak nov avto kupujem zato da se mi ni treba drajbat kje vse te lohk nategnejo...no lahko bi povedal u štartu pa bi se lahk mogoče še kej zmenil, tole laganje u faco mi je pa bljak

o stala, se dobro da sta ugotovila. mi smo po 6 letih ugotovili, da smo kupili novega cliota ki je bil zaleten v desno stran. ko je zacelo rjavet. pa to se v tistih casih, ko smo ga sli z vrecko denarja kupit user posted image . sam po tolikem casu nimas vec kej.

drek na palc....mislm ja po šestih letih pa se res lahko samo še slikaš....pa ziher so dal kej popusta na to ane...nesramneži

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
5.6.2009 9:13:08   
simonakr
Midva pa že od začetka to prakticirava in morm potrkat vedno rata. Samo pač rabi se čist umirit preden jo dam v postelco pol pa v roku 5-10 min sama zaspi. Redko je treba še dudo popravt!
Tko da user posted image user posted image Larisa

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
5.6.2009 9:14:09   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea
Ja, ja vem kako je to. Sem imela iste probleme. Zagotovo vem eno stvar, da ne glede koliko se bom trudila hujšati,sem v medenici in stegnih še vedno široka, da o zizah ne govorim.user posted image user posted image user posted image .

kokr jest tebe poznam si široka samo v jezikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
5.6.2009 9:15:25   
Katjusa
dobro jutro, jst pravkar vstala otroka še pa spitauser posted image mislim, da se je benjamin dons zmotu in je pozabu klicat ob 6 al pa 7 zjutriuser posted image user posted image user posted image user posted image morem mojga vprašatuser posted image

kolumbo danes se mi je pa o vas sanjalouser posted image user posted image user posted image user posted image smo vam prpeljal tja neko gugalnico in neke ne vem kak se temu reče tak za plezatuser posted image user posted image user posted image user posted image no pa ste bli ful veseli... pol čez neki dni smo se pa tja blizu vas preselili in smo se pol vsi gungal na tistih gugalnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image ti pa tvoj sta pa nonstop plezalauser posted image user posted image user posted image . pa pogovarjale sme se kak slabo spimo, da so tam pod hišami neki izviri vode in je spanje ful slabouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
5.6.2009 9:15:30   
simonakr
Se pridružujem vsem user posted image - banda ušiva! Samo da človeka nategnejo

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
5.6.2009 9:15:59   
claud
http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k020.gif

tnx

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
5.6.2009 9:16:00   
Onasiss
No, kar se avtomobilov tiče, jaz ne kupim novega-pod razno NE!! Ker takoj, ko ga ven iz avtohiše pripeljem izgubi vrednost.

Sicer pa piskot-nam je prof. JERAJ pri ne vem katermu predmetu na dolgo in široko razlagu svojo prigodo z avtom, ki ga je novga kupu lani in bla, bla, bla............ Skratka nauk zgodbe eno celo predavanje je šlo u nič ter še ena potrditev, da ne kupim novega avtomobila. VSEKAKOR pa ne iz avtohiše, ker se čisti nateguni. Na vsakmu avtu tok zaslužijo, da je groza.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
5.6.2009 9:16:05   
Čebel@

kokr jest tebe poznam si široka samo v jezikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
5.6.2009 9:17:14   
Čebel@

http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k020.gif

tnx
ni za kejuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
5.6.2009 9:18:34   
sunny24
Jutro! Joj kako smotano vreme...user posted image

Evo, danes smo rekla z mojim, da gremo na občino nardit Gaji osebno in še un obrazec dat na CSD za dinčke od občine in frajer je šou spat neki po 5 zjutri in tko danes spet ne bo nič...Ku sm jezna k vem, da bo spet pol dneva prespal. Že učiri ga ja, ker ga je v sredo pil s sodelavci in je pršu domov ob 6h...user posted image user posted image user posted image  Sama z Gajo ap ne morem it, k full pada dež, z avtom it pa ni šans, k ni kje parkirat...user posted image user posted image user posted image

OK, malo sm se skašlala...user posted image user posted image user posted image

Jst ne vem, kaj je Gaji...zdej se že 3 noči zaporedoma zbudi okoli 4h da je lačna, prej pa nikoli...Pa poje predn gre spat tudi po 150ml, pa čez dan je tudi bol sitkana...Kaj je kaka luna na vidiku???

tanci, še dobro, da ste zvedli kaj se dogaja z avtom! Banda pokvarjena! Drugače pa škoda da ga ne boš dobila...user posted image

claud, ja, te plenice so res smotane....user posted image user posted image user posted image    S temi italjanskimi pamperskami je vse OK, učeri mi je frendica prnesla iz DM une njihove - lih 4 da jih sprovam...Sam so mi full debele...

majchy, iii, kaka lepa slikica! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
5.6.2009 9:19:55   
črticaa
DOBRO JUTRO
no učer sm se pozabla zahvalat za vse čestitke za dominikauser posted image

drgač je pa učer zadnje jedu ob 18 in poj je okol19 zaspal,.... in mali se ni več zbudil do 8ihuser posted image user posted image user posted image  sam je spal poj ker v cuncah namest v pižami,...pa je šla večerna rutinauser posted image

ayvy moj ma tud leno levo roko,.......pa mi moja zdravnica(njegova) ni nč reklauser posted image

ja men so pa dons 14 ur zdražale pamperskeuser posted image user posted image user posted image

simona moj poje že 180ml vode-200 mlekauser posted image user posted image user posted image

kolumb a si po kranj letala pa nč poklicalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
5.6.2009 9:20:30   
claud
sunny-men so ta vijolčne dobre active fit k so mupetki gor
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
5.6.2009 9:21:04   
claud
http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c025.gif

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
5.6.2009 9:21:34   
Čebel@
no moja bejba se pogovarja...pridem nazaj ko pojeva

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
5.6.2009 9:22:42   
črticaa
aja moj tamau se zj žee ene 3 jutra zbuudi s čist ledenimi rokami,..ne vem a je kej narobe zato k drugje je topuuser posted image user posted image  aja pa skos se mi čist oddeva,.. razmišlam da bi mu žakl kuplauser posted image user posted image

MNENJA

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
5.6.2009 9:22:59   
claud
sorry mal smetim.....men teh smajlijev ne pokaže k jih prekopiram....a jih kakšna vidi?
http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
5.6.2009 9:23:54   
Čebel@

sorry mal smetim.....men teh smajlijev ne pokaže k jih prekopiram....a jih kakšna vidi?
http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif
jaz vidim samo link

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
5.6.2009 9:24:07   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jst ne vem, kaj je Gaji...zdej se že 3 noči zaporedoma zbudi okoli 4h da je lačna, prej pa nikoli...Pa poje predn gre spat tudi po 150ml, pa čez dan je tudi bol sitkana...Kaj je kaka luna na vidiku???

Mogoče; je moja tud kar sitna, še posebej če ni naspana...

claud, ja, te plenice so res smotane....user posted image user posted image user posted image    S temi italjanskimi pamperskami je vse OK, učeri mi je frendica prnesla iz DM une njihove - lih 4 da jih sprovam...Sam so mi full debele...

Jest sm mela mullerjeve pamperske pa so tud ful debeleuser posted image user posted image , pa pol ko so polulane kar dokaj trde ratajo - mi niso všeč, DMjevih pa še nism sprobala.

RDEČI NOSKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
5.6.2009 9:24:23   
Onasiss

O TI PACKA TI user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?