Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:08:29
|
|
|
|
tanci29
|
claud-ja tako ja...takoj sem začela tako da zvečer po kopanju, hranjenju in podretem kupčku v postlo/zibko sem prižgala kako malo lučko in šla ven iz sobe...erik je dobil dudo če še ni spal hana jo pa itak ni hotla...sam pri nobenmu ni blo problema...je pa res da mi hodimo spat ob devetih in sta pomoje že mal bolj utrujena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:08:39
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo......dobro jutro!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:09:17
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy kje maš te smajlije in kako jih aktiviraš? pejt na www.cosgan.de in evo jih ja sm šla na to stran....in kaj zdj? a morm kj inštalirat al jih morš od tm kopirat al kwa? sorry za taka stupid vprašanja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:09:50
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-samo polog, pa še to malo ker mava poznanstva oz. sodelujemo z njimi poslovno. avto bi že mogu bit dons al pa jutr, zdej so rekli drug teden, pol je moj šel v akcijo, ker je ful čudno zakaj lahko plačaš takoj avta pa ne morjo prpelat in sva zvrtala da je poškodovan od toče, kar so vedl že prej ampak so ga hotl na potiho poštimat in prodat...sej vem da niso oni krivi za točo, ampak nov avto kupujem zato da se mi ni treba drajbat kje vse te lohk nategnejo...no lahko bi povedal u štartu pa bi se lahk mogoče še kej zmenil, tole laganje u faco mi je pa bljak o stala, se dobro da sta ugotovila. mi smo po 6 letih ugotovili, da smo kupili novega cliota ki je bil zaleten v desno stran. ko je zacelo rjavet. pa to se v tistih casih, ko smo ga sli z vrecko denarja kupit . sam po tolikem casu nimas vec kej.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:10:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea a veš da sem mela tak kup kopalk v kabini kot še nikol, sem več kot uro probavala kopalke, pa da ne bo pomote samo modrce, ampak noben mi ni pasal sem že skor obupala da sploh na plažo ne bom hodila, ko sem pa enga najdla. Mah v tej nosečnosti in po porodu se mi je obseg čist spremenil in mam košarco d in je bil res projekt, ma če je pa košarca bla v redu, mi je bil pa obseg prevelik, mislim začaran krog. Glavno da mam sedaj kopalke Ja, ja vem kako je to. Sem imela iste probleme. Zagotovo vem eno stvar, da ne glede koliko se bom trudila hujšati,sem v medenici in stegnih še vedno široka, da o zizah ne govorim. .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:11:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy kje maš te smajlije in kako jih aktiviraš? pejt na www.cosgan.de in evo jih ja sm šla na to stran....in kaj zdj? a morm kj inštalirat al jih morš od tm kopirat al kwa? sorry za taka stupid vprašanja jaz jih imam shranjene pod favorites......drugače pa samokopiraj(copy-paste)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:12:25
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-samo polog, pa še to malo ker mava poznanstva oz. sodelujemo z njimi poslovno. avto bi že mogu bit dons al pa jutr, zdej so rekli drug teden, pol je moj šel v akcijo, ker je ful čudno zakaj lahko plačaš takoj avta pa ne morjo prpelat in sva zvrtala da je poškodovan od toče, kar so vedl že prej ampak so ga hotl na potiho poštimat in prodat...sej vem da niso oni krivi za točo, ampak nov avto kupujem zato da se mi ni treba drajbat kje vse te lohk nategnejo...no lahko bi povedal u štartu pa bi se lahk mogoče še kej zmenil, tole laganje u faco mi je pa bljak o stala, se dobro da sta ugotovila. mi smo po 6 letih ugotovili, da smo kupili novega cliota ki je bil zaleten v desno stran. ko je zacelo rjavet. pa to se v tistih casih, ko smo ga sli z vrecko denarja kupit . sam po tolikem casu nimas vec kej. drek na palc....mislm ja po šestih letih pa se res lahko samo še slikaš....pa ziher so dal kej popusta na to ane...nesramneži
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:13:08
|
|
|
|
simonakr
|
Midva pa že od začetka to prakticirava in morm potrkat vedno rata. Samo pač rabi se čist umirit preden jo dam v postelco pol pa v roku 5-10 min sama zaspi. Redko je treba še dudo popravt! Tko da Larisa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:14:09
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ja, ja vem kako je to. Sem imela iste probleme. Zagotovo vem eno stvar, da ne glede koliko se bom trudila hujšati,sem v medenici in stegnih še vedno široka, da o zizah ne govorim. . kokr jest tebe poznam si široka samo v jeziku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:15:25
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro, jst pravkar vstala otroka še pa spita mislim, da se je benjamin dons zmotu in je pozabu klicat ob 6 al pa 7 zjutri morem mojga vprašat kolumbo danes se mi je pa o vas sanjalo smo vam prpeljal tja neko gugalnico in neke ne vem kak se temu reče tak za plezat no pa ste bli ful veseli... pol čez neki dni smo se pa tja blizu vas preselili in smo se pol vsi gungal na tistih gugalnicah ti pa tvoj sta pa nonstop plezala . pa pogovarjale sme se kak slabo spimo, da so tam pod hišami neki izviri vode in je spanje ful slabo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:15:30
|
|
|
|
simonakr
|
Se pridružujem vsem - banda ušiva! Samo da človeka nategnejo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:16:00
|
|
|
|
Onasiss
|
No, kar se avtomobilov tiče, jaz ne kupim novega-pod razno NE!! Ker takoj, ko ga ven iz avtohiše pripeljem izgubi vrednost. Sicer pa piskot-nam je prof. JERAJ pri ne vem katermu predmetu na dolgo in široko razlagu svojo prigodo z avtom, ki ga je novga kupu lani in bla, bla, bla............ Skratka nauk zgodbe eno celo predavanje je šlo u nič ter še ena potrditev, da ne kupim novega avtomobila. VSEKAKOR pa ne iz avtohiše, ker se čisti nateguni. Na vsakmu avtu tok zaslužijo, da je groza.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:16:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ja, ja vem kako je to. Sem imela iste probleme. Zagotovo vem eno stvar, da ne glede koliko se bom trudila hujšati,sem v medenici in stegnih še vedno široka, da o zizah ne govorim. . kokr jest tebe poznam si široka samo v jeziku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:18:34
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Joj kako smotano vreme... Evo, danes smo rekla z mojim, da gremo na občino nardit Gaji osebno in še un obrazec dat na CSD za dinčke od občine in frajer je šou spat neki po 5 zjutri in tko danes spet ne bo nič...Ku sm jezna k vem, da bo spet pol dneva prespal. Že učiri ga ja, ker ga je v sredo pil s sodelavci in je pršu domov ob 6h... Sama z Gajo ap ne morem it, k full pada dež, z avtom it pa ni šans, k ni kje parkirat... OK, malo sm se skašlala... Jst ne vem, kaj je Gaji...zdej se že 3 noči zaporedoma zbudi okoli 4h da je lačna, prej pa nikoli...Pa poje predn gre spat tudi po 150ml, pa čez dan je tudi bol sitkana...Kaj je kaka luna na vidiku??? tanci, še dobro, da ste zvedli kaj se dogaja z avtom! Banda pokvarjena! Drugače pa škoda da ga ne boš dobila... claud, ja, te plenice so res smotane.... S temi italjanskimi pamperskami je vse OK, učeri mi je frendica prnesla iz DM une njihove - lih 4 da jih sprovam...Sam so mi full debele... majchy, iii, kaka lepa slikica!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:19:55
|
|
|
|
črticaa
|
DOBRO JUTRO no učer sm se pozabla zahvalat za vse čestitke za dominika drgač je pa učer zadnje jedu ob 18 in poj je okol19 zaspal,.... in mali se ni več zbudil do 8ih sam je spal poj ker v cuncah namest v pižami,...pa je šla večerna rutina ayvy moj ma tud leno levo roko,.......pa mi moja zdravnica(njegova) ni nč rekla ja men so pa dons 14 ur zdražale pamperske simona moj poje že 180ml vode-200 mleka kolumb a si po kranj letala pa nč poklicala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:20:30
|
|
|
|
claud
|
sunny-men so ta vijolčne dobre active fit k so mupetki gor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:21:34
|
|
|
|
Čebel@
|
no moja bejba se pogovarja...pridem nazaj ko pojeva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:22:42
|
|
|
|
črticaa
|
aja moj tamau se zj žee ene 3 jutra zbuudi s čist ledenimi rokami,..ne vem a je kej narobe zato k drugje je topu aja pa skos se mi čist oddeva,.. razmišlam da bi mu žakl kupla MNENJA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:24:07
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jst ne vem, kaj je Gaji...zdej se že 3 noči zaporedoma zbudi okoli 4h da je lačna, prej pa nikoli...Pa poje predn gre spat tudi po 150ml, pa čez dan je tudi bol sitkana...Kaj je kaka luna na vidiku??? Mogoče; je moja tud kar sitna, še posebej če ni naspana... claud, ja, te plenice so res smotane.... S temi italjanskimi pamperskami je vse OK, učeri mi je frendica prnesla iz DM une njihove - lih 4 da jih sprovam...Sam so mi full debele... Jest sm mela mullerjeve pamperske pa so tud ful debele , pa pol ko so polulane kar dokaj trde ratajo - mi niso všeč, DMjevih pa še nism sprobala.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 9:24:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ja, ja vem kako je to. Sem imela iste probleme. Zagotovo vem eno stvar, da ne glede koliko se bom trudila hujšati,sem v medenici in stegnih še vedno široka, da o zizah ne govorim. . kokr jest tebe poznam si široka samo v jeziku O TI PACKA TI
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?