|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 9:25:05   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: claud

sorry mal smetim.....men teh smajlijev ne pokaže k jih prekopiram....a jih kakšna vidi?
http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif
jaz vidim samo link

jst tud.....user posted image user posted image
ah k.rc, ne da se mi še s tem zajbavatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
5.6.2009 9:25:06   
simonakr
Claud klikni na smeškota in pol se spodaj pojavi koda img.... pa tisto skopiraj

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
5.6.2009 9:25:49   
claud
user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
5.6.2009 9:26:10   
simonakr
user posted image Claud

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
5.6.2009 9:26:40   
simonakr
user posted image Claud

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
5.6.2009 9:28:34   
sunny24
Jst sem se pa odločla, da pampersk pr nas ne nabavim več...Bom šla kar v Italjo...Sam os pa dražje dol...za 60 plenic sm dala 16 euru...user posted image

Črtica, pa sej ne da premočijo, ampak vležno je vse...Vrjetno tisti gel not al kaj jst vem...

Aja, sm pozabla...Ursa, super da si nabavla kopalke. Jst sem si jih tudi zadnjič v HM. Sicer mam nove od lani-jih nism nič nosila, ampak sm si letos še ene omisnla...Zdej mam že ene 7 parov kopalk...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
5.6.2009 9:29:33   
claud
simonakr še tebi hvala

user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
5.6.2009 9:31:07   
tanci29
user posted image

naše novo prevozno sredstvo...če ga bomo dočakaluser posted image user posted image user posted image ...tri tedne je za čakat

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
5.6.2009 9:31:10   
Pupka
Dobro jutro. Mal sem brala in vidla da ste mele pleničke po zobeh.

No o njih sem jaz pisala že lep čas nazaj. Po novem gledam da so strogo narejene v Germany, mam pa active fit (tiste ko majo like iz sesame street gor), sem pa vzela enkrat tudi simply dry v müllerju (oranžni paket) in oboje so super- nobene vlažnosti več. user posted image pa sem previjala pr vsakem hranjenju- ga še vedno. Kar je pomenlo na 3 ure ali celo manj.

Zdaj se je malo zamotil z opazovanjem rože na posteljnini ampak me že kliče- se oglasim kasnej

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
5.6.2009 9:31:10   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: mlea
Ja, ja vem kako je to. Sem imela iste probleme. Zagotovo vem eno stvar, da ne glede koliko se bom trudila hujšati,sem v medenici in stegnih še vedno široka, da o zizah ne govorim.user posted image user posted image user posted image .

kokr jest tebe poznam si široka samo v jezikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
5.6.2009 9:32:05   
claud
sunny pa men od pampersk sam te niso ql.....une active fit so pa zakon....tud k se tko pokaka ni nikol šlo nč mimo tm pr nogicah, pa je bil pol bodi usran pa še kj....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
5.6.2009 9:33:26   
tanci29
jest kupujem pamperske u mulerju baby dry in so super

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
5.6.2009 9:34:29   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Dobro jutro. Mal sem brala in vidla da ste mele pleničke po zobeh.

No o njih sem jaz pisala že lep čas nazaj. Po novem gledam da so strogo narejene v Germany, mam pa active fit (tiste ko majo like iz sesame street gor), sem pa vzela enkrat tudi simply dry v müllerju (oranžni paket) in oboje so super- nobene vlažnosti več. user posted image pa sem previjala pr vsakem hranjenju- ga še vedno. Kar je pomenlo na 3 ure ali celo manj.

Zdaj se je malo zamotil z opazovanjem rože na posteljnini ampak me že kliče- se oglasim kasnej

Pupka jest mam tud te s Sesame street. Mam pa Active fit za podnev pa Simply dry za ponoč. Pa jih morm tud pohvalt.

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
5.6.2009 9:34:32   
Katjusa

dobro jutro!
sem spet taprva po dolgem časuuser posted image .........najprej zajterk

user posted image user posted image user posted image

no če vse pojeste(in popijete seveda)vam sigurno ne uide user posted image user posted image user posted image user posted image

tole sem jst že delala kaj šele bo če vse to pojemuser posted image sploh jabolko mene ženeuser posted image user posted image user posted image

Urša dostikrat sem si kupla liscine kopalke al pa modrce ker imajo rez velik razpon številk in vedno dobim kej pametnega, tam na razprodajah bom pa letos prvič ker je ta nova prjatlva od brata od tam in bome šle skupiuser posted image user posted image user posted image me bo tja peljala je rekla, da se ful splača....

Hana kake lepe ličke ima Hanauser posted image user posted image user posted image user posted image cela punce, je ravno florjan prišel pa me zdej sprašuje kdo je to:)

Plenice jst sem dobla neke pamprskeuser posted image in sem jih na žalost odprla, čeprav jih nisem misla benjamin je bil po 2 urah moker, tak da če katera želi načet paket ji ga z veseljem odstopim, ker mi jih ne bomo porabli...

Tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image kake barabeuser posted image user posted image user posted image user posted image

spanje naši tud zaspijo sami...

No, kar se avtomobilov tiče, jaz ne kupim novega-pod razno NE!! Ker takoj, ko ga ven iz avtohiše pripeljem izgubi vrednost.

Sicer pa piskot-nam je prof. JERAJ pri ne vem katermu predmetu na dolgo in široko razlagu svojo prigodo z avtom, ki ga je novga kupu lani in bla, bla, bla............ Skratka nauk zgodbe eno celo predavanje je šlo u nič ter še ena potrditev, da ne kupim novega avtomobila. VSEKAKOR pa ne iz avtohiše, ker se čisti nateguni. Na vsakmu avtu tok zaslužijo, da je groza.

no mi smo letos kupi 2 nova je pa bla fora neka akcija in je bil  nov s tako ceno k eno leto staruser posted image user posted image user posted image user posted image polek vsega imamo pa kredit in tud gerancijo tak, da nam tud to pašeuser posted image user posted image user posted image , drugače pa sem sama mnenja da preveč izgubiš na anvtu, ko ga postaviš iz hiše na cesto.

Črticaa če ima mrzle rokice ni nič narobe, lahko pa da mu je malo hladno, če se odkrivauser posted image mi smo mel par dni pokritega sam s pleničko pa sem tud zdej k je blo bolj hladno ugotovila, da ima mrzle rokice in sem ga pokrila z odejico pa je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sorry mal smetim.....men teh smajlijev ne pokaže k jih prekopiram....a jih kakšna vidi?
http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif

vidim da ste pogruntaleuser posted image user posted image user posted image

tanci super prevozno sredstvouser posted image user posted image user posted image user posted image to bo pa veliko ležjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
5.6.2009 9:34:34   
sunny24
simonakr, ja te iz Italje so full tanke, pa nič trde ne ratajo...user posted image
Očitno je na trgu prevč pampersk, da so v vsaki trgovini drugačne...user posted image user posted image user posted image

claud, sej meni tudi 1 in 2 so ble OK, sam zdej so se mi pa zamerle...user posted image user posted image user posted image  Pa še full močen vonj majo te "puščajoče" pamperske. drugače pa meni ni nikoli nič spuščalo-ne lulanje ne kakanje...

pupka, jutro! user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 5.6.2009 9:35:18 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
5.6.2009 9:36:26   
tanci29
user posted image

tole je pa moj nesojeni avto...
mlea-nov bi me cenej prišel kot pa star dve leti z 50.000km

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
5.6.2009 9:37:26   
Onasiss
Dons imam še Vita doma, men se pa ful spi. Onasis je nekam odplul user posted image , popoldne gremo pa na praznovanje, pa se mi ne da.
user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
5.6.2009 9:39:00   
Onasiss

user posted image

tole je pa moj nesojeni avto...
mlea-nov bi me cenej prišel kot pa star dve leti z 50.000km

Če si preračunala...ok, drugače pa se splača še malo počakati.user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
5.6.2009 9:40:44   
tanci29

Dons imam še Vita doma, men se pa ful spi. Onasis je nekam odplul user posted image , popoldne gremo pa na praznovanje, pa se mi ne da.
user posted image

mlea bejbi kaj se s tabo dogaja...zdej me pa že skrbi...upam da se boš hitro poštimala...jaz sem tukaj da ti pomagam oz. vsaj poslušam če ti paše se skašljat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
5.6.2009 9:41:16   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

simonakr, ja te iz Italje so full tanke, pa nič trde ne ratajo...user posted image
Očitno je na trgu prevč pampersk, da so v vsaki trgovini drugačne...user posted image user posted image user posted image

claud, sej meni tudi 1 in 2 so ble OK, sam zdej so se mi pa zamerle...user posted image user posted image user posted image  Pa še full močen vonj majo te "puščajoče" pamperske. drugače pa meni ni nikoli nič spuščalo-ne lulanje ne kakanje...

pupka, jutro! user posted image

sam res smrdijo k user posted image ...........
Men pa pr teh zmer k se pokaka-ker je pač zelo tekoče....pa ne vpije tok hitr, pol pa itak preden jo previjem-v roku 5 minut-že ful mim stečeuser posted image

active fit pa koj vse popije pa ne smrdiuser posted image user posted image
grem popoldne v mullerja....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
5.6.2009 9:41:49   
simonakr
Mlea kje si pa Linkin park dobla? Ful so dobri!

Grem jest bit mal aktivna bom probala mal bajto pospravt. Čeprov se mi ne da pa bi se rajš moji pridružla - že od 7 zjutri spi tle zraven mene na kavču! Se vid da je dons en smotan dan!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
5.6.2009 9:42:08   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Mi smo danes napoteni v razvojno..ker ima Tisa leno levo rokico, pa Ekstenzijski vzorec..pa stoplaca drži skrčena...da nam pokažejo, kako je treba masirat stopalca.....sem zelo vesela....da ji bom lahko pomagala....

Sej bo Ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image
Če boš dobro pediatrinjo dubla v RA boš z užitkom tja hodila ti povem.user posted image  Jst sem z Neli tok rada šla na fth al pa v RA. Ma k kolegici sta mi ble.

sej jst sem vesela glede tega...no,ne tega vzorca..ampak tega ,da bomo dobili pomoč.....da ji bom lahko pomagala.....upam sam , da una nau preveč tečna....k nisem prpravljena na tečnobo...sem dobial pa datum 14.07....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
5.6.2009 9:43:11   
vandame

tanči-to pa večkrat delajo....banda pokvarjena! kolega k je klepar je reku da je to čist neki normalnega da ti prodajo nov poškodovan avto.....al od toče, isto nardijo če pade s kamiona al pa vlakauser posted image

in ravno zadnjič je sodelavc od mojga razbil avto, šel na zavarovalnico pa so rekl: a sj enkrat sre pa že uveljavlal kasko za ta avtouser posted image pa čist novga kupu....

ja sej vem, da je to očitno stalna praksa...sam če nekoga dobro poznaš oz. ti polni blagajno ne sicer direkt ampak preko biznisa mislim da bi mogli bit tolk fer pa povedat po resnic....ampak ta prodajalc je tolk nakladal da zdej ko razmišljam za nazaj mi je prov smešno kako se mu da tolk lagat...mah ja kriza je kriza probajo prodat svega in svašta pa ni važno kdo si...upam da nebi kej tazga naredu še svoji mamici...

Tanci to je tko boli njega kakšno proda sam da proda na žalost je tko  user posted image

da bi jih kr

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
5.6.2009 9:44:27   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

aja moj tamau se zj žee ene 3 jutra zbuudi s čist ledenimi rokami,..ne vem a je kej narobe zato k drugje je topuuser posted image user posted image  aja pa skos se mi čist oddeva,.. razmišlam da bi mu žakl kuplauser posted image user posted image

MNENJA

men je pediatrinja rekla k sm jo prašala glede mrzlih rok je rekla bol da ima bol mrzle kot prevroče. Važno je da če ga za vratom pošlataš da je topel

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
5.6.2009 9:45:40   
Ajvy

ajvy- a greš v razvojno tudi v bežigradu...jest sem hodila z erikom...men osebno ta tuki ful ni všeč, fizioterapevtka je pa zakon...ma ne vem sej mogoče sem jest mal čudna ampak prvič k sem priošla se je ta p pogovarjala s sestro pa ful eno mamico kritizirala in to tolk naglas da sem jest use slišala, mi je blo ful grdo. upam da bo tebi všeč.

ne razumem...s kom nisi zadovoljna zdej....kolk pa je tam dohtarjev....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?