|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
4.6.2009 23:17:11   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Mi smo danes napoteni v razvojno..ker ima Tisa leno levo rokico, pa Ekstenzijski vzorec..pa stoplaca drži skrčena...da nam pokažejo, kako je treba masirat stopalca.....sem zelo vesela....da ji bom lahko pomagala....

Sej bo Ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image
Če boš dobro pediatrinjo dubla v RA boš z užitkom tja hodila ti povem.user posted image  Jst sem z Neli tok rada šla na fth al pa v RA. Ma k kolegici sta mi ble.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 23:29:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
5.6.2009 6:59:39   
Urša08
Jutro

Najprej en kakavček in kavica, da se zbudimo user posted image

user posted image

user posted image

ta kavica je pa men zakon user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
5.6.2009 7:04:55   
Čebel@
dobro jutro!
sem spet taprva po dolgem časuuser posted image .........najprej zajterk

user posted image user posted image user posted image

no če vse pojeste(in popijete seveda)vam sigurno ne uide user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
5.6.2009 7:05:43   
Čebel@
urša...si me prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
5.6.2009 7:06:42   
Urša08
mlea a veš da sem mela tak kup kopalk v kabini kot še nikol, sem več kot uro probavala kopalke, pa da ne bo pomote samo modrce, ampak noben mi ni pasal user posted image sem že skor obupala da sploh na plažo ne bom hodila, ko sem pa enga najdla. Mah v tej nosečnosti in po porodu se mi je obseg čist spremenil in mam košarco d in je bil res projekt, ma če je pa košarca bla v redu, mi je bil pa obseg prevelik, mislim začaran krog. Glavno da mam sedaj kopalke user posted image

katjuša kopalke so čist preproste, take oranžne , pa metulčka majo gor, jih bom slikala ko bosta tamaledva spala pa pokazala. A ti vedno v Lisci kupuješ? Si zadovolna z njimi?

Ajvy  saj bo user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
5.6.2009 7:08:47   
Urša08
majchy dobro jutro, pa hvala za zajtrk. Jaz sem si kavico privoščila in jo počasi pijem dokler sta oba pikca pridna. Žiga je v ležalniku in se pogovarja, Nejc se pa s kopalkami ukvarja, jih je prinesel iz spalnice in gleda metuljčka user posted image A Hana še spančka?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
5.6.2009 7:19:22   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za nakup kopalk-jaz sem jih tudi že kupila.........Hana še pančka ja........semmislila da bo grozna noč ker je zvečer full težko zaspala,pa je HB spala celo  nočko............jaz si grem tudi kofico naštimat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
5.6.2009 7:22:32   
Čebel@
katjuša.......za kolaž-HANA

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
5.6.2009 7:24:22   
Urša08
Majchy iiii kok luštna fotka, Hana je tak cukr user posted image

Jaz bom pa probala dons kako slikico narest z Žigcem za kolaž . Sedaj pa šibam otroka zrihtat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
5.6.2009 7:25:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

hvalauser posted image .....je butlejček-ima bušija in mišelinkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
5.6.2009 7:40:54   
claud
jutro!

dons smo se pa mal bl naspaliuser posted image user posted image

oooo hana bananauser posted image user posted image user posted image user posted image

jst sm navsezgodi jezna....sm učer načela nov paket planic in mislm da direkt tiste k je sunny učer o njih pisala....
Prej jo vzamem iz postlce pa sm jo mogla prec preoblečt.......vse vlažn....body, pižama,posteljnina..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko da če so kateri te všeč-active baby- jih t veseljem podarim-sam 3 manjkajo....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
5.6.2009 7:44:01   
Čebel@
claud.......jaz paperske uporablam samo čez dan ker jo itak previjam na 3 ure,ponoči  so mi pa že parkar spustile in ponoči ima Hana bananauser posted image DM-ove pleničkeuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
5.6.2009 7:57:34   
simonakr
Jutro
Naša se je dons zbudila najprej ob 2.30 pol pa še ob 6 in ni hotla nazaj zaspat, pa je blo treba vstat; no zdej pa spi na kavču ko bubica user posted image

Ej a se je vam tud to že kdaj naredl da več ko mali poje hitrej se zbudi?? Pri nas je tole že ene par dni tko. Prej ko je man pojedla je spala do zjutrej, zdej ko več poje se pa obvezno zbudi vsaj 1x ponoč user posted image user posted image user posted image

Claud vem kako se počutiš! Mi smo meli to prejšni teden skori vsak dan - no ja postla samo enkrat, pol sm pa mojga sterala v mullerja po plenice zdej je pa ok. Čeprov morm rečt da so pa men te active baby čist ok. Zaenkrat še nč ne pride čez, je pa res da mam za ponoč eno cifro večje.

Majchy kak cortek.user posted image

Jest sm šla pa včeri spat že ob 9 zvečer, sm bla čist zgonena, dons je mal bolš čeprov glede na takle vreme bom dons spet čist fuč - beri zaspana, depresivna, ...

Urša - user posted image za kopalke. Jest mam tud ene v Lisci ogledane, k so mi ful všeč, pa so tud dokaj drage, tko da jih grem na razprodaji kupit!

Zdej grem pa kavico do konca spit

< Sporočilo je popravil simonakr -- 5.6.2009 8:01:47 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
5.6.2009 8:01:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Ej a se je vam tud to že kdaj naredl da več ko mali poje hitrej se zbudi?? Pri nas je tole že ene par dni tko. Prej ko je man pojedla je spala do zjutrej, zdej ko več poje se pa obvezno zbudi vsaj 1x ponoč user posted image user posted image user posted image

a je možno da se preveč naje in jo tiščiuser posted image sta zdej na flaški?koliko pa poje?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
5.6.2009 8:03:04   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

a je možno da se preveč naje in jo tiščiuser posted image sta zdej na flaški?koliko pa poje?

Čez dan od 100 pa do 140 - čist odvisno, zvečer pred spanjem je pa 150 oz mal več je blo v flaški.

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
5.6.2009 8:04:37   
claud
simonakr-ja nam se tud to dogaja s spanjem....pa ponavad je ob pol 9h spala, zdj pa ne....učer mi je ob pol 11h šele----za zvečer to mislm....user posted image

včasih me kr prime da bi ji AM dala zvečer...user posted image enkrat sm ji dala in je ni blo slišat 12 uruser posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
5.6.2009 8:10:13   
simonakr
Claud sej mi smo zdej na AM - je zmanjkalo mojga oz ga je samo za 1x na dan ( ponoč) tko da user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
5.6.2009 8:15:40   
piskot
jutro.

nasa je imela pa danes ob 2h zjutraj kakanje na programu. pol smo se pa previjal, pa nazaj uspaval ...

kolumbo nisem hotela da te imajo za shopoholika :). v keri pikapolonici?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
5.6.2009 8:15:52   
Čebel@

Čez dan od 100 pa do 140 - čist odvisno, zvečer pred spanjem je pa 150 oz mal več je blo v flaški.
sej pol pa ne poje tok ekstra velikouser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
5.6.2009 8:25:35   
simonakr

sej pol pa ne poje tok ekstra velikouser posted image

Ja sej zato pa user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
5.6.2009 8:26:48   
claud

Claud sej mi smo zdej na AM - je zmanjkalo mojga oz ga je samo za 1x na dan ( ponoč) tko da user posted image

user posted image
ponoč al zvečer...ker če jo zvečer pol se mogoče zato zbudi ker ji je to zdj res premal....je am bl nasitenuser posted image

drugač pa nimam pojmauser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
5.6.2009 8:30:15   
tanci29
dobro jutro

urša in majchy hvala za kufe in zajtrk....

urša-super za kopalke, jest morm probat še tiste od lani če se ok

naša pupika se je ob 5h zbudla za dudo pol je pa pankala do pol sedmih in zdej še zmeri ninika

ajvy- a greš v razvojno tudi v bežigradu...jest sem hodila z erikom...men osebno ta tuki ful ni všeč, fizioterapevtka je pa zakon...ma ne vem sej mogoče sem jest mal čudna ampak prvič k sem priošla se je ta p pogovarjala s sestro pa ful eno mamico kritizirala in to tolk naglas da sem jest use slišala, mi je blo ful grdo. upam da bo tebi všeč.

jest sem pa spet razkačena, ma sej nisem ful ampak sem bolj užaljena....z mojim avtom ne bo nč zaenkrat...so naju hotli nategnt, tko da se ne bova dala...mah ja sej sem vedla da se ne smem prehitro hvalt ampak sem bla čistz naspidirana in ful ful vesela

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
5.6.2009 8:32:11   
vandame

se pridružujem mnenju res je pravi cukerček

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
5.6.2009 8:39:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

se pridružujem mnenju res je pravi cukerček

user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?