Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 4.6.2009 23:17:11
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Mi smo danes napoteni v razvojno..ker ima Tisa leno levo rokico, pa Ekstenzijski vzorec..pa stoplaca drži skrčena...da nam pokažejo, kako je treba masirat stopalca.....sem zelo vesela....da ji bom lahko pomagala.... Sej bo Ajvy Če boš dobro pediatrinjo dubla v RA boš z užitkom tja hodila ti povem. Jst sem z Neli tok rada šla na fth al pa v RA. Ma k kolegici sta mi ble.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2009 23:29:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 6:59:39
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro Najprej en kakavček in kavica, da se zbudimo ta kavica je pa men zakon
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 7:04:55
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro! sem spet taprva po dolgem času .........najprej zajterk no če vse pojeste(in popijete seveda)vam sigurno ne uide
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 7:05:43
|
|
|
|
Čebel@
|
urša...si me prehitela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 7:06:42
|
|
|
|
Urša08
|
mlea a veš da sem mela tak kup kopalk v kabini kot še nikol, sem več kot uro probavala kopalke, pa da ne bo pomote samo modrce, ampak noben mi ni pasal sem že skor obupala da sploh na plažo ne bom hodila, ko sem pa enga najdla. Mah v tej nosečnosti in po porodu se mi je obseg čist spremenil in mam košarco d in je bil res projekt, ma če je pa košarca bla v redu, mi je bil pa obseg prevelik, mislim začaran krog. Glavno da mam sedaj kopalke katjuša kopalke so čist preproste, take oranžne , pa metulčka majo gor, jih bom slikala ko bosta tamaledva spala pa pokazala. A ti vedno v Lisci kupuješ? Si zadovolna z njimi? Ajvy saj bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 7:08:47
|
|
|
|
Urša08
|
majchy dobro jutro, pa hvala za zajtrk. Jaz sem si kavico privoščila in jo počasi pijem dokler sta oba pikca pridna. Žiga je v ležalniku in se pogovarja, Nejc se pa s kopalkami ukvarja, jih je prinesel iz spalnice in gleda metuljčka A Hana še spančka?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 7:19:22
|
|
|
|
Čebel@
|
bravo za nakup kopalk-jaz sem jih tudi že kupila.........Hana še pančka ja........semmislila da bo grozna noč ker je zvečer full težko zaspala,pa je HB spala celo nočko............jaz si grem tudi kofico naštimat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 7:22:32
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......za kolaž-HANA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 7:24:22
|
|
|
|
Urša08
|
Majchy iiii kok luštna fotka, Hana je tak cukr Jaz bom pa probala dons kako slikico narest z Žigcem za kolaž . Sedaj pa šibam otroka zrihtat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 7:25:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy iiii kok luštna fotka, Hana je tak cukr hvala .....je butlejček-ima bušija in mišelinke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 7:40:54
|
|
|
|
claud
|
jutro! dons smo se pa mal bl naspali oooo hana banana jst sm navsezgodi jezna....sm učer načela nov paket planic in mislm da direkt tiste k je sunny učer o njih pisala.... Prej jo vzamem iz postlce pa sm jo mogla prec preoblečt.......vse vlažn....body, pižama,posteljnina.......... tko da če so kateri te všeč-active baby- jih t veseljem podarim-sam 3 manjkajo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 7:44:01
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.......jaz paperske uporablam samo čez dan ker jo itak previjam na 3 ure,ponoči so mi pa že parkar spustile in ponoči ima Hana banana DM-ove pleničke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 7:57:34
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro Naša se je dons zbudila najprej ob 2.30 pol pa še ob 6 in ni hotla nazaj zaspat, pa je blo treba vstat; no zdej pa spi na kavču ko bubica Ej a se je vam tud to že kdaj naredl da več ko mali poje hitrej se zbudi?? Pri nas je tole že ene par dni tko. Prej ko je man pojedla je spala do zjutrej, zdej ko več poje se pa obvezno zbudi vsaj 1x ponoč Claud vem kako se počutiš! Mi smo meli to prejšni teden skori vsak dan - no ja postla samo enkrat, pol sm pa mojga sterala v mullerja po plenice zdej je pa ok. Čeprov morm rečt da so pa men te active baby čist ok. Zaenkrat še nč ne pride čez, je pa res da mam za ponoč eno cifro večje. Majchy kak cortek. Jest sm šla pa včeri spat že ob 9 zvečer, sm bla čist zgonena, dons je mal bolš čeprov glede na takle vreme bom dons spet čist fuč - beri zaspana, depresivna, ... Urša - za kopalke. Jest mam tud ene v Lisci ogledane, k so mi ful všeč, pa so tud dokaj drage, tko da jih grem na razprodaji kupit! Zdej grem pa kavico do konca spit
< Sporočilo je popravil simonakr -- 5.6.2009 8:01:47 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:01:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Ej a se je vam tud to že kdaj naredl da več ko mali poje hitrej se zbudi?? Pri nas je tole že ene par dni tko. Prej ko je man pojedla je spala do zjutrej, zdej ko več poje se pa obvezno zbudi vsaj 1x ponoč a je možno da se preveč naje in jo tišči sta zdej na flaški?koliko pa poje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:03:04
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Ej a se je vam tud to že kdaj naredl da več ko mali poje hitrej se zbudi?? Pri nas je tole že ene par dni tko. Prej ko je man pojedla je spala do zjutrej, zdej ko več poje se pa obvezno zbudi vsaj 1x ponoč a je možno da se preveč naje in jo tišči sta zdej na flaški?koliko pa poje? Čez dan od 100 pa do 140 - čist odvisno, zvečer pred spanjem je pa 150 oz mal več je blo v flaški.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:04:37
|
|
|
|
claud
|
simonakr-ja nam se tud to dogaja s spanjem....pa ponavad je ob pol 9h spala, zdj pa ne....učer mi je ob pol 11h šele----za zvečer to mislm.... včasih me kr prime da bi ji AM dala zvečer... enkrat sm ji dala in je ni blo slišat 12 ur
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:10:13
|
|
|
|
simonakr
|
Claud sej mi smo zdej na AM - je zmanjkalo mojga oz ga je samo za 1x na dan ( ponoč) tko da
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:15:40
|
|
|
|
piskot
|
jutro. nasa je imela pa danes ob 2h zjutraj kakanje na programu. pol smo se pa previjal, pa nazaj uspaval ... kolumbo nisem hotela da te imajo za shopoholika :). v keri pikapolonici?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:15:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Ej a se je vam tud to že kdaj naredl da več ko mali poje hitrej se zbudi?? Pri nas je tole že ene par dni tko. Prej ko je man pojedla je spala do zjutrej, zdej ko več poje se pa obvezno zbudi vsaj 1x ponoč a je možno da se preveč naje in jo tišči sta zdej na flaški?koliko pa poje? Čez dan od 100 pa do 140 - čist odvisno, zvečer pred spanjem je pa 150 oz mal več je blo v flaški. sej pol pa ne poje tok ekstra veliko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:25:35
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Ej a se je vam tud to že kdaj naredl da več ko mali poje hitrej se zbudi?? Pri nas je tole že ene par dni tko. Prej ko je man pojedla je spala do zjutrej, zdej ko več poje se pa obvezno zbudi vsaj 1x ponoč a je možno da se preveč naje in jo tišči sta zdej na flaški?koliko pa poje? Čez dan od 100 pa do 140 - čist odvisno, zvečer pred spanjem je pa 150 oz mal več je blo v flaški. sej pol pa ne poje tok ekstra veliko Ja sej zato pa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:26:48
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Claud sej mi smo zdej na AM - je zmanjkalo mojga oz ga je samo za 1x na dan ( ponoč) tko da ponoč al zvečer...ker če jo zvečer pol se mogoče zato zbudi ker ji je to zdj res premal....je am bl nasiten drugač pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:30:15
|
|
|
|
tanci29
|
dobro jutro urša in majchy hvala za kufe in zajtrk.... urša-super za kopalke, jest morm probat še tiste od lani če se ok naša pupika se je ob 5h zbudla za dudo pol je pa pankala do pol sedmih in zdej še zmeri ninika ajvy- a greš v razvojno tudi v bežigradu...jest sem hodila z erikom...men osebno ta tuki ful ni všeč, fizioterapevtka je pa zakon...ma ne vem sej mogoče sem jest mal čudna ampak prvič k sem priošla se je ta p pogovarjala s sestro pa ful eno mamico kritizirala in to tolk naglas da sem jest use slišala, mi je blo ful grdo. upam da bo tebi všeč. jest sem pa spet razkačena, ma sej nisem ful ampak sem bolj užaljena....z mojim avtom ne bo nč zaenkrat...so naju hotli nategnt, tko da se ne bova dala...mah ja sej sem vedla da se ne smem prehitro hvalt ampak sem bla čistz naspidirana in ful ful vesela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:32:11
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy iiii kok luštna fotka, Hana je tak cukr se pridružujem mnenju res je pravi cukerček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 8:39:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy iiii kok luštna fotka, Hana je tak cukr se pridružujem mnenju res je pravi cukerček
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?