Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:03:16
|
|
|
|
sonček33
|
jancci sej maš za kej bit važna...pa naziv je dober, pa tut tematika se mi zdi, da je fajn...kje pa si to delala
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:09:55
|
|
|
|
mimi30
|
mimi pa kako mašino ti je to hotla podturituser posted image za čiščenje s pomočjo pare....čistiš lahko pa tla, ploščice, okna, pečice, odtoke...dost tega...samo to kar domestos dol spravi s tem ni šlo . Jancci za mag. Še enkrat bom vprašala, ker zgleda da ste zadnjič spregledale. Zanima me če ima katera voziček PP completo in kakšen dežnik za sonček ste namestile gor? vrtnica, na vozičke, ki nimajo preširokega kovinskega okvirja gredo navadno univerzalni gor. Lahko pa pogledaš tam kjer si kupila voziček, če imajo original od PP. Senčnik mam jest pepeny (neki tacga) iz BC.. tak univerzalna strehca za vse vozičke. Ful fajn!! zdajle mi je padlo na pamet, da bi jaz rabla eno strehco za na mojo glavo zmontirat , ker jo itak večino nosim.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2009 22:12:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
zdajle mi je padlo na pamet, da bi jaz rabla eno strehco za na mojo glavo zmontiratuser posted image , ker jo itak večino nosim. mimi sombrero bo prava rešitu zate
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:15:53
|
|
|
|
sonček33
|
pa ulla kje jih ti pobiraš
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2009 22:16:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2009 22:18:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:20:19
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 zdajle mi je padlo na pamet, da bi jaz rabla eno strehco za na mojo glavo zmontiratuser posted image , ker jo itak večino nosim. mimi sombrero bo prava rešitu zate dobr da si me spomnila . Kako kaj Ula?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:20:24
|
|
|
|
sonček33
|
a lahko ugibam kaj dela ulla? ja ankete...a ne...
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:21:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pa ulla kje jih ti pobiraš ja no... je pa bla ena prigoda, uf....moj bivši je mel res hudo nesrečo z avtom in mu je mičken predmalo not po betici, ni bil glih taprav kr neki cajta no...ma to so ble štorje, da dol padeš...u glavnem...zarad hude poškodbe glave se je mogu izogibat sonca...in tko je pršu na idejo, da bo s sombrerotom okol hodu in to je mel prov un tavelik, res ogromen in pisan sombrebo, k ga je en kolega iz potepanja po mehiki prnesu....in kt da to ni zadost hudo že samo po seb, je biu tist dan še kr mraz in je navleku nase še un štirkan indijanski pulover, sej veste una reč, k jo v inki tud lohk kupiš, pisano in takšno, obul je pa sandale - jezuske čist mednarodni - jezuske, indijanski pulover in sombrero joooooj kolk sma se kregala takrat, sm ga prou u bajto zaklenla in kluč skrila, da ni mogu vn, da neb rs tak okol hodu, ma kaj si ti nor ja, svašta je blo
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:21:43
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 a lahko ugibam kaj dela ulla? ja ankete...a ne... mogoče pa sladoled je ...jaz sem svojo porcijo že pojedla
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:22:20
|
|
|
|
sonček33
|
mimi, sej ankete in sladoled sta eno...kot papir in kuli
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:22:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ula spi, zaenkr mir, jst pa nčanket ne delam, čeprov bi jih lohk ja sam se mi ne da glih sladoled sm pa vs požrla, tko da tud ni nč od tega ajm ol jors
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 4.6.2009 22:23:17 >
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:24:33
|
|
|
|
mimi30
|
zarad hude poškodbe glave se je mogu izogibat sonca. dobr, da si ga čuvala .... sam glede na opravo ni bil ravno najbolj vredu z glavo
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:25:31
|
|
|
|
mimi30
|
vidiš, če ni sladoleda ni anket
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:25:53
|
|
|
|
sonček33
|
madona ulla jaz ne vem no, sam tebe met kje blizu pa ni varno no... pa ne morš človeka kr zapret pa zaklent...bogi...pa samo hotu se je zasčitit pred soncem
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sam glede na opravo ni bil ravno najbolj vredu z glavouser posted image ja sej ni bil, ne fajn mu je hodlo
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
sej zdej mi je u ibr smešno, pa kolkjrat se z njemu režima na ta račun in delama norca, sam takrat mi pa ni blo glih...ma popizdla sm skor, pa bedaku se nč ni dalo dopovedat, pa že tko so se vsi delali norce iz njega, tko zahrbtno, on bi pa še tak okol hodu, OMG
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:28:55
|
|
|
|
mimi30
|
dragi se že spat odpravlja in neki z okami zavija, ko vid da sem spet tle gor
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:28:59
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO ...kje pa si to delala Univerza Nova Gorica Niia če še nisi bila na morju in če še kakšen mesec ne greš, se lahko na hitro zmeniš za prvo dozo. Boš imela celo poletje mir. Itak lahko hodiš več let, ker tiste ki so uničene nikol več ne zrastejo. Je pa fajn prej mal dolge pustit (matr kok se butast sliš) da vejo kakšen obseg delat. Tisto leto sem bila jest na dopustu v Boliviji in hvala bogu ni bilo priložnosti za kopalke.. bi me kdo za srno zamenjal.. .. šele takrat sem vidla, da je tega res ful, pa nekam daleč nizko je blo.. dost tega
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2009 22:29:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:30:55
|
|
|
|
mimi30
|
samo revež jih je ornk dobu...ker taka slaba razsodnost ...pa je to dolg časa trajal?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:32:46
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 dragi se že spat odpravlja in neki z okami zavija, ko vid da sem spet tle gor Moj to vsakič dela k me tuki vidi.. prav, da ga mal zanemarjam, da vas imam rajš k njega!
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:33:22
|
|
|
|
sonček33
|
jancci in, pa nas imaš?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 samo revež jih je ornk dobu...ker taka slaba razsodnost ...pa je to dolg časa trajal? hudo je blo ja pa tko ene pol leta je mel čist mrtvo levo polovico obraza, pa po dilah mu je fajn verglalo, pol je pa šlo na bolš napovedi so ble ful slabe, sam zdej je ok...no, recimo da je, glede na to da se sam nad sabo zgraža, kake ideje je mel takrat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?