|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
4.6.2009 22:03:16   
sonček33
jancci sej maš za kej bit važna...pa naziv je dober, pa tut tematika se mi zdi, da je fajn...kje pa si to delala

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
4.6.2009 22:09:55   
mimi30
mimi pa kako mašino ti je to hotla podturituser posted image

za čiščenje s pomočjo pare....čistiš lahko pa tla, ploščice, okna, pečice, odtoke...dost tega...samo to kar domestos dol spravi s tem ni šlouser posted image .

Jancci user posted image user posted image user posted image za mag.

Še enkrat bom vprašala, ker zgleda da ste zadnjič spregledale. Zanima me če ima katera voziček PP completo in kakšen dežnik za sonček ste namestile gor?

vrtnica, na vozičke, ki nimajo preširokega kovinskega okvirja gredo navadno univerzalni gor. Lahko pa pogledaš tam kjer si kupila voziček, če imajo original od PP.

Senčnik mam jest pepeny (neki tacga) iz BC.. tak univerzalna strehca za vse vozičke. Ful fajn!!

user posted image user posted image user posted image zdajle mi je padlo na pamet, da bi jaz rabla eno strehco za na mojo glavo zmontiratuser posted image , ker jo itak večino nosim.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 22:12:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4653
4.6.2009 22:14:43   
Anonimen
zdajle mi je padlo na pamet, da bi jaz rabla eno strehco za na mojo glavo zmontiratuser posted image , ker jo itak večino nosim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mimi sombrero bo prava rešitu zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4654
4.6.2009 22:15:53   
sonček33
pa ulla kje jih ti pobirašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 22:16:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu VRTNICA84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4656
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 22:18:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4657
4.6.2009 22:20:19   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zdajle mi je padlo na pamet, da bi jaz rabla eno strehco za na mojo glavo zmontiratuser posted image , ker jo itak večino nosim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mimi sombrero bo prava rešitu zateuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dobr da si me spomnila user posted image .

Kako kaj Ula?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
4.6.2009 22:20:24   
sonček33
a lahko ugibam kaj dela ulla? ja ankete...a ne...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
4.6.2009 22:21:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

pa ulla kje jih ti pobirašuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ja no...

je pa bla ena prigoda, uf....moj bivši je mel res hudo nesrečo z avtom in mu je mičken predmalo not po betici, ni bil glih taprav kr neki cajta no...ma to so ble štorje, da dol padeš...u glavnem...zarad hude poškodbe glave se je mogu izogibat sonca...in tko je pršu na idejo, da bo s sombrerotom okol hoduuser posted image user posted image user posted image user posted image in to je mel prov un tavelik, res ogromen in pisan sombrebo, k ga je en kolega iz potepanja po mehiki prnesu....in kt da to ni zadost hudo že samo po seb, je biu tist dan še kr mraz in je navleku nase še un štirkan indijanski pulover, sej veste una reč, k jo v inki tud lohk kupiš, pisano in takšno, obul je pa sandale - jezuskeuser posted image user posted image user posted image
čist mednarodni - jezuske, indijanski pulover in sombrerouser posted image user posted image user posted image user posted image joooooj kolk sma se kregala takrat, sm ga prou u bajto zaklenla in kluč skrila, da ni mogu vn, da neb rs tak okol hodu, ma kaj si ti noruser posted image

ja, svašta je blouser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4660
4.6.2009 22:21:43   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

a lahko ugibam kaj dela ulla? ja ankete...a ne...user posted image

mogoče pa sladoled jeuser posted image user posted image ...jaz sem svojo porcijo že pojedla

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
4.6.2009 22:22:20   
sonček33
mimi, sej ankete in sladoled sta eno...kot papir in kuli

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
4.6.2009 22:22:33   
Anonimen
ula spi, zaenkr mir, jst pa nčanket ne delam, čeprov bi jih lohk jauser posted image sam se mi ne da glih user posted image sladoled sm pa vs požrla, tko da tud ni nč od tegauser posted image

ajm ol jors user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 4.6.2009 22:23:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4663
4.6.2009 22:24:33   
mimi30
zarad hude poškodbe glave se je mogu izogibat sonca.

dobr, da si ga čuvala user posted image .... sam glede na opravo ni bil ravno najbolj vredu z glavouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
4.6.2009 22:25:31   
mimi30
vidiš, če ni sladoleda ni anketuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
4.6.2009 22:25:53   
sonček33
madona ulla jaz ne vem no, sam tebe met kje blizu pa ni varno no...user posted image user posted image pa ne morš človeka kr zapret pa zaklent...bogi...pa samo hotu se je zasčitit pred soncem

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
4.6.2009 22:25:54   
Anonimen
sam glede na opravo ni bil ravno najbolj vredu z glavouser posted image

ja sej ni bil, neuser posted image fajn mu je hodlouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4667
4.6.2009 22:27:56   
Anonimen
sej zdej mi je u ibr smešno, pa kolkjrat se z njemu režima na ta račun in delama norca, sam takrat mi pa ni blo glih...ma popizdla sm skor, pa bedaku se nč ni dalo dopovedat, pa že tko so se vsi delali norce iz njega, tko zahrbtno, on bi pa še tak okol hodu, OMGuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4668
4.6.2009 22:28:55   
mimi30
dragi se že spat odpravlja in neki z okami zavija, ko vid da sem spet tle goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
4.6.2009 22:28:59   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO
...kje pa si to delala

Univerza Nova Gorica

Niia če še nisi bila na morju in če še kakšen mesec ne greš, se lahko na hitro zmeniš za prvo dozo. Boš imela celo poletje mir. user posted image  Itak lahko hodiš več let, ker tiste ki so uničene nikol več ne zrastejo. Je pa fajn prej mal dolge pustit (matr kok se butast sliš) user posted image user posted image  da vejo kakšen obseg delat. Tisto leto sem bila jest na dopustu v Boliviji in hvala bogu ni bilo priložnosti za kopalke.. bi me kdo za srno zamenjal.. user posted image user posted image .. šele takrat sem vidla, da je tega res ful, pa nekam daleč nizko je blo.. user posted image  user posted image  dost tega user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
   [Brisano sporočilo]
4.6.2009 22:29:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4671
4.6.2009 22:30:55   
mimi30
samo revež jih je ornk dobu...ker taka slaba razsodnostuser posted image ...pa je to dolg časa trajal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
4.6.2009 22:32:46   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

dragi se že spat odpravlja in neki z okami zavija, ko vid da sem spet tle goruser posted image

Moj to vsakič dela k me tuki vidi.. prav, da ga mal zanemarjam, da vas imam rajš k njega! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
4.6.2009 22:33:22   
sonček33
jancci in, pa nas imaš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
4.6.2009 22:33:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

samo revež jih je ornk dobu...ker taka slaba razsodnostuser posted image ...pa je to dolg časa trajal?

hudo je blo jauser posted image pa tko ene pol leta je mel čist mrtvo levo polovico obraza, pa po dilah mu je fajn verglalo, pol je pa šlo na bolšuser posted image napovedi so ble ful slabe, sam zdej je ok...no, recimo da je, glede na to da se sam nad sabo zgraža, kake ideje je mel takratuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?