Zvezdica
|
Sej res.. a ma kera tatoo?? Jest bi ga fuuuuuul mela, pa ne vem kaj in kje jast ga bom šla nardit, ko telo v red spravim. Drgač pa priporočam EXIT v LJ, poznam lastnika in je res vse na nivoju, predvsem je pomembna higiena in tam je na vrhuncu. dejmo bit januarski štruklji...al pa čufti hrane ne mešaj , ker jast sem pridna in kao hujšam. In pol vsakič ko bom kliknla bom vidla štruklje na katere sem BTW nora. Zdaj sem pa pridna, jem po montiju...še 15 kg do cilja punce, vete kak sem se jaz včeri razkurla, ko so me vsi buzerirali kdaj bomo travo pokosili okol bajte...dragi se pa nikak ni mogel zraven spravit in je že cel teden odlagal....sem namontirala sling in malo not in z eno roko s kosilnico okol žgala po travi....sem bgla ko ena znamenitost vsi mimoidoči so si me ogledovali....sam travo sem pa pokosila, našo in še un del ko ni naš, ker mi je tolk mim, da nekdo sam pol trave pokosi, ker zadeva pri geodetu in z zapuščino še ni končana. Ampak tole je prava štala...jast bi jih verjetno vse nekam poslala, pa kakega goža not spustila...pol bi pa blo skoz pokošen, vse tete al kaj vem kdo, s kolki al pa brez, bi kosile travco k za šalo. Definitivno pa zmagajo krof(e)ki ti so mi za crknit smešni. WTF??? ko začnejo pretiravat pretiravajo do konca in še čez.... krofi Zdej pa moj nerga, da ne pa bla bla bla. Moram najt drug motiv, k unga k sm ga mela v mislih, sem že prerasla, mi2 imava tako tehnologijo, da rabiva 3 dalinjce, da lahko eno navadno tv gledaš. + še eden za dvd user posted image aha, tko k midva, k je pet daljincev na mizi, jst si sploh ne znam tv pržgat pa kej naštimat mi2 sva si omislila en hud daljinc (screen touch) drag ampak nimam 76 komand na mizi . ta je za vse, tudi lučke, vse, kar je na senzor, sam mi2 nisva prej na to mislila. še dobr, da si se takrat odločila za dopust
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 4.6.2009 23:27:15 >