Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 15:28:01
|
|
|
|
sonček33
|
ulla a veš da tebe pa jaz nisem navajna, da jamraš...zdej saj vidim, da si ti tut človek maš prov, mal pojamri, boš prec boljše
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 15:29:39
|
|
|
|
sonček33
|
mimi ja eko je moderno...pa tut če maš sam en aparat, drugač pa serejš naokoli samo svinjarijo
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 15:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček a to zde zarad mene tok smajlije lepiš jah, klinc, mal pa morm včas pojamrat...si določim kak tak dan, sam ponavad se zaj.ebem, pa ni žive duše nikjer glih tedi mimi pa kako mašino ti je to hotla podturit
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 16:04:40
|
|
|
|
Jancci
|
Evo mene.. sem še mal zadaj.. sem mela včeraj podelitev mag. pa ni blo časa, danes pa s5 laufala naokol. Meta je zdej, poleg cviljenja, začela še ful pluvat oz. nekak en dež dela.... Ne vem kej je to pobrala? Kaj še bo? IZVIRNO SPOROČILO: niia niia na kakšno depilacijo hodiš? noge+bikini, ker se mi ne da več briti tako pogosto. Jest sem bla pa na lasarskem odstranjevanju za predel bikini! Prej sem mela zmeri celo štalo s tem britjem, pa mozolčke, pa ... zdej je pa ko dojenčkova ritka! Vam povem da sem fuuuul zadovoljna, da sem to nardila. men so nosilke kul, ona ful uživa, pa mava kompromis. user posted image Moj Oskar tudi ful uživa v slingu. Prej ga sploh nismo uporabljali in sem mislila da je bil BZ nakup, zdaj ga pa imam kar v nakupovalni košari od vozička vedno s seboj. Danes sem bila v šopingu in je jamru v vozičku, pa sem ga dala v sling in je bil takoj zadovoljen, ker je lepo gledal okolico. Mali firbec. Enako pri nas. IZVIRNO SPOROČILO: khurde kje ste kupile te puzle z živalcami? Dobila od ene kolegice! Drugač sem jih tut vidla v BC, samo ne vem če imajo živalce!? Barba upam ,da je rita boljš!? Jest mam pa palc na nogi čist črn. A ju3 kej v kr prideš? Ulla kako zdravje? Upam ,da ste boljš! Srečanje je pa zgleda kar uspelo. Mimi ima zaenkrat najboljšo udeležbo! Bravo!
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 18:37:31
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Oj! Hvala vsem, ki ste nam čestitale za štiri mesece. Jutri imamo kontrolo ko0lkov. Upam, da bo vse ok. Še enkrat bom vprašala, ker zgleda da ste zadnjič spregledale. Zanima me če ima katera voziček PP completo in kakšen dežnik za sonček ste namestile gor?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 19:02:53
|
|
|
|
sonček33
|
se vam potem mal bolj posvetim, zdej pa samo vprašanje - Lovro je danes začel vztrajno "gristi" spodnjo ustnico. Tako, kot bi mi dali zobe čez njo, on pa pač da zgornjo ustnico čez. A bo to šlo skupaj z zobki? Tudi roko si danes res veliko tlači v usta, slini se pa tako ali tako non stop.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 20:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšen dežnik za sonček ste namestile gor? mislim da so tko univerzalni, še našravfa gor na voz, na eno od štang, mislim da ni posebej on pa pač da zgornjo ustnico čez. a tko kt bi si sesal ustnico? neo to počne, en cajt si zgornjo sesa, pa mal spodnjo, prov hecn je alaaaaaarm
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 20:04:17
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, kaj si si pa ti to naštimala, da je zdaj tvoj post tak na ozko A je zdaj kej bolje? Mah...pri macu se mal drgč vidi...pa sploh nisem porajtala. Sem hotla še un tikerček dodat da spremljam kg... pa drek, se je vse zmešal. Ploha, novi fosili....sem bila na koncertu in sem tak not padla , sem se spomnila mladosti . mladosti...joj mimi, ti skoz take streljaš Mlada si...in fejst zgledaš. adeno je mela par mescev nazaj, ko sem bla še noseča, se je vleklo za crknt, k ta adeno je katastrofa....tko da ne vem, a ga pa lohk dvakrat v tko kratkem času k baje si pol odporen vsaj neki časa? Upam, da ni ne eno in ne drugo. in da je zdaj mala k rožica. A nima ona nekam pogosto vročino? joj, katastrofa no kaki bedaki so eni, ma bi jst njemu na silo kej nardila, caplju in točn tko bo - sam si bo porihtal to so tud nam naredili, sem poenla na Dr ampak priznam od takrat je lulek od našga mulca ok. Snikolina...kok je lušten Sprašujem pa zato, ker me je v parku ko sem našega previjala ena babica prišla z vnučko pogledat dojenčka, potem mi je pa že talala nasvete da ima drisko veš da ne bi bil razpoložen tako kot zadnjič, če bi ga kaj dajalo. Se mi zdi da enostavno veš, če je driska...ker tako grozno smrdi. Nč se sekirat, sicer pa oni so še vedno na mlekcu in je njihov drekec tekoč. čimveč ga med previjanjem ali tako daj na trebuščka da se dvigne pa s kakšno igračko ga motiviraj. naš je pa že dober mesec skoz na trebuhu. Sploh noče bit na hrbtu Zanima me če ima katera voziček PP completo in kakšen dežnik za sonček ste namestile gor? jast sem pri sončku (spletna trgovina sonček) vzela nek univerzalen senčnik, prav luštkan. Cena mislim da nekih 18eur. Imam pa maxi cosi voziček. Lovro je danes začel vztrajno "gristi" spodnjo ustnico. Tako, kot bi mi dali zobe čez njo, on pa pač da zgornjo ustnico čez. Nekaj podobnega naš dela, v glavnem, zdaj je pri nas tko, da ga oblečem v svež bodi se obrnem in je MOKER do popka. Noro.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 20:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da ni ne eno in ne drugo. in da je zdaj mala k rožica. A nima ona nekam pogosto vročino? hja, pogosto je bolana in posledično ma pogosto vročino nabaše vsako klinčevo virozo, organizem pa takoj z visoko vročino reagira. kar je sicer grozljivo, sam po drgi strani pa glih zarad tega hitrej bolezen premaga, pri virozi tko nimaš kej, da se še pa organizem z vročino ne bori, pol se pa res vleče... mah, se bo bolš...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 20:50:00
|
|
|
|
Jancci
|
Senčnik mam jest pepeny (neki tacga) iz BC.. tak univerzalna strehca za vse vozičke. Ful fajn!!
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 21:17:15
|
|
|
|
sonček33
|
ulla kako je ula? jancci kkao je stem laserskim odstranjevanjem... kolkrat, cena
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2009 21:18:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 21:19:39
|
|
|
|
sonček33
|
jancci sej res ja, čestitke...matr ste pridne..iz česa pa si magistrirala, če ni skrivnost?
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2009 21:20:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 21:21:47
|
|
|
|
sonček33
|
niia sem prov vesela, da se vi tudi mal dlje potepate... sem že mislila, da sem samo jaz mal čudna..ker berem da nekateri otročki že ob 18h, 19h spijo... no, sej mal sem vam fovš
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 21:22:38
|
|
|
|
Jancci
|
Sonček jest sm mogla it 5x da so sle cist vse stran. Ce so temnejše gre hitrej stran. Ene 4x je že čist fajn. Morš pa it pred sezono, ko še nimaš barve. Cena je bla takrat 25K za 1x oz. 100K za 6x. Zdej ne vem kok je v evrih!? Bla sem pa v DC Parmova. Men je res super! Aja še vas zanima ... traja ene 15-20 minut, boli pa u bistvu ene tok kot ko si jih "puliš". U bistvu ni neke panike.. za nas, ki smo preživele bolečine popadkov in poroda!!! Hvala za cestitke .. sem zdej uradno mag. znanosti o okolju!
< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.6.2009 21:33:17 >
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 21:25:25
|
|
|
|
sonček33
|
o jancci havla za info, ja verjamem, da je fajn, ker tega šmovja je en kup in če se ga znebiš znaš bit kr zadovoljn
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 21:29:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za cestitke user posted image user posted image .. sem zdej uradno mag. znanosti o okolju! ja kak sem pa to spregledala, se vid da bolj diagonalno berem pa kok dober naziv maš
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 21:41:13
|
|
|
|
snikolina
|
Jancci, čestitke še z naše strani!!
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 21:43:26
|
|
|
|
Ploha
|
jancci: čestitam! snikolina: luštn pob!
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 21:47:47
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Upam, da ni ne eno in ne drugo. in da je zdaj mala k rožica. A nima ona nekam pogosto vročino? hja, pogosto je bolana in posledično ma pogosto vročino nabaše vsako klinčevo virozo, organizem pa takoj z visoko vročino reagira. kar je sicer grozljivo, sam po drgi strani pa glih zarad tega hitrej bolezen premaga, pri virozi tko nimaš kej, da se še pa organizem z vročino ne bori, pol se pa res vleče... mah, se bo bolš... naj se pocajta rožica...čimprej
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 21:55:31
|
|
|
|
kiara24
|
ČER mi smo se celi dan potepinkali naokrog. Zadnje čase ful nerga v vozičku in v posteljici pa na tleh... povsod samo na mojih rokaj ji je kul . Spi ful malo samo po pol urce. No danes jo je že zmetalo ob 20tih takoj po jedi, sem jo hotla še skopat pa ni šlo je prej mrknila. Ulla- ja saj vem. Čudno mi je to k je korenček in pa špinačo ful rada jedla. Kar odpira usta. Pri bučki se je pa pačila ko ne vem kaj. Nič ne hitim kaj preveč lepo počasi. upam, da bo Ula kamlu bolje. Snikolina joj kolk lask mi jih še vedno čakamo, je samo nek blond puhek na vrhu ki se po slikah nič ne vidi . Jancci- bravooo Da ne boste mislile da sem že pozabila na vas. Sedaj grem pa malo Tv gledat CSI Maiami.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 21:56:24
|
|
|
|
Zvezdica
|
ja saj vem, samo ko ti nekdo tko reče se malce zasekiraš. Zvezdica ti si fanica Kiplinga sem vidla v eni reviji da imajo nove previjalne torbe, pa zgledajo ful luštne. sej vem, da se. tud jast se če kdo pametuje. Kipling..kje, v kateri reviji? Tole torbo k mam je full luštna, zgleda full velika, pa vendar ni toliko prostora v njej. Je pa vsa podložena, pa nič ne preusti. Sem pa prejšnji teden dobila eno od dragega, tako lahko poletno...eno podobno sem imela, pa sem jo popackala, no zdaj sem pa tole dobila. Hvala za cestitke .. sem zdej uradno mag. znanosti o okolju! ČESTITKE joj, zdaj pa je cajt da diplomiram
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 21:59:58
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Jancci iskrene čestitke tudi iz moje strani!! Snikolina res je luštkan!!
|
|
RE: Januarski sončki 2009 4.6.2009 22:01:50
|
|
|
|
Jancci
|
Zdej sm pa važna
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?