Februarka08
|
Ojla. Evo, jaz sem se ravno čokolade najedla in mi je prijetno slabo tamala spi, za kosilo mam pa tud že vse pripravljeno, nekaj dam na šporget, nekaj pa v pečico pa bo tašča mi pa itak vsak dan solato gor prinese, tako da s tem nimam dela bo pa danes 1. ta nov mladi krompirček pečen v pečici njami Mateja8 mmmm, lazanja jaz jo večkrat naredim in je Kako ste že v nakupovanje padle kaj šele bo no, meni ne bo treba pretiravat, mal bodijev, kakšno flaško in dudo pa kakšno malenkost in bo hvala bogu, ker vem kakšen strošek je to posteljico sva pa midva tud kupla preko neta, je bla skoraj nova (itak jo ne morjo uničit ) je pa dimenzij 120*60, tako da se vam res splača kaj takega pogledat. Sama sem bla mnenja, da moj otrok bo mel pa vse novo in gor in dol in ne bom jemala ponošenih cunj itd... samo ko pa vidiš te cene in študiraš malo, je pa čisto vseeno, ali je že mal rabljeno ali ne, itak cune takoj vse prerasejo, postelja je pa ko je doma, itak že stara no, moje mnenje A boste mele takoj v postelji ali boste mele še zibko ali košek mi mamo še zibko doma, tako da bo tudi najprej v zibki, potem bo šel/šla pa v posteljico. Larisa je šla pri 2 mesecih in sem jo komaj našla v postelji, tako je bla mičkena Uf, sem se pa razpisala na to temo rada delim izkušnje, ne zamerit Uživajte v dnevu, jaz morm popoldne mal v šoping, upam da me ne bo kaj trofnilo, ampak nimam še nič daril, ne za soboto za poroko, ne za nedeljo za birmo pa še hladilnik je bolj prazen uf, bo šlo dinarčkov spet