|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
3.6.2009 13:19:55   
Anonimen
Majakla tudi jaz imam posteljico spredaj in ne čutim res ne vem kakšnih brcik ( do sedaj bolj močno 1x). Drugače pa tako valovanje vsake toliko časa. Pa ne trebuh, tako znotraj. Nič ne skrbi in vejermi, da te bo jutri MF pomirila.

Ja jaz sem tudi že lačna pa imam danes srečo, ker grem domov jest tako, da mi ni treba kuhati. Samo že zdržati moram 1h pa letimo.user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
3.6.2009 14:13:13   
skačica
hej!

Evo, sem vas prebrala čveke. Ste tok naklofale, da sem že pol pozabila. No, kar se bom spomnila, bom pa tud pokomentirala.
No, zdele je čist BTW priletela mimo moja Iza, me pobožala po roki in rekla, da sem lepa.user posted image  Ne paše sem, ampak sem mogla napisat, ker je res lepo, ko te otroci takole presenečajo.

kreme za strije- sm v prvi nosečnosti redno mazala trebuh, bilo je vse ok do 3 dni pred PDP. Takrat so se pojavile prve čisto male strije, potem pa še cel teden(rodila sem en teden po PDP) in na koncu jih je bilo kar nekajuser posted image . Mah, zdaj so že bolj bele, se ne sekiram preveč, ker je itak brezveze. Zdaj imam kremo Chicco Mamma Donna in je fajn, ker ni nič mastna. Mažem se, ne verjamem pa, da kaj preveč pomaga.

porod- jaz sem tudi razmišlaja o EA pol se pa kar nisem odločila in prav je bilo tako. Porod je lepo potekal, bil je boleč za umret, ampak na koncu se splača. Sem pa dobila dve dozi Dolantina za lajšanje bolečin oz. po njem sem bila zadeta, popadke sem pa ravno tako intenzivno čutila. Sicer sem pa rojevala z umetnimi popadki, ker svojih nisem imela.
Ta porod komaj čakam, ne bojim se bolečine, včasih me samo malo preganja strah pred možnimi komplikacijami. Ampak ker ne vem kaj me čaka, je brezveze, da iz tega delam preveliko paniko.

prisotnost partnerja- moj je bil v prvo zraven, prerezal je tudi popkovino in mu je bilo čist ok. Videl je pa vse, ker sem rojevala na kolenih in sede, ampak ga to ni odvrnilo od tega, da ne bi bil prisoten do konca. V drugo bo enako.
Sicer mi masaža ali pa kako božanje niti slučajno ni pasalo, ampak mi je blo fino že samo zato, ker sem vedela, da je zraven in da nisem sama.

Sicer je pa moj še vedno na bolniški, čuva Izo in danes je tudi skuhal super kosilo. Kako zelo sem bila vesela.

Šibam, ker Iza hoče, da se zraven igram s tovornjakom.
Se oglasim zvečer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
3.6.2009 15:07:29   
tea85
hej user posted image

en dan me ni pa ste tolk čvekaleuser posted image

kaj se tiče partnerja ob porodu, sem med tistimi ko partner ne želi biti zraven, pa se niti ne sekiram. čeprav pravijo kak je fajn met koga polek,ampak če noče noče, kaj hočemouser posted image

o porodu še niti ne razmišljam, ker bi se potem preveč prestrašla, tako da o tem bomo razmišlali šele proti koncuuser posted image

zdaj pa sem se tako najedla kosila da bi najraje kar spat šla. Pa še zelo sem jezna nase,saj bi zadne čase samo nekaj jedla, in to sladkouser posted image , katero mi do zdaj sploh ni pasalo,
zdaj pa mimo kakšne slaščilarne ne smem niti it user posted image , pa mi moj pravi naj si grem kupit če se mi že tak lušta, sem mu kar odvrnla, da če bi skoz šla kupit kaj se mi zalušta bi že bankrotiralauser posted image pa še kg
bi preveč letele goruser posted image tako da sem si včeraj le privoščla eno sladico, drugače pa raje zamenjam sladko za kakšno sadje-tudi pomagauser posted image

tudi buši mi lepo raste, vsak dan se mi zdi je večji, da ne govorim da nimam več kaj za oblečt, in da sem, prav vesela ko je veni sonček, saj tako lahko imam kakšno kiklico z raztegljivim pasomuser posted image
jah kaj hočem, treba bo kakšne hlače kupituser posted image

lep dan user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
3.6.2009 15:11:32   
tea85
jam, sem še pozabla omenit user posted image
tudi sama spijem kakšno kavico ali 2 na dan, pa tudi kakšnega skadim, ampak mam srečo da mi cigaret tako ne paše zelouser posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
3.6.2009 15:27:38   
Februarka08
Jaz sem se tako kosila najedla, da sem kot user posted image imam trebuh kot na koncu user posted image user posted image me tako mika it na sprehod, pa ne smemuser posted image itak me pa vse zateguje danes tako da sem šla zdele raje mal počit, da bom šla sploh lahko kaj pred bajtouser posted image kriza je takole, ko ne morš nikamor ituser posted image
Kar se oblačenja tiče, sem pa jaz skoraj non stop v trenerkahuser posted image tako da me nič ne tišči. Če morm pa kam it, dam pa user posted image kavbojke in je to to. Zdaj ko bo pa poletje (upam, da kmaluser posted image ) bojo pa itak kikle prišle v poštevuser posted image

V soboto imamo poroko, v nedeljo pa birmo in ne vem kak bom jaz to speljalauser posted image upam da bo vse ok z mano, itak bom šla pa na poroko samo na cerkveno, zvečer pa če bom ok, mal na fešto pogledat... v nedeljo pa isto, upamuser posted image mah vse je na kupu, pa glih zdajuser posted image pa še moj je šofer na ohceti in ga ne bo nič doma, tako da bom mogla met skoz enga zraven da mi tamalo dvigujeuser posted image za oblečt je bil pa itak že cel projekt kaj bom gor dalauser posted image samo zdaj me vreme mal j*** tako da morm met še rezervouser posted image

Ok, ne bom več nakladala, še mal počakam, da se kosilo poleže, potem grem pa na sončka vsaj maluser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 3.6.2009 15:29:53 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
3.6.2009 16:52:12   
palegia30
Ojla,

Glede poroda - kakšnim moškim se ženska zagrauža oz. mu ni več sexy, zato siliti moškega, da je pri porodu, po moje ni glih ravno fajn. Tudi sama sem gledala porod in ni ravno lepo za videt, najbrž ko bomo mi rojevale bo fajn in bomo predvsem happy, ne vem pa zakaj bi vlekla moškega zraven, sploh če ne preneša krvi, sluzi.. Če si on to želi naj gre drugače forsirat nekoga ni ravno fajn. Sploh pa se meni osebno zdi porod moja intimna stvar, kaj pa vem vsak ima svoje mnenje o tem.

Glede kreme uporabljam Eucerin - fajn kremica, za predel stegen uporabljam kremo proti celulitu od Avona.

Drug teden imam morfologijo - končno... Komaj čakam...

Punce uživajte v preostanku dneva...

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
3.6.2009 17:04:40   
rozilu
Ojla, danes pa se malo prej javljam. user posted image

Hvala za mnenja o prisotnosti partnerja med porodom. Mogoče je res ta varianta, da bi bil z mano preden bi se začela "akcija", verjetno se ti takrat najbolj vleče, zanj pa ne bi smelo biti prehudo... Bomo videli. Aja, za v Lj P mora imeti narejeno MŠ, je tako? No, bomo že zrihtali da bo prav.

Sicer pa se mi zdi zanimiva ideja o bolniški septembra - no zares si jo ne želim, ampak bi bilo fino malo prej zaključit s to službo, že ki dopusta ni neomejeno časa :(.

Zdaj grem pa na kosilo, se že cel popoldan nažiram z marelicami, pa je že čas za kaj konkretnejšega. user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
3.6.2009 17:43:04   
LINDI
 FULL ste pridneuser posted image ,jaz sem pa danes z mami filana rebrca pekla,pa ananasov biskvituser posted image ,ker bomo plato čez pol urce zalivali,se trudimo hiško zidati,tok bi jedla rebrca pa ne smem ne mastno,pa ne slanouser posted image žalostno
GLEDE BRCIK,jaz sem  tudi 3 dni rabila,da se ugotovila,da je to to,so mi potem povedaleuser posted image ,je pa tudi zgledalo najprej kot valovanje,sem mojmu rekla,da je tko,k da bi bila na morju na blazini,pa me je val nalahko dvigniluser posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
3.6.2009 18:40:45   
tea85
jaz mojega tudi ne mislim silit da bo polek mene pri porodu, saj se tudi meni zdi to nekam intimna stvar pa tak, če bi želel pa naj bo, samo dvomim user posted image

februarka08- se mi prav smiliš da ne moreš kaj takiga počet, meni tudi nebi blo fajn da bi skoz mogla pazit, ampak kaj hočeš, za naše bebije pač vse nardimouser posted image
in kot si rekla, jaz tudi komaj čakam da bo bolj toplom, da bom kiklce noslauser posted image

aha, zdaj sem se spomnla....jaz mam ful bolečine v spodnjem delu, in to včasih takšne da nemrem niti stat. in se mi ne zdi tako kot bi se mi raztezala maternica, ampak je tako kot če bi imela menstrualne krče. In je res hudo včasih, pa gin. je reko da je to zarad vnetja, ampak tudi ko nisem imela vnetja me je bolelo, pa zdaj ko sem prebolela vnetje tudi. Ma kera podobne probleme?user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
3.6.2009 18:49:11   
Anonimen
Moj pa bo zraven poroda in si ga tudi drugje tisti čas ne predstavljamuser posted image Mi veliko pomeni, da greva skupaj skozi to in ni pogoja, da ga ni zraven. Ima pa tudi sam željo in pravi, da me samo tudi ne spusti tako, da super. user posted image

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
3.6.2009 18:49:43   
Anonimen
aja Tea85 glede krčev. Jaz ne vem jih imam in moram piti Magnezij pa je bolje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
3.6.2009 18:56:08   
tea85
aha, bom probala z vnosom magnezija, mogoče bo kaj bolje. hvala

lepo res od tvojega da je tako pozoren in bo s tabo, ampak žal niso vsi takšni in zato sem se jaz to že sprijaznila in se ne sekiram.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
3.6.2009 19:41:32   
najčka
Ojla kako ste kaj, vidim da pridno klepetate , preberem vse, pisat se mi pa ne da ravno najbolj, TEA jaz imam tudi take težave, pa mal več počivam pa je boljš.  Pozdravljene vse noveuser posted image user posted image . mislim da še mal manjka pa nas bo 100. SUPERuser posted image user posted image a veste kaka gužva bo oktobrauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
3.6.2009 20:06:41   
LINDI
a tok velik hudo,potem bo v porodnišnicah pestro

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
3.6.2009 20:36:10   
Februarka08
Čer.

Evo, da še jaz prilepim mojga buškotauser posted image je danes 21tuser posted image

user posted image

Sem ga komaj na sliko spravla, toliko me je vkupuser posted image user posted image user posted image
Uf, sem se pa dobrih češenj zdajle najedla, tako da sem prav fino napihnjenauser posted image se grem počas stuškat, pol pa mal k mojmu stisnt, ker se spet nismo nič vidluser posted image

Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
3.6.2009 20:43:10   
rozilu
Z mojim trebuščkom je pa trenutno vse OK, nič ne špika in podobno, user posted image ; verjetno zaradi vseh Mg pa brusnic in takih reči...

AMPAK... sem se nečesa nalezla, boli me grlo in že cel dan suho kašljam, pa slabo mi je zaradi tega (ko me preveč draži), zdaj me je pa začelo še v prsih tiščat, grrrrrr user posted image . Ja tko pa je, če skočijo T z 32, ko ni blo za živet in je blo treba ob vsaki poti z avtom klimo... (preden se je T v avtu normalizirala sem bla že doma - to mi je verjetno tudi zelo koristilo, ane?? user posted image ) na "prijetnih" 11 al kolko je zjutraj te dni... Ni čudno da se telesu malo sfrčka, grrr.

Upam da do mojega user posted image nič ne pride, da vse mami prestreže...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
3.6.2009 20:44:09   
rozilu
Februarka, leeeeeep buši user posted image . Ja češnje delajo svoje ;)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
3.6.2009 21:04:33   
Suzikaa
Pozdravljene user posted image !

Kako ste pridne. Razpisale ste se res na veliko. Saj je prav tako.
Jaz pa mam jutri spet pregled in komaj čakam, da izvem če je vse ok! Bomo spet UZ delali.

Pa lep pozdrav vsem!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
3.6.2009 21:05:46   
Anonimen
Februarka kako lep bušiuser posted image

Rozilu upam, da se te ne bo lotil kakšen prehlad. Je pa res bolje ja, če te kaj špika pa tako, da čim več počivaš. Jaz sem tudi ta tede na Mg in pa brusnicah, pa bolj počivam pa je veliko bolje. Kolikšno dozo Mg pa jemlete ( 150g, 300 g ) ?

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
3.6.2009 21:06:37   
ninasiki
čau bejbe

jst sm se pa zdej tooooooook najedla da komi diham pa še lubenica mi po glavi skače user posted image  sam mislm da ni placa še mogoče malo kasneje ampak snedla pa jo bom

februarka lep buško user posted image user posted image

ja še mal pa nas bo 100 jeeeeeeej user posted image user posted image več nas je lepš se bomo mele

nč to je za zdele pa se še šlišmo kasneje čus

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
3.6.2009 21:42:33   
majakla
Jaz sem danes, po dooolgem času, fuuul zmantrana, sem na kavču kar malo zadremala.

Pa non stop bi nekaj jedla, dobro, da nimam dosti sladkarij,... itd. doma, ker bi verjetno vse pojedla.
Prej sem glih mazala Milko, ker pa mi lešniki ne pašejo, so vsaj lešniki ostali user posted image .
Imam od včeraj še kos (beri: več kot četrt) lubenice, pa je tudi več ne morem gledat user posted image , jo bo treba pojest.

Ja, se grem (spet) basat, pa - pa.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
3.6.2009 21:44:02   
gorenka
No lepo ninasiki da je še ena taka k se je zvečer napokala...Mi cel dan ni kej dost pasal jest, no pa se ti pol ob 8h zvečer nabašem z makaroni s tuno...jao, zdej pa moj buši 1m pred mano hoduser posted image
Sem bla dons popoldne čist smotana, kr nekej me je dol tiščalo, tut moj user posted image  je vztrajno iskal pravi položaj...in to pri mehurju...mu tut ni čist nč pasal.. Pol smo pa eno odspali  zdej sm pa ko čuk. Glih študiram al čem dons ponoč mojmu user posted image  trajno na kocinah nardit al kaj...k ne vem kdo bo kej spal...user posted image user posted image
Februarka - lep bušiuser posted image user posted image  en tak k moj (z makaroni not, k češnje smo že pojedl)user posted image user posted image

Prisotnost pri porodu - Mam to srečo da je moj user posted image  bolj raziskovalne sorte in ga vse po vrst zanima...tko da kukr je reku bo zravenuser posted image . Meni bo pa čist pasal k sm bolj user posted image za take zadeve...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
3.6.2009 22:21:29   
rozilu
Jaz sem pa (razen sladoleda) bila danes kar pridna glede sladkarij. Sem se sladkala s sadjem user posted image

Zdaj pa v posteljco, upam da bom danes lahko spala, včeraj ni in ni šlo... Pa da me bo kašelj pustil pri miru!

Lahko noč in sladke sanje user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
3.6.2009 22:32:38   
Aniiita
Živjo sonosečke,

po precej dolgem času se spet malo javljam. Bilo je toliko dela za fax, da si za forum nisem vzela časa..potem, ko sem prišla v velik zaostanek pri branju, pa sploh ne. Danes sem imela en izpit, tako da ostane samo še edenuser posted image in za nagrado sem si zdaj privoščila se sem klepetat spustit user posted image

Prebrala sem zadnjih 10 strani in ne vsega..tako da če se bom kdaj kaj ponavljala, se opravičujem.

Tudi sama bom jutri že na polovici..gre hitro, ej.. Premikanje ploda čutim že več časa, metuljče kake tri tedne, bolj prekladanje pa kakšen teden. To je res tako lep občutek. Z začetka sem čutila le leže in sem se potem kar med dnevom kdaj šla uležt in dat roko na trebuh user posted image Zdaj ga/jo čutim tudi že sede..sam leže še vedno bolj :) Je aktivno to najino bitje precej. Tudi user posted image ga je uspelo začutit, ko je položil roko na trebuh in je bil tudi on kar malo ganjen, se mi zdi. Čeprav jaz sem ganjena še vedno vsakič znova, kar on ni user posted image in pomoje že malo težim, ko večkrat čez dan vzkliknem, da "zdej pa miga" alpa se začnem kar nasmihat user posted image .

Pri porodu se je odločil, da bo zraven (sam, brez prisile) in se mi zdi tako fajn, da spremlja proces..tudi na pregledih je bil do sedaj še vsakič z mano.. nevem, se mi zdi, da je ravno zaradi tega vse skupaj bolj najina stvar in ne samo moja in se vključuje povsod (sva šla že gledat stvari za dojenčka, pa košaro sva kupla za voziček, pa kaj prebere v knjigi, pa razume moja občasna čudna čustvena stanja). Tiste, ki bi želele,da je partner bolj vključen- ste ga poskusile vključiti ve same? Že s tem, da kaj poveste o tem itd.. Če pa nekoga ne vleče, da bi prisostvoval porodu, pa se tudi meni zdi, da ni za silit..oni imajo pač izbiro glede tega..me pa pač ne user posted image

Začela sva hodit tudi v šolo za starše in se mi zdi koristna zadeva, zaenkrat. Informacije o porodu so tudi mene pritegnile (tudi ker o tem, do sedaj še nisem nič brala)..kakor sedaj razmišljam, se ne bom odločiila za epiduralno. Nevem, saj ima svoje prednosti, vendar bi rada poskusila naravno roditi, ker se mi zdi to naraven proces. Imam občutek, da bi me bolj frustriralo to, da sem omejena (se ne morem gibat), kot bolečina..  Bom pa ko bo mimo o tem lahko bolj govorila, seveda- v bistvu nevem kako je rodit user posted image Bi pa rada vedela user posted image
Strah se mi zdi, da me je bolj bilo od začetka, sedaj pa ga ne zaznavam (upam, da ne pride nazaj).

Joj, kakšne romane pišem, moram malo skrčit user posted image

Drugače sem tudi jaz začela piti magnesol, ker je bilo malo krčov.. pa zredila sem se 4 kg..sam se je pa začelo sedaj nabirat ful hitro user posted image

Pa težave z krvavljenjem dlesni imam skoz.. sem bila danes pri zobarci na preventivnem pregledu in mi je našla med zadnjimi dvemi zobmi tak karies (kljub ščetkanju, nitkanju in ustni vodi vsak dan!), da ni bilo več pomoči. Navadno vedno brez analgesije plombe delava in sem bila seveda tudi tokrat za to (še bolj sedaj), pa ni šlo, ker je res bolelo kot hudič, sam da je taknila...no in potem mi je pač dala injekcijo in sem bila slabe volje, ker sem se skoz obremjevala s tem, da otročku gotovo ne koristi user posted image Je sicer rekla, da ne škodi, samo vem, da koristi tudi ne..
Pol mi je zobni živec ven dala in zdej imam noter zdravilo, zalije pa šele čez 10 dni.. Neverjento hitro se mi je ta karies torej naredil (hodim redno na preglede), zato vam vsem priporočam pejte se zobarju pokazat, ker raje brezveze, kot prepozno. Mene ni zadeva še sploh nič bolela, tako da bolečina ni vedno pokazatelj oz. je lahko že prepozno..
Nekaj je še slikanje omenjala (sicer kao ne RTG, samo ne poznam nobenega drugega načina slikanja, ve ga?), vendar sem se odločila, da ne grem. Prosila jo bom naj naredi kar pač lahko in za drugo bom počakala do oktobra.. Baje, da to ni nevem kakšna stvar več v teh mesecih, vendar bi bila jaz po tem tolk v strahu, da je mogoče kaj vplivalo, da bi že to vplivalo..če bi pa res prišlo do kakšnih posledic zaradi tega, si pa sploh ne bi nikoli odpustila..tako da raje sem ob zob.. user posted image

Imate vse lepe trebuščke, kar sem jih videla user posted image Prilepim tudi jaz mojega počasi (ko semi bo dalo slikat).

No, zelo na dolgo sem sedaj to spisala..nevem, če se bo sploh dalo kateri brati..vendar bistvo  je to, da sem spet nazaj user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 3.6.2009 22:35:21 >

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
3.6.2009 22:48:26   
majakla
Aniiita, res je dosti, ampak sem prebrala. user posted image
Jaz se tudi že lep čas spravljam k zobozdr., zdaj pa me že prav vest peče. user posted image

Lubenice več ni, jaz pa sem napokana  v nulo! user posted image

Grm raje spat, če ne bom spet kaj (za jest) našla.

Aja, moj user posted image  bo pri porodu, že zato, ker je preveč radoveden.
Upam le, da bo tiho user posted image , ker ponavadi preveč govori in mi takrat 100% ne bo pasalo, še njega poslušat, ampak zraven ga pa rabim user posted image .

Upam, da me bo počasi nehalo tiščat lulat, ker se mi zdi, da že na vsake pol ure hodim, joj, zdaj pa še lubenica začne delovat user posted image !?

Grem spat, če ne bom jutri spet zadnja v službi.

LAHKO NOČ VSEM

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?