lara light
|
Hej,sosedica dobrodošla in iskrene čestitke za parček Hedi, noki, vem, da se čuje grozno, a verjemte, da je to P res rekla. Saj sem bila tisti dan potem full slabe volje...da ne boste mislile, jaz Zarjo previjem, ji prigovarjam, jo tapkam, jo ujčkam, ji pojem (ta je srednjeveška šele)...ali pa močim, v smislu, potapkam z vodo po ličkih in popiham...če se pa ne zbudi jo kratko malo pustim, da aja dalje in si mislim, da pri polnih dojkah in flašah na razpolago ji ne more bit hudega, če noče, ji pa ne gre in ne rabi. Sicer pa je zadnji teden zašibala in je precej lažje. Po 30 min se zagotovo zbudi, še posebej ko usekam kakšno po domače al pa partizansko. Taškica, v 10 min??? Bog te usliši in tudi meni nameni tako srečo. Glej, ti opišem mojo zadnjo noč: Z se zbudi ob 1.30, lačna, pade dojka, poje vse in zaspi. Kupčkava, jo dam v posteljo, že cmiha in čez par min tuli. Spet ven. Ujčkam, odpira usteca. Dam 30 ml flaša. Poje in mi zaspi v naročju. Preden jo dam v posteljico pokaka, da je joj, polna plenica, previjem, odpira usteca, lačna. Izak spi, odločim se da ji dam še drugo dojko, v upanju, da se on še kako uro ne zbudi...posesa do konca...končno zaspi, ura? 3.50. Preden je zaspala, se je zbudil fant, pa spet ona, pa fant, za ne verjet in mati je zaspala ob 11h do 12.15. Upam, da je bila ta noč izjema. Hočem rečt, da moja tako počasi je', da preden konča, pokaka in je spet lačna. To se mi nenehno dogaja, tudi čez dan. Vse gre skoz njo, on precej več zadrži v sebi in veliko manj kaka. Pika, povej mi kakšne kapljice železa imaš?? Jaz jima kak teden dajem Intrafer, železo po 2 kapljici, zadnje tri dni pa poleg tega dobivata Idroplurivit-vit a,d,c..., zaenkrat po eno kapljico (namesto štirih, sem začela počasi) ...in je totalna štala. Napenjanje, zvijanje itd...boga sta tudi ponoči ju slišim, kako streljata in cmihata . In ti si se odločila, da jima ne boš dajala?? Jaz imam super kri, 140 hemoglobina sem imela na zadnjem odvzemu...tole pediatrinja vse preventivno fila, ker jima bo kri pogledala šele pri 3 mesecih, ne vem. Taški, vidiš, mali uživa full, da je pozabil še kašljati! Sem vesela zate! Glede flaš, mi smo še vedno na 1. Se jima bojim dat 2., ker bi teklo lepše in potem pri meni ne bi vlekla, kaj menite? Še tko mi je P zatežila, da je Novalac 'predobro' mleko in da mojega ne bosta več hotela, ko enkrat to poskusita. A zaenkrat temu ni tako, hb! Buba dobrodošla! In čestitke še enkrat! Super da ste doma in da je vse ok! Tudi sama sem imela CR, ker drugače žal šlo, sem imela oba medenično in te lahko potolažim, da pri dvojčkih ne gre drugače kot s popolno narkozo, sem se pozanimala na G. Samo da jih imamo, a ne? Vse lepo ! Hedi, tudi mene vse to zanima, Pika, ker bi rada šla sama z njima v kamp, a mislim, da bo zelo težko, če nimaš koga, da ti ju popazi...po mojem je to nujno. Saj tam je vedno kdo, ki bi lahko zaupala par min, da grem npr povodo, na wc, itd,..moj bo zavijal z očmi in že vidim,da nas ne bo pustil. Šibam, lep in miren večer vsem!