lara light
|
Ha, ha, tud jaz sem prvič, ko mi je ena rekla, da me vidi, bulila skoz okno Taški, kot sem ti rekla po tel...super si! Snežinka, super za potep -monovozek z dvema! dobra si! pa ti res 350 ml načrpaš? Ne morem verjet, odlično! Težko je, ko ti vmes zaspi...jaz sem se točno en mesec matrala s tem, ker ni hotela jest...po točno 1m, 25., pa se ji je odprlo in je ne moremo nafutrat ...brez skrbi, dobi dovolj, lej moja je vseeno dobila gor 800 g, pa se mi je zdelo, da nič ne je. Stimulacija je bujenje. Grobo bujenje mi je rekla P. Slačit, močit, silit na hojo in take finte...meni se zdi kar preveč. jaz sem mojo močila z vodo in pihala, včasih sem uspela, ene parkrat pa sem jo stisnila za nogico, ja res, sej mi je bilo potem žal, a sem se poldrugo uro matrala z bujenjem...ni lahko in ni prijetno. Hedi, glede dojenja in kao viška materinstva, moja posrka med svoje dlesni bradavico, sploh noče odpret ustec, jaz se stesem od bolečine...on grabi, živčno stresa z glavico preden se prisesa, me praska, tuli največkrt vmes...ko jima dam flaše, ju je prav lepo gledat, kako jesta...sta veliko bolj mirna in lepše po tem mleku ajata...včasih bi šla kar na flaše, ker je to dojenje blazno zamudno in dolgotrajno, pa še non stop kakata po mojem mleku in hitro se prebavi, beri sta takoj spet lačna...ma ja, so + in -, predvsem pa se ni za sekirat, ker si ti ena od krasnih mamic, ki ste tle zbrane! Noki in ostale, vidim da imamo vse težave z oblačenjem, saj je res zoprno. Pr meni jepred blokom npr veter in 19 stopinj, pridem do centra, je mirno, sončno 27, verjamete?? pojma nimam, kako ju obleč, tko da ju tu ko štartamo pokrijem, potem pa dol vlečem odejico. Moj dragi gre v nočno, sama pa tudi Imejte se lepo, topel objemček vsaki in lubčke malim!