Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 22:44:21
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. evo, nočna izmena je prišla (janja) , jaz pa se poslavljam - Lahko noč!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 22:47:27
|
|
|
|
Dream
|
Sem šla gledat, kako naj bi zobki po vrsti prihajali ven - se mi zdi čudno, ker si kar naprej tlači tja nekam zadaj. Da ne bo tam kaj ven pokukalo Lahko, da smo res čisto razštelani Janja, hvala za kompliment, ampak to sem napisala tako kot je bilo oz. nekatere stvari še kar trajajo - predvsem tiste, da si že teden dni kar naprej mečka svojo moškost. In to zgleda tako: ga dam na previjalno, slečem hlače ali žabice in on že ves nestrpen čaka. Odpnem bodi in so rokice že v polni pripravljenosti, ko pa odpnem še pleničko, je pa takoj: hopa, pa si moj! Res ne vem, zakaj je tkao zanimivo to mečkati? Še ko se kopamo v banji, kar naprej šari nekaj tam spodaj, tako da mi gre že malo na jetra, ko ga gledam - včasih so bile igračke še zanimive, očitno sedaj niso več. No, sem pa ugotovila, da mu lahko takrat, ko bo najblj tečen, slečem pleničko in bo ves blažen
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 22:50:11
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 jaz sem dobila danes izvide vode in je vse ok HB..sem bla čist out zjutraj,.,, sem pa bila skoraj cel dan v ZD najprej z metko, potem pa dvakrat s taščo si je zlomila kost na nogi pri prstih, in ji ne morejo dat gipsa ker ima preveč izrazite žile na nogah ...in en šit no ..tko da sedaj leži in počiva, čez en teden mamo kontrolo....revca....pa lih čez dobre tri tedne ma 70 RD upam da se pocajta do takrat..tko da sedaj jaz skrbim za vse kuhanje, pa zlikat ji moram en kup, pa danes sem ji vse umila po hiši..sem se tela likanja lotit pa ga bom zjturaj ker sem pisala še eno peticijo za vrtec (hoče ravnatelj našo skupino otrok kjer je manca razbit in razdelit med druge skupine in smo proti - itak ) pa neki rihtam za vaško skupnost, pa še vabila za krst sem končala..evo SW pa češenj sem se nažrla da bom dol padla je bil ata v goriških brdih je privlekel 160 kg češenj . za pol postojne ma so take lepe debele temno rdeče njami res si SW!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 22:56:53
|
|
|
|
Dream
|
Očitno niste za čvek, gre kr spat. Nočko vsem!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 22:59:33
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Očitno niste za čvek, gre kr spat. Nočko vsem! če se ti spančka nočko jaz bom verjeto še tukaj pz. pridem nazaj pogledat...šibam sam pod tuš
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 23:03:53
|
|
|
|
janja 27
|
me je zdej piču komar pa je priletel na zid in sem ga lepo s povštrom nabila in odstranim povšter in rdeč flek na zidu,....mega moj bo jutrii spet full happy k sem zid umazala sem pozabla komentirat irma o revčki bolni dejte se pocajtat ene da osta kmalu oba zdrav ain pripravljena na počitnice dream glede šlatanja moškosti...nimam pojma --mam dve pupe doma katere niso lih mele interesa (še ) šarit tam spodaj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 23:04:16
|
|
|
|
janja 27
|
aha sedaj mam jaz monologe grem pod tuš
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 6:50:36
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutroooooooooooooooo. Kako je fajn brati smešne dialoge navsezgodaj zjutraj. Mislim Dream imaš res fenomenalne zamisli, kako stvar obrniti na humoren način. da si že teden dni kar naprej mečka svojo moškost. In to zgleda tako: ga dam na previjalno, slečem hlače ali žabice in on že ves nestrpen čaka. Odpnem bodi in so rokice že v polni pripravljenosti, ko pa odpnem še pleničko, je pa takoj: hopa, pa si moj! Janja, ti pa tudi. Mislim, res vama dela bujna domišljija glede komentarjev.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 7:31:58
|
|
|
|
afnica mala
|
Dobro jutro Janja- kako vse to spraviš v en dan? carica si veš? Neli je danes ob 4h nekaj cmihala pa sem ji naredila za jest, je pojedla in zaspala nazaj. Upam, da so to izredne razmere ob cepljenju. Zdaj pa čakam, da se zbudi, da preverim stanje. Danes pa banka, pa kofe s sestro, pol pa likanje, pranje (HB za sušilec) in pakiranje. Pikica- količin si pa ne pišem že mesec in pol. Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:00:58
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro!! Noč KATASTROFA dve ure smo ga spravljali spat, mislim mulo pa kot da se zajebava, se zbudi in začne puzat se dvigat na noge, ga poležeš nazaj, čakaš zraven KAO SPI prideš nazaj do postelje se uležeš, pokriješ, SPET. Ampak OK če bi bil tiho on začne stat in pol se DERE zraven.... In tko dve ure, sem resno začela razmišljat kam bi ga lahko dala v posvojitev Resno sem utrujena od vsega tega vsak dan, če ne ponoči pa podnevi. Poleg tega me hrbet še vedno boli za znoret sem kot robot se komi premikam
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:02:58
|
|
|
|
jolly123
|
Tiste, ki pridete zvečer na pijačko. SE DOBIMO OB DEVETIH V KR PRED MCDONALDSOM
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:04:56
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Tiste, ki pridete zvečer na pijačko. SE DOBIMO OB DEVETIH V KR PRED MCDONALDSOM Jaz vas pokličem ob 21.30, imejte telefone s sabo, da poveste, kje ste! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:06:50
|
|
|
|
jolly123
|
Bomo, a mojo tel. maš?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:08:02
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Bomo, a mojo tel. maš? jp, mamo tvojo, od valle in laknerš :) druge pa tko ne vem če so se javle, da pridejo :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:14:21
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro! Jolly,si predstavljam tvoje muke.Pa res tole kar ne mine ,no.. Dream,sem se nasmejala. Moj ga pa še ni našel. Zdaj je začel "puzat",joj kako je smešen ko se tako muči,da najprej sploh dobi rito v zrak,kje so še noge.Ko pa to uspe,potem pa gremo.No,daleč še ni prišel... Kaj naj kuham?? Večno vprašanje Ugotovila,da nimam kaj oblečt za nedeljo A greste volit????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:29:32
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan no to slikico sem sem gor dala, da vidite, kako se naši zobčki svetijo Si jih pa vsak večer in jutro operemo. Zdaj pa vprašanje: A ve, ki že imate zobčke, a jim že kaj umivate zobčke?????? Ker ne želim narediti napake, kot pri Bojanu. A takole že Roki stoji Zobke pa ji jaz umivam 2x na dan, tako kot ti. Zato da se navadi, da je to treba početi. Ko vidi mene ko si umivam zobe se smejat začne, ker ve da bo ona tudi na vrsto prišla ....ji je zellllllllo všeč
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:31:16
|
|
|
|
iraira
|
Irma upam, da se pozdravita do odhoda na Rodos
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:32:01
|
|
|
|
iraira
|
Janja za urin, da je vse ok.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:33:37
|
|
|
|
iraira
|
Jolly , je pa grozno, če te hrbet ali kar koli zagrabi....naši so pa že takoooo težki za dvigovat. Upam da te mine čimprej...drugače pa DR. vabi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:34:40
|
|
|
|
iraira
|
.100 noga....kako je s Tijano? Sigurno je že bolje in ti si se verjetno tudi že vsaj malo pomirila
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:35:26
|
|
|
|
iraira
|
Afnica mala in Neli za težo in vse dosežke
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:36:30
|
|
|
|
iraira
|
Namerno pišem vsak post na novo, da se premaknemo malo....drugače bomo skoz na 4.delu
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 8:37:37
|
|
|
|
iraira
|
Mbd da niste imeli reakcije na cepljenje ........sigurno sem pozabila kaj komentirat, ampak bom tudi do tja prišla
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 9:12:12
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 da se mal oglasim, pri nas je vse po starem. Noči so več al manj neprespane, dnevi pa kar v redu. Že 14 dni se borimo s ta večjim glede zobozdravnika. Je enga joka . Zdaj sem se pa odločila in ga odpeljala privat in je bilo super . Siocer še ni šlo brez joka ampak bo, so ful prijazni. Mi je pa žal, oz. sem besna na tele zobozdravnike v ZD. Za popenit. Ažbe ima drugač ful lepe zobe, samo eno luknjico, pa ga ne morejo zrihtat. Sva bila v Domžalah pri njegovi, pa je rekla: sej ne vem kaj naj naredim jaz pa WTF? Če ti ne veš, kako naj pa jaz vem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mislim groza da bom mogla zdaj plačevat zobarja in to otroškega, pa plačujemo za to. Kr neki. Ma sem tok besna da tud stavke bolj čudno sestavljam. No mal pa sem se spucala tuki tko da sem prec boljš. tole pa ne razumem čist....zakaj v ZD ne vejo kaj naj naredijo?? a so čakalne vrste? a je premajhen? Al kaj imajo za izgovor????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 9:32:36
|
|
|
|
Lucka1
|
afnica - super glede Neline teže in Denverja Vidiš. zdaj lahko mogoče malo bolj odmisliš to težo in uživaš z njo, pa tudi če včasih ne poje vsega, kar ti misliš, da bi morala Glede vrtca pa prav super, sončnica. Mi3 še vedno čakamo koliko jih je kaj odpovedalo - 10.6. moramo poklicat, pa bo bolj janso, kateri smo sedaj v vrsti.....potem pa začnemo iskat alternative, če bodo potrebne.....vseeno optimistično upam, da ne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?