|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
3.6.2009 8:05:40   
jolly123
Bravo Alya user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 826
3.6.2009 8:40:23   
Pšemek
Čao punce!

Se vam moram malo javit, da me ne boste s seznamčkov brisale user posted image  user posted image  user posted image .

Kaj je novega pri nas? Nejka se trudi, da bi se plazila, pa ji še ni uspelo. GH še vedno ne lavfa kot bi morala. Zjutraj noče ničesar jesti, samo dojenje. No, kosilo lepo poje, pa pol večerjo tudi, ostalo se še kar dojiva. Sva bili že na treh obrokih GH, pa je bila potem zaprta in ni mogla kakat dva dni. Sva se zato tiste dni spet samo dojili, ker za gh tut ustk ni hotla odpreti. Pije tudi bolj malo, se moram kar potruditi, da kaj spije, pa ji moram dajati, da ne bi spet imela pretrdega blata. No, max spije 50ml na dan, no, pa kolikor se še podoji. Zaenkrat se mi zdi, da to zadostuje. Se pa Nejka veliiiiiiko pogovarja in poje. Mi je tok dobro jo poslušat. Se ji tok nasmejim. Pa veliko sva se že zmenili user posted image .

Diplomska napreduje, ta teden se je sicer malo ustavilo, ker že dva dni okoli šibava, ker malo nabavljava za na morje. Pa za anketo za diplomsko "pripravljam teren". Še danes bova verjetno cel dan zdoma, potem pa upam, da bo konec lavfarije. Do morja upam, da bom večji del diplomske končala, ko pridem nazaj pa samo še analiza raziskave pa finiš z diplomsko. Potem pa se vam bom spet bolj intenzivno posvetilauser posted image !

Aja, za tiste, ki sprašujete na FB, odštevam dneve do dopusta še ... 12 ...! Pa še eno odštevanje boste zasledile. To je odštevanje je pa za poglavja dipl.

Zdaj mi pa preostane le še to, da vas vse skupaj lepo pozdravim in vam zaželim prelep dan. Uživajte dokler se zopet ne pišemo!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 827
3.6.2009 9:51:56   
gogabojan
Evo nas. Mi smo doma, smo opravili vse uradne in neuradne obveznosti.

Le še ena me čaka popoldne, in ta je najhujša. Pa saj bo v dveh urah konec.user posted image user posted image user posted image user posted image

Alya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za urico

Tajko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker si mamici dal mal OFF

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 828
3.6.2009 10:47:37   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

MBD poglej uro izdanega posta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  sta isti dan rojena, obe imavi novemberskega 7 letnika, časovna uskladitev,.......

Mavi še kaj skupnega????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha,ha,hauser posted image user posted image user posted image ,to pa je zanimivo.Ja pa res kaj še imava skupnega??
Kdaj pa imaš rojstni dan?? Jaz čez 13 dni.
Saj res,seznama že dolgo nisem videlauser posted image user posted image user posted image al pa spregledala...

Nik bil cepljen,mallo jokal...Tole 3.cepljenje ni nič močnejše,enako kot ostala dva.Sem P vprašala.Je pa lahko reakcija močnejša pri 4.cep...

No,Goga,kaj še imava skupnegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 829
3.6.2009 11:22:53   
gogabojan
Tako pa se mi igramo KUKU. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 830
3.6.2009 11:25:51   
gogabojan
Zgornji post je video post. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

No,Goga,kaj še imava skupnegauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, jaz sem pa oktoberka 80user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mam pa skupno z našimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to, da so oni oktoberčki 08 jaz pa oktoberčki 80user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, morda pa kdaj še kaj novega zveva, da sve si podobne. Al pa imamo podobne vezi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morda pa še kak user posted image user posted image user posted image , k bo isti mesec prišel na plano. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 3.6.2009 11:39:19 >

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 831
3.6.2009 11:43:30   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Pa še da se malo pohvalim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

V kuhinji na steni imamo eno tako veliko uro in ko prašamo Aljo kje je tikataka pogleda gor k uri in kaže z rokico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...smo probali večkrat, tako da obvlada preverjeno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Bravo!!user posted image

Mi smo jo naučili da user posted image dvigne pogled k zvončkom, zajčku, rački in medvedku na šipi. Ostalo nas še čaka. In potem med hranjnenjem " Neli kje so zvončki, Neli kje je zajček, kje je oči- sam da jo zamostimo in da kaj pojeuser posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 832
3.6.2009 11:51:44   
afnica mala
Živjo,

Neli je dobila 3. pikico. Je bla pridna. Po cepljenju pa je imela še test (denver ali kao nekaj) ker mi niso verjele (sestri in dr.), da še ni imela tega testa. Ta ki dela te teste ima pogodbo z vsemi p. v Domžalah ki niso privat. Očitno njen bivši p. nima pogodbe, da prišparauser posted image .

Torej- bila je pridna, nadpovprečna je pri fini motoriki in govoruuser posted image - čveka po mamici, drugje pa povprečje tolče, nikjer ni pod.

In teža;  7500guser posted image user posted image user posted image user posted image - mislim da en mesec vam ne smem omeniti sploh nič več teže in hraneuser posted image - nisem ziher, da bo ratalouser posted image

Zdaj pančka, jaz pa prekuhavam vodo, pa blitvo ji bom naredila kot špinačo (prvič), pa sladek krompir.

lovely al pa še katera druga- kako se dela sladek krompiruser posted image . Ga še nikoli nisem jedla, niti kuhala.

Danes in jutri imam še precj dela pred dopustom, upam da bo Neli ok po pikici.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 833
3.6.2009 11:58:01   
gogabojan
user posted image

no to slikico sem sem gor dala, da vidite, kako se naši zobčki svetijo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si jih pa vsak večer in jutro operemo.

Zdaj pa vprašanje:  A ve, ki že imate zobčke, a jim že kaj umivate zobčke?????? Ker ne želim narediti napake, kot pri Bojanu.

Neposredna povezava do sporočila: 834
3.6.2009 12:03:17   
gogabojan
Tako pa se mi cartamo navsezgodaj zjutraj. Čas prib. je 6.45huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj se vidi po mamini frizuriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 835
3.6.2009 12:24:28   
gogabojan
Ma kaj nismo lepi??????????????????????????user posted image user posted image user posted image

Ma mi je tak dolgčas, da moram mal tu težit. Je Rok komi zaspal, ker je bil tečkast, tako da nesmem se premikati po fletu, tak da visim tu. In bom imela monologe, da boste mele kaj za brat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AL PA TUDI NE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image K SEM TEČNA, in dolgočasnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 836
3.6.2009 12:30:36   
gogabojan
Evo ene slikice, kako sem nekoč izgledala.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
3.6.2009 12:37:26   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Živjo,

Neli je dobila 3. pikico. Je bla pridna. Po cepljenju pa je imela še test (denver ali kao nekaj) ker mi niso verjele (sestri in dr.), da še ni imela tega testa. Ta ki dela te teste ima pogodbo z vsemi p. v Domžalah ki niso privat. Očitno njen bivši p. nima pogodbe, da prišparauser posted image .

Torej- bila je pridna, nadpovprečna je pri fini motoriki in govoruuser posted image - čveka po mamici, drugje pa povprečje tolče, nikjer ni pod.

In teža;  7500guser posted image user posted image user posted image user posted image - mislim da en mesec vam ne smem omeniti sploh nič več teže in hraneuser posted image - nisem ziher, da bo ratalouser posted image

Zdaj pančka, jaz pa prekuhavam vodo, pa blitvo ji bom naredila kot špinačo (prvič), pa sladek krompir.

lovely al pa še katera druga- kako se dela sladek krompiruser posted image . Ga še nikoli nisem jedla, niti kuhala.

Ej bravo za težo!!! user posted image user posted image user posted image
Sladek krompir pripravim podobno kot navadnega samo dlje rabi. Odlično paše z grahom ali koruzo k je sladkasta kaša pol. Pa še malo masla not in je jami. Zadnjič sem ga zavila v folijo in dala v pečico pečt. Pa je bilo tud ful dobro k sem z ribo spasirala in maslom - je bil drugačen okus kot kuhan.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 838
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 13:03:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 839
3.6.2009 13:37:38   
sončnica24
Nič niste pridne, me je blo kar strah kolikor bo za prebrat pa ni nobene sile. Meni ure v službi hitro minevajo, pikec je baje full pridn, tako da user posted image user posted image . Pa vrtec sva tudi dobilauser posted image user posted image user posted image za naju, upam da ga ostale tudi.

Glede hrane midva še vsak dan 4 flaše mleka pojeva, ker on lahko GH je samo se nikoli ne nasiti, pa četudi je poln krožnik in ga sprazniuser posted image . Tako da mi niti približno ni jasno kako naj zmanjšama flaškeuser posted image - ima kakšna kakršnokoli idejo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 840
3.6.2009 13:42:38   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Živjo,

Ej bravo za težo!!! user posted image user posted image user posted image
Sladek krompir pripravim podobno kot navadnega samo dlje rabi. Odlično paše z grahom ali koruzo k je sladkasta kaša pol. Pa še malo masla not in je jami. Zadnjič sem ga zavila v folijo in dala v pečico pečt. Pa je bilo tud ful dobro k sem z ribo spasirala in maslom - je bil drugačen okus kot kuhan.

THx- bom jutri skuhala (danes nisem še vedla kako),danes sem navadnega in blitvo, pa mal margarine aja pa čebulo- njami vse pojedla- ne vem kolk, men je zgledal dostuser posted image . Sem vedla da znaš ti naredit, ko sem brala zadnjič da si ga delala z ribo

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 841
3.6.2009 13:52:20   
irma78
Dan,

se vam danes malo bolj zgodaj javljam. Razlog: morava biti z Nikijem v hiši, ker sva oba z Nikijem spet zbolela.

Niki na mojo žalost bolj kot jaz. Je imel ob 5-ih zjutraj vročine 39,3 v ritki, pa sem mu dala Calpol in ga šla kopat (po nasvetu zdravnice iz pediatrične). Spal je do enih zjutraj potem pa nič več, ker ima zamašen nosek. Od pol sedmih pa do pol enajstih sva celo malo zaspala, ob 11-ih je imel vročine 38,7 v ritki in sem mu ob 12-ih spet dala Calpol. Sem mu ob 13-ih ponovno zmerila vročino, pa je bila še vedno 38,5. Upam, da mu Calpol kaj kmalu prime. Sicer je zelo dobre volje, se igra v stajci in čeblja, pa je tudi normalno, edino s pijačo imava kot vedno problem. Upam, da se kmalu pozdravi, da ne bomo morali slučajno Rodosa odpovedati - ampak če bo treba bo pač treba.

Sem pa za njegov prehlad gotovo kirva jaz, ker sva bila včeraj malo predolgo v noč zunaj in je bilo zanj verjetno prehladno, zame pa očitno tudi, da sem spet prehlajena.

Jah takle mamo. Nič grem kuhat za Nikija piščančjo juhico, če mu bo šla sploh v ritko.

Drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Goga za prespano noč in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem nadobudnežem (Alyi, Neli, Rokyu,...) ter seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregled in dobro težo. Če sem pa kaj spustila, se pa opravičujem.

Aja, pa še tole me zanima. Afnica, kako pša izgleda Denverjev test? Kaj so delali Neli?

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 842
3.6.2009 13:55:32   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Aja, pa še tole me zanima. Afnica, kako pša izgleda Denverjev test? Kaj so delali Neli?

To mene tudi zanima ker prvič slišim za to.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 843
3.6.2009 14:01:38   
Tejčika29
Čestitke vsem rojstnodnevnikom!!!

Mi smo ok, po starem, zdravje gre počasi na bolje, še vedno kašlja, malo manj. Ponoči je dobro spala, nič kašljala, zjutraj se pa potem čisti tako da me je groza. Fiziološka ful pomaga, očisti vse dihalne poti, tudi mat. dušica blaži, pa danes ji bom dala tople kamilice na prsa, ali vsaj krpico. Vreme je pa čudno, pa v avtu je ful sparina in vroče preden se ohladi, zunaj malo piha, joj kar naprej jo oblačim in slačim, da ne bi zašvicala ali da je ne bi zeblo. Bo že, če prej ne na morju bo ugodna klima.

Grem gledat recepte za rolade, moj ima v petek rd, mu bom nekaj spekla, ker odkar sem na porodniški nisem čisto nič naredila, res čist sem out v peki.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 844
3.6.2009 14:42:58   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Dan,

se vam danes malo bolj zgodaj javljam. Razlog: morava biti z Nikijem v hiši, ker sva oba z Nikijem spet zbolela.

Niki na mojo žalost bolj kot jaz. Je imel ob 5-ih zjutraj vročine 39,3 v ritki, pa sem mu dala Calpol in ga šla kopat (po nasvetu zdravnice iz pediatrične). Spal je do enih zjutraj potem pa nič več, ker ima zamašen nosek. Od pol sedmih pa do pol enajstih sva celo malo zaspala, ob 11-ih je imel vročine 38,7 v ritki in sem mu ob 12-ih spet dala Calpol. Sem mu ob 13-ih ponovno zmerila vročino, pa je bila še vedno 38,5. Upam, da mu Calpol kaj kmalu prime. Sicer je zelo dobre volje, se igra v stajci in čeblja, pa je tudi normalno, edino s pijačo imava kot vedno problem. Upam, da se kmalu pozdravi, da ne bomo morali slučajno Rodosa odpovedati - ampak če bo treba bo pač treba.

Sem pa za njegov prehlad gotovo kirva jaz, ker sva bila včeraj malo predolgo v noč zunaj in je bilo zanj verjetno prehladno, zame pa očitno tudi, da sem spet prehlajena.

Jah takle mamo. Nič grem kuhat za Nikija piščančjo juhico, če mu bo šla sploh v ritko.

Drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Goga za prespano noč in seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem nadobudnežem (Alyi, Neli, Rokyu,...) ter seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregled in dobro težo. Če sem pa kaj spustila, se pa opravičujem.

Bogi Niki, tudi ti seveda. user posted image  za vaju, da bosta do petka zdrava, v nedeljo pa na maximalno uživancijo

Najprej kocke, kako prijema, če preprijema, če poseže po njih, če udarja skupaj z njimi , potem je bil zvitek vrvi če pogleda za njo ko jo spusti na tla, pobiranje rozin s prstki, preveri če je preveč plašljiva, sedenje, plazenje (pri nas ga ni)...., pa še kaj. Na listu označi koliko je star otrok in potem označuje.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 845
3.6.2009 15:40:28   
čebelka77
da se mal oglasim, pri nas je vse po starem. Noči so več al manj neprespane, dnevi pa kar v redu. Že 14 dni se borimo s ta večjim glede zobozdravnika. Je enga jokauser posted image . Zdaj sem se pa odločila in ga odpeljala privat in je  bilo superuser posted image . Siocer še ni šlo brez joka ampak bo, so ful prijazni. Mi je pa žal, oz. sem besna na tele zobozdravnike v ZD. Za popenit. Ažbe ima drugač ful lepe zobe, samo eno luknjico, pa ga ne morejo  zrihtat. Sva bila v Domžalah pri njegovi, pa je rekla: sej ne vem kaj naj naredimuser posted image  jaz pa WTF? Če ti ne veš, kako naj pa jaz vem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mislim groza da bom mogla zdaj plačevat zobarja in to otroškega, pa plačujemo  za to. Kr neki. Ma  sem tok besna da tud stavke bolj čudno sestavljam. No mal pa sem se spucala  tukiuser posted image user posted image  tko da sem prec boljš.

Neposredna povezava do sporočila: 846
3.6.2009 15:41:59   
čebelka77
sploh pa komaj čakam, da grem na morčka....................................ŠE PAR DNI......................................

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 847
3.6.2009 16:05:03   
PikicaStonoga

BRAVO NELI in ALJA!user posted image user posted image

Afnica - no vidiš, smo ti rekle, da je Neli že na pogled pridobila na kilah ...zdaj se pa res nekej sekirat!!! A še vedno pišeš, kaj poje???

sončnica bravoi za VRTEC! user posted image

IRMA DA SE HITRO POUZDRAVITE IN VNEDELJO ODLETI POČITNICASM NAPROTI!

za nazaj: čestitke Hani, Tilnu, Niku, NIku, Talcy ...a sem koga pozabila? Me spomin zapušča ...

Tejčika ...user posted image user posted image da bo Alina čim hitreje zdrava!

drugače sem pa včeraj zadnjič imela ene inštrukcije, potem sem šla pa na en zaključek v mehiško restavracuijo. Najmi, smo se napacali pa načvekali, lepo je blo, dobra družba ....user posted image user posted image v četrtek še zaključim z enim tečajem, potem pa upam, da do jeseni nič službe ...nekej je še sicer na vidiku en popravc, pa upam, da ga ne bo imel, ker se mi ne da več inštruirat ...

goga super za kuku ...:)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 848
3.6.2009 16:22:23   
PikicaStonoga
Midva sva pa kupila lesen stolček in je super :) Sva hotela lesenega, ne plastičnega in zdej Tijana res že lepo sedi in je čist nora in rada v njem sedi in je, pa tud lepo pridno počaka na hrano! :) trip trap je za naju predrag, sva pa našla tegale in sva zadovoljna ...

http://www.neckermann.si/artikel/3391314/Visok-stolcek

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 849
3.6.2009 18:16:27   
gogabojan
Punce, ve ste vse super fenomenalne, tako tudi vaši otročički.

Tejčika+user posted image , Irma+user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi le ozdraveli.

Čebelka ne govori o zobozdravstvu, ker bi imela preveč za komentirat tu.

Afny litt. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo princesko.

Sončnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtec

Pikica  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno zaključene inštruk. Upajmo da un nev mel popravca, pa da si čisto frej do konca porodniške. Glede triptrapa stolčka. Moj pa noče in noče bit v njem. Pa ga zato moj srček ima za odližiti notesnika. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še kaj????????' Neeeeeeeee

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?