afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Dan, se vam danes malo bolj zgodaj javljam. Razlog: morava biti z Nikijem v hiši, ker sva oba z Nikijem spet zbolela. Niki na mojo žalost bolj kot jaz. Je imel ob 5-ih zjutraj vročine 39,3 v ritki, pa sem mu dala Calpol in ga šla kopat (po nasvetu zdravnice iz pediatrične). Spal je do enih zjutraj potem pa nič več, ker ima zamašen nosek. Od pol sedmih pa do pol enajstih sva celo malo zaspala, ob 11-ih je imel vročine 38,7 v ritki in sem mu ob 12-ih spet dala Calpol. Sem mu ob 13-ih ponovno zmerila vročino, pa je bila še vedno 38,5. Upam, da mu Calpol kaj kmalu prime. Sicer je zelo dobre volje, se igra v stajci in čeblja, pa je tudi normalno, edino s pijačo imava kot vedno problem. Upam, da se kmalu pozdravi, da ne bomo morali slučajno Rodosa odpovedati - ampak če bo treba bo pač treba. Sem pa za njegov prehlad gotovo kirva jaz, ker sva bila včeraj malo predolgo v noč zunaj in je bilo zanj verjetno prehladno, zame pa očitno tudi, da sem spet prehlajena. Jah takle mamo. Nič grem kuhat za Nikija piščančjo juhico, če mu bo šla sploh v ritko. Drugače pa Goga za prespano noč in seveda vsem nadobudnežem (Alyi, Neli, Rokyu,...) ter seveda za uspešno opravljen pregled in dobro težo. Če sem pa kaj spustila, se pa opravičujem. Aja, pa še tole me zanima. Afnica, kako pša izgleda Denverjev test? Kaj so delali Neli? Bogi Niki, tudi ti seveda. za vaju, da bosta do petka zdrava, v nedeljo pa na maximalno uživancijo Najprej kocke, kako prijema, če preprijema, če poseže po njih, če udarja skupaj z njimi , potem je bil zvitek vrvi če pogleda za njo ko jo spusti na tla, pobiranje rozin s prstki, preveri če je preveč plašljiva, sedenje, plazenje (pri nas ga ni)...., pa še kaj. Na listu označi koliko je star otrok in potem označuje.
|