janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Čer! Pogrešate me ne, bom pa vseeno kaj napisala, da vam zapolnim nekaj vrstic Drva smo spravili, sem bila precej utrujena od celotedenskega norenja, še ves vikend mi je šel v maloro V ponedeljek sem se pripravila na pisanje diplome in od torka naprej pospešeno pišem in koristim babi servis kot Jolly123. Popoldne je servis očka, jutri pa bo menda servis mama. Bogi Matic me tako malo vidi in ima ob sebi, da je vsakič čist presrečen, ko ga malo pocrkljam. Seveda ne gre brez tega, da mi ne bi spulil šopa las, me pocuzal po obrazu in malo pogrickal s tistim enim mini zobkom. Novega pri nas ni nič posebnega, mogoče edino to, da se je gospodič dva dni nekaj afnal in ponoči kolovratil po postelji, tako da je bil zjutraj čisto drugje kot običajno. Ja, očitno sem res tako trdno spala, da sploh nisem slišala šumenja varuške med njegovim premikanjem. Dva dni nazaj je naredil prvi "kobacaj" ali kako bi se temu reklo, sedaj pa samo rit v luft dviguje - tipična moška poza Se smejim vsakič ko ga vidim Naš mali sploh noče sedeti, ker mu je najpomembneje, da je na trebuhu Ga posedem, on pa čof na stran in je ves presrečen, da lahko leži - da ni slučajno kake črnogorske pasme Izgleda pa, da mu spet rine ven nov zobek, ker si tlači v usta vse po dolgem in počez, danes se je lotil še pleničke in zaves In dva dni že vstrajno "vozi avto", da bi morali imeti vsi odoprte dežnike. Predstavljajte si, kako lepo ga je hraniti, ker gre vse ven... Včeraj zvečer sva se oba dvakrat preoblekla, potem pa se mi je skoraj zrolalo, ker se mi je še smejal v obraz, ko sem ga kregala. Eh, ja, vse sorte dogaja.... DREAM MEGA SI in maš pa komentarje bravo matic