|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
2.6.2009 8:55:04   
Neža7
Dobro jutro user posted image

Upam, da se čim lepo počutite in da slabost ni prehudo user posted image

Jaz tako težko čakam za pregled 12.06 in takrat imam še NS......

summmer725..... Res je, da nismo nikoli ven iz tistega obdobje. Tiste kar niso nikoli imela težava imajo res srečo. Jaz vem, da bo vse ok, ko se mi user posted image  rodi. Do takrat sem v strahu user posted image
1. user posted image  z mojo punčko je tudi bilo vse ok in mi je voda odtekla, da ni preživela pri 20.t....... vendar kot si rekla pogumno naprej user posted image

Moja sedaj spi, da se grem hitro urejat, da bomo šli ven na teren, ker tako lepo sonce sije user posted image

Lp, Neža7

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 876
2.6.2009 8:59:12   
bejbibu
zmajči25...midva dobiva malega princa!!! Mogoče sem včeri zvečer malo zašuštrala vse skupaj, ko sem popravljala poste!!! No v glavnem dobiva FANTKA!!!!user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 877
2.6.2009 8:59:55   
bejbibu
zmajči 25....hvala za čestitke!!!

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 878
2.6.2009 9:08:49   
tulpika
kako lepo se že enim vidi trebušček :) user posted image .
Meni je ginekologinja rekla, da sem se premalo zredila.  Cca. 1 kg sem dobila pa sem v 12 tednu. Sicer sem bolj suhljate user posted image  narave pa tudi bolj malo jem že od malega. Zdaj v tem obdobju mi pa še manj diši hrana user posted image . se bom potrudila in velikooooo jedla.
Slabosti... kar se bruhanja tiče je bilo grozno le v soboto. Zgleda se je user posted image  odločil/a, da mi ne bo toliko nagajal/a, ker če mi je slabo potem dobi še manj hrane kot sicer user posted image .
Danes sem šla v laboratorij za preiskavo ščitnice (glede tistih krvavitev, ki sem jih imela)...držim pesti, da bo vse OK.

Lep in sončen dan želim vsem skupaj !user posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 879
2.6.2009 9:47:32   
ShopGirl
Hello hello :)

Emili1: Luškan voziček, samo moj bodoči Skate od Peg Perega mi je boljši user posted image  
Men se zdi, da je ta voziček za otročke ki že sami sedijo ane? Kr na začetku bomo itak rable voziček v katerem bo dojenček prve mesece preležal in to so uni s košaro. Sej vem da se pri večini vozičkov da kombinirat košaro in brez...sam ne vem kako je praktično glede cen? Sicer pa i'm no expert, to bi nam mogla ena mami povedat k ma že izkušnje user posted image
Bebjbibu: majhna š**** praviš? user posted image  hehehe lepo lepo... bom jaz tudi naslednjič vprašala...samo na moji slikci ne vidim nobene š**** tko da upam da bo punčka da ji bom lahko čopke delala user posted image

5ra_28: pa gre res hitro, že teh par mesecev full hitro mine, najbrž se vlečejo dnevi bolj proti koncu ane? No, čestitke za zdravega fantka!

No jst se hvala bogu še nič ne redim, v bistvu sm shujšala od zadnjega pregleda (25.05.) pol kile... Sam res ne načrtno. Jem pa čist normalno - zjutraj obvezno zajtrk, ob dvanajstih kosilo v službi in potem še zvečer kaj. Je res da ne jem med obroki ker tut časa nimam... Sm pa grozno lačna pred vsakim obrokom user posted image  Dons zjutri nism mela časa za zajtrk in sm si mogla na bencinski kupit en tunin sendvič...rabla sm pa 10min da sm se odločla kerga bi ker zdj mal gledam kaj dam vase pa ne zarad kil ampak zato ker se bojim kšne zastrupitve! Ste vidle učer na TV da so najdli bakterije v francoski in biftku? Groza! No tega itak ne smemo jest...

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 880
2.6.2009 9:59:46   
ShopGirl
tulpika tiste ki ste bolj suhice naj bi se več redile kot me ki nismo user posted image
samo sm pa brala na netu, da naj bi se v prvem tromesečju zredile le za 0,5 kg. Tko da ne vem kaj delajo paniko user posted image  Pa še k nam je slabo in tko...men je rekla sestra d anič čudnega da sm 3kg shujšala...sam to je šla bolj voda iz mene kot dejanske kile user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 881
2.6.2009 11:04:22   
meetooyouu
oj!

meni je zdravnica rekla, mam tudi Megličevo iz Domžal, da se glede na to, kdaj sem imela zadnji dan menstruacije in kdaj naj bi zanosila -imela ovulacijo, bi moral biti otrocek vecji. zato mi je rekla, da grem se na en test - odvzem krvi, in nato v 12.tednu na nuhalno.me pa vseeno nekoliko skrbi, saj v druzini nimamo nikogar z genetskimi spremembami. in tudi nobena od mojih prijateljic ni sla na ta test. upam, da bo vse ok,cez en teden bo jasno.

se eno vprasaje, ali kej veste, ce je mozno pri vozicku od peg peregotu skate dobit lupinco, ker kjerkoli gledam, je na voljo sam v rdeci barvi, ne pa tudi v zeleni bubbles kot bi jaz zelela?kateri vozicek ste si pa ve zbrale?

uzivajte v tem soncem dnevuuser posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 882
2.6.2009 11:39:00   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu

zmajči25...midva dobiva malega princa!!! Mogoče sem včeri zvečer malo zašuštrala vse skupaj, ko sem popravljala poste!!! No v glavnem dobiva FANTKA!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 883
2.6.2009 11:41:08   
ShopGirl
meetooyouu pojdi na www.mami.si, imajo kontaktno št. in jih lahko pokličeš pa vprašaš če majo lupinco te barve. Sam če si opazila, je v katalogu ni... Mislm da boš mogla kombinirat s kakšno drugo Peregovo kolekcijo, mislm da ma Pliko zeleno lupinco.

(odgovor članu meetooyouu)
Neposredna povezava do sporočila: 884
2.6.2009 14:33:19   
Anonimen
ojla punce!
kako se imate kaj? vidim, da je bila že kar večina user posted image na NS:) Mi imamo šele drugo sredo 1.pregleduser posted image , NS pa 15. v Dravljah. Do četrtka sem še doma, potem grem pa zopet delat, lahko potrkam, da je sedaj vse v najlepšem redu, naj tako ostane vsaj ene 27tednov user posted image . Izcedkov ni več, sicer pa sem pol mal začela razmišljat, če ni bilo vse to povezano s prehrano, ker me je še kake 3 dni tako črevesje bolelo, da je joj, pa vsa zaprta bla:S zdej tut s tem nimamo problemauser posted image . No saj, važno da je sedaj ok!!
tista, ki je napisala, da si je zmerila obseh pasu: dobra ideja ja, bi blo pametno probat! meni se še tako nič ne pozna, (vsaj mislm tko), hlače še zaprem BP! Kdaj so se pa vam začeli poznat trebuščki ? Do konca mesca naj bo še tko kot je, da me ne bodo prej razkrinkali v službi. Namen imam povedat v 15t!

lepo se mejte, uživejte, jaz se grem učit malo, še 2 izpita naredim, pa smo rešeni user posted image

lpN

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
2.6.2009 15:12:42   
martinca
beebee, imaš že zelo lep trebušček. ja jaz hodim v P, k Pelkičevi? komu pa ti?bi se lahko zmenile za eno kavico. ti na ZS pošljem številko mobitela če se drugače ne bova spoznali.user posted image

shopgirl, pri nama ko sva povedala so obili obojni zelo veseli, samo da je bilo mogoče veselja malo manj kot ga je bilo pri prvi nosečnosti.user posted image

riba, pregled pri Pelkičevi stane 60€, cd pa 10€. vem ker sem bila včeraj pri njej.user posted image

lana, otroka mislim da začutiš nekje v20. - 23..tednu.

summer, jaz se nisem še nič zredila. se mi pa že tudi trebuščke lepo vidi, se moram slikat in sliko gor dat. zgleda da zdaj v drugo bom imela dosti večji trebuh kot pa v prvo.user posted image

no jaz sem bila še včeraj enkart na NS pri Pelkičevi. in je rezultat bil OK. je pa rekla da njej zgleda bolj fantku podoben ta moj dojenček ki ga nosim pod srcem. tako da beebee, pusti zaenkrat kar prazno pri spolu za mene. očitno se bo točno videlo šele na morfologiji.user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 886
2.6.2009 15:21:12   
martinca
beebee, imaš ZS, no vsaj zdi se mi da sem ti kaj poslala. zdaj je vse nekam čudno na tej RR. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 887
2.6.2009 20:13:25   
Anonimen
user posted image
No, naj vam povem, da vas spremljam že od kar sem naredila test, ki je seveda pokazal + in si izračunala PDP in ugotovila, da sodim med decemberke. Ker pa zaenkrat z možem o tem nisva poveeala še prav nikomur in misliva to storiti po NS, se bom tudi vam takrat predstavila in razkrila svoje podatke.

Danes pa sem se odločila, da vam pišem in sicer bi vas prosila, če mi lahko katera odgovori. Sama namreč hodim k privat ginekologinji in jo seveda tudi sedaj ne mislim menjati. Vsak pregled seveda plačam, vendar tako pač je. Včeraj sem dala kri za preiskave - določitev krvne skupine, toksa.... in seveda je bil račun kar visok. Sedaj pa me samo zanima ali tiste, ki hodite h ginekologom s koncesijo tudi plačate te krvne preiskave ali je to brezplačno ?

Še naprej vam želim vse dobro, čim manj slabosti in upam da bo na NS vse v redu in se vam bom redno pridružila

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
2.6.2009 20:28:49   
*katika*
Oj!

Jaz se samo na hitro javljam, sem polno zasedena, tako da ni časa za nič.user posted image   Moje počutje je drugače v redu, edino utrujena sem kar hitro. Pa se ne smem preveč pritoževati, v bistvu mi nič ne manjka.user posted image

Jutri imam NS pri dr. Pelkičevi, pa me zanima, če moraš CD prinesti zraven, ali ga dobiš tam. Kar nekaj vas je že imelo NS, tako da mogoče katera ve.user posted image Bom poročala, kakšni bodo rezultati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
2.6.2009 21:16:13   
marusi
anonimna - vse preiskave so brezplačne (razen NS, pa še to kasneje plača ZZS). moja G mi je celo pripravljena delati dodatne UZ, če bi to hotela, brezplačno. pa je tudi privat, samo ima koncesijo (no jaz sem na koncesijo, ne pa vse). 

(odgovor članu *katika*)
Neposredna povezava do sporočila: 890
2.6.2009 22:38:29   
lana24
Anonimna!Tudi jaz sem bila pri privat ginekologu, ampak ko sem zanosila mi je zrihtal vse na koncesijo in bom do konca nosečnosti na koncesiji potem pa spet privat.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
2.6.2009 22:49:55   
pikapoka78
Emili1- jaz imam Quinny Buzz (izposojen), ki je narejen podobno kot tale Maxi Cosi. Ko je bi Liam star 4 mesecej je imel zelo malo prostora v košari, pa še vroče mu je bilo in smo ga dali v ta "športni sedež" Problem je ker v tem sedežu otrok ne more ležati, v bistvu ves čas sedi. Meni mi samo zaradi tega niso všeč ti vozički,... Če bomo za decemberčka 09 kupili nov voziček, bo to sigurno Peg Perego Pliko Switch.   

marusi - od kdaj ti pa zzs vrne denar od NS? A jim samo dostaviš račun in ti povrnejo, al kako?
V četrtek grem k dr. Pušenjaku, zato me zanima kaj in kako je s tem vračilom

Kar se tiče Kg, za Liama sem ves čas ležala in sem se zredila za 16 kg... sedaj se sploh ne vagam... bom kar na pregled počaka :):)

nočko...

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 892
3.6.2009 7:00:52   
tintara
Hojla!
Kako kaj punce? Jaz sem se ravno najedla češenj za zajtrk, polno. Čudno, da mi kile kar stojijo in to na 5 minusa. Do petka naj kar tako ostanejo, da ne bo kakega razloga za kreganje name.

Nuhalna: meni so rekli, da če si star 35 (ne vem kdaj ali ob porodu ali ob nuhalni), da imaš potem pregled brezplačen (mislim, da je rekla, da bi napisala napotnico?). Drugače je pa samoplačniška, kolkor jaz vem.

ZD Domžale: a katera ve, a ti pri obeh lahko CD zapeče? Naša dva ta velika sta čist ubrisana na slikice z njunih UZ in bi jih skoz gledala in pomoje bi tudi bratca/sestrico rada videla, pa bi se čist odločila za to varianto. Ampak če se ne motim jaz nimam pri dr Meglič ampak dr. Lomškovi. A CD dobiš tam?

Gibi otroka: meni je mama povedala, da so njim včasih rekli takole: začuti se jih od 105 do 110 dneva po spočetju otroka (ne od zadnje M, temveč od pravega začetka) in pri prvem je držalo v nulo (105 dan sem ga začutila), pri drugi mislim, da sem čutila nekaj prej, zdaj se mi pa tudi že kdaj zdi, ampak vem da je še prezgodaj. Čeprav 14 teden bo kmalu.

Čestitke vsem za nuhalno, jaz jo imam v petek, upam, da bo vse OK, predvsem otrok pravih mer in pravega bitja srca ter da bodo organi na pravih mestih.... Rezultat nuhalne me ne zanima.

Nič, bodite fajn, T

(odgovor članu pikapoka78)
Neposredna povezava do sporočila: 893
3.6.2009 11:47:06   
*nivea
ojla souser posted image

da se malo javim. zadnje dni mam kar dosti dela v službi, pa te samo preberem na hitro kaj ste napisale, pisat pa več nimam časa.
pri meni nič novega. smo okej.
ponoči se ne zbujam več kot enkrat  na wc, in to mi je zdaj super. se vsaj lepo naspim.
čeprav ne vem kaj mi je blo danes, da se kar nisem mogla skobacat iz postelje, sem že mislila, da zamudim v službouser posted image
bejbibu čestitke za user posted image  Anžeta

a kaj razmišljate o imenih druge tudi že, ne?
če bo user posted image  bo verjetno Gašper
pri user posted image  je malo več možnosti odprtih, vodita pa Taja in Lina

na grem zdaj naprej delat
mejte se

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 894
3.6.2009 12:17:32   
bejbibu
Neža7 in *nivea hvala za čestitke....le glejta da bosta tudi vidve poročali kaj boste imeli, no če seveda želita da drugi vemouser posted image user posted image user posted image !!!
Lep dan vsem in smo na liniji!!!!!!!!!!!!!!!!!

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 895
3.6.2009 12:27:21   
marusi
pikapoka: oprosti, če sem te zavedla, ampak hotela sem povedat, da je kasneje - po neki starosti, samo ne vem, ali je to 35 ali 37 NS brezplačna, ne pa da ti jo ZZZS povrne :) sicer je pa po moje povsod nekje okoli 60 €.
a ti greš prav k pušenjaku? ker jaz sme izrecno prosila, da me naročijo k njemu (jaz imam NS šele 16.6). a ga že poznaš?
boš poročala, če je res tako dober, kot je fama okoli njega....

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 896
3.6.2009 13:36:26   
ShopGirl
marusi: res je tako dober, jaz sem bila pri njemu in sem zadovoljna. Pa še Baby Book boš dobila user posted image  Noter je full koristnih informacij.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 897
3.6.2009 14:33:58   
Anuš
Živjo!

Sem rabla pa celo večnost, da sem prebrala za nazajuser posted image .

Tole glede služb me je kar razjezilouser posted image . Res ful ni fer, da cvikamo kako in kdaj povedat. Men se je v ponedeljek izšlo sicer nad pričakovanji; mi je šefica rekla: ja, fino. Sem ji pa povedala v istem stavku še za bolniško vsaj za 30 dni, potem pa še naprej - odvisno od komisije. In začuda ni sploh nič komplicirala. Še dobro, da imamo telefoneuser posted image user posted image user posted image . Osebno bi mi švic verjetno po hrbtu dol tekuuser posted image user posted image user posted image . V prvi user posted image pa me še kot študentko potem niso kar naenkrat več rabili. Prej pa vse obljube o zaposlitvi za nedoločen čas in kako sem oh in sploh super. Bullshit. Ampak - sem po koncu porodniške takoj dobila zaposlitev, ki je veliko boljša.

Moja NS pa bo pri 13/6. Glih skor 14. Pa še vem, da bo user posted image prej, ker sva user posted image na 4. dan zadnje M. In takrat se je prijelo...user posted image . Bom kar poklicala in prosila za ta teden. Grem pa v Dravlje, bom vprašala še jaz za Puškota. Bolj iz firbcauser posted image

Zdaj, ko sem na bolniški (3. dan) in imam končno stanovanje spucano, obljubim, da bom bolj pogosto tule goruser posted image .

nivea: moram ti prav posebej povedat, da mi je ful všeč tvoj dialekt. Se kar nasmejim. Potoril? Kaj to pomeniuser posted image ? Ne morem ugotovit, ker je v povezavi, da bo pol pucal za sabo? Komi čakam na odgovor. Bolj, da ne povem, kaj vse mi pride na pametuser posted image

čaočao

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 898
3.6.2009 15:07:33   
marusi
Anuš: jaz sem prav z njim (pupšenjakom) govorila in mi je rekel, da moram, ko se naročam, posebaj omeniti, da bi pri njemu, ker sicer te dajo kar k nekomu... pa mene so naročili v 13 tednu (12 t, 5d).

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 899
3.6.2009 17:50:06   
Netta
oj,
malo se javljam...sem v 13. tednu in slabosti so še vedno tu...jih mam že kar malo dost...jutri pa pregled...me je kar malo strah, čeprav se sicer počutim kar dobro..upam da je vse ok...držite pesti

a bi bilo možno, da se sezname prikazuje največ enkrat na stran, ker sicer se mi zdi da stalno samo sezname gledam...lepo da so ažurni podatki, le bolj praktično se mi zdi...ne vem, povejte ostale!

emili - na začetku je super, da imaš dojenčka v vozičku obrnjenega proti sebi...bolje ga vidiš, manj piha not...a se dajo  pri tem vozičku ročaji obrniti kontra? ni razvidno iz slike...pa strehce tudi nima...hmm

brce - ma ne vem no...men se je že trikrat zgodilo, da sem nekaj čutla dol spodaj...pa se mi zdi še tako kmalu...no morda je bilo pa le črevesje...čeprav me je zelo spominjalo na brcikeuser posted image

summmer - zredila še ničč..šla pa kilo dol...mi vsa hrana tak smrdi...pa brez skrbi, bom vse hit nor dobilauser posted image

tulpika - zanimivo, da ti je rekla da si premalo kil dobila gor...a si sice ful suha al kako? ker je čist normalno da v prvih treh mesecih ne dobiš nič gor ali pa greš zelo dol zarad bruhanja in slabosti...

držimo pesti za pregled!!

anonimna - jaz ne plačam ničesar! pa saj najdeš med koncesionarji ful fajne ginekologe...se nebi prestavila??
moja tudi UZ naredi na vsakem pregledu in vse zastonj...ja mam kar fajno in vsakič vidim mojo pikicouser posted image

imena - za punčko že izbrano, fantka pa ne...pa ne bom povedala, ker sva se odločila da bova skrivnostnauser posted image

se javim jutri po pregledu...čao!

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.