*nivea
|
živjo ja, mi smo meli včeraj kosilo za rojstni dan in te nekak se nisva mogla zraven spraviti ,da bi njegovim povedala. in te ko je nekaj govorila svakinja, da bi njen mali rad imel sestrično al bratranca in mali je tud to potrdil, da bi on rad mel sestrično, je moja mama rekla, pa čujte ne bodite tak presenečeni,če letos še nekaj bo. te pa moj rekel, ja decembra bomo zibali. pa ga vsi gledajo, pa mene, pa se smejim. pa rečejo, daj ne zajebavajta se. pa te sem rekla, saj ne, saj res je to.. te pa vsi, ja hvala bogu. svakinja pa ni mogla verjeti, samo me je gledala, pa se smejala, pa te so vsi eno spili. mali je pa te govoril, ja teta pa v trebuščeku dojenčeka te me je svakinja od a do ž vse spitala.. v začetku maja me je že spraševala kak pa kaj, pa ji nisem nič htela rečti, sem preusmerila pogovor na drugo temo. nisem se htela lagati, pa niti povedat še nisem htela. je pa takoj moža zvala, čuj a veš, da boš stric.. on pa samo , daj ne zajebavaj... tak da so naši vsi veseli, da bomo decembra zibali. moram pa še v službi povedat, pa nvem kdaj naj. danes, jutri, v sredo...enkrat bo.. drugače pa, na začetku sem mela bolj apetit, zdaj pa nimam tak fejst želje po hrani. sem sicer nonstop lačna, ampak tak da si nekaj malega dam v usta, in je okej. trebušček pa bom slikala ko bom v 14.tednu, še par dni.. talika81 drži se danes zana21 žal mi je za tvojo izgubo uživajte
|