|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
3.6.2009 9:56:54   
L & L
mmmmmmmmmmmm dobro pito sem spekla, a kera pride na košček user posted image Evo slikcauser posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
3.6.2009 10:08:49   
janja*
Tinaaja user posted image za pregled.Midve pa imava podobne težave.Tudi moj ima zamašen nosek.No tudi jaz nisem vedela,da lahko daš operil.Po moje zaradi tega slabo je.Zdaj,ko boš dala operil bo bolje.jaz mu dajem v nosek fiziološko.Ko smo na morju pa se nosek čudežno odmaši in tudi krčev na morju nima.Še malo pa gremo na morje in bo težav konec.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
3.6.2009 10:13:55   
janja*
L &Lnjami se priporočam.user posted image za pito.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
3.6.2009 10:14:30   
L & L
Ti kar pridi jo je dovolj. user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
3.6.2009 10:16:54   
Pat74
Jest bi tuuuuud en kos!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
3.6.2009 10:22:08   
L & L
Itak za vse bo dosti

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
3.6.2009 10:22:27   
L & L
Če ne bom pa še eno spekla user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
3.6.2009 10:41:53   
Nalini
ojla

čiščenje noska ... tudi naš mali je ful smrkal, ven pa ni nič teklo .... sem mu vlivala fiziološko v nos, da se mi je kar smilil ... tu pa tam jo je tudi spil user posted image  ... potem pa bruhal .... mene je to tak motilo, da sem naročila babyvac in mu tu pa tam, ko ima res nekje zadaj zamešen nos čistim z njim .... ven mu pa potegne prave tigre (in ne mucke) ..... pa še nič ga ne mučim s tem aspiratorjem.... fiziološka pa nam ni nič kaj dosti  pomagala ...

< Sporočilo je popravil Nalini -- 3.6.2009 10:47:03 >

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
3.6.2009 10:53:43   
Nalini
duda ... naš mali se uspava z njo ....ko mu je dosti vsega in želi malo zadremat začne jokcat (prav posebne glasove spušča) in ko mu dam dudo takoj zapre oči .... mu pa pada ven, zato mu jo podložim s pleničko ... in zdaj se je začel še s pleničko cartat ... in dejansko nimamo probleme z uspavanjem ....

štorkljica... meni so svetovali, da mu naj kapnem kakšno kapljico sab simplexa, ker je sladko in potem bolj zagrabi .... jaz to naredim samo takrat, ko je mali razdražen ali ga ful napenja...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
3.6.2009 11:05:59   
krfjolca
Nosek - ja, sem zadnjič malo brskala po netu in menda tudi nedonošenčkom v bolnici dajo operil, če je nosek zamašen. Jaz sem tudi Sari zadnjič, ko je bila vsa zabasana, dala po eno kapljico v vsako nosnico, samo zvečer, da je lahko spala, sem pa zmešala s fiziološko. Lahko tudi rečeš v lekarni, da ti zmešajo pol/pol.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
3.6.2009 11:25:10   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

čiščenje noska ... tudi naš mali je ful smrkal, ven pa ni nič teklo .... sem mu vlivala fiziološko v nos, da se mi je kar smilil ... tu pa tam jo je tudi spil user posted image  ... potem pa bruhal .... mene je to tak motilo, da sem naročila babyvac in mu tu pa tam, ko ima res nekje zadaj zamešen nos čistim z njim .... ven mu pa potegne prave tigre (in ne mucke) ..... pa še nič ga ne mučim s tem aspiratorjem.... fiziološka pa nam ni nič kaj dosti  pomagala ...

Midva sva ji do zdaj že 2x sčistila nosek z aspiratorjem, ki ga priklopiš na sesalnik. In gre fajn ven.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
3.6.2009 11:25:35   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

mmmmmmmmmmmm dobro pito sem spekla, a kera pride na košček user posted image Evo slikcauser posted image

Mmmmmm, kako mora biti dobra, če že tako fajn izgleda.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
3.6.2009 11:28:31   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Dan vsem skupaj
Izpuščaji, magično izginili s pomočjo Bepanthena in fiziološke.user posted image

Junona, super, da ste se dobili v čebričku. In kakšna lepotička je, pa še zmeraj tako čupavauser posted image . A je po mamici ali po očiju?

No, zdaj pa grem tamalo previt. In prešli smo na večjo številko pleničk. Do sedaj so ji še pristajale New Born 1, zdaj pa smo prišli na 2.

Super, da so izpuščaji izginili, mi jih pa še imamo malo.

Pleničke: mi smo še na 1, smo poskusili 2 pa so ji še prevelike - ji je veno premočilo pri bedrcah, ker ji niso oprijete tam pleničke.

Laski ji še nič niso šli dol, upam, da ji ne bojo. Je pa ati bil čupav ko je bil mali, mami je bila bolj plešasta. Zdaj pa je mami čupava, ati pa še ni plešast.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
3.6.2009 11:30:40   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Naj vam povem, da me je včeraj zgrabilo in sem šla v BC po čebriček. Seveda smo ga takoj preizkusili, Zara je zelo uživala, tako da bomo banjico mi nehali uporabljat, evo nekaj utrinkov:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Glej jo lepotičko, kako uživa user posted image user posted image user posted image ! Tako velika izgleda oziroma samostojna. user posted image user posted image user posted image Naša Ela se mi zdi, da se malo boji vode, ker je v nedeljo med kopanjem zagnala tak vik in krik, da sva se orng ustrašila in se je umirila šele, ko je imela oblečen bodi. Prav fajn izgleda ta čebriček. Koliko pa so cene?

Res je uživala. Komaj čakam, da bo že sama držala glavico, potem bo šele uživala.
Cena čebrička je 15 EUR.
Boga Elca, mogoče je bilo to samo enkratno, lahko da se bo navadila vode in potem je ne bosta dobila ven ko bo večja.user posted image

Prej smo bili kakšnih 6 ur od doma, tako da mislim, da je bila samo utrujena od vsega skupaj. Sva ugotovila, da je najbolje, da jo kopava le takrat, ko je zares dobre volje in prej ne joka, saj jo potem vse moti in se najbrž vsega prestraši. Ker je pa zelo občutljiva deklica, je to že pediatrinja opazila, saj takoj pokaže, kaj ji ne paše user posted image user posted image user posted image . Ubogi njen možek. user posted image user posted image user posted image

Zara je imela včeraj cel dan take krče, da js še kaj takega nisem videla. Kakšne 3 ure v celem dnevu NI jokala, drugače pa skos. Boga, js pa ji nisem mogla pomagat. In potem sem jo mislila razvedrit s kopanjem, ker res uživa v vodi...ampak tokrat je bila razdražena in niti kopanje ni pomagalo. Tak da imaš prav, bolje ne kopat ko so slabe volje tile naši krofki in jagode.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
3.6.2009 11:34:22   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

duda ... naš mali se uspava z njo ....ko mu je dosti vsega in želi malo zadremat začne jokcat (prav posebne glasove spušča) in ko mu dam dudo takoj zapre oči .... mu pa pada ven, zato mu jo podložim s pleničko ... in zdaj se je začel še s pleničko cartat ... in dejansko nimamo probleme z uspavanjem ....

štorkljica... meni so svetovali, da mu naj kapnem kakšno kapljico sab simplexa, ker je sladko in potem bolj zagrabi .... jaz to naredim samo takrat, ko je mali razdražen ali ga ful napenja...

Jaz ji isto naredim s koroškimi kapljicami.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 3.6.2009 11:43:34 >

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
3.6.2009 11:44:47   
*Junona*
Zdej pa šibam mal pospravit po stanovanju, dokler Zara spančka.

Lepo bodite, se tipkamo.

Čau bau.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
3.6.2009 11:53:40   
janja*
user posted image
Junonca ta tvoja Zara pa je prava lepotica.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
3.6.2009 11:58:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

naša maja je bila danes tako dobre volje zdaj pa se je neki razkurla (neki jo črviči)...tudi mi smo se začel slinit...ko pijemo čaj pa smo od glave do pete mokriuser posted image user posted image

user posted image
user posted image

Glej jo lepotičko, kako se lepo smeji user posted image . Jaz komaj čakam, da mi Ela podari takšen nasmeh. Mislim, da se bom kar stopila od sreče user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
3.6.2009 12:00:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Ojla čvekice,kot ste opazile sem se preimenovala,pa ne drugače,ampak sem samo dodala k,je bil že čas Karolinca bo kmalu stara že dva meseca,kako gre hitro čas.Drugače sva ok,še vedno je požrešna in še se polno dojiva,krči so še občasno,ponoči spiva,z izjemo kake noči,ko bi samo jedla.

Kako lepo: 5 otrok! Čestitke! user posted image user posted image user posted image Jaz mislim, da mi ne bo uspelo priti do pet, ko pa se je že pri prvem tako zaštrikalo user posted image user posted image user posted image . Kaj veš, mogoče bodo pa drugič trojčki, pa bom takoj na štiri. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
3.6.2009 12:02:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Ojla čvekice,kot ste opazile sem se preimenovala,pa ne drugače,ampak sem samo dodala k,je bil že čas Karolinca bo kmalu stara že dva meseca,kako gre hitro čas.Drugače sva ok,še vedno je požrešna in še se polno dojiva,krči so še občasno,ponoči spiva,z izjemo kake noči,ko bi samo jedla.

user posted image user posted image user posted image a veš da si niti najmanj nisem prišla gor da so te kratice tvojega nick-a prve črke tvojih zakladkov user posted image

super za tko lepo težo toje pikice

Ja naš ati je prestal drugo operacijo ,luknjo so mu malo zvečali ,sedaj ga že noga nekaj boli.hrana mu zaenkrat gre skozi  in ne bruha.Hvala za skrb.Bomo videli kko bo napredoval ali na bolje ali na slabše.Upam na prvo

Držim pesti za tvojega atija user posted image . Naj zmaga zdravje user posted image !

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
3.6.2009 12:06:26   
tinaaja
Miska, jaz se tudi kar topim ob guu, aaa in podobnem user posted image Cestitke za obracanje user posted image Pa the best, da je bepanten pomagal s fiziolosko user posted image

Storkljica user posted image user posted image user posted image za mere.

L&L - mleak imas ocitno dovolj, morda samo malo stavka.  Probaj ne dat dodatka in bo pac prej lacen in hop nazaj na zizo. Bo pac potrebno veckrat dojit. Mislim, da nas ima veliko probelme s temle kreganjem user posted image Pitaaaaaaaaaaaaaaa.... jaz biiii

Klavdyk - jaz ji vlivam fiziolosko ali pa vlazim s sterimarom + aspirator za ciscenje.

Operil - se lahko naredi tudi doma - mora bit razredcen 50-50 s fiziolosko.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 2196
3.6.2009 12:08:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jutro...naša jagoda je bila včeraj tako tečna...noče jest, ne pit, ne nič...pol se 1 uro dere kot nora in pol ugotovi, da je res lačna, žejna...zdaj spi...ne vem kaj ji je bilo ponoči...na 2 uri je jedla 120 ml...spi pa med spanjem toliko joka in jamra...so tile naši mali user posted image zlati...

Detelja sumim, da sta tile dve najini gospodični nekaj v sorodu user posted image , saj ima naša podobno zgodbo vsak večer od 19h do 21h, ko kar ne ve, kaj bi. Bi jedla, pa ne bi, pa bi spala, pa ne bi, pol se mi zazdi, da jo dajejo krčki, pa spet ne ... potem okrog 21.30h zaspi in potem spi kot polhek user posted image . Danes je spala do 4.30, čeprav je nazadnje jedla ob 21h, zaspala pa ob 22h. Čez dan pa je pridna, toda vse do nekje do 18h, takrat pa se začne njeno sitno obdobje. Moj dragi se je že malo zasekiral, ker on pač naleti ravno na ta čas in vidim, da je že malo zafrustriran, da več ne zna z njo, saj jo je težko nahraniti in uspavati, takrat je prava samo hiperpotrpežljiva mamica. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
3.6.2009 12:12:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Dan vsem skupaj,

naša fračka se že poskuša obrniti na trebuh. Ko ji pomagam, da se obrne na trebuh sama muva in muva, da se potem čisto sama obrne spet na hrbet.user posted image user posted image user posted image user posted image bravo ninauser posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke mami in Nina! user posted image user posted image user posted image

Pa to še ni vse. Zjutraj se kar in kar pogovarja z mano. Mamice moje to so res najlepši užitki va naših še tako kratkih življenjih. Četudi sem v drugo mama, vsega tega nisem mogla okusiti prvič. Zato tako bolj uživam sedaj. Ni mi mar kakšno imam po stanovanju....seveda ni niti tako slabo...ampak se raje ukvarjam s tamalo. In vse to vidim, da mi je sedaj sproti poplačano. Čeprav je bila včeraj taka tečka, da bi kar pobegnilauser posted image . No, saj sem....naredila en kratek obhodek okrog bajte...in je bilo kmalu boljš.user posted image Joj, prav zavidam ti user posted image , saj komaj čakam, da se bo Ela začela pogovarjati oziroma kaj bolj odzivati, sedaj se še samo mucka z glavico, ko jo uspavam, pa za roko me tako trdno drži ... pa sem že čisto ganjena. Kaj šele bo! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2198
3.6.2009 12:16:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Dan!

Samo da javim rezultate posvetovalnice:
TEŽA: 4730G
VIŠINA: 56CM

Naslednjo kontrolo teže in višine mave 30.6.

duda punce dajte mi pomagat z nasvetom...kako uvesti slepo dudouser posted image user posted image user posted image  Jaz bi namreč krvavo rabila Sofijo navadit na dudo, ker se drugače sploh ne ve pomirit. Recimo se napapca na meni podreve kupčeka potem bi pa rada zaspala ali počivala, pa nemore drugače kot z jokom in to takim ornk histeričnim. Če jo dam ponovno nazizo sploh noče več vlečt če mleko teče je ful jezna, če jo nosim na rokah se dere, če jo dam v posteljico se dere in isto če je v lupinici. To potem traja cca 5-10 min ko končno zaspi in se potem še vsaj 2x zbudi ker malo pojokca. In se mi ful smili ker vem da bi se rada uspavala pa se ne more drugače kot z takim histeričnim jokom, če bi pa mela dudo (katere noče in noče potegnit), pa bi se po mojem lažje umirila in posledično tudi zaspala. Bogica se mi ful smili.user posted image

Jaz ti vseeno predlagam, da pozabiš na dudo in poskušaš še iskati kakšno metodo, ki ji ustreza, da zaspi. Ela je recimo takšna zvečer med 18h in 21h, takrat ji pomaga samo to, da jo zibam v naročju ali jo oči nosi, ves čas pa ji moram nekaj govoriti, jo lubčkati ... pa biti skrajno pozorna na vse njene gibe in znake, da jo znam prebrati, kaj ji kdaj paše in kaj ne. Pa da ujamem trenutek, ko uhaja v spanec, da se ponovno sama ne zbudi (nežno ji primem rokice, ker drugače začne mahati in se sama zbudi in spet jovo na novo). V glavnem, jaz bi na tvojem mestu poskušala še z umirjanjem v naročju, saj duda ne more nadomestiti tvoje ljubezni. To je seveda samo moje mnenje. user posted image

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
3.6.2009 12:17:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Lep pozdravčekEvo pa je malo manj vroče super res je lih prou toplo.Mi se ne povijamo široko ker imamo oba kolka 1a.Dojenje joj evo tri mam doma pa eden ni enak, naš tretji gospod se zadnje čase nekaj krega med dojenjem, poje iz ene pa to ekspresno hitro, če ga hočem nazaj pristavit na isto zizo se tako krega ta ga cela vas sliši, no pol ga dam na drugo pa zagrabi kt da bi vedu da je na drugi zizi halooooo. No in pol tam mal poje in je spet jok pol podirava kupčka in se še kar joka no pol se včasuh neha včasih pa ni šans in pol mu ponudim dodatek in glej ga zlomka poje 80 ali še več. Jaz nisem več dost pametna nimam pojma kaj mu manjka ko si stisnem zizo še vedno vn priteče, mogoče prepočas ne vem no.Drugač je tam na ene 3 do 4 ure včasih tudi na 2.Mmmmmmmm punce jaz pa pečem jabolčno pito bomo vidli kakšna bo ratala, ponavadi delam zavitek dnanes sem pa kar pito.Sonček držim pesti za tvojega očeta user posted image Ninica in nmagk super za vajina sončka da tako lepo napredujetaLupinica jaz ga pustim v njej če mi zaspi notri, al pa če sem za pc pa hočem na hitrco neki pogledat ga dam vanjo pa je lepo zraven mene se mi zdi je čist zadovoljen notri, pa ko grem po fanta v vrtec ga dam tut nok ker lažje spedenam tavelke 2.Kakec je pri nas skos nekaj bolj zelenkaste barve pa ga ne napenja nevem kaj sej se sprtka pa pokaka.Jem pa jaz tut skoraj vse razen pujska pa fižola in zelja.Nena lena veš kaj pravijo bolje spanček kot pa žganček, uživaj v prostih trenutkih ki jih bo skos manjJunona joj kok je kjutDetelja tvoja maja je pa tak dobrovoljček super.Vsi so lepi in cukrasti.Evo moj gospodič se nekaj pritožuje šibam

To pa je bilo telegrafsko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

nogomet
aljaz99

Za kateri klub navijate

Barcelona (46%)

Real Madrid (11%)

Inter (5%)

Chelsea (9%)

drugo (29%)

Število vseh glasov: 82

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!