|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
2.6.2009 16:52:44   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

user posted image A vaše mulčke še široko povijate? user posted image Meni gre že prav pošteno na živce. Stari smo pa 2 meseca, kolki so bili pa itak 1A.

Če so 1A, zakaj pa jo sploh povijaš na širokouser posted image user posted image user posted image Nima smisla.

Pr nas je kao obvezno povijat do tretjega meseca. Men so reki, da pa itak moram, ker je bil mali v medenični vstavi. Men se zdi čist brez smisla in mislim, da bomo vrgli odvečno pleničko dol.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
2.6.2009 17:11:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hmmmmm zanimivo ? ,kaj pa ko greš na kako dolgo potovanje ,npr na morje je več kot 2h

Mislim, da bi prve tri mesece pediatri odsvetovali daljšo pot kot 2 ali 3 ure, potem pa so tako obvezni postanki, da se tudi otrok malo prelufta, mogoče kaj poje, ko hodi, malo razgiba ... ne vem, samo razmišljam ...

ja prav imaš ,no mi ga pstimo ,bom pa jutri vprašala v P če se bom spomnila.Hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
2.6.2009 17:11:20   
sonček85
neateja:kako lepo da si sen ma javila.Ja potem je tko kot pri nas k smo bolj k ne ene in iste čvekale.No sedaj smo pa vse lepo in kklepetamo in si svetujemo in je prav super.
Joj že v 20t kako si že daleč in res gre hitro .Polovica je že na pol poti in ti imaš še pred sabo samo 20t user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
2.6.2009 17:39:39   
Miška2006
m..tina, pr nas če imaš 1A sploh ti ne rečejo, da moraš otroka povijat...niti svetijejo ne. Mi smo imeli enega 1A in drugega 2A, zdaj smo že prišli na 1A in 1B. In je rekel ortoped, da še en mesec povijanja na široko samo ponoči in pol da nam sploh ni treba več.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
2.6.2009 18:00:23   
nmagk
Ojla čvekice,kot ste opazile sem se preimenovala,pa ne drugače,ampak sem samo dodala k,je bil že čas Karolinca bo kmalu stara že dva meseca,kako gre hitro čas.Drugače sva ok,še vedno je požrešna in še se polno dojiva,krči so še občasno,ponoči spiva,z izjemo kake noči,ko bi samo jedla.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 2155
2.6.2009 18:52:41   
nmagk
Pravkar sva se skopali in zraven sem jo še stehtala ima že 5998g,prava bombica.
Sonček večkrat pomislim na tvojega očija,kako je kaj?
Cveta kje si?
Punce tiste,ki ste že krstile svoje krofke in jagode,kje ste že kupile sveče,ljubljančanke,a je še kje kaka trgovina s temi zadevami,jaz poznam samo zvon na Resljevi.Ne da se mi nazaj iskat,nekatere ste to kar naročile,a ne?

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
2.6.2009 19:22:02   
janja*
Nmagk,da se še jaz malo javim.Naša sirenica je končno zaspala.Malo so bili krči in takrat mu nič ni prav.Noče ne jesti,samo dudo vleče kot nor.
Na koliko časa se vaši otroci dojijo?
Pri nas včasih ne je tudi 4 ure ali tudi več.Glede na to,da se zaenkrat redi lepo ima očitno dovolj.
Tudi pri nas tišči celo pest v usta in cuza.Kako so hecni.
Drugače pa imam dela čez glavo,da vas komaj malo preberem.Kaj šele ti nmagk,ko imaš še enega člana več.Bo že ,samo,da so zdravi.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
2.6.2009 19:25:11   
janja*
Pravkar sva se skopali in zraven sem jo še stehtala ima že 5998g,prava bombica
Bravo Karolincauser posted image .To pa je prava punca.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
2.6.2009 19:39:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Ojla čvekice,kot ste opazile sem se preimenovala,pa ne drugače,ampak sem samo dodala k,je bil že čas Karolinca bo kmalu stara že dva meseca,kako gre hitro čas.Drugače sva ok,še vedno je požrešna in še se polno dojiva,krči so še občasno,ponoči spiva,z izjemo kake noči,ko bi samo jedla.

user posted image user posted image user posted image a veš da si niti najmanj nisem prišla gor da so te kratice tvojega nick-a prve črke tvojih zakladkov user posted image

super za tko lepo težo toje pikice

Ja naš ati je prestal drugo operacijo ,luknjo so mu malo zvečali ,sedaj ga že noga nekaj boli.hrana mu zaenkrat gre skozi  in ne bruha.Hvala za skrb.Bomo videli kko bo napredoval ali na bolje ali na slabše.Upam na prvo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
2.6.2009 19:39:17   
sonček85
janja*:naš včas na 3h ,včas na 4h pride pa tudi k na 2h

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
2.6.2009 19:47:14   
ninica23
ojla vsem skupaj!
mi smo pa danes meli 1.posvetovalnico user posted image je rekla P,da je Ian pravi mali velikan in naju je 2x vprašala,če je res star samo 1 mesec user posted image user posted image user posted image
imamo pa že 5170g in smo veliki 58,5cm,naslednja posv. 4.avgusta
sonček: super,sam da sta uredila na sodišču - a ti bi se pa raje kar poročila?!? user posted image ja,zakaj pa ne,midva se tut mama namen,vendar enkrat,ko bo čas in prostor bol primeren user posted image jaz pa sedaj čakam na pošto iz sodišča in na datum obravnave user posted image
lep preostanek dneva še naprej user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
2.6.2009 20:09:29   
Miška2006
nmagk, poglej v telefonski imenik Slovenije pod Karmeličanski samostan Sora....meni se pa številke ne da iskatuser posted image . Dobiš svečko pa prtiček....po povzetju cca. 40€ zelo lepe...poglej si za nazaj slike, ki sem jih gor dala.....če greš pa sama iskat pride cca 35€.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
2.6.2009 20:11:04   
tinaaja
Janja, mislim sicer, da je moj odgovor cist izven reda, ampak diti se rata nedojit cez dan tud 8 ur - ok pristavila se 2x in popila ene par pozirkov user posted image ampak jaz tega ne jemljem kot podoj. to  je bilo v soboto.. drugace pa med 2-4 urami. Vcasih pa v celem dopoldnevu poziza v 30s 2x.. Mah kr neki - jutri bom zvedela tezo, pa da vidimo, al punca golta v teh sekundah, k je gor al slabo napreduje..

nmagk - administratorji rr ti lahko tvoj prejsnji nick spremenijo v novega - da ne izgubis vseh zvezdic user posted image ornk pupo imas doma user posted image

soncek - pikepoke za atija user posted image

ninica - ja res je ogromen user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
2.6.2009 20:12:20   
nmagk
Midve se tudi dojiva na 4 ure včasih pa tud na 2,kakor kdaj.
Janja dela imam čez glavo,sedaj,ko je lepo sem veliko zunaj in mi ostaja delo notri samo bo že sproti že naredim kar je treba in zvozim otroke kamor je treba.Moj dragi mi je z darilom poenostavil sedaj vas lahko berem tudi ko dojim,res je fin tale prenosni računalnik.
Sonček vse bo vredu z očijem boš videla.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
2.6.2009 20:15:03   
nmagk
Miška 2006 hvala.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
2.6.2009 21:17:50   
jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image A vaše mulčke še široko povijate? user posted image Meni gre že prav pošteno na živce. Stari smo pa 2 meseca, kolki so bili pa itak 1A.

Če so 1A, zakaj pa jo sploh povijaš na širokouser posted image user posted image user posted image Nima smisla.

Pr nas je kao obvezno povijat do tretjega meseca. Men so reki, da pa itak moram, ker je bil mali v medenični vstavi. Men se zdi čist brez smisla in mislim, da bomo vrgli odvečno pleničko dol.

Jaz ga široko povijam le še ponoči. Je imel oznako kolkov 1a pri rojstvu in v tej vročini je kr jokcal, tk da to prakticiram že dobrih 14 dni.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
3.6.2009 7:46:05   
janja*
Dobro jutro punce!
Ne morem verjeti,da ni nobene nikjer.Ko smo bile user posted image smo imele več časa za čvekanje,zdaj pa ga najdemo le redko kdaj.
Punce hvala za odgovore glede dojenja.
Sonček tudi jaz držim pesti za tvojega atija.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
3.6.2009 7:48:36   
ninica23
user posted image

+ pozdravček od iana vsem aprilskim krofkom in jagodam user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
3.6.2009 7:50:57   
detelja
jutro...naša jagoda je bila včeraj tako tečna...noče jest, ne pit, ne nič...pol se 1 uro dere kot nora in pol ugotovi, da je res lačna, žejna...zdaj spi...ne vem kaj ji je bilo ponoči...na 2 uri je jedla 120 ml...spi pa med spanjem toliko joka in jamra...so tile naši mali user posted image zlati...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
3.6.2009 8:56:11   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

zelenjava in sadje - dojenje ...  mamice, ki dojite katero svežo zelenjavo ste poskusile? in kako je odreagiral vaš dojenček na to hrano? .... jaz jem v zmernih količinah zeleno solato brez olja in kisa .... me pa mika paradižnik .... kaj pa kumare?

sadja pa še nisem poskusila svežega .... katero sadje priporočate user posted image

Jaz že od poroda naprej jem svo svežo zelenjavo in sadje (razen jagod), pa nam nič ni! Jej kar ti pašeuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
3.6.2009 8:58:15   
Miška2006
Dan vsem skupaj,

naša fračka se že poskuša obrniti na trebuh. Ko ji pomagam, da se obrne na trebuh sama muva in muva, da se potem čisto sama obrne spet na hrbet.user posted image user posted image user posted image user posted image bravo ninauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa to še ni vse. Zjutraj se kar in kar pogovarja z mano. Mamice moje to so res najlepši užitki va naših še tako kratkih življenjih. Četudi sem v drugo mama, vsega tega nisem mogla okusiti prvič. Zato tako bolj uživam sedaj. Ni mi mar kakšno imam po stanovanju....seveda ni niti tako slabo...ampak se raje ukvarjam s tamalo. In vse to vidim, da mi je sedaj sproti poplačano. Čeprav je bila včeraj taka tečka, da bi kar pobegnilauser posted image . No, saj sem....naredila en kratek obhodek okrog bajte...in je bilo kmalu boljš.user posted image

Izpuščaji, magično izginili s pomočjo Bepanthena in fiziološke.user posted image

Junona, super, da ste se dobili v čebričku. In kakšna lepotička je, pa še zmeraj tako čupavauser posted image . A je po mamici ali po očiju?

Laski, bom tudi jst poskušala dobiti eno malo kuvertico in spraviti not laske. Dobra ideja.

Marelice in češnje, pa jst sem se jih zdaj tako nažrla, da mi skoz uha hočjo uidet.user posted image user posted image

No, zdaj pa grem tamalo previt. In prešli smo na večjo številko pleničk. Do sedaj so ji še pristajale New Born 1, zdaj pa smo prišli na 2.

Lepo se imejte. Mogoče se še kaj danes pišemo.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
3.6.2009 9:07:22   
štorkljica
Dan!

Samo da javim rezultate posvetovalnice:
TEŽA: 4730G
VIŠINA: 56CM

Naslednjo kontrolo teže in višine mave 30.6.

duda punce dajte mi pomagat z nasvetom...kako uvesti slepo dudouser posted image user posted image user posted image  Jaz bi namreč krvavo rabila Sofijo navadit na dudo, ker se drugače sploh ne ve pomirit. Recimo se napapca na meni podreve kupčeka potem bi pa rada zaspala ali počivala, pa nemore drugače kot z jokom in to takim ornk histeričnim. Če jo dam ponovno nazizo sploh noče več vlečt če mleko teče je ful jezna, če jo nosim na rokah se dere, če jo dam v posteljico se dere in isto če je v lupinici. To potem traja cca 5-10 min ko končno zaspi in se potem še vsaj 2x zbudi ker malo pojokca. In se mi ful smili ker vem da bi se rada uspavala pa se ne more drugače kot z takim histeričnim jokom, če bi pa mela dudo (katere noče in noče potegnit), pa bi se po mojem lažje umirila in posledično tudi zaspala. Bogica se mi ful smili.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2172
3.6.2009 9:13:18   
L & L
Lep pozdravčekEvo pa je malo manj vroče super res je lih prou toplo.Mi se ne povijamo široko ker imamo oba kolka 1a.Dojenje joj evo tri mam doma pa eden ni enak, naš tretji gospod se zadnje čase nekaj krega med dojenjem, poje iz ene pa to ekspresno hitro, če ga hočem nazaj pristavit na isto zizo se tako krega ta ga cela vas sliši, no pol ga dam na drugo pa zagrabi kt da bi vedu da je na drugi zizi halooooo. No in pol tam mal poje in je spet jok pol podirava kupčka in se še kar joka no pol se včasuh neha včasih pa ni šans in pol mu ponudim dodatek in glej ga zlomka poje 80 ali še več. Jaz nisem več dost pametna nimam pojma kaj mu manjka ko si stisnem zizo še vedno vn priteče, mogoče prepočas ne vem no.Drugač je tam na ene 3 do 4 ure včasih tudi na 2.Mmmmmmmm punce jaz pa pečem jabolčno pito bomo vidli kakšna bo ratala, ponavadi delam zavitek dnanes sem pa kar pito.Sonček držim pesti za tvojega očeta user posted image Ninica in nmagk super za vajina sončka da tako lepo napredujetaLupinica jaz ga pustim v njej če mi zaspi notri, al pa če sem za pc pa hočem na hitrco neki pogledat ga dam vanjo pa je lepo zraven mene se mi zdi je čist zadovoljen notri, pa ko grem po fanta v vrtec ga dam tut nok ker lažje spedenam tavelke 2.Kakec je pri nas skos nekaj bolj zelenkaste barve pa ga ne napenja nevem kaj sej se sprtka pa pokaka.Jem pa jaz tut skoraj vse razen pujska pa fižola in zelja.Nena lena veš kaj pravijo bolje spanček kot pa žganček, uživaj v prostih trenutkih ki jih bo skos manjJunona joj kok je kjutDetelja tvoja maja je pa tak dobrovoljček super.Vsi so lepi in cukrasti.Evo moj gospodič se nekaj pritožuje šibam

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
3.6.2009 9:24:52   
tinaaja
No tko.. porocam.. Nasa pupa super napreduje, vse ok. AMPAK gor je sla v enem mesecu 370g user posted image No na sreco imamo normalno P in sploh ne komplicira glede tega. Glede na nase stanje in prejsnji teden je dejansko logicno, da je slo tok malo gor. Skratka - nosem ima dita se ful vnet in dobila je operil razredcen s fiziolosko. Se tepem po glavi, ker nisem vedela, da lahko tok malim tudi das operil, ampak pac razredcen. tko da zapomnite si, morda kateri prav pride.
Dita - 2m 58cm, 4840g, naslednji preged 2.7.

Dobila obisk, pridem pol prebrat.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 2174
3.6.2009 9:46:37   
klavdyk
tinaaja
pri nas mali tut ful smrka. teče mu ne vn, je-doji se lahk tut normalno, sm dela tk ko.. kk naj razložim..ko bi gor potegoval. vleče gor v nos. sej sn ful butasto razložla. ne znam drugač.user posted image user posted image user posted image

ena m.sestra mi je svetovala vlivanje fiziološke v nos, pa bo boljpi. sm ko niuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klavdyk -- 3.6.2009 9:48:40 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Nakup igrač
Admin

Kako pogosto kupujete igrače svojim otrokom?

Le ob posebnih priložnostih (rd, božiček...) (52%)

Vsak mesec nekaj novega (11%)

Vsakič, ko opazim igračo, ki bo otroku verjetno všeč (16%)

Ne kupujem igrač (20%)

Število vseh glasov: 44

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!