|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
2.6.2009 11:10:52   
*Junona*
Naj vam povem, da me je včeraj zgrabilo in sem šla v BC po čebriček. Seveda smo ga takoj preizkusili, Zara je zelo uživala, tako da bomo banjico mi nehali uporabljat, evo nekaj utrinkov:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
2.6.2009 11:13:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

tanaaja glede dojenja, sem jaz naso puncko sprva dojila sede, potem so se zacele te scene z derenjem in sem pocasi preklopila v lezeci polozaj, se leze je bilo na zacetku ful stresno (se je jokala in z rokicami tolkla ali krilila ali kaj naj recem), potem sem ji pocasi rokice zacela drzati...od zacetka se je mirno in vec kot 5 minut dojila le ponoci, zato sem ta cas resnicno izkoristila...user posted image
Podnevi pa je bil pravi dizaster po 4 max 5 minutah se je pricela jokati in zavracati bradavico, kakor hitro je dobila dudo, je bila tiho...najprej sem bila cela obupana (prebrala sem vse mozne spletne povezave, na koncu pa se sprijaznila z odkritjem, da je to zaradi teda, ker prevec med spanjem in previjanjem itd. tisci glavico nazaj-kot bi hotela pogledati nekam nazaj, ce me razumes, zato naj bi bila cela zategnjena in potem jokala...user posted image

Potem sem zacela paziti na to. Sem pa dobila pri nevrofiziatrinji (COMR-ker je nedonosencek) vajo, s katero naj ne bi vec tiscala tako glave nazaj ter se zacela bolj zavedati sredine svojega telesa, kar je pomembno za kasnejse obracanje in valjenje bebe.

Poskusi, morda bo pomagalo. Meni je svetovala med previjanjem, ko je naga, jo primes pri pregibu kolen ter povezes s pregibi rok, torej z eno roko drzis hkrati pod kolenom in pod komolcem rokice in z drugo enako, nato jo na previjalni pocasi in nezno najprej obrnes oz. zazibas v desno in nato iz desne na levo stran. Pazi nato, ko jo spustis, pogosto se vstrasijo in zakrilijo z rokicami...No meni pomaga, poskusi, morda bo tudi tebi.user posted image

Pozdravcek!

Kakšna pa je ta vaja? Ker moja žabica ful deva glavo nazaj in se opira nanjo, in to tako zelo, da prsni koš tako ven porine, da lahko js roko spravim pod njen hrbet.

Hvala.

junona- vaja je opisana v postu user posted image

2soncek2 - jaz imam tudi jutri namen preverit s P glede ekstenzije in zakrcenosti ramenskega obroca. In ja res, v leze se zdaj veliko lepse doji, zadnja dva dni vcasih tudi sede user posted image user posted image user posted image   hvala za nasvet user posted image

uff koji alarm

Joj, hvala Tinaaja. Sem smotana.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
2.6.2009 11:13:59   
Anonimen

Naj vam povem, da me je včeraj zgrabilo in sem šla v BC po čebriček. Seveda smo ga takoj preizkusili, Zara je zelo uživala, tako da bomo banjico mi nehali uporabljat, evo nekaj utrinkov:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Glej jo lepotičko, kako uživa user posted image user posted image user posted image ! Tako velika izgleda oziroma samostojna. user posted image user posted image user posted image Naša Ela se mi zdi, da se malo boji vode, ker je v nedeljo med kopanjem zagnala tak vik in krik, da sva se orng ustrašila in se je umirila šele, ko je imela oblečen bodi. Prav fajn izgleda ta čebriček. Koliko pa so cene?

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
2.6.2009 11:14:41   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

široko povijanje ...  že od tretjega tedna ga ne previjamo široko oz. takrat smo imeli prvič posvetovalnico ... pediatrinja je rekla, da so kolki ok in da bo zadosti samo pamperska ..... user posted image .... in da se bo zdaj začel lepše razvijat, ker bo lahko brcaluser posted image

kakanje ... bolj redko, tu pa tam kakšna majhna grudica

zobki ... mi se rahlo slinimo, kažemo jeziček in tlačimo pesti v usta user posted image  
nenalena ... nimam pojma.... lahko pa traja več mesecev, da dejansko zobek prikuka na plan

Js sem pa mislila, da to dela, ker je lačna.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
2.6.2009 11:14:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: prvikoraki

user posted image user posted image user posted image Tiste, ki izpolnjujete "dojenčkov album" ali podobne....kako ste ali boste prilepili laske od tamalih v album? Kam boste laske dale? Ali samo prilepili z lepilnim?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ravno prejšnjič gledala in ne vem, če bom imela dovolj poguma, da ji odrežem en pramenček. Mogoče dva laska user posted image user posted image user posted image . Bom pa prilepila kar z lepilnim trakom, se mi zdi še najbolj ziher.

Js imam pramen svojih lask ko sem bila dojenček, imam ga pa v taki čisto miceni kuvertici v albumu.

Supe ideja Junona user posted image user posted image user posted image - kupim kakšno luškano barvno majhno kuvertico in jo prilepim v album. user posted image

Super.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
2.6.2009 11:16:41   
*Junona*

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Glej jo lepotičko, kako uživa user posted image user posted image user posted image ! Tako velika izgleda oziroma samostojna. user posted image user posted image user posted image Naša Ela se mi zdi, da se malo boji vode, ker je v nedeljo med kopanjem zagnala tak vik in krik, da sva se orng ustrašila in se je umirila šele, ko je imela oblečen bodi. Prav fajn izgleda ta čebriček. Koliko pa so cene?

Res je uživala. Komaj čakam, da bo že sama držala glavico, potem bo šele uživala.
Cena čebrička je 15 EUR.
Boga Elca, mogoče je bilo to samo enkratno, lahko da se bo navadila vode in potem je ne bosta dobila ven ko bo večja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
2.6.2009 11:22:27   
Anonimen

ojla

široko povijanje ...  že od tretjega tedna ga ne previjamo široko oz. takrat smo imeli prvič posvetovalnico ... pediatrinja je rekla, da so kolki ok in da bo zadosti samo pamperska ..... user posted image .... in da se bo zdaj začel lepše razvijat, ker bo lahko brcaluser posted image

kakanje ... bolj redko, tu pa tam kakšna majhna grudica

zobki ... mi se rahlo slinimo, kažemo jeziček in tlačimo pesti v usta user posted image  
nenalena ... nimam pojma.... lahko pa traja več mesecev, da dejansko zobek prikuka na plan

Jaz sem tudi mislila, da je to znak, da je lačna in ponavadi je res.

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2132
2.6.2009 11:25:09   
Anonimen

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Res je uživala. Komaj čakam, da bo že sama držala glavico, potem bo šele uživala.
Cena čebrička je 15 EUR.
Boga Elca, mogoče je bilo to samo enkratno, lahko da se bo navadila vode in potem je ne bosta dobila ven ko bo večja.user posted image

Prej smo bili kakšnih 6 ur od doma, tako da mislim, da je bila samo utrujena od vsega skupaj. Sva ugotovila, da je najbolje, da jo kopava le takrat, ko je zares dobre volje in prej ne joka, saj jo potem vse moti in se najbrž vsega prestraši. Ker je pa zelo občutljiva deklica, je to že pediatrinja opazila, saj takoj pokaže, kaj ji ne paše user posted image user posted image user posted image . Ubogi njen možek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
2.6.2009 11:28:01   
Anonimen
Grem počasi, da izkoristim ta čas, ko gospodična spančka. Mi je prej tako trdno zaspala na rokah, da sem jo lahko počesala (tudi česanja ne mara user posted image ), postrigla nohtke, pa še v posteljico sem jo dala spat, pa se je samo namestila in spala naprej, brez da bi odprla očke. Jupi! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
2.6.2009 13:00:46   
Nalini

pri nas je znak za lakoto alarm user posted image  .... to dela, ko je sit kot medved ...
... imam občutek, da ga mučijo dlesni ... ampak do prvega zobka lahko mine še veliko časa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
2.6.2009 13:26:21   
Nalini
zelenjava in sadje - dojenje ...  mamice, ki dojite katero svežo zelenjavo ste poskusile? in kako je odreagiral vaš dojenček na to hrano? .... jaz jem v zmernih količinah zeleno solato brez olja in kisa .... me pa mika paradižnik .... kaj pa kumare?

sadja pa še nisem poskusila svežega .... katero sadje priporočate user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
2.6.2009 14:19:20   
tinaaja

zelenjava in sadje - dojenje ...  mamice, ki dojite katero svežo zelenjavo ste poskusile? in kako je odreagiral vaš dojenček na to hrano? .... jaz jem v zmernih količinah zeleno solato brez olja in kisa .... me pa mika paradižnik .... kaj pa kumare?

sadja pa še nisem poskusila svežega .... katero sadje priporočate user posted image

nalini, jaz sem do sedaj jedla - jagode, cesnje, paradiznik, kumare, paprika, sampinjoni, malancani, bucke, rukola, zelena solata, strocji fizol, suho sadje ... reakcij v obili pikic ni. zadnjjic sem mislila, da je reagirala na strocji fizil, a zgleda, da ni bilo napenjanje od tega, ker pol bi jo moralo v nedeljo se bolj, pa je bil cisti mir. se vedno ne pijem KM - sem ga ene 10 dni nazaj, pa ni bilo reakcije, sam cez dva dni je imela tako sluz v blatu, da me je ful prestrasilo in ga nisem vec. itak sem se cist navadila in mi je se boljse zdaj vse pit s sojimim mlekom z okusom vanilije.

roke v usta fo goltanca user posted image poznamo .. vcasih lakota, vcasih pa se zdi, kot da jo zobki matrajo..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
2.6.2009 14:19:40   
sonček85
ninica23:lepa slikca za avatar
Ja včeraj smo pa za preživnino vse uredili in če bi lahko bi najraje se kar včeraj raje poročila user posted image user posted image
Če te bo kaj zanimalo kr pokliči in hvala za lepe želje
Jutri bom pa v CE po 14h pa se slišmo
junona:super za posvetovalnico in kg ter višino-dolžino user posted image user posted image
podatki vnešeni user posted image mala se pa prav vidi  da uživa v čebričku user posted image user posted image
miška:probaj kupiti v lekarni hrastovo lubje in s tem umivaj obrazek
ne po mojen iso bili vročinski ,ker ko so se mu pojavili je imel tko rdečo vse okoli da je zgledal ko da bi bil ves obrazek opečen-pokropan z vodo.Ko em pa s tem začela umivat je pa bolje.Sem ga pa jaz peljala k dr in je rekla da je na moje mleko reakcija user posted image
2sonček2:super za kolkece user posted image user posted image user posted image user posted image javi se ko boste imeli posv.

Za spanje pa imamo očitno vse isti problem ,mi danes nismo splai od 01.00-06.00user posted image
nalini .jaz bi tko paradižnik jedla pa kumare  pa ne upam ker vem da k sem prič paradižnik jedla ni spal 12h in ga je tko šravfalo da groza.Zato bomo s tem začeli šele sredi julija k bo šlo proti 3m

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
2.6.2009 14:22:32   
sonček85

user posted image user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image BrinaBa - Zala

user posted image   Jernejav - Anže

user posted image user posted image   nmag - Karolina

user posted image
   Frutolina - Mihael Tai

user posted image    m...tina - Jure

user posted image krfjolca - Sara

user posted image   kpmk -Ian

user posted image   blančica - Lan Tristan

user posted image   tia12 - Taj

user posted image NenaLena - Ela Nora

user posted image    NinaMM - Zarja

user posted image   cveta28- Laura

user posted image   detelja- Maja

user posted image   L&L - Orson

user posted image   rea27 - Eva Lana

user posted image    malapikica - Jernej

user posted image    Diti - Lovro

user posted image    Sonček85 - Aleks

user posted image *junona*- Zara Marie

user posted image L&L- Orson

user posted image zupancdam -Tia

user posted image ninica19 -Naja

user posted image štorkljica -Sofija

user posted image mišk -Vita

user posted image klavdyk-Gašper

user posted image Ntaša - Miha

user posted image mlavla-Blaž

user posted image matcar -Saš

user posted image anca -Veronika

user posted image ninica23- Ian

user posted image brigita23 -Nik

user posted image *nana*-Tian

user posted image    Blueeyes - Gaja

user posted image angelito -Vita

user posted image taškica- Jurij in Andraž

user posted image pikaro -Teo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
2.6.2009 14:22:34   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

spanje v jajčki.radi pa spijo zato ker so tko malo bolj sključeni in se počutijo lepo varnega in kot bi bili še v trebuščku

user posted image A sem jaz narobe informirana, da je lahko dojenček v jajčki max 2 uri na dan zaradi nekoliko pokončne lege? Sem se tudi že malo zasekirala, ker mi Ela čez dan spi na vzglavniku na kavču in je tudi bolj pokonci, ker sem ugotovila, da ji čez dan na ravnem ne paše.

hmmmmm zanimivo ? ,kaj pa ko greš na kako dolgo potovanje ,npr na morje je več kot 2h

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
2.6.2009 14:22:35   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

user posted image kako kakajo vaši bebiji-tiste, ki dojite?redko, trdo, gosto?!?

no naj mal razložim.se bo čudno slišalo sm.. naš ko se pokaka in ga sprevijem, je to ful redko, kr teče-a je to prav?!?

redko pa take pikice so notrije pa zenf barve.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
2.6.2009 14:22:53   
sonček85

user posted image
user posted image

APRILSKEuser posted image INuser posted image ,KI  SO MALO POHITELI user posted image

IME             DATUM       PDP            APRILSKI  krofki  in jagode

Rmmaja      18.02.   25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03  
15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
poka1          23.03    12.04.2009   punčka user posted image  
simonaa      24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.    04.04.2009   ALEKSEJ(2870g-50 cm) user posted image  
pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
metuljčica27 28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

povprečje user posted image / user posted image v marcu  =7/11

user posted image

APRILSKEuser posted image INuser posted image ,KI SO ROJENI V APRILU user posted image

IME             DATUM            PDP           APRILSKI  krofki  in jagode

matcar      02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
user posted image
Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm )
user posted image
BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm )
user posted image
tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)  user posted image
kunda        04.04      24.04.2009     JAN (3400g-50 cm ) user posted image       
m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (3140g-48 cm)user posted image
Adelina      06.04.     05.04.2009     ŽIVA( 2960g -49 cm )user posted image
nmag         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm) user posted image
ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)          
user posted image
krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA (3520g-52cm) user posted image
aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?)
user posted image
frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3300g-51cm)user posted image
pikiica       09.04     10.04.2009      KRISTINA (3200g -50 cm )
user posted image
Ntaša        10.04     14.04.2009       MIHA (3760g-52 cm)user posted image
tia12         10.04     07.04.2009       TAJ (3300g-51 cm )user posted image
klavdyk     11.04    17.04.2009       GAŠPER (2770g -47 cm) user posted image
duda1        11.04    24.04.2009       KLEMEN (2850g -48 cm )user posted image
blančica    11.04   18.04.2009      LAN TRISTAN(2600g-49cm)user posted image
kpmk         12.04    01.04.2009       IAN   (3280g -51 cm )user posted image
aljab          13.04    11.04.2009       IZA (3270g-52cm)
user posted image
vud            14.04     14.04.2009      ALJA (3660g-48cm )
user posted image
Angelito    14.04.    11.04.2009      VITA (3400g-52cm)user posted image
NinaMM     14.04     15.04.2009     ZARJA (3020g-51cm)user posted image
lily32        14.04     16.04.2009      ŽANA(3890g-56cm)user posted image
kimmii      15.04      10.04.2009    BRINA(3150g-49 cm )user posted image
L&L           15.04.    17.04.2009      ORSON (3500g-51cm)user posted image
detelja      15.04     10.04.2009      MAJA (3920g-54cm)user posted image  
srečka82  15.04     01.04.2009      MAKS(3350g-52cm )user posted image
*nana*     16.04     17.04.2009      TIAN(3580g-51 cm)user posted image
ninica19   16.04      08.04.2009     NAJA (3010g-49cm)user posted image
katka24    16.04     04.04.2009     ALINA (3700g-50cm)user posted image
anchika     17.04     27.04.2009      SARA(3300g-51cm)user posted image
NenaLena 17.04     23.04.2009      ELA NORA(2850g-48cm)user posted image
katka24    17.04     14.04.2009      ALINA(3700g-50cm)
user posted image
uka7          17.04.   19.04.2009      FIONA (3800g-52cm)user posted image
cveta28    18.04     10.04.2009      LAURA (3555cm-52cm)user posted image
diti            18.04     18.04.2009      LOVRO (2900g-51 cm)user posted image
Zupancdam18.04    19.04.2009     TIA (3700g-52 cm)user posted image
malapikica19.04     18.04.2009     JERNEJ( 3370g-53cm ) user posted image
matt           19.04     11.04.2009    VITA (3100g-51 cm )user posted image
oktoberka  20.04    17.04.2009     AJDA(3380g-53 cm )user posted image
rea27        20.04.    27.04.2009     EVA LANA(3270g-52cm)user posted image
zanchy       21.04.   14.04.2009    SEBASTJAN (3780g-51cm) user posted image
mlavla       22.04     22.04.2009    BLAŽ (3580g-54cm)user posted image
Sonček85 23.04.    24.04.2009   ALEKSANDER (3700g-52cm)user posted image
Junona      24.04.    30.04.2009    ZARA MARIE (3570g-51cm)user posted image
veronikab  27.04    17.04.2009    JAKOB(3420g-53 cm )
user posted image
ella.           28.04     28.04.2009    OSKAR(4340g-55 cm)
user posted image
štorkljica  29.04      27.04.2009     SOFIJA (3590g-52 cm ) user posted image
anca          28.04     25.04.2009
     VERONIKA (3200g-49 cm )user posted image
mišk          30.04      29.04.2009    VITA(3560g-53 cm)
user posted image
ninca23     01.05     24.04.2009     IAN(4090g-55cm)
user posted image
blueeyes   03.05      xx.04.2009     GAJA(3260g-51 cm)user posted image
brigita23   03.05     27.04.2009     NIK( 3980g-52 cm )user posted image
Pat74        04.05.    25.04.2009      ANDREJ (4050g-54cm)user posted image
taškica       05.05     xx.04.2009     JURIJ(2765g49cm)ANDRAŽ (3160g,51cm)user posted image
pomarančica05.05  30.04.2009     OSKAR(3740g- 53 cm )user posted image
akina           05.05   20.04.2009     SAMUEL (4070g-54 cm)user posted image
pikaro        08.05     25.04.2009     TEO(3580g -53 cm)user posted image
copka         01.05    13.05.2009      SEBASTJAN(4260g-56cm)user posted image

povprečje
user posted image /user posted image v aprilu = 30/31
ČESTITKE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
2.6.2009 14:22:55   
sonček85

user posted image  Prva pomoc za aprilske mamice user posted image

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idroplurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!

Cepljenja: user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
                 http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
                 http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom

Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
2.6.2009 14:27:10   
sonček85
KROFKI IN JAGODE 2009

user posted image                     

NICK         ROJEN          PDP                   PODATKI

user posted image
Rmmaja      18.02.   25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm )
1.mesec                                                      3200g -?
2.mesec                                                      4130g-53cm
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
sobra           05.03   15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)
1.mesec :                                                      4100g-56 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Miška2006 11.03.    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)
1.mesec                                                     3440g-48 cm
2.mesec                                                     4725g-53 cm
3.mesec
Naslednji pregled:15.06
Prvi koraki

user posted image  

ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g- 51,5cm)
1.mesec                                                       4680g- 54cm
2.mesec                                                       5710g-58,2 cm

Naslednji pregled:22.6 posv.+cepljenje,26.6 UZ kolkov
Prvi koraki

user posted image
janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm )
1.mesec :                                                  4700g-56 cm
2.mesec                                                    5700g-60 cm
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

poka1          23.03    12.04.2009   punčka
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
simonaa      24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )
1.mesec                                                      3400g-53 cm
2.mesec                                                      4600g-57cm

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Mala čebelica24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
nalini          27.03.    04.04.2009   ALEKSEJ(2870g-50 cm)
1.mesec                                                            3650g-52cm
2.mesec                                                            4840g-57cm
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm )
1.mesec                                                       4290g -55 cm
2.mesec
                                                       5570g - 57,5
Naslednji pregled:29.06 + cepljenje
Prvi koraki

user posted image
metuljčica27 28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
matcar      02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
1.mesec                                                       4405g - 53 cm
2.mesec
Naslednji pregled:15.6.
Prvi koraki

Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm )
1.mesec                                                          4080g-54,5cm
2.mesec

Naslednji pregled:4.6
Prvi koraki

tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)
1.mesec                                                         4470g-54 cm 
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
kunda        04.04      24.04.2009     JAN (3400g-50 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (3140g-48 cm)
1.mesec                                                          4170g-52 cm
2.mesec
Naslednji pregled:kontrola teže 5.6 ,posvetovalnica 13.7
Prvi koraki

Adelina      06.04.     05.04.2009     ŽIVA( 2960g -49 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
nmag         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm)
1.mesec                                                                   5300g-59cm
2.mesec
Naslednji pregled:11.06
Prvi koraki

ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA (3520g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?) 
1mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3300g-51cm)
1.mesec                                                                 (4380g-53cm) 
2.mesec
Naslednji pregled   10.6.2009
Prvi koraki

pikiica       09.04     10.04.2009      KRISTINA (3200g -50 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Ntaša        10.04     14.04.2009       MIHA (3760g-52 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

tia12         10.04     07.04.2009       TAJ (3300g-51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
klavdyk     11.04    17.04.2009       GAŠPER (2770g-47 cm)
1.mesec                                                             3610g-52 cm
2.mesec

Naslednji pregled:posv.13.7 ,kontr.teže-11.6
Prvi koraki

duda1        11.04    24.04.2009       KLEMEN (2850g -48 cm )
1.mesec                                                               3760g-52 cm
2.mesec
Naslednji pregled:posvetovalnica -4.6.
Prvi koraki

blančica    11.04   18.04.2009      LAN TRISTAN(2600g-49cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
kpmk         12.04    01.04.2009       IAN   (3280g -51 cm )
1.mesec                                                        4290g-54cm
2.mesec

Naslednji pregled:ortoped:12.07,pediater .16.6
Prvi koraki

user posted image

aljab          13.04    11.04.2009       IZA (3270g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
vud            14.04     14.04.2009      ALJA (3660g-48cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Angelito    14.04.    11.04.2009      VITA (3400g-52cm)
1.mesec                                                       4165g-56,5cm
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

NinaMM     14.04     15.04.2009     ZARJA (3020g-51cm)
1.mesec                                                         4300g-54,5cm             
2.mesec
Naslednji pregled:15.6
Prvi koraki

lily32        14.04     16.04.2009      ŽANA(3890g-56cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
L&L           15.04.    17.04.2009      ORSON (3500g-51cm)
1.mesec                                                           4935g-56,5cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

detelja      15.04     10.04.2009      MAJA (3920g-54cm)
1.mesec( 3 tedni)                                         4500g-56,5cm             
(5 tednov)                                                  
  4970 g 58,3 cm
2.mesec
Naslednji pregled      20.5.2009   
Prvi koraki

srečka82  15.04     01.04.2009      MAKS(3350g-52cm ) 
1.mesec                                                        5000g -57 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

kimmii      15.04      10.04.2009    BRINA(3150g-49 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

*nana*     16.04     17.04.2009      TIAN(3580g-51 cm)
1.mesec                                                       4200g-53 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

ninica19   16.04      08.04.2009     NAJA (3010g-49cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

katka24    16.04     04.04.2009     ALINA (3700g-50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
anchika     17.04     27.04.2009      SARA(3300g-51cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

NenaLena 17.04     23.04.2009      ELA NORA(2850g-48cm)
1.mesec                                                                3630g-56cm
2.mesec

Naslednji pregled:2.6. kont.teže
Prvi koraki

katka24    17.04     14.04.2009      ALINA(3700g-50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

uka7          17.04.   19.04.2009      FIONA (3800g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
cveta28    18.04     10.04.2009      LAURA (3555cm-52cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

diti            18.04     18.04.2009      LOVRO (2900g-51 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Zupancdam18.04    19.04.2009     TIA (3700g-52 cm)
1.mesec                                                     4700g-55 cm
2.mesec

Naslednji pregled:15.7
Prvi koraki

user posted image
malapikica19.04     18.04.2009     JERNEJ( 3370g-53cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:posv.-25.5
Prvi koraki

matt           19.04     11.04.2009    VITA (3100g-51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
oktoberka  20.04    17.04.2009     AJDA(3380g-53 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

rea27        20.04.    27.04.2009     EVA LANA(3270g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

zanchy       21.04.   14.04.2009    SEBASTJAN (3780g-51cm)
1.mesec                                                                 4800g-54,5cm
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

mlavla       22.04     22.04.2009    BLAŽ (3580g-54cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Sonček85 23.04.    24.04.2009   ALEKSANDER (3700g-52cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:Ginekolog:24.6,posvetovalnica 3.6.
Prvi koraki

user posted image

Junona      24.04.    30.04.2009    ZARA MARIE (3570g-51cm)
1.mesec                                                                  4470g- 55,5 cm
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

veronikab  27.04    17.04.2009    JAKOB(3420g-53 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
ella.           28.04     28.04.2009    OSKAR(4340g-55 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

anca          28.04     25.04.2009     VERONIKA (3200g-49 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
štorkljica  29.04      27.04.2009     SOFIJA (3590g-52 cm ) 
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:posvetovalnica- 2.6
Prvi koraki

user posted image

mišk          30.04      29.04.2009    VITA(3560g-53 cm)
1.mesec                                                      4100g -56,5 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
ninca23     01.05     24.04.2009     IAN(4090g-55cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:posv.-2.6
Prvi koraki

user posted image
blueeyes   03.05      xx.04.2009     GAJA(3260g-51 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:17.6
Prvi koraki

user posted image

brigita23   03.05     27.04.2009     NIK( 3980g-52 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:posv.3.6
Prvi koraki

user posted image    
Pat74           04.05.    25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:posvetovalnica -5.6
Prvi koraki

user posted image
taškica       05.05     xx.04.2009     JURIJ(3100g)ANDRAŽ (2700g)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

pomarančica05.05  30.04.2009      OSKAR(3740g- 53 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

akina            05.05   20.04.2009     SAMUEL (4070g-54 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image    

pikaro        08.05     25.04.2009     TEO(3580g -53 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
copka         01.05     13.05.2009      SEBASTJAN(4260g-56cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
2.6.2009 14:41:03   
Anonimen

pri nas je znak za lakoto alarm user posted image  .... to dela, ko je sit kot medved ...
... imam občutek, da ga mučijo dlesni ... ampak do prvega zobka lahko mine še veliko časa user posted image

Pri nas je to slinjenje, rokice v usta in kačji jeziček prva faza, potem sledi godrnjanje, na koncu pa seveda jok, ki pravi: Takoj zdaj hočem hrano, če ne bom vedno bolj tulila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
2.6.2009 14:43:40   
Anonimen

spanje v jajčki.radi pa spijo zato ker so tko malo bolj sključeni in se počutijo lepo varnega in kot bi bili še v trebuščku

user posted image A sem jaz narobe informirana, da je lahko dojenček v jajčki max 2 uri na dan zaradi nekoliko pokončne lege? Sem se tudi že malo zasekirala, ker mi Ela čez dan spi na vzglavniku na kavču in je tudi bolj pokonci, ker sem ugotovila, da ji čez dan na ravnem ne paše.

hmmmmm zanimivo ? ,kaj pa ko greš na kako dolgo potovanje ,npr na morje je več kot 2h

Mislim, da bi prve tri mesece pediatri odsvetovali daljšo pot kot 2 ali 3 ure, potem pa so tako obvezni postanki, da se tudi otrok malo prelufta, mogoče kaj poje, ko hodi, malo razgiba ... ne vem, samo razmišljam ...

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
2.6.2009 14:48:36   
Anonimen
Naša miška je pa danes tako pridna user posted image ... ni čudno, da sem toliko na rr user posted image  user posted image  user posted image . Od 9h naprej imava učbeniško rutino: si pripravim hrano, grem po vodico za ritko, se previjema, greva jest, podreva kupčka, se kakšnih 10 minut uspavava, potem pa hop v posteljico. In spančka user posted image . Vmes se je parkrat zbudila, toda je ob pesmicah Dean Martina zaspala kot angelček nazaj. Madona sem čudna, se kar nekam krivo počutim, ker je sama v posteljci in ni ob meni. Joj, sem čudna, namesto da bi cenila te trenutke in uživala v njih, saj ji nič ne manjka, ko spi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Očitno jo jaz pogrešam user posted image , jo bom pri naslednji rundi ob bujenju celo prelubčkala ... uboga revica user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
2.6.2009 15:26:47   
Pat74

zelenjava in sadje - dojenje ... mamice, ki dojite katero svežo zelenjavo ste poskusile? in kako je odreagiral vaš dojenček na to hrano? .... jaz jem v zmernih količinah zeleno solato brez olja in kisa .... me pa mika paradižnik .... kaj pa kumare?

sadja pa še nisem poskusila svežega .... katero sadje priporočate

Jedla sem že:
sadje - banane, marelice, jabolka, češnje, jagode, borovnice (vse sveže)
zelenjava - paprika, paradižnik, zelena solata - ta je bila vsa normaLNO NAREJENA S KISOM IN OLJEM. kristalka, ledenka, motovilec; bučke, kumare, špinačo (večinoma bolj ali manj surovo, razen zadnjega in bučk), pa seveda kuhano ali pečeno še korenje, krompir, vloženo rdečo peso. T o bo pribl. večina.

Nimamo težav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
2.6.2009 16:05:51   
detelja
naša maja je bila danes tako dobre volje zdaj pa se je neki razkurla (neki jo črviči)...tudi mi smo se začel slinit...ko pijemo čaj pa smo od glave do pete mokriuser posted image user posted image

user posted image
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
2.6.2009 16:10:05   
Nea_teja_
Joj punce kok ste že veliki sej nemorem verjet vas pridem še kr malo počekirat kako ste kej.Se nekako bolj počutim še vedno aprilčica in sploh ne oktoberka ,se mi zdi da tam čvekajo skoz samo ene in iste in se spolh nemoreš uključiti v debato te kr spregledajo.No upam da niste hude.Mi gremo sedaj v 20t in se imam kr ok razen malo me daje železo in zato sem potem kr zamtrana oz zaspana.Ampak naša tamala pa skoz boža svojega bratca (Jakca)kakor je določila da mu bo ime no oz Jaka in morm reči da vsem veselo razlaga kako Jakec maha njej ko ga je gledala na televiziji(uz).No skratka imejte se še naprej lepo in carajte svoje krofeke in jagodke

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Spolnost med nosečnostjo
pikpiki

Kolikokrat na mesec ste imele/imate spolne odnose med nosečnostjo?

0_x_ mesečno (29%)

1x mesečno (14%)

2x mesečno (17%)

Do 5x mesečno (17%)

Do 10_x_ mesečno (9%)

Več kot 10_x_ mesečno (14%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!