|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
2.6.2009 12:07:05   
Lovely
Evo, namest, da bi šli ob 11.30h v Kolosej je Inya kratko malo zaspala user posted image
Zdaj vprašanje kok časa bo spala, okrog 13h mora jest... tko da sem sicer še zmeraj optimist ampak se zna zgodit da me ne bo user posted image

Sem Lučki poslala sms

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 801
2.6.2009 13:22:25   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jutro.
Pri nas pa zdaj spet spimo.Se moram pohvalit,da zdaj pa mi tudi sedimouser posted image user posted image user posted image Ga še kipne,a je super.
Goga sem ti poslala meil.Posreduj.Mi to zbiramo..
Kaj naj naredim,da bo naš Nik bolj lepo kakal.Tako tdo je in za vsako je v plenički kaaka kroglicauser posted image Bogi je.Pije res bolj malo.Kaj pijejo vaši???
Oj komaj čakam počitnic.
Zdaj junija bo šele pestro.Fit prireditev te dni,jutri imajo izlet(Ptuj-grad...),Pohod nekje v Haloze,srečanje staršev na Gori Oljki,zaključek verouka,pa še pouka in taboruser posted image user posted image user posted image Pa potrebščine naročit,pa ne vem kaj še vse.....
Talcy,vse najboljše

Ja pri nas je isto bolj malo pije in potem kaka tako trdo in tako tišči da je meni full full hudo ampak ne vedno, tako da ne vem sem mu že kašice začela bolj redke delat ampak da bi on pil, ni šans kvečjemo iz kozarca samo kaj ko tričetrt mimo stečeuser posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 802
2.6.2009 19:51:57   
jolly123
u ste se pa razpisale user posted image  user posted image Ste se naklepetale v Koloseju?

jaz sem bila čisto leteča danes, šla odpret sp, pa na občino, davčno pa banko itd itd. Tajko se je čuval pri mojih in baje užival med ovčkami, je kar za njimi po travi puzal ves navdušen.
Lačna sem kot pes sem našega kar po pico poslala, ker to je pri meni tko, če prejšnji dan pijem moram naslednji dan nujno jesti čimveč mastnega in težkega, mi tok sede da konec.
Pol pa pojem pa kar spaaaaaaaat in upam da bo malo manj sviranja danes ponoči user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 803
2.6.2009 20:33:27   
gogabojan
Nič ne pišete.

Pri nas nič pametnega, le da nisem čez dan uspela nič odspati, in sem kot zombi. Roky pa ga nekaj sračka že celo popoldne. Al pa grejo vsi meni že pošteno na k....

Jutri pa imam toooooliko delaaaaaaa, da se kar ven ne vidim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 804
2.6.2009 21:00:59   
Lovely
Kje pa ste? Jaz sem bila pa z bratom mal v Outletu na Rudniku pa nič pametnega nimajo. Kookai pa TomTailor je mal znižan ampak itak ni cifer user posted image   

Inya pinja je pa tečka. Po moje drug zobek ven rine. Bogica moja mala. Sem pa ugotovila, da sem ji čist preveč meska dala danes, sem dala košček iz napačne vrečkice, ene imam za 2x ene za 1x... Pa sem ji dala za 2x ups Ma, je čist ok, nič narobe, sam ko sva prišli iz Koloseja je ful pila ccccccccccccccc

Lovely

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 805
2.6.2009 21:01:55   
Lovely
Goga, kako zdravje? Si rekla, da te ne bo v Koloseja če bo hudi - če se ne motim

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 806
2.6.2009 21:41:19   
janja 27
čer

madona ste načvekale, sem skor dol padlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je danes ZATIŠJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

metka pa tilen pripravla mega žurko in smo bli vsi tam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

metka pravi hvala za čestitke čeprav že spi k medvedekuser posted image user posted image user posted image tilenu pa pošilja en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo danes oddala vodo jutri čakam na zvide upam da je vse ok in ne bo treba kakega antibiotilka, ma je dobre volje vročine nima, ne vem kaj je tole z levkociituser posted image user posted image user posted image user posted image ...

danes sem pa šla manci naročit oblekco za krst, pa po konfete....pa mal po trgovinah..in ej dan miniluser posted image user posted image user posted image user posted image k bi migniluser posted image user posted image

jolly dej razloži ti tvojmu otroku da spi se leže ne stojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trikrat mu ponovi počasi mogoče bo zaleglouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (hec)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 807
2.6.2009 21:50:02   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Evo, namest, da bi šli ob 11.30h v Kolosej je Inya kratko malo zaspala user posted image
Zdaj vprašanje kok časa bo spala, okrog 13h mora jest... tko da sem sicer še zmeraj optimist ampak se zna zgodit da me ne bo user posted image

Sem Lučki poslala sms

no, pa sta vseeno uspeli....itak smo visele tam do 15h user posted image user posted image user posted image

Irma HVALA user posted image user posted image user posted image za prevleko, ampak ko sva prišla 150 metrov po poti, je že na veliko sijalo sonce in očitno ni nič padalo proti bežigradu in centru, ker je bilo vse suho po tleh. Še 1x hvala in upam, da res ne boš rabila prihajajoče dni - če ne ti komot v četrtek pripeljem? user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 808
2.6.2009 22:00:04   
suzy124
Dober večer

Vse naj naj Metki in Tilenu za osem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse naj naj Talcy za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače je pa naš lump danes popoldne bil en velik tečkouser posted image user posted image user posted image .
Vročina pa nam niha enkrat jo mamo pa potem spet ne, nosek je pa že kr boljše.
Imam pa mal na sumu zobke ker se pa zadnja dva dni nenormalno slini, mu kar tečeuser posted image user posted image user posted image

Upam da bo jutri zjutraj vredu ker imam namen it mal v nabavo v Celje, pa še nečak ima rojstni dan in morem najti darilo za triletnikauser posted image user posted image

Lep večer vsem in čim manj vstajanja ponoč.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 809
2.6.2009 22:15:02   
Tejčika29
Oj!

tu pa neko čudno zatišje, se je malo ustavilo al kaj??

Mi smo malo bolje s prehladom, danes ni imela nič vročine, malo manj tudi kašlja, na splošno je malo bolje in upam da bo kmalu 100 % ok. K P nisva šli, sem samo poklicala za nasvet.

Fino da ste se načvekale!

Nočko!

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 810
2.6.2009 22:45:29   
gogabojan

Goga, kako zdravje? Si rekla, da te ne bo v Koloseja če bo hudi - če se ne motim

Mah, buba za crknt. Pa danes sm čist zombi. Spala tri ure v 48 urah.

kdaj mi bo dala RIT mir????????????????'

Drgače pa sem OK.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vseeno hvala za vprašanje. Včasih razmišljam, a sploh kaj rečem glede feelinga, da nevte mislile oz. me mele za tako da skoz jambram.

Kot je že oče davno tega reku: TI SI ŠKART ROBA.

Zgleda da res. Ah tudi taki ljudje moramo obstajati, ker če ne, bi bil svet preveč popoln.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 811
2.6.2009 22:46:27   
irma78
ufff, jaz sem pa ravno ko sem prižigala kompjuter rekla, sigurno so spet na veliko čvekale v moji odsotnosti in bom spet čisto mimo. Pa nič od tega. Kaj dogaja? Vas je to čudno vreme polenarilo?

Najprej princeski Metki in princu Tilnu, ki že lepo drnjohata, vse naj naj za njuno osemko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in sevedal

TALCY vse najboljše za rojstni dan. Pa fajn ga žuraj danes.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega. Po Koloseju je šel Nik kmalu v mižarevo, jaz pa sem se namenila plet, pa se je dež ulil. No, potem se je pa itak dragi napovedal, da kmalu pride domov in sem se podala v kuharijo. Na koncu sem pa res še dve uri plela, Niki pa se je igral in me gledal in si mislil, kaj njegova mama tam rofka po zemlji v džungli, namesto, da bi se z njim igrala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, Lučka, me veseli, da prevleke vseeno nisi potrebovala, ker bi bila verjetno v nasprotnem primeru ti mokra. Mi je pa res ni treba vrniti. Bomo do nedelje bolj doma - je treba še ogromno postoriti. Potem pa 14 dni uživancije, no potem mi jo boš pa en torek že vrnila.

Pa danes sem dobila informacije, kdaj letimo na Rodos. Ob 5.45 zjutraj. Grozno! Mislim, midva bova že nekako, ampak kako bo pa tole Nik prenesel. Po mojem bo potem še dva dni tečkast.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 812
2.6.2009 22:49:26   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Mah, buba za crknt. Pa danes sm čist zombi. Spala tri ure v 48 urah.

kdaj mi bo dala RIT mir????????????????'

Drgače pa sem OK.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vseeno hvala za vprašanje. Včasih razmišljam, a sploh kaj rečem glede feelinga, da nevte mislile oz. me mele za tako da skoz jambram.

Kot je že oče davno tega reku: TI SI ŠKART ROBA.

Zgleda da res. Ah tudi taki ljudje moramo obstajati, ker če ne, bi bil svet preveč popoln.

Bogica, joj koliko se mi smiliš. A kakšnih protibolečinskih tablet ne smeš vzet oz. ti ne pomagajo?

Jaz bi že umrla, če bi tako malo spala. Predlagam ti, da se greš sedajle pod toplo vodo stuširat, pa da spiješ kozarec toplega mleka, se vležeš v posteljo s kakšnim doktor romanom in boš v hipu zaspala. Če bo pa tvoj srček preveč smrčal, ga pa ven napodi.

Neposredna povezava do sporočila: 813
2.6.2009 22:58:22   
*talcy*
evo punce pa še tuki hvala za čestitke ... dan je bil super ... možek nas je peljal na bled ...sicer ful vožnje ma blo je lepo ... tamali pa priden da ne morem nit jaz verjet user posted image user posted image user posted image  .......

lahko noč

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 814
2.6.2009 23:00:53   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Bogica, joj koliko se mi smiliš. A kakšnih protibolečinskih tablet ne smeš vzet oz. ti ne pomagajo?

Če bo pa tvoj srček preveč smrčal, ga pa ven napodi.

Nič smiliti. To se ne sme. Ja lahko vzameš ja, saj mi jih prepisujejo, sam kaj, k ne pomaga nič.

Sm mu kupila tiste obliže HB že včeraj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 815
2.6.2009 23:17:43   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Če bo pa tvoj srček preveč smrčal, ga pa ven napodi.

Nič smiliti. To se ne sme. Ja lahko vzameš ja, saj mi jih prepisujejo, sam kaj, k ne pomaga nič.

Sm mu kupila tiste obliže HB že včeraj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj se ne sme? Če mi je pa res grozno, ker si znam predstavljat kako trpiš, pomagat pa ti žal ne morem. A potem res ne obstaja nič, kar bi ti olajšalo bolečine?

In, a obliži a kaj pomagajo?

Neposredna povezava do sporočila: 816
2.6.2009 23:23:39   
gogabojan
Mah, men tablete ne pomagajo. Niti jih nočem preveč piti. Ko pa res hudičevo boli, takrat spijem.

Obliži, hmmmmm SEVEDA POMAGAJO. Je pa smešno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Manj defenitivno smrči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ne, ne bi zdržala noči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem probati zaspati, če bom uspela.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 817
2.6.2009 23:31:20   
irma78
Nočko Goga!

Pa kaj lepega sanjaj!

Neposredna povezava do sporočila: 818
2.6.2009 23:35:45   
irma78
pa še nekaj za lažjo noč.

KAKO IZBECI KAZNU
Zenu zaustavlja policajac...

Zena : Ima li kakvih problema?
Policajac : Gospodjo, vozili ste prebrzo!
Zena : Ah, to.
Policajac : Mogu li da vidim vasu vozacku dozvolu?
Zena : Dala bih vam je, ali je nemam...
Policajac : Nemate dozvolu?!
Zena : Vec sam je cetvrti puta izgubila, zbog alkohola.
Policajac : Ahaaa, dajte mi onda saobracajnu dozvolu.
Zena : Ne mogu ni to...
Policajac : Zasto?
Zena : Zato jer sam ukrala ovaj auto...
Policajac : Ukrali ste ga?!
Zena : Aha, i ubila vlasnika, i raskomadala ga....
Policajac : Sta ste uradili?!
Zena : Delovi tela se nalaze u plasticnoj vreci u prtljazniku... Ako hocete da vidite...
Policajac odmah pozva stanicu milicije. Za nekoliko minuta stize 5 policijskih automobila koji opkolise zenin automobil. Stariji oficir joj oprezno pridje, s pistoljem u ruci.
Oficir : Gospodjo, molim vas da izadjete iz kola!
Zena: Zbog cega?
Oficir : Kolega nas je obavestio da ste ukrali auto i ubili vlasnika.
Zena : Ubila vlasnika?!
Oficir : Da, molim vas otvorite prtljaznik.
Zena otvara prtljaznik, koji je potpuno prazan.
Oficir : Je li ovo vas auto?
Zena : Naravno, evo imam i saobracajnu dozvolu.
Oficir gleda malo zbunjen.
Oficir : Kolega je rekao da nemate vozacku dozvolu.
Zena kopa po torbici i vadi vozacku dozvolu.daje je oficiru.
Oficir : Hvala gospodjo. Kolega nas je obavestio da nemate vozacku, da ste ukrali auto, ubili vlasnika i strpali ga u prtljaznik.
Zena odmeri policajca koji ju je zaustavioi rece: KLADIM SE DA VAS JE SLAGAO I DA SAM PREBRZO VOZILA!!!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 819
3.6.2009 7:00:12   
gogabojan
Jutroooooooooooooo

Nočka je bila zelo zelo lepaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Nič jokcanja, nič smrčanjaaaaaaaaaaaaaaaaa, nič čutiti močnih bolečin. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 820
3.6.2009 7:00:12   
mbd0411
Jutro!
Danes imamo ceplenje in to že ob 8:30..Pa avta nimam danes,na dež se pripravlja....user posted image Tavečji ima izlet,gredo v Ptuj na grad..
Ko prideva nazaj pa vas pridem kaj prebrat..No,kje pa ste sploh???

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 821
3.6.2009 7:02:17   
gogabojan
MBD poglej uro izdanega posta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  sta isti dan rojena, obe imavi novemberskega 7 letnika, časovna uskladitev,.......

Mavi še kaj skupnega????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 822
3.6.2009 7:36:35   
iraira
Najprej vse naj. naj. Metki in Tilnu za včerajšnji mini Bdayuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dobro jutro.

Jaz sem šla zdaj že dva dni ob 21-ih spat user posted image , ker sem bila čisto izmučena. V šoli zaključujejo in posledično se vsak dan še s tem izmozgam čisto, tako da upam da bo počasi konec in da bomo spet lahko malo čvekaleuser posted image user posted image user posted image , čeprav vidim, da ste kar poniknileuser posted image

Goga čuvaj zdravje......
Mbd držim pesti za cepljenje, da ne bo prehude reakcije...pa še kri pa vodo bosta dala ane

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 823
3.6.2009 7:47:04   
iraira
Pa še da se malo pohvalim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

V kuhinji na steni imamo eno tako veliko uro in ko prašamo Aljo kje je tikataka pogleda gor k uri in kaže z rokico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...smo probali večkrat, tako da obvlada preverjeno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 824
3.6.2009 8:03:09   
jolly123
Jutro. Današnja noč je bila boljša smo ga samo od štirih do petih spravljali spat je potegnil do pol sedmih, ves vmesni čas je bil pa tiho ni bilo treba nič vstajat user posted image  user posted image
Zdaj jaz malo pospravim on gre eno rundo odspat pol pa do mojih na pasulj in pisanje diplome user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?