Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 12:07:05
|
|
|
|
Lovely
|
Evo, namest, da bi šli ob 11.30h v Kolosej je Inya kratko malo zaspala Zdaj vprašanje kok časa bo spala, okrog 13h mora jest... tko da sem sicer še zmeraj optimist ampak se zna zgodit da me ne bo Sem Lučki poslala sms
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 13:22:25
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jutro. Pri nas pa zdaj spet spimo.Se moram pohvalit,da zdaj pa mi tudi sedimo Ga še kipne,a je super. Goga sem ti poslala meil.Posreduj.Mi to zbiramo.. Kaj naj naredim,da bo naš Nik bolj lepo kakal.Tako tdo je in za vsako je v plenički kaaka kroglica Bogi je.Pije res bolj malo.Kaj pijejo vaši??? Oj komaj čakam počitnic. Zdaj junija bo šele pestro.Fit prireditev te dni,jutri imajo izlet(Ptuj-grad...),Pohod nekje v Haloze,srečanje staršev na Gori Oljki,zaključek verouka,pa še pouka in tabor Pa potrebščine naročit,pa ne vem kaj še vse..... Talcy,vse najboljše Ja pri nas je isto bolj malo pije in potem kaka tako trdo in tako tišči da je meni full full hudo ampak ne vedno, tako da ne vem sem mu že kašice začela bolj redke delat ampak da bi on pil, ni šans kvečjemo iz kozarca samo kaj ko tričetrt mimo steče .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 19:51:57
|
|
|
|
jolly123
|
u ste se pa razpisale Ste se naklepetale v Koloseju? jaz sem bila čisto leteča danes, šla odpret sp, pa na občino, davčno pa banko itd itd. Tajko se je čuval pri mojih in baje užival med ovčkami, je kar za njimi po travi puzal ves navdušen. Lačna sem kot pes sem našega kar po pico poslala, ker to je pri meni tko, če prejšnji dan pijem moram naslednji dan nujno jesti čimveč mastnega in težkega, mi tok sede da konec. Pol pa pojem pa kar spaaaaaaaat in upam da bo malo manj sviranja danes ponoči
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 20:33:27
|
|
|
|
gogabojan
|
Nič ne pišete. Pri nas nič pametnega, le da nisem čez dan uspela nič odspati, in sem kot zombi. Roky pa ga nekaj sračka že celo popoldne. Al pa grejo vsi meni že pošteno na k.... Jutri pa imam toooooliko delaaaaaaa, da se kar ven ne vidim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 21:00:59
|
|
|
|
Lovely
|
Kje pa ste? Jaz sem bila pa z bratom mal v Outletu na Rudniku pa nič pametnega nimajo. Kookai pa TomTailor je mal znižan ampak itak ni cifer Inya pinja je pa tečka. Po moje drug zobek ven rine. Bogica moja mala. Sem pa ugotovila, da sem ji čist preveč meska dala danes, sem dala košček iz napačne vrečkice, ene imam za 2x ene za 1x... Pa sem ji dala za 2x ups Ma, je čist ok, nič narobe, sam ko sva prišli iz Koloseja je ful pila ccccccccccccccc
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 21:01:55
|
|
|
|
Lovely
|
Goga, kako zdravje? Si rekla, da te ne bo v Koloseja če bo hudi - če se ne motim
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 21:41:19
|
|
|
|
janja 27
|
čer madona ste načvekale, sem skor dol padla kaj je danes ZATIŠJE metka pa tilen pripravla mega žurko in smo bli vsi tam metka pravi hvala za čestitke čeprav že spi k medvedek tilenu pa pošilja en velik evo danes oddala vodo jutri čakam na zvide upam da je vse ok in ne bo treba kakega antibiotilka, ma je dobre volje vročine nima, ne vem kaj je tole z levkociit ... danes sem pa šla manci naročit oblekco za krst, pa po konfete....pa mal po trgovinah..in ej dan minil k bi mignil jolly dej razloži ti tvojmu otroku da spi se leže ne stoje trikrat mu ponovi počasi mogoče bo zaleglo (hec)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 21:50:02
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Evo, namest, da bi šli ob 11.30h v Kolosej je Inya kratko malo zaspala Zdaj vprašanje kok časa bo spala, okrog 13h mora jest... tko da sem sicer še zmeraj optimist ampak se zna zgodit da me ne bo Sem Lučki poslala sms no, pa sta vseeno uspeli....itak smo visele tam do 15h Irma HVALA za prevleko, ampak ko sva prišla 150 metrov po poti, je že na veliko sijalo sonce in očitno ni nič padalo proti bežigradu in centru, ker je bilo vse suho po tleh. Še 1x hvala in upam, da res ne boš rabila prihajajoče dni - če ne ti komot v četrtek pripeljem?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 22:00:04
|
|
|
|
suzy124
|
Dober večer Vse naj naj Metki in Tilenu za osem mesecev Vse naj naj Talcy za rojstni dan Drugače je pa naš lump danes popoldne bil en velik tečko . Vročina pa nam niha enkrat jo mamo pa potem spet ne, nosek je pa že kr boljše. Imam pa mal na sumu zobke ker se pa zadnja dva dni nenormalno slini, mu kar teče Upam da bo jutri zjutraj vredu ker imam namen it mal v nabavo v Celje, pa še nečak ima rojstni dan in morem najti darilo za triletnika Lep večer vsem in čim manj vstajanja ponoč.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 22:15:02
|
|
|
|
Tejčika29
|
Oj! tu pa neko čudno zatišje, se je malo ustavilo al kaj?? Mi smo malo bolje s prehladom, danes ni imela nič vročine, malo manj tudi kašlja, na splošno je malo bolje in upam da bo kmalu 100 % ok. K P nisva šli, sem samo poklicala za nasvet. Fino da ste se načvekale! Nočko!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 22:45:29
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Goga, kako zdravje? Si rekla, da te ne bo v Koloseja če bo hudi - če se ne motim Mah, buba za crknt. Pa danes sm čist zombi. Spala tri ure v 48 urah. kdaj mi bo dala RIT mir????????????????' Drgače pa sem OK. Vseeno hvala za vprašanje. Včasih razmišljam, a sploh kaj rečem glede feelinga, da nevte mislile oz. me mele za tako da skoz jambram. Kot je že oče davno tega reku: TI SI ŠKART ROBA. Zgleda da res. Ah tudi taki ljudje moramo obstajati, ker če ne, bi bil svet preveč popoln.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 22:46:27
|
|
|
|
irma78
|
ufff, jaz sem pa ravno ko sem prižigala kompjuter rekla, sigurno so spet na veliko čvekale v moji odsotnosti in bom spet čisto mimo. Pa nič od tega. Kaj dogaja? Vas je to čudno vreme polenarilo? Najprej princeski Metki in princu Tilnu, ki že lepo drnjohata, vse naj naj za njuno osemko. in sevedal TALCY vse najboljše za rojstni dan. Pa fajn ga žuraj danes. Pri nas nič novega. Po Koloseju je šel Nik kmalu v mižarevo, jaz pa sem se namenila plet, pa se je dež ulil. No, potem se je pa itak dragi napovedal, da kmalu pride domov in sem se podala v kuharijo. Na koncu sem pa res še dve uri plela, Niki pa se je igral in me gledal in si mislil, kaj njegova mama tam rofka po zemlji v džungli, namesto, da bi se z njim igrala. Aja, Lučka, me veseli, da prevleke vseeno nisi potrebovala, ker bi bila verjetno v nasprotnem primeru ti mokra. Mi je pa res ni treba vrniti. Bomo do nedelje bolj doma - je treba še ogromno postoriti. Potem pa 14 dni uživancije, no potem mi jo boš pa en torek že vrnila. Pa danes sem dobila informacije, kdaj letimo na Rodos. Ob 5.45 zjutraj. Grozno! Mislim, midva bova že nekako, ampak kako bo pa tole Nik prenesel. Po mojem bo potem še dva dni tečkast.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 22:49:26
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Goga, kako zdravje? Si rekla, da te ne bo v Koloseja če bo hudi - če se ne motim Mah, buba za crknt. Pa danes sm čist zombi. Spala tri ure v 48 urah. kdaj mi bo dala RIT mir????????????????' Drgače pa sem OK. Vseeno hvala za vprašanje. Včasih razmišljam, a sploh kaj rečem glede feelinga, da nevte mislile oz. me mele za tako da skoz jambram. Kot je že oče davno tega reku: TI SI ŠKART ROBA. Zgleda da res. Ah tudi taki ljudje moramo obstajati, ker če ne, bi bil svet preveč popoln. Bogica, joj koliko se mi smiliš. A kakšnih protibolečinskih tablet ne smeš vzet oz. ti ne pomagajo? Jaz bi že umrla, če bi tako malo spala. Predlagam ti, da se greš sedajle pod toplo vodo stuširat, pa da spiješ kozarec toplega mleka, se vležeš v posteljo s kakšnim doktor romanom in boš v hipu zaspala. Če bo pa tvoj srček preveč smrčal, ga pa ven napodi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 22:58:22
|
|
|
|
*talcy*
|
evo punce pa še tuki hvala za čestitke ... dan je bil super ... možek nas je peljal na bled ...sicer ful vožnje ma blo je lepo ... tamali pa priden da ne morem nit jaz verjet ....... lahko noč
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 23:00:53
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Bogica, joj koliko se mi smiliš. A kakšnih protibolečinskih tablet ne smeš vzet oz. ti ne pomagajo? Če bo pa tvoj srček preveč smrčal, ga pa ven napodi. Nič smiliti. To se ne sme. Ja lahko vzameš ja, saj mi jih prepisujejo, sam kaj, k ne pomaga nič. Sm mu kupila tiste obliže HB že včeraj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 23:17:43
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Bogica, joj koliko se mi smiliš. A kakšnih protibolečinskih tablet ne smeš vzet oz. ti ne pomagajo? Če bo pa tvoj srček preveč smrčal, ga pa ven napodi. Nič smiliti. To se ne sme. Ja lahko vzameš ja, saj mi jih prepisujejo, sam kaj, k ne pomaga nič. Sm mu kupila tiste obliže HB že včeraj. Zakaj se ne sme? Če mi je pa res grozno, ker si znam predstavljat kako trpiš, pomagat pa ti žal ne morem. A potem res ne obstaja nič, kar bi ti olajšalo bolečine? In, a obliži a kaj pomagajo?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 23:23:39
|
|
|
|
gogabojan
|
Mah, men tablete ne pomagajo. Niti jih nočem preveč piti. Ko pa res hudičevo boli, takrat spijem. Obliži, hmmmmm SEVEDA POMAGAJO. Je pa smešno. . Manj defenitivno smrči. Če ne, ne bi zdržala noči. Zdaj pa grem probati zaspati, če bom uspela.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 23:31:20
|
|
|
|
irma78
|
Nočko Goga! Pa kaj lepega sanjaj!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 2.6.2009 23:35:45
|
|
|
|
irma78
|
pa še nekaj za lažjo noč. KAKO IZBECI KAZNU Zenu zaustavlja policajac... Zena : Ima li kakvih problema? Policajac : Gospodjo, vozili ste prebrzo! Zena : Ah, to. Policajac : Mogu li da vidim vasu vozacku dozvolu? Zena : Dala bih vam je, ali je nemam... Policajac : Nemate dozvolu?! Zena : Vec sam je cetvrti puta izgubila, zbog alkohola. Policajac : Ahaaa, dajte mi onda saobracajnu dozvolu. Zena : Ne mogu ni to... Policajac : Zasto? Zena : Zato jer sam ukrala ovaj auto... Policajac : Ukrali ste ga?! Zena : Aha, i ubila vlasnika, i raskomadala ga.... Policajac : Sta ste uradili?! Zena : Delovi tela se nalaze u plasticnoj vreci u prtljazniku... Ako hocete da vidite... Policajac odmah pozva stanicu milicije. Za nekoliko minuta stize 5 policijskih automobila koji opkolise zenin automobil. Stariji oficir joj oprezno pridje, s pistoljem u ruci. Oficir : Gospodjo, molim vas da izadjete iz kola! Zena: Zbog cega? Oficir : Kolega nas je obavestio da ste ukrali auto i ubili vlasnika. Zena : Ubila vlasnika?! Oficir : Da, molim vas otvorite prtljaznik. Zena otvara prtljaznik, koji je potpuno prazan. Oficir : Je li ovo vas auto? Zena : Naravno, evo imam i saobracajnu dozvolu. Oficir gleda malo zbunjen. Oficir : Kolega je rekao da nemate vozacku dozvolu. Zena kopa po torbici i vadi vozacku dozvolu.daje je oficiru. Oficir : Hvala gospodjo. Kolega nas je obavestio da nemate vozacku, da ste ukrali auto, ubili vlasnika i strpali ga u prtljaznik. Zena odmeri policajca koji ju je zaustavioi rece: KLADIM SE DA VAS JE SLAGAO I DA SAM PREBRZO VOZILA!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 7:00:12
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutroooooooooooooo Nočka je bila zelo zelo lepaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nič jokcanja, nič smrčanjaaaaaaaaaaaaaaaaa, nič čutiti močnih bolečin.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 7:00:12
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro! Danes imamo ceplenje in to že ob 8:30..Pa avta nimam danes,na dež se pripravlja.... Tavečji ima izlet,gredo v Ptuj na grad.. Ko prideva nazaj pa vas pridem kaj prebrat..No,kje pa ste sploh???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 7:02:17
|
|
|
|
gogabojan
|
MBD poglej uro izdanega posta. sta isti dan rojena, obe imavi novemberskega 7 letnika, časovna uskladitev,....... Mavi še kaj skupnega????????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 7:36:35
|
|
|
|
iraira
|
Najprej vse naj. naj. Metki in Tilnu za včerajšnji mini Bday Dobro jutro. Jaz sem šla zdaj že dva dni ob 21-ih spat , ker sem bila čisto izmučena. V šoli zaključujejo in posledično se vsak dan še s tem izmozgam čisto, tako da upam da bo počasi konec in da bomo spet lahko malo čvekale , čeprav vidim, da ste kar poniknile Goga čuvaj zdravje...... Mbd držim pesti za cepljenje, da ne bo prehude reakcije...pa še kri pa vodo bosta dala ane
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 7:47:04
|
|
|
|
iraira
|
Pa še da se malo pohvalim V kuhinji na steni imamo eno tako veliko uro in ko prašamo Aljo kje je tikataka pogleda gor k uri in kaže z rokico ...smo probali večkrat, tako da obvlada preverjeno
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 3.6.2009 8:03:09
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro. Današnja noč je bila boljša smo ga samo od štirih do petih spravljali spat je potegnil do pol sedmih, ves vmesni čas je bil pa tiho ni bilo treba nič vstajat Zdaj jaz malo pospravim on gre eno rundo odspat pol pa do mojih na pasulj in pisanje diplome
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?