afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Hoj! Eto, pri nas je spet oblačno, kr neki no, me spet v noge zebe ! Alina je prvič prehlajena, mokro kašlja, sicer ima nekaj slizi v nosu, lahko pa diha čez noč. Mažem jo po podplatih in za koleni z materino dušico od Justa in ful fiziološke ji vlivam v nos in res dobro se čisti. Upam, da bo hitro bolje. vročine HB ni dobila je pa bolj cagava al kak naj rečem, nekam brezvoljna. Afnica mala - tud Alina je bolj tini mini, ima ca. 6,5 kg. Je pa sledeče: 1. dojenje 2. mlečna kaša + žitna kaša mešano 150 ml (tudi z glutenom) 3. zelenjavni obrok z mesom ali 1/4 rumenjaka, tud riž dam noter, mešano res...200ml 4. sadni obrok s skuto čez 100 ml ne vem točno ker tega nikoli ne merim 5. nočna mlečna kaša 150 ml 6. dojenje Mleka imam po mojem za vzorec, je pa že zelo veliko sadja in zelenjave, skute, od mesa puran, teletina, piščanec, druga ne dajem še, po 30 g na obrok ca 2x tedensko. Rumenjak 2x tedensko 1/4 ne več, gluten tudi v kašah in zaenkrat vse dobro prenaša, ni bilo videti alergij. Je že katera dala lečo, baje NE napenja, pa tudi paradižnika in paprike nisem še probala, paradižnik zna bit alergen, ker spada med sadje, malo bom še počakala, tud testenin še nisem dala. Kaj pa ohrovt je katera probala, jaz ga imam rada pa ne vem če ji lahko dam? hvala ti za informacijo. Kako ji daš meso? Al ga čist spasiraš al male koščke nadrobiš? Če ji spasiram skupaj z zelenjavo pride kot žaganje, tko čudno in noče jesti, če ji pa dam čist male koščke oz. pikice mesa pa ga čist malo poje- ga žveči in žveči.
|