|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
1.6.2009 20:23:23   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Pikica in Afnica.

Če me jutri ne bo (ne vem še, spet mam obilne krvavitve iz anusa), kako bi se lahko potem zmenile, da dobite CD pesmic in pravljic????????

Lahko vam po pošti pošljem če želita. Drugače pa sta CD ready to go. Mislim posneta sta.

Ja en teden kasneje a ne ...ne si delat skrbi kako in kaj in pošta gor in pošta dol ....

ti se kar pošlihtaj, kot je rekla Pikica, teden gor ali dol

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 776
1.6.2009 20:27:20   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Hoj!

Eto, pri nas je spet oblačno, kr neki no, me spet v noge zebe user posted image !

Alina je prvič prehlajena, mokro kašlja, sicer ima nekaj slizi v nosu, lahko pa diha čez noč. Mažem jo po podplatih in za koleni z materino dušico od Justa in ful fiziološke ji vlivam v nos in res dobro se čisti. Upam, da bo hitro bolje. vročine HB ni dobila je pa bolj cagava al kak naj rečem, nekam brezvoljna.

Afnica mala - tud Alina je bolj tini mini, ima ca. 6,5 kg. Je pa sledeče:
1. dojenje
2. mlečna kaša + žitna kaša mešano 150 ml (tudi z glutenom)
3. zelenjavni obrok z mesom ali 1/4 rumenjaka, tud riž dam noter, mešano res...200ml
4. sadni obrok s skuto čez 100 ml ne vem točno ker tega nikoli ne merim
5. nočna mlečna kaša 150 ml
6. dojenje

Mleka imam po mojem za vzorec, je pa že zelo veliko sadja in zelenjave, skute, od mesa puran, teletina, piščanec, druga ne dajem še, po 30 g na obrok ca 2x tedensko. Rumenjak 2x tedensko 1/4 ne več, gluten tudi v kašah in zaenkrat vse dobro prenaša, ni bilo videti alergij.

Je že katera dala lečo, baje NE napenja, pa tudi paradižnika in paprike nisem še probala, paradižnik zna bit alergen, ker spada med sadje, malo bom še počakala, tud testenin še nisem dala. Kaj pa ohrovt je katera probala, jaz ga imam rada pa ne vem če ji lahko dam?

hvala ti za informacijo. Kako ji daš meso? Al ga čist spasiraš al male koščke nadrobiš? Če ji spasiram skupaj z zelenjavo pride kot žaganje, tko čudno in noče jesti, če ji pa dam čist male koščke oz. pikiceuser posted image  mesa pa ga čist malo poje- ga žveči in žveči.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 777
1.6.2009 20:29:21   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Midva sva bila na sladoledu, no prvotni namen je bil da grem jaz, ampak me je Tajko tako žalostno gledal ko sem jedla, da sem mu malo dala, ko je pa enkrat probal je pa samo še usta odpiral dej, dej..upam da mu nisem zdaj preveč dala. user posted image

Neli hoče jesti vedno ko midva jeva, in to pomeni tud sladoled. Ji dam vanilijo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 778
1.6.2009 20:30:58   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Čaw, jaz sem jutri za BTC mi je vseeno a je to Kolosej al kaj. Sem pa v glavnem za.

Mi2 sva tudi za BTC. Moram še mal v nabavo.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 779
1.6.2009 20:38:44   
afnica mala
Hojla

midve sva danes nabavili sadike solate, je že posajena, pa spet sem morala vrt opleti- vsak teden, nazadnje sem ga prejšnji ponedeljekuser posted image . Plevela imamo za izvoz. Neli pa je v vozički sedela in čvekala.
A se katera spomni kdaj sem Neli kupila gugalnico- uglavnem fuuullllll nazaj- končno je zmontiranauser posted image user posted image - bravo oči. In še to zato ker jo je dal na drugo mesto. Hotel je na teraso, pritrjeno na zgornji balkon- pa ni in ni šlo- pretrdo- očitno vsakič nabaše na nekaj kar je močnejš kot "bormašina"user posted image  Ampak se ne da, bo še poskusil, ker potem bova tam imela viseči stol za naju- upam, da v tem življenjuuser posted image

Danes je ful pridna- celo 3 x je zaspala v vozičku.

Zdaj pa grem še solato zalit-je premalo deževalo.

Nočko- moram tole mašino user posted image  prepustit

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 780
1.6.2009 20:40:58   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

samo včeraj popoldne in ponoči 1x se je zgodilo, da je začela kr histerično jokat, jokala enih par minut in nehala ...zdej ne vem aje to kaj ovezano s kako bolečino v nogacah? Lučka, bi blo moćno da jo šeče rana, ker se celi? ne vem no, to je bilo 2x, al je pa sanjala kaj ...včeraj je pa blo to, ko se je zbudila ...tko da ne vem,če je kej povezano ...

težko bi rekla, da se potem kar tako naenkrat joka, potem je pa spet vse ok? Če bi bilo od nogic, bi bilo pogosteje in bolj opazno. Vsaj tako si jaz razlagam. Prej bi rekla, da je takrat med spanjem kaj sanjala user posted image pa tudi ko se je zbudila je lahko ravno kaj sanjala? Pri našem user posted image se je večkrat zgodilo da je sredi spanja močno zajokal a se ga je dalo potolažit samo z dudo in glasom, in je lepo nazaj zaspal - take primere sem povezovala s sanjami.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 781
1.6.2009 20:49:33   
Lucka1
ja punce, mi2 tudo prideva jutri...a potem BTC? Kolosej ob 12h al kako je s tem?

sicer je bil pa danes super, a utrujajoč dan - cel dan sva vozičkala - od 10h do 17h, od tega sem se vmes 2x vsedla, da je pojdel, ostalo pa gor in dol po ljubljani, s kolegico po njeno tamalo v vrtec vse do kolozije in potem nazaj v tivoli in potem nazaj za bežigrad....PRAV FINO user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 782
1.6.2009 21:07:48   
gogabojan
oJLA bejbike, imam samo eno vprašanje.

Nevm opisovala kaj in kako smo se imeli, in kake nove dosežke že znamo, ki jih nismo vam povedali.

Vprašanje pa je:

Kako ste kaj punce????????????? Kako se imate?????????''user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 783
1.6.2009 21:16:06   
gogabojan
Ej jolly, se je dragi spomnil na tvoj R.D.?????????

Te je lepo presenetil????????? Najverjetneje te ni razočaral kajne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oziroma te ne bo razočaral.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 784
1.6.2009 21:27:45   
janja 27
aloha

JOLLY  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud mene full nasmeješ s tvojimi postiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mega si user posted image user posted image user posted image ot. je tvoj tajko k te tolk hecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo dan za mano.....cel dan samo stekanje okoliuser posted image user posted image user posted image ...jutri spet ponovi vajo...user posted image user posted image user posted image user posted image bo v sredo boljšuser posted image user posted image user posted image upam....

joj jutri mamo že 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valla čass beži user posted image user posted image user posted image ...jaz sem ji že dala goveje mesouser posted image user posted image user posted image

pikicastonoga user posted image user posted image user posted image glvaoboli so itak zaradi vsega skup,  tijana je tud ponoči vejetno kaj sanjala kot je napisala lučka.....tebi pa user posted image user posted image user posted image za novo barvo....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 785
1.6.2009 21:41:42   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image                                      user posted image user posted image user posted image user posted image
                     O S M I     M E S E C
user posted image user posted image user posted image   user posted image                                     user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

METKA 
od mamice JANJA27

TILEN  od mamice VALLA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 786
1.6.2009 21:42:48   
PikicaStonoga
ma ja barva ...namest da bi jo imela gor pol ure, sem jo imela eno uro!!! ker se je tijana vmes zbudila, bla lačna in potem valda jookcala, če nisem bla z njo ...tko da je bl na rjavo potegnila k na blonduser posted image user posted image user posted image  kokrekol sam da ni več narastka user posted image

lovely, da te spomnim za knjigo ...thanks zlata si!!! moja knjižnica ...user posted image user posted image user posted image

midve sva pa dans Tijanine "škorenjčke" iz povoja in mrežice napacale s kosilom, s špinačo!"user posted image  pa potem kasneje še z večerjo, gresomuser posted image  joj user posted image user posted image user posted image

lučka hvala za odgovor ...sej sem si mislila no, da je kaj drugegw ...ma glavno da je pridna, da je ne buba ...

zdej vam pa želim lepo in mirno nočko, se beremo jutri ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 787
1.6.2009 21:46:00   
Tejčika29
Afnica - meso s paličnim zmiksam in zamešam v zelenjavo in se tista "žagona" lepo zmeša v zelenjavo in tudi popapa. Včasih tud kakšni koščki ostanejo pa poje. Danes je recimo zelo lepo jedla na drobne koščke narezano češnjo.

Imamo pa malo vročine 37,2 zato je bolj mirna in nežna danes. Kašljamo... bom  jutri poklicala P za navodila... Če bo treba se gremo pokazat, sicer ne. A greste ob taki temperature ve z otroci ven ali ne???

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 788
1.6.2009 21:54:00   
gogabojan
Evo, jaz pa moram pohvaliti danes svojega user posted image ker je bil ABNORMALNO priden.

Nič jokca, nič tečkanja, nič od nič.

Dopoldne je spal 2 uri. Popoldne pa 30 min. In še to se je zbudil ob 3.30h in vse do pred kratkim ni hotel spati.

Se pa je danes čisto sam animiral. Nič ni hotel pozornosti imeti. Le svoje igračke. Niti jesti ni hotel prav. 
Ja saj nam tudi včasih ne paše veliko jesti, kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem, še nikoli ni bil Rok toliko priden. In to vse od 16h do sedaj, ga ni bilo slišati, da je zatečkal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da bo še takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 789
1.6.2009 22:25:34   
irma78
Čer mamice,

kako ste???

Najprej vse naj naj Nikijevemu soimenjaku in mesec mlajšemu Niku za njegovo sedemko.user posted image user posted image user posted image user posted image

in seveda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naši dragi Jolly, za njen rojstni dan, ki ga sedajle verjetno ornk žura.

Draga Jolly,
dokler imamo spomine obstaja preteklost,
dokler imamo upanje obstaja prihodnost,
dokler imamo prijatelje je lepa sedanjost.
VSE NAJBOLJŠE!

Drugače je bil pa danes pester dan. HB mojega prehlada ni več (se pozna, da sem se filala z Neoangini in Lekadoli ter čajčki). Sem bila opoldne z Nikom v centru na kosilu z mojo sodelavko, popoldne pa z dragim in Nikom v BTCju v šopingu - je bilo treba par malenkosti za na Rodos nabavit.

Aja, kar pa se govedine tiče, sem jo jaz Niku prvič dala pred kakšnimi 14 dnevi in je bilo vse OK. Poleg tega mu dajem še piščančka in purana, v prihodnje pa nameravam še teletino. Drugače pa jaz vse skupaj spasiram s paličnim - dam zraven še kakšno zelenjavo ali pa pirejček in naredim malo bolj redko in je jami jami.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 790
1.6.2009 22:32:47   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ma sej ta melancan mi je tko čuden...drugače je vso zelenjavo, no kakega zelja in fižola še nisva probala, z melancanom pa kar ne vem kaj bi...tak težek se mi zdi user posted image

Lovely kako pa jajce vmešaš v obrok? Sploh nimam idej, ker ga ne jem ravno veliko, razen na oko na svete čase in potem sploh ne vem kako naj ga Taju pripravim.

ja jaz sem dala Gajo že jesti malancan, pa ni bilo nobenih problemov, zadnjič je pa tudi malo surovega zelja glodala zraven ko sem jaz solato pripravljala, pa je bilo tudi vredu.

goga za zgornja dva zobka

Lucka1 - bravo Val za spanje celo noč pri babici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

govedina - tudi jaz sem ji ta vikend že dala govedino in ji je bila kar všeč....

Dober večer!

Sem prebrala vse za nazaj, kar ste napisale čez vikend.... malo pokomentirala....
Sem se pa nekaj prehladila...je prišlo od včeraj na danes in me tako grlo boli kot user posted image , pa požiram tudi bolj težko.
No saj grem jutri k zdravniku in upam da bo kmalu bolje. Drugače pa sva se imeli super za vikend.

No sedaj grem pa spat, her sem res že fulllllll utrujena.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 791
1.6.2009 22:33:49   
irma78
Jutri torej Kolosej ob 12-ih?

Meni tudi najbolj Kolosej ustreza, moram iti še v HM in v Spar, pa verjetno se bom še kaj spomnila.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Rokyu za njegovo pridnost.

Jaz sem pa ugotovila, da zadnje čase Nik zelo veliko panča. Je včeraj šel pančat ob 21.30 in se zbudil ob 8.30, sva se podojila in je kmalu nazaj zaspal in spal do 11.30. Pa potem ko sva se vračala iz centra še pol ure in potem tudi ko smo šli še enkrat v šoping pol ure.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 792
2.6.2009 0:07:11   
gogabojan
Dear Talcy

vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Talcy VSE NAJBOLJŠE ZA TE!!!!!!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da malo nazdraviš s svojim srčkom.

user posted image

Pa en dance show:

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 793
2.6.2009 0:12:53   
gogabojan
DANES PRAZNUJETA  SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image                                      user posted image user posted image user posted image user posted image
                    O S M I     M E S E C
user posted image user posted image user posted image   user posted image                                     user posted image user posted image user posted image user posted image

METKA 
od mamice JANJA27

TILEN  od mamice VALLA

Č E S T I T K E
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 794
2.6.2009 6:30:05   
afnica mala
Dobro jutro

vse naj naj Metka user posted image  in Tilenuser posted image

Torej Kolosej ob 12h?

Neposredna povezava do sporočila: 795
2.6.2009 7:03:02   
Dream
Dobro, čveke!

Spet ste tolk naklofale, da bom potrebovala dopust, da vse preberem user posted image

No, prišla sem vas samo pozdravit in čestitat Metki in Tilnu za 8 mesecev. Iskrene čestitke obema!

In Janja27, če boš delala seznam za kg, sem v tem mesecu izgubila 2,5 kg (vau, 4,5 kg manj imam, počutim se pa nič kaj lažje...)

Od včeraj naprej se intenzivno ukvarjam z diplomsko nalogo, zato se vam bolj poredko javljala (kot Pšemek in verjetno tudi Jolly123).

Neposredna povezava do sporočila: 796
2.6.2009 7:14:31   
jolly123
Jutro

JAP DANES SMO PONOČI VSTAJALI IN STALI V POSTELJICI A NE SMO ŽE VELIKI IN PO TA NOVEM TO V NULO OBVLADAMO user posted image user posted image

Mislim ful je bilo fino, ker sem v polnoči šele domov prišla sem bila zunaj. In potem do 6-tih vstala ne vem kolikokrat, ob pol 4 pa spet eno uro spravljat ga spat... user posted image user posted image

Sem se pa imela super včeraj na pivu, sva se dobile s kolegico, šle malo v mesto in tam srečale še enga kolega, s katerim sva se včasih ful družila in smo se tako nasmejali da konec. Sem že pozabila kako zgleda, ko greš ven in nimaš skrbi in govoriš in trosiš bedarije user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ej jolly, se je dragi spomnil na tvoj R.D.?????????

Te je lepo presenetil????????? Najverjetneje te ni razočaral kajne. Oziroma te ne bo razočaral.

Spomnil se je pol enkrat tekom dneva. Za darilo pa ni bilo nič user posted image user posted image

Pa kako vam rata se zmenit ob 12-tih a vam ob tej uri ne spijo?? Meni če je vse po sreči spi lih od ene 12 do treh user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 797
2.6.2009 7:55:23   
gogabojan
Jutro punce.

Evo da vam povem, nočka hmmmmmm glede bojana superuser posted image user posted image user posted image user posted image , roka tak takuser posted image user posted image user posted image , moja katastrofa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šla spat ob 4.30huser posted image user posted image user posted image jp pred parimi urami in spala vse do 7.00h. Nisem in nisem mogla prej spati. Saj niti nisem poskušala, ker me je takooooooooooooooooooooooooooooooooo bolelo.

Aja, Rok je danes mel nočne more.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tam okrog 6.30h je tak hlipal (kot enkrat prej, k sem ga posnela, pokazala P in on je rekel, da sanja grozne sanje), da sem ga morala takooooooooo stresti, da se je zbudu. Šele takrat je nehal. In nič več kakršenkoli namig, da bo nazaj zaspal.

No saj HB, drgače bi pomoje zaspala, ko bi morala bojana peljati v šolo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 798
2.6.2009 8:40:50   
mbd0411
Jutro.
Pri nas pa zdaj spet spimo.Se moram pohvalit,da zdaj pa mi tudi sedimouser posted image user posted image user posted image Ga še kipne,a je super.
Goga sem ti poslala meil.Posreduj.Mi to zbiramo..
Kaj naj naredim,da bo naš Nik bolj lepo kakal.Tako tdo je in za vsako je v plenički kaaka kroglicauser posted image Bogi je.Pije res bolj malo.Kaj pijejo vaši???
Oj komaj čakam počitnic.
Zdaj junija bo šele pestro.Fit prireditev te dni,jutri imajo izlet(Ptuj-grad...),Pohod nekje v Haloze,srečanje staršev na Gori Oljki,zaključek verouka,pa še pouka in taboruser posted image user posted image user posted image Pa potrebščine naročit,pa ne vem kaj še vse.....
Talcy,vse najboljše

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 799
2.6.2009 9:44:49   
Lucka1
  Metka user posted image   in Tilen user posted image vse naj naj želimo - ušpičita dames kaj mamicam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?