Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 20:08:56
|
|
|
|
BarbaraGS
|
tanci ja vecina je iz prenatala. Kolumbo - Drugace pa so full lusne trgovinice za otrocke: Trst - Torri d'europa drugo nadstropje (4 trgovine ena bolsa od druge, no eno zapirajo in je 50%vse dol od igrac do stvari za solo, bozic, oblekic...) Trst - ena ulica stran (ce gledas proti morju na levo) od bivsega Ponterossa je Prenatal Udine - nova prenatal megastore odprta zdaj ta teden in imajo do nedelje super ugodnosti. Drugace pa je Prenatal ko en BC sam boljsi in imajo Prenatal stvari in tudi druge firme (obleke, pohistvo, nega,vozicki, ql stvari za nosecnice...ni da ni) Poglejte kataloge na netu na njihovi uradni strani
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 20:38:45
|
|
|
|
simonakr
|
Kolk so luškane slikce! BarbaraGS kje si kuple tolk cortne oblekce pa kolk si dala zanje - pod 50 ojroy al kej več? Grem jest kavč mal speglat se tipkamo zjutrej nočko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 20:54:52
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo....stari ni padel s češnje-mi zdele futra otroka no jaz se za danes poslavljam,grem Hano banano uštimat za pančkanje,potem bova pa z možem navalila na sladoled okus čokolada-višnja se tipkamo zjutraj........nočko(zunaj svetlo jaz pa lahko noč zaželim-svašta )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 20:56:57
|
|
|
|
piskot
|
cer. kaj mate fletne februarcke . sem ful slampasta, nimam nobene slike pametne. bom en dan pofotkala samo ano. vedno jih slikam skupaj z martinom. mlea vasa je pa taka dolginka kot nasa majchi ti mas tako tasco, jaz pa mamo . grem po cips, pa mogoce se eno pivce zraven.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:01:11
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea da se javimz novimi podatki: Majchy piš: 3,5 mesecaa----T=6600 g in V 64 cm. Dobla je 2 pikici in I dozo rota. Pa še milion enih receptov, za oko, pa za suho kožico.....Morm še u lekarno. Je pa malce jokala ampak je zdej full dobre volje. Jo je P pohvlila, ker je že tok razvita. Se ji je skoraj iz mize prekotalila v naročje. kaj sta pa dobla za suho kožo?? men nč noče moja dt,prav sam mažte ga po kopeli,blabla bla in kok ste dal za rota? aja pa koko da 2 pikici (a 1 rota,1 cepljenje) jz mam pa nove čevljčke,..če najdem kje sliko na netu vm jih pokažem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:09:17
|
|
|
|
Urša08
|
Rebeka84 praviš da Uroša zobki dajejo. Kako veš da gre za zobke? Mam jaz občutek da Žiga tud. Vse tlači v usta, sploh kak najin prst je super, da ga po dlesni podrgneš mu ful paše. Drugače mi pa že dva dni se neki kr naenkrat zvije, pa blato je bolj tekoče oz. prej je kakal na 6 dni enkrat, sedaj pa 4 * v dveh dneh. Ma sej nisem 100% da so zobki sam tak občutek mam.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:13:59
|
|
|
|
Urša08
|
Barbara i kak cukr je tvoja pupika pa ful luštne cunce Rebeka tvoj Uroš je tud tak luštn ptiček ja ni kej naši ptički in čebelice so res najlepši črticaa super, da si nove čevlje dobila. Bo fotka? piskot ti pa jutr zjutrej fotkota v roke in slikat Ano sicer nam pa lahko tud kako skupno z Martinom pokažeš majchy23 nočkico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:22:54
|
|
|
|
črticaa
|
haha moji čevlčki,..je lubi reku da sm čorava, da čevle slikam sred noči
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:33:34
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa haha moji čevlčki,..je lubi reku da sm čorava, da čevle slikam sred noči pa sj priznam da jih nism jz kupla,..sm čist preveč škrta mi jih je oči kupu,...sm bla pridna hčerka,...predčasno darilo za RD
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:33:39
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa za čevelčke Jaz grem pa počasi kar spančkat. Se jutri tipkamo. lahko nočko vsem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:34:20
|
|
|
|
Maksi1
|
Kolumbo - ena trgovina od Prenatal je tudi v Gorici, sicer ne prav velika, imajo pa res lepe stvari. Zdraven pa je še trgovina od Benettona s tudi lepimi cotkami za tamale (in tavelike). Pridi k meni in Sunny na kofe pa te peljemo dol.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2009 21:35:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:35:33
|
|
|
|
Maksi1
|
Črticaa - mega čevlji. So mi res všeč. Uživej, ko jih boš nosila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:39:41
|
|
|
|
BarbaraGS
|
na sprehodu: tako drzimo naso ninico tako se smejemo tako jemo ninico simonakr v trgovini Prenatal in v Torri d'Europa in ena oblekica je priblizno 13€, tak da vse skupaj je blo 200, sam pol je dala babica, ki je navdusena nad tem, da je vnukinja pri njej en mesec. Aja pa ena oblekica je bila draga...enih 25 sam gor pise I love my mum in sem jo kupila za na poroko :). Ni poceni vem, je pa kvaliteta. Joj imam kar malo slabo vest kolko smo zapravili . Mi je to bila edina tolazba v teh dneh (razen moje Eli same )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:39:45
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo čRTICAA KJE S KUPILA TE ODKAČENE ČEULE ... Moj Rokso spi že od 18 ...nazadnje je flašo mleka spil ob 15 , vmes en deci čaja pa ob 18 30 v miže mojo joško.........sploh ne vem a nej ga budim al kva..spi pa na kavču u dnevni k tastar BARBARA GS jst sm mrzla v Italiji...v Trstu sm bla 1 krat u lajfu.....cotke so res kjut MASS OBUJE TUDI VAS,...sj se blo eni še hujši sam ni blo cifre moj tud kr spr,..mogla bi se kopat,..pa kr spi,......zgelda je tak dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:45:09
|
|
|
|
črticaa
|
ko gledam slikce vaših in , in berem kaj pišete,....se vprašam al moj zaostaja al vaši prehitevajo,........ sj vem da ga igrače res ne interesirajo, on se raj pogovarja z nami,.. ampak vseeno F
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:47:22
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Crtica mega cevlji....jaz tudiiiiiiiii....kje si jih kupila? Dej se pocutim ko nonica, sam crokse in superge nosim od kar sem rodila, kg pa ne grejo nic dol :(. Ah bom pa trebusna plesalka postala ;) pa sla na morje v Tunizijo al pa Egipt, ko imajo radi malo bolj obilne :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:48:30
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo čRTICAA KJE S KUPILA TE ODKAČENE ČEULE ... Moj Rokso spi že od 18 ...nazadnje je flašo mleka spil ob 15 , vmes en deci čaja pa ob 18 30 v miže mojo joško.........sploh ne vem a nej ga budim al kva..spi pa na kavču u dnevni k tastar BARBARA GS jst sm mrzla v Italiji...v Trstu sm bla 1 krat u lajfu.....cotke so res kjut MASS OBUJE TUDI VAS,...sj se blo eni še hujši sam ni blo cifre moj tud kr spr,..mogla bi se kopat,..pa kr spi,......zgelda je tak dan kakor za koga....nasa noce it spat. Se hoce igrat in igrat in ce jo poskusas uspavat je dretje kot da jo dajemo iz koze
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:49:27
|
|
|
|
Pupka
|
Bejbike, kak mate kjut otročke. Super za nakupe- jaz sem vam mal fouš! Pride tudi moj čas Zdaj pa letm še en kos kruha z ntelo iskat pol še nek prečekiram po internetu in ajo.- bajo!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:50:33
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Crtica mega cevlji....jaz tudiiiiiiiii....kje si jih kupila? Dej se pocutim ko nonica, sam crokse in superge nosim od kar sem rodila, kg pa ne grejo nic dol :(. Ah bom pa trebusna plesalka postala ;) pa sla na morje v Tunizijo al pa Egipt, ko imajo radi malo bolj obilne :) evo se podpišem ej a si ti iz primorske da vse tok vešod trsta,..a sam ke hodte u šoping
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:51:08
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mene končno zdej sem vaše slikice shranla druga pa nisme brala.... otroke že keke pol urce spita se bojim da bo slaba noč ker je benjamin pojedu sam dobrih 100ml s florjanom sma bla od 12 do 16. na bazenu sma se nakopala in naplavala.... mali noče imet več rokavčkov tak da ga morem jst drčat in spuščat proti robu da mičkano sam zaplava.... čist nor je posledično morem pa veliko bolj pazit,... ker si poštudira in se kr spusti in pol se utaplja možek trenutno daje inštrukcije iz mislim da matematike...... za vikend pa napovedujejo slabo vreme tak, da se bojim da bo morje odpadlo ta vikend ker za vsako ceno pa tud ne bom dol rinla in se pol skos v šotoru skrivala le bo dol padal.... tak da se bomo odločl verjetno v petek če gremo al ne....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:51:31
|
|
|
|
Pupka
|
pa dežeka mamo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:52:13
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Ja, se nism oglasla ceu dan neč...Gaja je namreč v celem dnevu prespala 1 uro in še to takrat, ko smo ble zuni na sprehodu...Zdej je pa končno zaspala... Uf, sej prebrala sm, ampak čakte da vidim, kaj sm si zapomnla... kolumbo, ti kar pridi h meni in maksi in te peljemo v Prenatal in še na kafe, pa še kam če boš hotla! barbara, full lepe cotke! slikice...Sami lepotci in lepotice! Pač znamo delat lepe otroke! Bravo mi! črtica, fajn šolni! Pa lepo, da je tata financiral! mlea, super za pregled in cepljenje. Lepe mere!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:54:20
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa ko gledam slikce vaših in , in berem kaj pišete,....se vprašam al moj zaostaja al vaši prehitevajo,........ sj vem da ga igrače res ne interesirajo, on se raj pogovarja z nami,.. ampak vseeno F Vsak dojencek je edinstven in ima svoj potek razvoja. Npr. moja je full tiha in se malo oglasa, pa se to vecinoma ce se ima za bunit. Jaz ne vem al ji ne pustim do besede al kaj...hmmmm. Igracke v igralnem centru pa so tudi nasi bljak in ima raje ples z mamico. takot smo si mi razlicni so si tudi nasi dojencki. Jaz vem za eno ki je shodila pri 10h, druga pa pri 16h mesecih, pa sta obe zelo inteligentni. Sam da ena je bila bolj lena hehe.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 2.6.2009 21:56:27
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 slikice...Sami lepotci in lepotice! Pač znamo delat lepe otroke! Bravo mi!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?