špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: netki špelina....evo samo zate...sem že nehala in poslala sem samo 2 zs!!!! in praviš da ti jaz morim, a ti pa ne...še na naši temi si se vtaknila no naj se majčicam opravičim, prišla sem sem samo pokukat ker je bilo na naši temi govora o zaklepanju teme in smo preverile kako ste ve s tem seznanjene.....in dobila sem javni linč in obtoževanje.....julijke me poznajo in vejo da nisem to za kar me ima ona, ampak tu tega ne bom pisala...uglavnem se opravičujem, nisem vedela da je prepovedano brati.....in ker špelini tisto včeraj ni bilo dovorlj je s foruma vrgla še eno, ker laganja in to javno, tega pa ne prenesem.....aja na zs-je pa noče odgovarjat žalostno res, da se blatite prek forumov.. Nikjer je nisem imenovala, jebe.mumast, potem pa dobim izpade na ZS! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Btw.: vidim, da sva enim vsaj pripravili nekaj popestritve Ajme, ko bi ena določena pred svojim pragom pometala in počistila svojo vest - matr, je fajn "safr" v kombinaciji z navideznim samohranilstvom furat Dokler tvoja partija ne ve za dotičen dirty game... A ne, da boš tudi tole prebrala, kajne, bejbi? Prosim, če mi ena v tem pisanju najde dotično, katerokoli temo ali celo forum. jaz sem na zs obrazložila stvar ti pa si ga objavila tu in na julijkah.......a to ni bla izdaja al kaj? izpadi? to da sem napisala da ne piši o meni kar ni res.....to je zate izpad? ti si mela enga dons Pa enega sem imela tudi včeraj Lej, kaj bi rada od mene? Ne bom šla preko ZS, ker se mi zdi trapasto glede na to, da te nikjer v včerajšnjem postu, ki te je "zapekel", nisem niti približno imenovala, niti namignila, od kod vse skupaj. Verjemi, da sem o imenih, nickih in osebnih podatkih zelo diskretna. Če se ti sama ne bi izpostavila in me "masirala" na ZS, ne bi nikjer pisala, za koga se gre. Moje mnenje o določenih goljufijah poznajo vse forumovke in vse moje sosede, prijateljice, kolegice v reali. Dosti ljudem sem preko stikov na ZS ali na mail že dokazala, da znam molčati in ne glede na moje osebno stališče, ne bom nikogar izpostavljala. Ne toleriram pa tihih napadov: ko mi nekdo na ZS benti, na javnem delu pa se dela svetnico. a tebe pa nebi zapeklo če bi rekla da goljufaš, pa bi ti vedela da to sploh ni res. objava na julijkah je bila zame izdaja! pika konc.....ne da se mi več s tabo, res ne Ej, še 1x: v postu, ki te je zapekel, te nisem imenovala. Ne tebe, ne kogarkoli drugega. In ne obtožuj me laži: goljufala si, točno to si na čveku v živo sama povedala. Če si že pozabila, te je ena vprašala, koliko stane vrtec v T. in si rekla, da ne veš, ker imaš zastonj, ker si prijavljena pri starših kot samohranilka in koristiš to, da dobiš soc. podporo in višje otr. dodatke. Tvoje besede so bile: "dobim skoraj toliko kot moj zasluži plače". Res pa nisem vedela, da zdaj ne goljufaš več. Toliko se cenim, da ne bi šla objavljat laži, že zaradi svoje lastne vesti ne. Pa še 1x: sama si se prepoznala v mojem pisanju, kaj naj ti dam - medaljo za pronicljivost?? Ej, netki, če trdiš, da ti nisi nikoli goljufala, kako za vraga si se pa potem sploh našla v mojem postu brez imen?????????????????????????
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.6.2009 11:29:46 >
|