Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 7:58:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Očitno današnja noč ni bila za spanje,saj se je tudi Tilen nekaj premetaval .Moram preveriti,po vsej verjetnosti je zobek prebil,vsaj nazadnje je bilo tako. Včeraj smo bili pri frizerju,tako da sva z za nekaj časa dobra.Ne vem pa kako bo s kakšnim kolesaarskim izletom,saj je zadnjič Tilna napihalo in ima rdečo učko.Mu dajem tobrex in počasi se že umirja. Danes pa moram vse pripraviti,da se ne bo zvečer lovil. tudi za vas in ! pa veliko sreče zvečer!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:21:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer Nejc še vedno razgraja, je prej pri atiju zaspal od 18.15-19h, ko sem jst še delala, zdej pa bog ve kdaj bo zaspal. anitka ful lepe slikce.. nia5 a tvoje sem spegledala? špelin@ jst sem se že naučila da se grem ohladit, pol pa pišem, ker se res nočem kregat z nobeno. Sicer pa mislim da tud kasso ni zamerila. in za Gregca. Ohjej, Nia pred enajsto ne bi niti pomislila v takem primeru na spanje no sej Nejc je zaspal ob 23 h včeraj..ampak včeraj je nenamensko zaspal na atiju ko sta gledala TV. IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! jana kdaj je nejc zaspal? upam, da ne pozno! ob 23h..pa tud ponoči se je zbujal non stop zarad kašlja in posledično joka zarad bolečine v grlu, danes greva k P. špelin@ vse najboljše tudi tvoji mali Piki za 4 leta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:27:45
|
|
|
|
jana81
|
tilči a ti priodajaš just kozmetiko? al pa katera druga? Prosim povejte mi ali lahko Nejca vsako jutro in večer mažem z materino dušico po prsih in hrbtu ? sem nekje zdej brala da za otroke ni primerno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:33:01
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer Nejc še vedno razgraja, je prej pri atiju zaspal od 18.15-19h, ko sem jst še delala, zdej pa bog ve kdaj bo zaspal. anitka ful lepe slikce.. nia5 a tvoje sem spegledala? špelin@ jst sem se že naučila da se grem ohladit, pol pa pišem, ker se res nočem kregat z nobeno. Sicer pa mislim da tud kasso ni zamerila. in za Gregca. Ohjej, Nia pred enajsto ne bi niti pomislila v takem primeru na spanje no sej Nejc je zaspal ob 23 h včeraj..ampak včeraj je nenamensko zaspal na atiju ko sta gledala TV. IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! jana kdaj je nejc zaspal? upam, da ne pozno! ob 23h..pa tud ponoči se je zbujal non stop zarad kašlja in posledično joka zarad bolečine v grlu, danes greva k P. špelin@ vse najboljše tudi tvoji mali Piki za 4 leta pa kaj se pa zadnje čase nejca drži? non stop ma nekaj. resnično upam, da se čim prej pozdravite, da boste lahko šli zdravi na morje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:33:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tilči a ti priodajaš just kozmetiko? al pa katera druga? Prosim povejte mi ali lahko Nejca vsako jutro in večer mažem z materino dušico po prsih in hrbtu ? sem nekje zdej brala da za otroke ni primerno. Meni je svetovalka rekla, da ga lahko mažem (čisto na tanko in ne po vsej površini) 1x na dan (najbolje zvečer), 2x pa po podplatkih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:35:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer Nejc še vedno razgraja, je prej pri atiju zaspal od 18.15-19h, ko sem jst še delala, zdej pa bog ve kdaj bo zaspal. anitka ful lepe slikce.. nia5 a tvoje sem spegledala? špelin@ jst sem se že naučila da se grem ohladit, pol pa pišem, ker se res nočem kregat z nobeno. Sicer pa mislim da tud kasso ni zamerila. in za Gregca. Ohjej, Nia pred enajsto ne bi niti pomislila v takem primeru na spanje no sej Nejc je zaspal ob 23 h včeraj..ampak včeraj je nenamensko zaspal na atiju ko sta gledala TV. IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! jana kdaj je nejc zaspal? upam, da ne pozno! ob 23h..pa tud ponoči se je zbujal non stop zarad kašlja in posledično joka zarad bolečine v grlu, danes greva k P. špelin@ vse najboljše tudi tvoji mali Piki za 4 leta pa kaj se pa zadnje čase nejca drži? non stop ma nekaj. resnično upam, da se čim prej pozdravite, da boste lahko šli zdravi na morje! Podpišem tole, kar je suzy85 napisala. Mogoče bo pa morska klima Nejčku dobro dela in bo tam bolj zdrav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:36:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tilči a ti priodajaš just kozmetiko? al pa katera druga? Prosim povejte mi ali lahko Nejca vsako jutro in večer mažem z materino dušico po prsih in hrbtu ? sem nekje zdej brala da za otroke ni primerno. Meni je svetovalka rekla, da ga lahko mažem (čisto na tanko in ne po vsej površini) 1x na dan (najbolje zvečer), 2x pa po podplatkih. hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:36:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa kaj se pa zadnje čase nejca drži? non stop ma nekaj. resnično upam, da se čim prej pozdravite, da boste lahko šli zdravi na morje! glej meni se že meša od vsega skup, se kr izmenjujeva, jst pa on, jst pa on..grozno zdej ravn berem da tud ni vredu da ga mažem z materino dušico, ker tudi izloča eterične esence in lepi bronhije ter draži kašelj, kaj naj mu potem sploh dam ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:37:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Podpišem tole, kar je suzy85 napisala. Mogoče bo pa morska klima Nejčku dobro dela in bo tam bolj zdrav srčno upam da ga morski zrak postavi nazaj na pravi tir, ker se mi prav smili ko se ne more pozdravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:38:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro špelin@, vse najboljše tvoji mali piki suzy, hvala za kavico . da ti bolečine v hrbtenici kmalu minejo. Tilči, za Tilnovo učko . Pri nas tudi piha kot pri norcih, tako da upam, da ne bomo vsi prehlajeni čez par dni. A piha burja? Da ne bo mojega koščenega otroka v Seči odpihnilo Upam, da boste vsi ostali zdravi Nekaj bi te rada vprašala: po koliko časa so Varji izginili flekci od noric? Včeraj je naša P pregledovala Gregca in je rekla, kaj ima to, ko je videla po telesu in nogam bledo roza flekce. No, potem se je spomnila, da so to ostanki "kozic". Ima jih samo to prsih, trebuščku in nogah, ampak ful
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:39:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst sem je potrebna, ker je eva nekaj telovadla ponoči. na uro, uro pa pol se je začela jokat in ji nič ni pasalo. tako je že okrog dveh pristala pri naju. spanja je blo bolj malo poleg tega me hrbtenica spet ful boli in to že dalj časa, pa še sem včeraj dobla! A imaš večkrat težave s hrbtenico? nama je včeraj uspelo it do župnika, da sma kuple za brata sveto pismo in rožni venec, jutri gremo še uro iskat, pol pa samo še denar nakaževa, pa je to to. pa bo ena stvar za nama. pol pa začnema za morje šparat Jaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:40:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Očitno današnja noč ni bila za spanje,saj se je tudi Tilen nekaj premetaval .Moram preveriti,po vsej verjetnosti je zobek prebil,vsaj nazadnje je bilo tako. Včeraj smo bili pri frizerju,tako da sva z za nekaj časa dobra.Ne vem pa kako bo s kakšnim kolesaarskim izletom,saj je zadnjič Tilna napihalo in ima rdečo učko.Mu dajem tobrex in počasi se že umirja. Danes pa moram vse pripraviti,da se ne bo zvečer lovil. A tudi vaša noč ni bila mirna? Za Tilna Bo že zmogel, mislim, tudi od mafi je moral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:42:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa kaj se pa zadnje čase nejca drži? non stop ma nekaj. resnično upam, da se čim prej pozdravite, da boste lahko šli zdravi na morje! glej meni se že meša od vsega skup, se kr izmenjujeva, jst pa on, jst pa on..grozno zdej ravn berem da tud ni vredu da ga mažem z materino dušico, ker tudi izloča eterične esence in lepi bronhije ter draži kašelj, kaj naj mu potem sploh dam ? A imaš kakšen link do tega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:42:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Podpišem tole, kar je suzy85 napisala. Mogoče bo pa morska klima Nejčku dobro dela in bo tam bolj zdrav srčno upam da ga morski zrak postavi nazaj na pravi tir, ker se mi prav smili ko se ne more pozdravit. Tudi jaz enako upam za Gregorja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:49:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa kaj se pa zadnje čase nejca drži? non stop ma nekaj. resnično upam, da se čim prej pozdravite, da boste lahko šli zdravi na morje! glej meni se že meša od vsega skup, se kr izmenjujeva, jst pa on, jst pa on..grozno zdej ravn berem da tud ni vredu da ga mažem z materino dušico, ker tudi izloča eterične esence in lepi bronhije ter draži kašelj, kaj naj mu potem sploh dam ? A imaš kakšen link do tega? http://med.over.net/forum5/read.php?46,4395207,4506772#msg-4506772 odgovor od Tanč šla sem brat o materini dušici in naletela na to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:51:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa kaj se pa zadnje čase nejca drži? non stop ma nekaj. resnično upam, da se čim prej pozdravite, da boste lahko šli zdravi na morje! glej meni se že meša od vsega skup, se kr izmenjujeva, jst pa on, jst pa on..grozno zdej ravn berem da tud ni vredu da ga mažem z materino dušico, ker tudi izloča eterične esence in lepi bronhije ter draži kašelj, kaj naj mu potem sploh dam ? A imaš kakšen link do tega? http://med.over.net/forum5/read.php?46,4395207,4506772#msg-4506772 odgovor od Tanč šla sem brat o materini dušici in naletela na to. Hvala, grem prebrat Sem prebrala. Seveda je čisto jasno, da vsaka stvar v večjih količinah škodi, sploh pri otrocih moramo biti previdni. Tole sem našla na spletni strani Mariborskih lekarn: "Timol je močan antiseptik in je lahko v večjih količinah strupen. Eterični olji materine dušice in timijana delujeta kot ekspektorant, kar pomeni, da spodbujata izločanje redke sluzi v bronhijih in spodbujata center za kašelj. Posledica je izkašljevanje in čiščenje dihalnih poti. Ugotovili so tudi, da timol širi dihalne poti in tako še dodatno vpliva na izločanje goste sluzi. Timijan in materina dušica delujeta tudi karminativno, blažita napenjanje in olajšujeta izločanje vetrov, zato ju uporabljamo tudi kot začimbo. Pri uporabi eteričnega olja timijana in pripravkov v obliki mazil, ki ga vsebujejo, moramo biti previdni pri uporabi pri dojenčkih in majhnih otrocih. Takšnih pripravkov ne smemo nanašati na obraz ali pod nos, ker lahko, podobno kot kafra in mentol, povzročijo refleksno zoženje dihalnih poti." http://www.mb-lekarne.si/index.php3?p=ZS_Materina%20dusica%20in%20timijan
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.6.2009 8:57:54 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:52:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Podpišem tole, kar je suzy85 napisala. Mogoče bo pa morska klima Nejčku dobro dela in bo tam bolj zdrav srčno upam da ga morski zrak postavi nazaj na pravi tir, ker se mi prav smili ko se ne more pozdravit. Tudi jaz enako upam za Gregorja na Lošinju je itak super za otroke ki kašljajo..mi bi tud mogli it tja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:53:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nekaj bi te rada vprašala: po koliko časa so Varji izginili flekci od noric? Včeraj je naša P pregledovala Gregca in je rekla, kaj ima to, ko je videla po telesu in nogam bledo roza flekce. No, potem se je spomnila, da so to ostanki "kozic". Ima jih samo to prsih, trebuščku in nogah, ampak ful še vedno se ji pozna, predvsem po ritki, kjer jih je imela največ. Tudi meni se še kar vidi, kje so bili mehurčki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:53:28
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa kaj se pa zadnje čase nejca drži? non stop ma nekaj. resnično upam, da se čim prej pozdravite, da boste lahko šli zdravi na morje! glej meni se že meša od vsega skup, se kr izmenjujeva, jst pa on, jst pa on..grozno zdej ravn berem da tud ni vredu da ga mažem z materino dušico, ker tudi izloča eterične esence in lepi bronhije ter draži kašelj, kaj naj mu potem sploh dam ? si mislim, kako ti je! sem bla v podobnem prejšnji mesec, ko je bla tud eva kr naprej bolna. na žalost ti ne znam svetovat, kaj bi še lahko poskusla. vem pa, da če bi se bolezni pri evi tako dolgo vlekle kot pri nejcu, bi verjetno začela razmišljat tudi o kakšnem bioenergetiku. ati gre večkrat k enmu iz velenja, da mu "baterije nafila" in ima z njim same pozitivne izkušnje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:55:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa kaj se pa zadnje čase nejca drži? non stop ma nekaj. resnično upam, da se čim prej pozdravite, da boste lahko šli zdravi na morje! glej meni se že meša od vsega skup, se kr izmenjujeva, jst pa on, jst pa on..grozno zdej ravn berem da tud ni vredu da ga mažem z materino dušico, ker tudi izloča eterične esence in lepi bronhije ter draži kašelj, kaj naj mu potem sploh dam ? si mislim, kako ti je! sem bla v podobnem prejšnji mesec, ko je bla tud eva kr naprej bolna. na žalost ti ne znam svetovat, kaj bi še lahko poskusla. vem pa, da če bi se bolezni pri evi tako dolgo vlekle kot pri nejcu, bi verjetno začela razmišljat tudi o kakšnem bioenergetiku. ati gre večkrat k enmu iz velenja, da mu "baterije nafila" in ima z njim same pozitivne izkušnje tud moja nečakinja hodi na bioresonanco, samo to je precej drago 50€ za en obisk, rabiš jih pa kr veliko.. oni zdej že tak dolgo hodijo, da imajo polovično ceno. Zadnja možnost je še to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 8:57:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst sem je potrebna, ker je eva nekaj telovadla ponoči. na uro, uro pa pol se je začela jokat in ji nič ni pasalo. tako je že okrog dveh pristala pri naju. spanja je blo bolj malo poleg tega me hrbtenica spet ful boli in to že dalj časa, pa še sem včeraj dobla! A imaš večkrat težave s hrbtenico? nama je včeraj uspelo it do župnika, da sma kuple za brata sveto pismo in rožni venec, jutri gremo še uro iskat, pol pa samo še denar nakaževa, pa je to to. pa bo ena stvar za nama. pol pa začnema za morje šparat Jaaaaaa ja, s hrbtenico mam probleme že par let. pa je nekaj časa mir, pol pa spet začne grabit. pa ko bi vsaj ponoči nehalo bolet, bi blo ok. tak pa zgleda, da mi tudi jogi ne paše več, čeprav sma ga šele lani februarja kupla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 9:01:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Podpišem tole, kar je suzy85 napisala. Mogoče bo pa morska klima Nejčku dobro dela in bo tam bolj zdrav srčno upam da ga morski zrak postavi nazaj na pravi tir, ker se mi prav smili ko se ne more pozdravit. Tudi jaz enako upam za Gregorja na Lošinju je itak super za otroke ki kašljajo..mi bi tud mogli it tja Bi vas kar s sabo vzela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 2.6.2009 9:01:58
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa kaj se pa zadnje čase nejca drži? non stop ma nekaj. resnično upam, da se čim prej pozdravite, da boste lahko šli zdravi na morje! glej meni se že meša od vsega skup, se kr izmenjujeva, jst pa on, jst pa on..grozno zdej ravn berem da tud ni vredu da ga mažem z materino dušico, ker tudi izloča eterične esence in lepi bronhije ter draži kašelj, kaj naj mu potem sploh dam ? si mislim, kako ti je! sem bla v podobnem prejšnji mesec, ko je bla tud eva kr naprej bolna. na žalost ti ne znam svetovat, kaj bi še lahko poskusla. vem pa, da če bi se bolezni pri evi tako dolgo vlekle kot pri nejcu, bi verjetno začela razmišljat tudi o kakšnem bioenergetiku. ati gre večkrat k enmu iz velenja, da mu "baterije nafila" in ima z njim same pozitivne izkušnje tud moja nečakinja hodi na bioresonanco, samo to je precej drago 50€ za en obisk, rabiš jih pa kr veliko.. oni zdej že tak dolgo hodijo, da imajo polovično ceno. Zadnja možnost je še to. Kaj si poiskusila čebulo z medom? Krema materine dušice se naj ne bi uporabljala do leta in pol. Potem pa tudi nekateri priporočajo, drugi ne. Nam je pri manci vedno pomagala, pa meni tudi. Nisem brala za nazaj, tako, da ne morem komentirati. Smo imeli pestre dneve. Po Anžetovi angini je v soboto še Manca dobila ab za angino. Včeraj sta bila super, nocoj pa je anže začel smrkat. Ima čisto polni nos. Groza me je, ker se tudi pri nas nonstop to dogaj. Tako, da Jana81 te čisto razumem. vsem bolančkom in mamicam toliko zaenkrat, ga moram previt je zelo pokakan,kot kaže :D
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.