špelin@
|
Dobro jutro Kako ste kaj spali? mi bolj malo, ker je Gregi pretežen del noči pretečnaril ok, bo že, pijem kavo in gledam maladva, kako se podita po tleh Anitka, a veš, da ti punčka prav pristaja? nia5, saj greš lahko nazaj k P in prosiš za D3, zakaj bi se tvoja punči matrala. JančikaRR, bomo javile, ko se zmenimo. Punce, kaj pravite: gre ta del na Otroke ali naredimo tam fresh start? Še Gajo od nine7 počakamo do jutri, potem pa gremo k sosedom kasso, stara moja, saj to, kar si opisala, je zamera Točno take občutke sem imela sama, verjemi, da je bil tudi cmok, ki sem ga morala pogoltniti jaz, krepko zajeten in sem ga težko spravila "dol". S svojim pomenljivim postom si mi postregla ravno v trenutku, ko sem bila najbolj razjarjena in se vsemu navkljub nisi dala motiti v svojem prepričanju, še manj, da bi vsaj poskušala razumeti, kaj in zakaj me sploh moti - upam, da je zdaj tudi tebi jasno, da ni šlo za nobeno nezaupanje z moje strani do šole, osebja, ki je spremljalo otroke, ampak preprosto za dejstvo, da smo vsi starši in stari starši otrok (nisem bila edina, sem pa edina to premlevala z vami na forumu) nestrpno čakali na stalno prakso v naših krajih: obvestilo na radiu, da so otroci varno prispeli. Ampak sem se odločila, da grem naprej in neham pestovati zamero, ker nima smisla. Aja, še nekaj bi rada delila z vsem: ne vem, kako sicer ostali gledate na to, ampak meni ni prav, da je šola dala navodilo, da naj otroci vzamejo mobitele s seboj. Lani so se imeli tudi brez telefonov super. Zdaj pa so eni nalašč za to priložnost otrokom kupovali mobilce Saj če je kaj nujnega, je itak tam telefon, pa tudi učiteljica ima svojega. Sem pa danes že navsezgodaj pela VSE NAJBOLJŠE: moja mala pika je danes stara 4 leta VSE NAJBOLJŠE, SONČICA MOJA ZLATA !!! Tako, zdaj pa se bomo počasi odpravili v vrtec - s polno vrečo dobrot
|