|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 20. del
1.6.2009 21:26:57   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

kasso, žal mi je, ker sva se spičili na tankem ledu zaradi različnih valovnih dolžin user posted image Razumem, da gledaš na vse skupaj s svojimi očmi, tu sva si pač različni. Upam, da bova kmalu spet našli skupne točke in obe odmerili. Ko sem šla zdaj še 1x prebrat svoj zadnji post, se ti opravičujem za grobo direktnost user posted image

Btw.: vidim, da sva enim vsaj pripravili nekaj popestritve user posted image Ajme, ko bi ena določena pred svojim pragom pometala in počistila svojo vest - matr, je fajn "safr" v kombinaciji z navideznim samohranilstvom furat user posted image Dokler tvoja partija ne ve za dotičen dirty game... A ne, da boš tudi tole prebrala, kajne, bejbi?

user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 826
1.6.2009 21:28:02   
nia5
A nobene ni? Pa še nič pametnega ni za pozijat na tv user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 827
1.6.2009 21:28:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

kasso, žal mi je, ker sva se spičili na tankem ledu zaradi različnih valovnih dolžin user posted image Razumem, da gledaš na vse skupaj s svojimi očmi, tu sva si pač različni. Upam, da bova kmalu spet našli skupne točke in obe odmerili. Ko sem šla zdaj še 1x prebrat svoj zadnji post, se ti opravičujem za grobo direktnost user posted image

Btw.: vidim, da sva enim vsaj pripravili nekaj popestritve user posted image Ajme, ko bi ena določena pred svojim pragom pometala in počistila svojo vest - matr, je fajn "safr" v kombinaciji z navideznim samohranilstvom furat user posted image Dokler tvoja partija ne ve za dotičen dirty game... A ne, da boš tudi tole prebrala, kajne, bejbi?

user posted image user posted image user posted image

Ne leti na nobeno od majčic. Tista, ki ji je namenjeno, se bo pa itak sama prepoznala. Pač smo zanimive user posted image Sploh če vmes kaj "zaškriplje"...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 828
1.6.2009 21:29:30   
špelin@

Imam eno user posted image
A mislite, da je možno, da je moja Nia taka tečka na hipe oz na splošno sitkasta bolj kot ponavadi zaradi AD3? user posted image
Fora je v tem, da je prej imela Plivit D3, potem ji en čas nisem dajala, zdaj po pregledu pa sem ji začela dajat (danes 6.dan) te, ker mi je P pač tako predpisala. Ker če je možno, ji pri priči neham dajat, ker je za moje pojme dovolj velika in dovolj na soncu ali????
zOBE SEM PREGLEDALA IN NIČ SUMLJIVEGA NE OPAZIM. čIST SEM ŽE BLESAVA, KER ENOSTAVNOI TO NI ONA IN SEM JEZNA ups, ne grem popravljat user posted image , no jezna sem ker ne vem kaj jo muči user posted image . Tako da, ali je možno user posted image

Saj veš, da je vse možno user posted image Ti svojo deklico najbolje poznaš. Naša P Gregorju zdaj več ne predpisuje ne AD3, ne D3.

Sklepam, da ji je predpisala zaradi mečave, saj ji je potipala in mi takoj zatem predpisala recept; malo še manjka, se ji še ni popolnoma zarasla. Ma kaj pa vem, sem ji rekla, da je "veliko" na sončku, kar se tiče vitamina D, pa je rekla, da so te kapljice za več stvari, ne le zaradi teh dveh vitaminov user posted image

Aha, potem pa razumem. Škoda, da ji ni predpisala D3, ki sta jih že navajeni.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 829
1.6.2009 21:30:07   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pa še nekaj fotk

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kero malo bebiko pa ti v rokah držiš?
Pa veš, da sem tudi jaz nameravala narediti napis vse najboljše, pa mi časovno ni šlo skozi.

Anitka trenira user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 830
1.6.2009 21:31:33   
jana81
čer

Nejc še vedno razgraja, je prej pri atiju zaspal od 18.15-19h, ko sem jst še delala, zdej pa bog ve kdaj bo zaspal.

anitka ful lepe slikce..

nia5 a tvoje sem spegledala?

špelin@ jst sem se že naučila da se grem ohladit, pol pa pišem, ker se res nočem kregat z nobeno. Sicer pa mislim da tud kasso ni zamerila.
in user posted image user posted image za Gregca.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 831
1.6.2009 21:33:14   
jana81
nia5 jst AD3 ne dajem že od 7 meseca, ker enostavno pozabim nanje...imam doma 4 flaške še neodprte...pa tud dost sva bila zunaj in mislim da ne bi smelo biti panike.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 832
1.6.2009 21:37:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

čer

Nejc še vedno razgraja, je prej pri atiju zaspal od 18.15-19h, ko sem jst še delala, zdej pa bog ve kdaj bo zaspal.

anitka ful lepe slikce..

špelin@ jst sem se že naučila da se grem ohladit, pol pa pišem, ker se res nočem kregat z nobeno. Sicer pa mislim da tud kasso ni zamerila.

A je Nejc zdaj ok?

Jaz se pa ne znam naučiti tega ohlajanja, ker potem preveč premlevam in se še težje ohladim. Žal v afektu butnem ven preveč direktno. Kar se mene tiče, sem zdaj, ko sem ohlajena, vse odmerila, upam, da bo tudi kasso lahko kdaj user posted image Ne bi rada zaradi tega kresanja mnenj izgubila enega res lepega stika.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 833
1.6.2009 21:37:53   
špelin@
Mirno nočko vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 834
1.6.2009 21:42:23   
jana81

čer

anitka ful lepe slikce..

A je Nejc zdaj ok?

ne še vedno na polno kašlja, ponoči je jokal ker ga je verjetno bolelo grlo..zdej sem mu v čaj dala še prežgan cuker

Jaz se pa ne znam naučiti tega ohlajanja, ker potem preveč premlevam in se še težje ohladim. Žal v afektu butnem ven preveč direktno. Kar se mene tiče, sem zdaj, ko sem ohlajena, vse odmerila, upam, da bo tudi kasso lahko kdaj user posted image Ne bi rada zaradi tega kresanja mnenj izgubila enega res lepega stika.

saj bo odmerila

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 835
1.6.2009 21:44:09   
nia5

nia5 jst AD3 ne dajem že od 7 meseca, ker enostavno pozabim nanje...imam doma 4 flaške še neodprte...pa tud dost sva bila zunaj in mislim da ne bi smelo biti panike.

Zdaj ji enih par dni ne bom dajala, pol pa bom videla. Če bo spet tista moja prava bejbika, pol ji ne bom več dajala, ker se je to začelo 2-3 dni zatem ko sem ji začela dajat.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 836
1.6.2009 21:45:17   
nia5

čer

anitka ful lepe slikce..

Ohjej, Nia pred enajsto ne bi niti pomislila v takem primeru na spanje user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 837
1.6.2009 21:46:26   
nia5

Pa še nekaj fotk

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kero malo bebiko pa ti v rokah držiš?
Pa veš, da sem tudi jaz nameravala narediti napis vse najboljše, pa mi časovno ni šlo skozi.

Anitka trenira user posted image user posted image

A misliš, da je že pozabila? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 838
1.6.2009 21:47:28   
nia5

Mirno nočko vsem user posted image user posted image user posted image

Nočko, tudi jaz grem, papa user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 839
1.6.2009 22:20:28   
Jančika_
Drage majčice, prišle smo do junija. Ko boste na Čvakmo o naših otrocih odprle novo temo, mi prosim javite (morda Špelin@user posted image ?), da tole zaklenem. Če hočete, pa lahko tudi tale zadnji del prestavim tja. Kar vam pač bolj ustreza.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 840
1.6.2009 22:41:20   
kasso
Anitka, krasne fotkeuser posted image user posted image

nia, na tvojem mestu bi tudi jaz probala s prekinitvijo dajanja kapljic, da bi videla če je to vzrok slabega razpoloženja.

čer

anitka ful lepe slikce..

A je Nejc zdaj ok?

ne še vedno na polno kašlja, ponoči je jokal ker ga je verjetno bolelo grlo..zdej sem mu v čaj dala še prežgan cuker

saj bo odmerila

Bom na kratko napisala. Jaz nisem nič zamerila, zato niti nimam kaj odmerit. Prizadeta in žalostna zaradi grobega in direktnega posta namenjenega meni pa žal sem in temu mi trenutno ni pomoči, zato grem zdaj prespat in upam, da se bom zjutraj zbudila boljše volje.
Nočko in lepe sanje vsem.

< Sporočilo je popravil kasso -- 1.6.2009 22:42:28 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 841
1.6.2009 23:07:03   
Anitka

Pa še nekaj fotk

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image Najmlajšo gostjo Marij.

Zadeva je vsekakor kupljena v sosednji Avstriji.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 842
1.6.2009 23:08:42   
Anitka

Pa še nekaj fotk

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Anitka trenira... user posted image user posted image

....držanje punčke v naročjuuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 843
2.6.2009 7:25:29   
suzy85
dobro jutro!
user posted image
jst sem je potrebna, ker je eva nekaj telovadla ponoči. na uro, uro pa pol se je začela jokat in ji nič ni pasalo. tako je že okrog dveh pristala pri naju. spanja je blo bolj malo user posted image  poleg tega me hrbtenica spet ful boli in to že dalj časa, pa še user posted image sem včeraj dobla!
nama je včeraj uspelo it do župnika, da sma kuple za brata sveto pismo in rožni venec, jutri gremo še uro iskat, pol pa samo še denar nakaževa, pa je to to. pa bo ena stvar za nama. pol pa začnema za morje šparat user posted image

barbaw user posted image user posted image user posted image  pridni ste, da že zaključujete dela. čiščenje po takšnem velikem delu pa tudi meni ne diši!

nia5 user posted image user posted image user posted image  za nio! tudi eva je za rojstni dan udarla z arkado v rob stopnice, ampak HB si je ni presekala. je pa v minuti ful zateklo in ratalo temno sivo. pa sem hitro na debelo namazala z margarino in se skoraj ni poznalo user posted image  AD3 kapljice dajem evi že od začetka, pa je zdaj P rekel, da ni več potrebe, kljub temu da ima še mehko mečavo. poskusi malo prekiniti, pa boš vidla, kakšna bo reakcija

špelin@ a gregi je spet bolan?! user posted image user posted image user posted image

hijenca pozdravi se! user posted image user posted image user posted image

anitka super slikce z rojstnega dneva! user posted image user posted image user posted image  a ste tako razgrajali, da so kar policijo klicali? user posted image user posted image user posted image

jana kdaj je nejc zaspal? upam, da ne pozno!

narava user posted image user posted image user posted image  za nove mere!

čmrlika držim pesti za službo!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
2.6.2009 7:30:06   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Kako ste kaj spali? mi bolj malo, ker je Gregi pretežen del noči pretečnaril user posted image ok, bo že, pijem kavo in gledam maladva, kako se podita po tleh user posted image

Anitka, a veš, da ti punčka prav pristaja? user posted image

nia5, saj greš lahko nazaj k P in prosiš za D3, zakaj bi se tvoja punči matrala.

JančikaRR, bomo javile, ko se zmenimo. Punce, kaj pravite: gre ta del na Otroke ali naredimo tam fresh start? Še Gajo od nine7 počakamo do jutri, potem pa gremo k sosedom user posted image

kasso, stara moja, saj to, kar si opisala, je zamera user posted image Točno take občutke sem imela sama, verjemi, da je bil tudi cmok, ki sem ga morala pogoltniti jaz, krepko zajeten in sem ga težko spravila "dol". S svojim pomenljivim postom si mi postregla ravno v trenutku, ko sem bila najbolj razjarjena in se vsemu navkljub nisi dala motiti v svojem prepričanju, še manj, da bi vsaj poskušala razumeti, kaj in zakaj me sploh moti - upam, da je zdaj tudi tebi jasno, da ni šlo za nobeno nezaupanje z moje strani do šole, osebja, ki je spremljalo otroke, ampak preprosto za dejstvo, da smo vsi starši in stari starši otrok (nisem bila edina, sem pa edina to premlevala z vami na forumu) nestrpno čakali na stalno prakso v naših krajih: obvestilo na radiu, da so otroci varno prispeli. Ampak sem se odločila, da grem naprej in neham pestovati zamero, ker nima smisla.

Aja, še nekaj bi rada delila z vsem: ne vem, kako sicer ostali gledate na to, ampak meni ni prav, da je šola dala navodilo, da naj otroci vzamejo mobitele s seboj. Lani so se imeli tudi brez telefonov super. Zdaj pa so eni nalašč za to priložnost otrokom kupovali mobilce user posted image Saj če je kaj nujnega, je itak tam telefon, pa tudi učiteljica ima svojega.

Sem pa danes že navsezgodaj pela VSE NAJBOLJŠE: moja mala pika je danes stara 4 leta user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

VSE NAJBOLJŠE, SONČICA MOJA ZLATA !!!

Tako, zdaj pa se bomo počasi odpravili v vrtec - s polno vrečo dobrot user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 845
2.6.2009 7:38:53   
suzy85
Sem pa danes že navsezgodaj pela VSE NAJBOLJŠE: moja mala pika je danes stara 4 leta user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

vse najboljše tudi od naju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 846
2.6.2009 7:39:51   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

dobro jutro!
user posted image
jst sem je potrebna, ker je eva nekaj telovadla ponoči. na uro, uro pa pol se je začela jokat in ji nič ni pasalo. tako je že okrog dveh pristala pri naju. spanja je blo bolj malo user posted image  poleg tega me hrbtenica spet ful boli in to že dalj časa, pa še user posted image sem včeraj dobla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.6.2009 7:40:42   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

vse najboljše tudi od naju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 848
2.6.2009 7:47:36   
tilči
Dobro jutro!user posted image

Očitno današnja noč ni bila za spanje,saj se je tudi Tilen nekaj premetavaluser posted image .Moram preveriti,po vsej verjetnosti je zobek prebil,vsaj nazadnje je bilo tako.
Včeraj smo bili pri frizerju,tako da sva z user posted image  za nekaj časa dobra.Ne vem pa kako bo s kakšnim kolesaarskim izletom,saj je zadnjič Tilna napihalo in ima rdečo učko.Mu dajem tobrex in počasi se že umirja.

Danes pa moram user posted image  vse pripraviti,da se ne bo zvečer lovil.user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 849
2.6.2009 7:50:47   
kasso
Dobro jutrouser posted image
špelin@
, vse najboljše tvoji mali piki user posted image user posted image user posted image

suzy, hvala za kavicouser posted image . user posted image user posted image user posted image da ti bolečine v hrbtenici kmalu minejo.

Tilči, za Tilnovo učko user posted image user posted image user posted image . Pri nas tudi piha kot pri norcih, tako da upam, da ne bomo vsi prehlajeni čez par dni.

< Sporočilo je popravil kasso -- 2.6.2009 7:52:55 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.