špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A dam še sem kopirat, kar sem objavila na "julijkah"? Ima zveze s tistim mojim "čudnim" postom včeraj Kako boli, ko se nekdo prepozna v postu, kjer ni omenjeno nobeno ime. noben nick, niti tema, niti forum, na katerem dotični sodeluje. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pozdravljene, julijke. Ena od vas, ki je prebrala napetosti med mano in še eno forumovko na naši temi, se je prepoznala v mojem postu, ki sem ga objavila na temi "majskih hroščkov". Nikjer nisem poimensko nikogar imenovala, zato objavljam svoj včerajšnji post z majskih še pri vas: IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, žal mi je, ker sva se spičili na tankem ledu zaradi različnih valovnih dolžin Razumem, da gledaš na vse skupaj s svojimi očmi, tu sva si pač različni. Upam, da bova kmalu spet našli skupne točke in obe odmerili. Ko sem šla zdaj še 1x prebrat svoj zadnji post, se ti opravičujem za grobo direktnost Btw.: vidim, da sva enim vsaj pripravili nekaj popestritve Ajme, ko bi ena določena pred svojim pragom pometala in počistila svojo vest - matr, je fajn "safr" v kombinaciji z navideznim samohranilstvom furat Dokler tvoja partija ne ve za dotičen dirty game... A ne, da boš tudi tole prebrala, kajne, bejbi? Dobila sem njen ZS, ki ga tudi javno objavljam tule, ponavljam: ne bom napisala nicka! Sama zase dobro veš, kdo si, ne vtikaj se vame. ".... ja sem prebrala, ker sem vedla da vohuniš za mano....a nimaš dovolj svojega življenja, dej me pusti vsaj na tem forumu, če si me že tam nagnala aha zdej vem zakaj sem ti trn v peti...ker sem bla kao samohranilka, in prejemala nekaj kar ti nisi....veš kaj vsak ima pravico do tega, če ne veš ti porodniška pripada v vsakem primeru...no pa sej je brezveze, hotla sem povedat sam to, da nikol nisem bla samohranilka, ampak smo družina, pač neporočena...pojem samohranilke je pa malo drugačen, pozanimaj se! Ne vem kako sem lahko samohranilka z dvema otrokoma, ki imata istega očeta in je vpisan v rojstnem listu....in btw ne prejemam dodatka za samohranilke sicer pa.....nikar se ne trudi, da bi me očrnila....vem kaj si hotla povedat s samohranilstvom in jst vem kaka je situacija, ki pa se je spremenila, le da ti nisi o tem obveščena...imaš še stare podatke....in tudi jeseni me čaka služba, tko da bom služila svoj denar govorila si o moji nedirektnosti....ko pa je eden direkten do tebe si pa blazno nesramna" Hvala, ker si me informirala. Aja: in nisem jaz tista, ki na parkingu pri Hoferju dela ooooooooviiiiineeeeeeeeek okrog, da ni treba v oči pogledat Je minilo že dosti časa od takrat, smešno mi je pa vseeno... Pa kljub vsem zate, ker si prekinila z goljufijo. Mimogrede: a ti pa nisi vohunila za mano, ko si na vaši temi režala napetostim med nami?? ej pa kaj je s temi puncami..meni na kraj pamet ne pride da bi se vtikala v kero drugo temo, včasih grem mal prebrat k aprilčicam 09 ker je moja prijateljica tam, ampak ne kometiram skoraj nič Jaz dostikrat berem tudi druge teme in najdem vmes kopico koristnih idej, pustim pa ljudi pri miru. Zato tudi nisem pisala ne nicka, ne teme, koneckoncev tudi foruma ne, lahko bi recimo na MON-u našla "posmehovalko". Saj pravim, sama se je našla v mojem pisanju. Ona, ki ni vohunila za mano Ostajam pa še vedno toliko poštena, da ne bom izdala njenega nicka, na ZS pa tudi ne bom odgovarjala.
|