PikicaStonoga
|
Hej! Zunaj je res lep dan, ampak jaz se ne počutim najboljše ...me že od četrtka boli glava in kr ne neha ...enkrta boli bolj, drugič manj ...in smrkam ...tko da se bova kr doma držali danes in bom počivala! In pospravila stanovanje :) Tijana pančka že 2o min, pa upam, da bo še en čas, da si res spočije. Ona je OK, pridna, nasmejana, tud boli je ne (sklepam po tem, da je dobrovoljna in pridna). samo včeraj popoldne in ponoči 1x se je zgodilo, da je začela kr histerično jokat, jokala enih par minut in nehala ...zdej ne vem aje to kaj ovezano s kako bolečino v nogacah? Lučka, bi blo moćno da jo šeče rana, ker se celi? ne vem no, to je bilo 2x, al je pa sanjala kaj ...včeraj je pa blo to, ko se je zbudila ...tko da ne vem,če je kej povezano ...midva se nekak drživa ...si verjento misliva, da sva OK, pa podzavestno nisva ...vsaj pri meni se pozna tole z glavoboli ...pa mleka mam še manj ...:( po drugi strani pa od četrtka tud za eno sekundno nisem bla tečna do Tijane in sitna ker sem bla utrujena in sme mogla ponoči vstat al pa živčka, ker je jokala in ni mogla zaspat in podobno ...mogoče je pa to bil znak, da se končno zavedam, kaj imam in ne jemljem kot smaoumevno ...taki smo ljudje, vse nam je smaoumevno dokler tega več nimamo ...no jaz sem se tok ustražla, da bo kej narobe, da na njo čist drugače gledam ...pa na možeka tud :) Tijana zdele pančka ...jaz sem se pa pobarvala ...da si z barvo mal samozavest dvignem ... :) zdej čakam 30 min, potem lahko sperem ... danes bom oprala postlejnino in pospravila stanovanje ...ko se možek vrne, bomo uživali skupaj mi trije ...žal bo pozem, ker mora še na bajto, v trgovino in spet na bajto ...sva nekaj napačno kupila ...ampk vseeno bo će do večera doma, pa se bova mal stisnila ... :) se beremo kasneje ...