|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
1.6.2009 9:38:37   
Lucka1
no, jaz pa samo še spakiram naju dva z user posted image in jo mahneva v tivoli....tako lep dan je, da bi bilo škoda ne bit zunaj čimdlje...UUUUŽIVAJTE vsi user posted image ...mogoče še katero srečava

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 751
1.6.2009 9:49:38   
suzy124
user posted image user posted image user posted image Nik vse naj naj za sedem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Hana vse naj naj za osem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Nik vse naj naj za osem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 752
1.6.2009 9:52:06   
suzy124
user posted image user posted image user posted image user posted image Roku za nove zobekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Val za prespano noč pri babiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 753
1.6.2009 9:54:34   
suzy124
Jolly123 vse najboljše za tvoj rostni dan in da bi ga čim lepše preživela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 754
1.6.2009 9:55:41   
čebelka77
Dobro jutro! sem vas prebrala za nazaj, ste bile kr pridne za vikend. No mi  smo pa tud že boljš, antibiotiki so že  prijeli HB. Včeraj smo imeli pa družinski piknik, je mami praznovala roj. dan. Blo zelo luštno.  Je dopoldne zgledalo da vreme ne bo zdržalo, pa je bilo super na koncu. prijetna družba, sonce, mal šampanjčka..........., pa seveda pridni otroci!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJ NAJ OBMESEČNIKOMuser posted image

Pa seveda jolly VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 755
1.6.2009 10:03:14   
suzy124
Zdaj pa še dobro jutro, čeprav pri nas ni glih najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes smo imeli pestro noč je Maj dobil nahod in je imel čist zadelan nosek in je fulll slabo spal ponoč, ker je težko dihaluser posted image user posted image user posted image user posted image , zjutraj pa je dobil še vročinouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zunaj se kaže sonček mi bomo pa mogli biti kr notriuser posted image user posted image

Smo pa včeri probali meseka jest in je bil njami pa krompir tud zdaj kr poje, juhice noče, korenček nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa vse je že fulll rad jedel kr naenkrat pa nič večuser posted image

Tak zdaj pa grem reklame pogledat je ravnokar prišel poštar

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 756
1.6.2009 10:59:56   
PikicaStonoga
Hej!

Zunaj je res lep dan, ampak jaz se ne počutim najboljše ...me že od četrtka boli glava in kr ne neha ...enkrta boli bolj, drugič manj ...in smrkam ...tko da se bova kr doma držali danes in bom počivala! In pospravila stanovanje :)
Tijana pančka že 2o min, pa upam, da  bo še en čas, da si res spočije. Ona je OK, pridna, nasmejana, tud boli je ne (sklepam po tem, da je dobrovoljna in pridna). samo včeraj popoldne in ponoči 1x se je zgodilo, da je začela kr histerično jokat, jokala enih par minut in nehala ...zdej ne vem aje to kaj ovezano s kako bolečino v nogacah? Lučka, bi blo moćno da jo šeče rana, ker se celi? ne vem no, to je bilo 2x, al je pa sanjala kaj ...včeraj je pa blo to, ko se je zbudila ...tko da ne vem,če je kej povezano ...midva se nekak drživa ...si verjento misliva, da sva OK, pa podzavestno nisva ...vsaj pri meni se pozna tole z glavoboli ...pa mleka mam še manj ...:( po drugi strani pa od četrtka tud za eno sekundno nisem bla tečna do Tijane in sitna ker sem bla utrujena in sme mogla ponoči vstat al pa živčka, ker je jokala in ni mogla zaspat in podobno ...mogoče je pa to bil znak, da se končno zavedam, kaj imam in ne jemljem kot smaoumevno ...taki smo ljudje, vse nam je smaoumevno dokler tega več
nimamo ...no jaz sem se tok ustražla, da bo kej narobe, da na njo čist drugače gledam ...pa na možeka tud :)
Tijana zdele pančka ...jaz sem se pa pobarvala ...da si z barvo mal samozavest dvignem ... :) zdej čakam 30 min, potem lahko sperem ...
danes bom oprala postlejnino in pospravila stanovanje ...ko se možek vrne, bomo uživali skupaj mi trije ...žal bo pozem, ker mora še na bajto, v trgovino in spet na bajto ...sva nekaj napačno kupila ...ampk vseeno bo će do večera doma, pa se bova mal stisnila ... :)
se beremo kasneje ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 757
1.6.2009 13:40:52   
sončnica24
Hojla, da se še jaz javim, hvala za čestitke za mojega lumpa. Meni je dan v službi minil kot bi švignil, sploh ne vem kdaj. Nik pa je bil baje tuditako pridn da babica sploh ni vedla da ga imauser posted image .

Tako da zdaj grem še malo pospravit pa nekaj naredit potem pa se pikec zbudi pa grema nekaj papcat, ne vem še kaj kakšen krompir pa cvetačo ali špinačo ima oboje rad, zaenkrat.user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 758
1.6.2009 14:10:03   
Tejčika29
Hoj!

Eto, pri nas je spet oblačno, kr neki no, me spet v noge zebe user posted image !

Alina je prvič prehlajena, mokro kašlja, sicer ima nekaj slizi v nosu, lahko pa diha čez noč. Mažem jo po podplatih in za koleni z materino dušico od Justa in ful fiziološke ji vlivam v nos in res dobro se čisti. Upam, da bo hitro bolje. vročine HB ni dobila je pa bolj cagava al kak naj rečem, nekam brezvoljna.

Afnica mala - tud Alina je bolj tini mini, ima ca. 6,5 kg. Je pa sledeče:
1. dojenje
2. mlečna kaša + žitna kaša mešano 150 ml (tudi z glutenom)
3. zelenjavni obrok z mesom ali 1/4 rumenjaka, tud riž dam noter, mešano res...200ml
4. sadni obrok s skuto čez 100 ml ne vem točno ker tega nikoli ne merim
5. nočna mlečna kaša 150 ml
6. dojenje

Mleka imam po mojem za vzorec, je pa že zelo veliko sadja in zelenjave, skute, od mesa puran, teletina, piščanec, druga ne dajem še, po 30 g na obrok ca 2x tedensko. Rumenjak 2x tedensko 1/4 ne več, gluten tudi v kašah in zaenkrat vse dobro prenaša, ni bilo videti alergij.

Je že katera dala lečo, baje NE napenja, pa tudi paradižnika in paprike nisem še probala, paradižnik zna bit alergen, ker spada med sadje, malo bom še počakala, tud testenin še nisem dala. Kaj pa ohrovt je katera probala, jaz ga imam rada pa ne vem če ji lahko dam?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 759
1.6.2009 14:10:58   
Tejčika29
Čestitke vsem rojstnodnevnikom, da ne bom še enkrat naštevala. VSE NAJ NAJ!!!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 760
1.6.2009 14:38:34   
jolly123
Današnje popoldansko spanje je bilo mission impossible...nonstop se dvigne in stoji v posteljici...jao a zdaj se bomo še s tem ubadali user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 761
1.6.2009 15:00:31   
PikicaStonoga
Kje se jutri dobimo?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 762
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 15:02:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
1.6.2009 15:07:08   
gogabojan
Pikica in Afnica.

Če me jutri ne bo (ne vem še, spet mam obilne krvavitve iz anusa), kako bi se lahko potem zmenile, da dobite CD pesmic in pravljic????????

Lahko vam po pošti pošljem če želita. Drugače pa sta CD ready to go. Mislim posneta sta.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 764
1.6.2009 15:19:03   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Pikica in Afnica.

Če me jutri ne bo (ne vem še, spet mam obilne krvavitve iz anusa), kako bi se lahko potem zmenile, da dobite CD pesmic in pravljic????????

Lahko vam po pošti pošljem če želita. Drugače pa sta CD ready to go. Mislim posneta sta.

Ja en teden kasneje a ne ...ne si delat skrbi kako in kaj in pošta gor in pošta dol ....

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 765
1.6.2009 15:24:02   
PikicaStonoga
valla ... lepo je blo, sej veš, da sem jaz vedno za družbo ...pride kak dan ko sem raje doma, samo nimam nič proti, če pride kdo na obisk :)
tijana pančka pa sem na netu da je ne bom zbudila, ker je vmes že 1x zbudila, ko sem hotla začet kuhat ...sme jo uspavala zdje bom pa kr tule ždela dokler se ne zbudi ...potme pa upam da se bo sama igrala da lahko jaz skuham bom delala šrinačo pa kriompir oz. blitvo je že iz mamičinga vrta :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 766
1.6.2009 15:27:16   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Današnje popoldansko spanje je bilo mission impossible...nonstop se dvigne in stoji v posteljici...jao a zdaj se bomo še s tem ubadali user posted image

user posted image user posted image user posted image  joj, jolly, kolk mi je smešn, ko tko napišeš user posted image  Sva ble glih s .stonogo zunaj, pa sem ji govorila o tem našem problemu. Pr men pomaga samo to, da ga dojim in potem že napol spi in ga dam noter. Tolk o tem, kako je znal prej dobr sam zaspat user posted image

Ej sej da ne boš mislila on spi recimo pol ure čist koma, pol se pa spomne da zna stat, pol ga hočem uspavat in spi dokler ga jaz držim za roke al pa da samo stojim zraven, čim mu obrnem hrbet on veselo na delo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 767
1.6.2009 15:38:36   
gogabojan

user posted image user posted image user posted image  joj, jolly, kolk mi je smešn, ko tko napišeš user posted image  Sva ble glih s .stonogo zunaj, pa sem ji govorila o tem našem problemu. Pr men pomaga samo to, da ga dojim in potem že napol spi in ga dam noter. Tolk o tem, kako je znal prej dobr sam zaspat user posted image

Ej sej da ne boš mislila on spi recimo pol ure čist koma, pol se pa spomne da zna stat, pol ga hočem uspavat in spi dokler ga jaz držim za roke al pa da samo stojim zraven, čim mu obrnem hrbet on veselo na delo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jolly ne mislim v slabem smislu, toda Taju se pa vedno nasmejem. Oziroma tvojim postom, kako ti opisuješ vse skupaj.

Ma veš kaj, zlatega user posted image imaš. Hvala bogu, da je tok živ. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GO TAJKO GO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 768
1.6.2009 15:59:33   
jolly123
Itak da je zlati in moj moj, sploh ko je dva dni tišina v bajti in samo smejanje. Uf za rojstni dan si definitivno želim še več takih dni user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 769
1.6.2009 16:00:41   
gogabojan

Itak da je zlati in moj moj, sploh ko je dva dni tišina v bajti in samo smejanje. Uf za rojstni dan si definitivno želim še več takih dni user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 770
1.6.2009 17:48:10   
jolly123
Midva sva bila na sladoledu, no prvotni namen je bil da grem jaz, ampak me je Tajko tako žalostno gledal ko sem jedla, da sem mu malo dala, ko je pa enkrat probal je pa samo še usta odpiral dej, dej..upam da mu nisem zdaj preveč dala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 771
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 17:51:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 772
1.6.2009 18:24:50   
Lovely

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Je piščanca, zajčka, govedino in ribe (no, to je 2x pa je vse OK).

aha, že jeste govedino. Sem hotla vprašat, če je katera že dajala. Jaz bom tudi začela. Sem hotla že 14 dni nazaj dat, pa grem gledat v Paparico in piše, da pri 10 mesecih user posted image

Jaz ji dajem samo zaradi navodila P tako da ne kaže hiteti s tem če res ni potrebno...

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 773
1.6.2009 18:30:27   
Lovely
Čaw, jaz sem jutri za BTC mi je vseeno a je to Kolosej al kaj. Sem pa v glavnem za.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 774
1.6.2009 19:22:15   
jolly123
Mi smo šli spat, upajmo na čim boljšo noč. Sem pa zdej živce zgubla, pa mi je zdaj kar malo žal...se itak pol sekiram. Pol ure gor dol levo desno, sem ke, spal bi ne bi spal, pa sem ga mal na grobo nazaj polegla in držala trdno za roke toliko časa, dokler ni bil mir.  Čeprav ne vem če ne jamra zdejle spet nekaj v svoji postelji user posted image  user posted image user posted image
Čez pol ure sem pa zmenjena na pivu pol pa pejt user posted image Pomoje bom samo tam za mizo kje zaspala user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?