Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 20:24:13
|
|
|
|
gogabojan
|
KOLO IN ŽENSKA Zakaj je kolo boljše od ženske? Kolo ne bo nikoli zanosilo. Kolo lahko zajahaš, kadar želiš. Kolo nima staršev. Kolo ne spušča čudne zvoke, razen, če ni nekaj res narobe. Kolo lahko posodiš prijatelju. Kolesa ne zanima, koliko koles si že prej vozil. Ko se voziš, prideta ti in kolo v istem trenutku. Kolesa ne zanima, če imaš še kakšno skrito kolo. Kolesa ne briga, če gledaš v druga kolesa. Kolesa ne briga, če kupiš revijo o kolesih. Če je kolo preveč spuščeno, ga lahko zategneš. S kolesom ti ni potrebno voditi diskusijo o tem, kdo bo vodil igro. Ni ti potrebno biti ljubosumen, če nekdo hvali tvoje lepo kolo. Če svoje kolo preklinjaš, se mu ni potrebno opravičiti, ko ga želiš ponovno zajahati. Kolo lahko jahaš kolikor hočeš, brez skrbi, da bi se utrudilo ali kaj pripomnilo. Vožnjo lahko prekineš kadarkoli, brez bojazni, da se bo kolo pritoževalo. Kolesa nimajo glavobolov. Kolesa se ne pritožujejo, če jih voziš slabo. Če ti kolo ni več všeč, ga lahko popraviš, ali pa mu kupiš novo rezervne dele. Pred vožnjo se ti ni potrebno stuširati. Kolo lahko zajahaš takoj, ko ga kupiš, ne da bi mu prej moral plačati večerjo ali ga peljati v kino. Edina zaščita, ki jo potrebuješ na kolesu je čelada.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 20:28:40
|
|
|
|
Lovely
|
Ej pazite to. Veste kak jedec je Inya. Bolj počasnela... Smo ji nabavli od Milupe kašico iz keksa. Včeraj zvečer POŽRLA vso porcijo v 5 min... In zdajle je hotla enako in je tok jedla, da ji nisem mogla dovolj hitro v usta dajat. In se je preveč najedla in zbruhala na konc ful za moje pojme. OMG. Tega problema pa še nisem imela z njo ej. Preseneča na celi črti. Grem zdaj Rollinge gledat na HBO. Kjeri cari.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 20:57:15
|
|
|
|
janja 27
|
to inya to gre po stopinjah moje metka, zadnjič je jedla kašico in je full pojedla ne vem kolk ker ne merim, in ji je blo preveč in je zbruhala mal ven in k je zbruhala je odprla usta za še ....OMG sneda mala.... goga za vice......da ne bo take monotonosti...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 20:57:49
|
|
|
|
janja 27
|
jolly si našla kjuče
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 21:03:00
|
|
|
|
Lucka1
|
ok punce - najprej da se POHVALIM, oz. da pohvalim najinega ....mogoče se sicer to ne bo zdelo ne vem kaj, a meni je fino in mislim, da o tem ni bilo kaj dosti govora...ali pa sem ga zamudila....KAKORKOLI že, od včeraj na danes je moj mali prespal sam pri babici, midva z dragim pa sva bila na poroki in potem spala doma sama.....včeraj ob 14h sva pustila pri moji mami in se vrnila ponj zjutraj ob 8h. Moram reči, da sem res veseeeeeeela, da ni bilo težav - menda je bilo vse bp, ponoči se ni zbujal, samo ob 23h mu je bilo 1x treba dudico popravit,ker je zajokal, potem pa lepo potegnil do jutra kot ponavadi. Večerjo lepo pojedel, zjutraj pa flaška... . Midva sva se pa itak imela fino, samo pogosto sem na mobitel pogledovala, če je kak nujni klic
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 21:05:11
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ok punce - najprej da se POHVALIM, oz. da pohvalim najinega ....mogoče se sicer to ne bo zdelo ne vem kaj, a meni je fino in mislim, da o tem ni bilo kaj dosti govora...ali pa sem ga zamudila....KAKORKOLI že, od včeraj na danes je moj mali prespal sam pri babici, midva z dragim pa sva bila na poroki in potem spala doma sama.....včeraj ob 14h sva pustila pri moji mami in se vrnila ponj zjutraj ob 8h. Moram reči, da sem res veseeeeeeela, da ni bilo težav - menda je bilo vse bp, ponoči se ni zbujal, samo ob 23h mu je bilo 1x treba dudico popravit,ker je zajokal, potem pa lepo potegnil do jutra kot ponavadi. Večerjo lepo pojedel, zjutraj pa flaška... . Midva sva se pa itak imela fino, samo pogosto sem na mobitel pogledovala, če je kak nujni klic BRAVO ZA VALA, on že ve, da mora biti priden
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 21:06:01
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 goga za vice......da ne bo take monotonosti... mislim, kar poglej, kaka monotonost Saj sem dežurna, da ni monotonosti tu gori.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 21:06:54
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Ej pazite to. Veste kak jedec je Inya. Bolj počasnela... Smo ji nabavli od Milupe kašico iz keksa. Včeraj zvečer POŽRLA vso porcijo v 5 min... In zdajle je hotla enako in je tok jedla, da ji nisem mogla dovolj hitro v usta dajat. In se je preveč najedla in zbruhala na konc ful za moje pojme. OMG. Tega problema pa še nisem imela z njo ej. Preseneča na celi črti. Grem zdaj Rollinge gledat na HBO. Kjeri cari. GO INYA GO Vama z Rollingi pa : enjoy
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 21:08:08
|
|
|
|
janja 27
|
bravo VAL za prve počitnice pri babici in dedku , joj jaz sem kr mal za časom ....naša manca ni še nikjer prespala.....če sva kam šla sva jo vedno s sabo vlekla tud na bratovo poroko (takrat je bla stara 8 mesecev) ...se odločamo da bo morala en dan k našim prespat...bom bom zbrala pogum
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 21:09:13
|
|
|
|
janja 27
|
dežurna goga
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 21:18:42
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 dežurna goga JP živa resnica. Zdaj pa reci, če ni res. Saj veš, kak mam jaz v fletu. Tak da sem vedno dosegliva za compom.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 21:27:50
|
|
|
|
janja 27
|
itak goga ti si đabest sedaj sem vidla na popu una dva zrneca in bizovičarja...mata nino osenar...ej dol padeš ne vem al je ona gostj aal kaj neki so skupaj pacali. oz jim je joške pokazala ampak če sem prov vidla niso nič kaj preveč fensi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 21:28:42
|
|
|
|
iraira
|
Goga za vice, sem se vsaj malo nasmejala. Danes je tak čuden dan zame...totalna depra Jolly ja za ključe no. Upam, da ste jih samo založili in da se najdejo, drugače pa hitro ključavnice menjat....veš kaj se vse dogaja danes, pa avto nujno nekam v garažo. No vsaj psa imata, da bo opozoril, če bo kaj sumljivega
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 21:32:48
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Za zajtrk bomo imeli hot dog, za kosilo, krompir z melancani a mislite da Taju lahko dam kaj melancanov, meni je to taka težka zelenjava pa kar ne vem? jaz sem jih moji skuhala skupaj s korenčkom in zmiksala - je jedla kot velika! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 21:34:22
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jutro! Mi kake reakcije na tretje cepljenje nismo imeli je spal kot top celo noč zdej 4 dni. Je pa današnjo noč kar nekaj bluzil, pa bluzil ej take katastrofee od noči pa že dolgo ne. Zbujanje na dve ure, začelo se je že ob pol devetih Ob 1 sva pa rabila celo uro da je šel nazaj spat...nimam pojma kaj mu je to dogajalo, upam samo da ne postane stalnica. Za zajtrk bomo imeli hot dog, za kosilo, krompir z melancani a mislite da Taju lahko dam kaj melancanov, meni je to taka težka zelenjava pa kar ne vem? meni se zdi melancan težka zelenjava, tko da bom še počakala z njo. Za zajtrk hot dog? Kaj pa kako sadje lahko še daš kje vmes, al pa mlečne izdelke? Ali Taj ne sme...nekaj se mi medlo dozdeva, da je imel neke sume na alerigje, pa se ne spomnim kaj in kdaj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 21:40:11
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Mi smo imeli spet enako zgodbo kot že ves teden. Ob 19h spat, vse BO do 1:30h pol pa jok vsake 5 min. In pol ko obupava jo neseva v najino posteljo in zaspi do jutra. In ni problem samo v tem, da se je in se bo navadila spat z nama ampak mi2 ne spiva ker se ona non stop obrača in puza in ne vem še kaj v spanju. Tudi v posteljici jo najdem v nemogočih položajih... Danes zopet vztrajava. Se bom kar preselila v njeno sobo na kavč in jo pa če bo treba vsake 5 min tolažila in nazaj v njeno posteljico. Zdaj pa dost. mogoče je samo faza, lovely. Jaz mislim, da bi vztrajala, ker se dolgoročno splača. Res je verjetno hudo, če se ti otrok navadi spat v tvoji postelji, potem ga pa želiš odvadit....kolegica se je s tem matrala menda celo leto, da je odvadila hčerki....DRŽIM PESTI ZA DANES!! Mogoče jo pa zobki bolijo? Poskusi kaj namazat? Saj vem, da bi jo načeloma boleli tudi pri vama v postelji, ampak vseeno otrok je bolj miren v bližini staršev. Naš je imel prejšnji teden 3 noči zapored budnico ob 3h ponoči - jok, jok, jok, pa sem ga dvignila iz posteljice, pa po parih sekundah vse ok, ko pa sem ga spustila nazj v posteljico, pa spet jok. Je pa prav grizel dudo in ne vlekel - pa sem samo malo namazala s Calgelom in je zaspal takoj in spal do jutra.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 22:03:33
|
|
|
|
gogabojan
|
OK kaj je zdaj???? Ne bo nikakršnega klepeta???????????'' Nobene diskusije????????????????? Evo, moram vam povedati, da od jutri začnem malo bolj paziti kaj jem. In to resno. OK gibati sem se začela bolj intenzivno, kar se malo pozna na KG. Moram pa še svojo prehrano narediti bolj zdravo. Bom rabila veliko podpore pri tem, glede na to, da zelene zelenjave ne maram. BLJAK. Srček me tudi podpira, sam kaj, ko on pavi, da se bosta z Bojanom mastila, jaz pa po zelenjavi tolkla. Seveda je to rekel v hecu bolj ali manj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 22:07:08
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo, moram vam povedati, da od jutri začnem malo bolj paziti kaj jem. In to resno. OK gibati sem se začela bolj intenzivno, kar se malo pozna na KG. Moram pa še svojo prehrano narediti bolj zdravo. Bom rabila veliko podpore pri tem, glede na to, da zelene zelenjave ne maram. BLJAK. Srček me tudi podpira, sam kaj, ko on pavi, da se bosta z Bojanom mastila, jaz pa po zelenjavi tolkla. Seveda je to rekel v hecu bolj ali manj. Imaš 100% mojo podporo goga ...samo ne pretiravaj zaradi tvoje ščitnice...saj veš
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 22:14:27
|
|
|
|
gogabojan
|
Ufffffffffffff ja ščitnica. Bo treba iti spet na pregled. Pišuka, sm čist pozabla se naročit. Dobr da tu kaj povem, da me ve spomnite. Bi pa morala že v Aprilu se naročit. CCCCCC Hvala Iraira, ker budno bereš moje poste.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 22:17:36
|
|
|
|
gogabojan
|
Pikica kako si kaj???? Pa tvoj možek????? Je kaj bolje????? Mislim, sta se že vsaj malo pomirila?????? Kako kaj Tijana????????????? za vse tri.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 22:29:17
|
|
|
|
gogabojan
|
KUKU, pa kaj se ne javite nič???????' Vidim vas zgoraj, ve pa nič. A je katera za jutri za pijačko????????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 31.5.2009 23:36:10
|
|
|
|
gogabojan
|
sam testiram Ufffffffffffff bi rabila shujšat. SAJ BOM, SAJ BOM. Evo jaz nisem ta mesec ne dobila ne zgubila. Saj bo, ker grem z novo paro naprej. Ne pričakujem preveč (sama sebe to prepričujem ), važn da bodo vidni rezultati.
< Sporočilo je popravil gogabojan -- 31.5.2009 23:40:37 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 1.6.2009 0:06:15
|
|
|
|
irma78
|
Čer, itak že vse spite, jaz sem vas pa sedajle na hitro prebrala, kaj ste napisala v preteklih dneh. Sem malo zbolela (me boli grlo kot , pa glava, pa nos imam zaprt, pa še malo vročine) - verjetno od preveč alkota v petek. Se vidi, da ga nisem navajena. Tako da sem sedaj bolj na easy in nimam volje v komp gledat. Pa se moram hitro pozdravit, ker naslednjo nedeljo gremo via Rodos - pa bo treba še vse spakirat, kaj pospravit,... Uff koliko dela me čaka. Tak da Jolly mene na prvi ženski večer na gorenjskem koncu ne bo, pridem pa skoraj 100% v torek (razen če me zdravje zafrkne). Drugače pa smo Ok. Niki je zelo priden - spi v svoji postelji brez zbujanja od 21.30 do 7.30 potem pa se še skupaj malo pocrkljava v moji postelji. Pa lepo se igra na peni zunaj na vrtu, tako da lahko še malo plevem. Aja, še tole sem hotela pokomentirat. Pikica, ne vem kako si ti našla tako poceni varuške v LJ. Tista s katero se jaz menim in je na črno hoče imet 300, tista, ki je pa registrirana pa 450 EUR. Mi lahko prosim pošlješ kontakte od teh iz LJ, če jih imaš kje shranjene. Drugče pa za Tijanino dobro okrevanje in njeno hrabrost. Evo toliko za enkrat, če se pa še kaj spomnim pa še napišem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?