|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
1.6.2009 13:07:13   
pikicai
nam je dala rozino že pri 6 mescih ??user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

Punce kako ste kaj? pri nas ni nič novega  razen to da že kak teden ne spim ponoči, mislim da bojo končno zobki.
Imam eno vprašanje. Ko ste mele pri 9. mesecih posvetovalnico pri pediatru ste meli test z tisto rozino (sploh nevem kaj je to), pa z lončkom,...
no me nismo mele nič. vrjetno zato ker sta nedonošeni user posted image  
in to potem pomeni da bomo to imele komaj pri enem letu ker prej nismo naročene al je pa mogoče P pozabla user posted image  eh ziher ni user posted image
Drugače pa mamo jutri fizioterapijo, naslednji teden pa z Zojo kardiologa.

se tipkamo

minca_n - ja, tudi mene je malo zbegala tale rozina user posted image !
Večkrat sem prebrala, da P to testirajo na posvetovalnicah. Ko sva imela z Otmarjem posvetovalnico pri 9-tih mesecih, mu je P dala nekaj nalog, takšne z "rozino" pa ne. Zato sem jo vprašala, če teh testov pa ni treba narediti, pa je rekla, da tisto z rozino je pa test za fino motoriko in pride na vrsto pri 12 mesecih. Se mi zdi, da je torej "ta" rozina na testiranjih prej neobvezno, kar tako po presoji enega ali drugega P različno. Sicer je P ocenila, da ima naš mali izredno dobre motorične sposobnosti, potemtakem bi sklepala, da bi mu dala tudi rozino prijemati, če bi bilo po normativu user posted image
Mislim, da se nimaš kaj sekirati, pa tudi, da sta nedonošeni ne igra velike vloge pri tem. Dobro zrihtajte jutri na fizioterapiji in nato naslednji teden pri kardiologu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
1.6.2009 13:23:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Pablo, naša je šla lani za 3 dni z vrtcem na kmetijo. Imeli so se super in so uživali. So/smo bili pa tudi veseli, ko so se vrniliuser posted image . Smo jih verjetno starši bolj pogrešali. Letos niso šli nikamor, drugo leto pa menda v Kekčevo deželo. Tjaša je kar pogumna punca in ni bilo težav. Eni so pa bolj težko šli. Pa se mi zdi, da kakšen dan več pa bi bila že kriza. Cenovno mi je bilo kar precej dat 1oo€ za 2 nočitvi, samo za svojega otroka ... Če bodo še šli in če bomo finančno sposobni, ja, zakaj pa ne. Pa verjetno bomo raje kaj drugega črtali kot vzeli otroku veseljeuser posted image .

bella02 - 100 eur/ na dve nočitvi je bilo pa lani kar veliko. Mi smo dali res malo. Tako ugodno, da smo se čudili, če je to res polna cena. Bilo je 35 eur/3nočitve PP +4 eur obveznega dodatka za razvajanje otrok (lučkeuser posted image ) + lastni prevoz tja in nazaj. Kako bodo pa v resnici zadovoljni, pa izvemo v sredo.

< Sporočilo je popravil PABLO -- 1.6.2009 13:24:47 >

(odgovor članu bella02)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
1.6.2009 13:27:01   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: pikicai
aam tak čist glupo vprašanje......kje ste playcafe našle? tam za Savinjo bi se mogle spravit.....user posted image user posted image user posted image

To je bil edini predlog (od PABLO), jaz pa Celja ne poznam tako dobro (se samo po šoping centrih na Mariborski kolikor toliko znajdem user posted image ). A prideš?

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
1.6.2009 13:28:28   
aradej
Pablo naša se je pridružila skupini vstopnikov v prvi razred. Letos grejo v Kekčevo deželo, pa opravili so tečaj plavanja, prespali so v vrtcu. Za kaj več pa ne vem ker se je vpisala v vrtec šele decembra.Nekatere stvari počnejo skupaj plavanje in Kekčeva dežela pa prideta na vrsto drugo leto. Glede letovanj pa ne vem nič.

Naša je danes stara pa devet mesecev. Sva bili v RA pa je vse normalno, na FTh pa tudi še hodiva in je rekla da se pozna da je bila asimetrična.
[/link]

[link=http://mail.google.com/mail/?ui=1&view=att&th=1219b8c6fd00df1e&attid=0.1&disp=inline&zw]

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
1.6.2009 13:36:57   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Matejchi, user posted image  Plan obiskov je kar poln ja, ampak v torek bi vseeno lahko prišla do Kamnika, da pred morjem še to obljubo izpolnem in grem brez slabe vesti.user posted image A zmanjen? Še Anito požokaj, da naj si 1h cajta vzame za en kofe. Okoli 10h! Deal?!

tole sem mela v mislih

spregledala... gladko, prizadetim se opravičujem.. boga Zoja Miša bi sama sedela ob potoku... torej jutri pol???

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
1.6.2009 13:40:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

aam tak čist glupo vprašanje......kje ste playcafe našle? tam za Savinjo bi se mogle spravit.....user posted image user posted image user posted image

To je bil edini predlog (od PABLO), jaz pa Celja ne poznam tako dobro (se samo po šoping centrih na Mariborski kolikor toliko znajdem user posted image ). A prideš?

No, zdaj sem pa res en "betonski debil" izpadla user posted image .
Ravno zaradi tega je padla ideja, ker smo se vedno dobili v kakšnem šoping centru, ker je bilo to druženje povezano prijetno s koristnim in je še vsaka potem ali prej šla po nakupih. Pa še puncam, ki niso iz CE ("avgustovke 08" od povsod) lažje najdejo velik nakupovalni center, kot pa da se gužvajo v center mesta, iščejo parking,...Saj ne pravim, da za Savinjo ni OK..... No odvisno kje, bi se tudi dalo razpravljati......Pohorje je super, lahko tudi tamuser posted image user posted image   od 15.00 ure dalje.

< Sporočilo je popravil PABLO -- 1.6.2009 13:45:26 >

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
1.6.2009 14:15:57   
pikicai
js sm čist blizu savinje pa parka doma zato sprašujem.... če pa ne poznate celja je itak lažje ja user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

No, zdaj sem pa res en "betonski debil" izpadla user posted image .
Ravno zaradi tega je padla ideja, ker smo se vedno dobili v kakšnem šoping centru, ker je bilo to druženje povezano prijetno s koristnim in je še vsaka potem ali prej šla po nakupih. Pa še puncam, ki niso iz CE ("avgustovke 08" od povsod) lažje najdejo velik nakupovalni center, kot pa da se gužvajo v center mesta, iščejo parking,...Saj ne pravim, da za Savinjo ni OK..... No odvisno kje, bi se tudi dalo razpravljati......Pohorje je super, lahko tudi tamuser posted image user posted image   od 15.00 ure dalje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
1.6.2009 14:30:52   
Erin
PABLO -  v našem vrtcu so "prepovedali" večdnevne izlete zaradi socialnih razlik in pravilom da si vsak otrok zasluži enako, torej če so vsi iz skupine ZA da kam grejo, potem grejo, če eden ne more zaradi socialnega položaja, ne more niti preostalih 23 otrok.. mal čudno so se to spomnili ampak so hoteli da bi bilo fer za vse.. So pa včasih hodili za 7 dni na morje in take podobne zadevice... Tudi tečaji plavanja, rolanja, smučanja ne sme več organizirati vrtec ampak izvajatelji v vrtec pošljejo ponudbe in če se starši odločijo morajo te izvajatelje poklicat, tudi oni so organizirani za varstvo, vrtec nima nič zraven...

Bo pa meni tud kar težko čez nekaj let ko bo kam šel ampak se bomo že navadil ane..otroci prenesejo več kot mislimo..

ČESTITKE  slavljenčkom!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
1.6.2009 14:58:02   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Matejchi, user posted image  Plan obiskov je kar poln ja, ampak v torek bi vseeno lahko prišla do Kamnika, da pred morjem še to obljubo izpolnem in grem brez slabe vesti.user posted image A zmanjen? Še Anito požokaj, da naj si 1h cajta vzame za en kofe. Okoli 10h! Deal?!

tole sem mela v mislih

spregledala... gladko, prizadetim se opravičujem.. boga Zoja Miša bi sama sedela ob potoku... torej jutri pol???

Ja kje sedaj, Volčji potok al Kamnik?user posted image  In če Kamnik, kje?user posted image

Mi2 s potepa, je bilo fino. Kaja Lina ima zadnje dva dni neke fore, da se dere v prazno. Kr nekiuser posted image .
Krysia, Gajka, hvalauser posted image , sem samo na hitro preletela. Krysijina napoved me je razvedrila.user posted image Je skor prelepa, da bi bilo resuser posted image .

Preberem še ostalo, pa kaj pokomentiram

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
1.6.2009 15:13:11   
Zoja Miša
Nell, drugače sem iz Trzina, Velenje je samo kdaj pa kdajuser posted image

Pablo, težko si predstavljam kaj takega. Imam kolegico, za katere hči vem, da ni šans, da gre kam brez njeuser posted image  Super, da le Erazem uživa!

Neža, držim pesti za avto! Pa vinouser posted image

Minca_n, mi smo imeli rozino (pincetni prijem) in kocke (prelaganje iz roke v roko in tolčenje z vsako v svoji roki) in samostojno stanjeuser posted image

Slavljenčkom čestitke!

Plac v Ce je kar o.k. za vse ki  Celje dokaj poznamo in za te ki ga poznajo malo manj!
Grem hčeri družbo delat.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
1.6.2009 15:21:56   
matejchi
Ja naša tudi sitkala pa sem jo spat dala.. od 10-12.30 in od 14.30-??
ne vem zgleda vikend noter prinaša..user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
1.6.2009 16:29:17   
nell

IZVIRNO SPOROČILO: nell
Sam na hitr, js sem danes v velenju, če bo mela ktera čas za kavo in pa tud kak sprehod. Naj javijo. Neki punc ima mojo tel. Ala Zoja miška, katja, sandra...

Evo, jaz sem v bližini Velenja doma, ampak sem danes žal bolj leteča. user posted image A prideš v sredo na srečanje v CE?

Ja ni panike... z Nežiko sva se tudi za las zgrešile - pa drugič, še bom prišla. Glede CE - hja sem najavila da grem, zdaj je vse odvisno od mojga, če bo pustu avto, pol pridem. Aha pa če bo s tamalim vse ok, ker greva namreč jutr na cepljenje - ampak glede na to, da smo bli zmer bp, mislim, da bo tud zdaj tko - no upam.

Pablo - žal jaz neke prakse z letovanjem v vrtcu nimam, ker se pri nas to ne izvaja, vsaj zaenkrat še niso tako daleč. Vem, da se predvsem starejše sodelavke ne želijo preveč ponujat, za omenjene zadeve. Konec koncev vem, da je velika težava tudi vedno negodovanje s strani staršev (vsem pač ne moreš ustreč, nekateri pa si to niti ne morejo privoščiti) - tko da to so površni razlogi, zakaj tega pri nas ni. Me pa tud zanima kako je s tem? Erin, pri vas to prakticirate?

Neži - kako sem jaz mela v glavi, da si jim ti doma že povedala???? Ja js mislim, da bo obsedela, če boš tkole rekla - ampak od veseljauser posted image

Aha Erin sem že prebrala - torej je pri nas podobno.

Zoja miša, sandra - sej vem, da niste iz Celja, sam ve maste mojo tel. cifro, če bi bla ktera velenjčanka imela čas, bi vas lahk pobarala. Sicer pa če bi mele kdaj čas - pa z veseljem, upam, da se vidimo v Ce, če nam znese.

No drugače pa sva midva pridno vozičkala čez Velenje iz centra do jezera in nazaj do Šaleka, pa še enkrat do centra - pol me je pa že moj ene pol ure pri avtu čakaluser posted image user posted image user posted image user posted image - krasen sprehod - meni kdaj prav paše it kam drugam, da ne vozičkam vedno po že znanem terenu.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
1.6.2009 17:48:08   
Neža7
IMAMO NOVI (RABLJEN user posted image ) AVTO!!!!!!!!!!!! DALA SEM 100 EVRO DOPOSIT, DA MI NE BO NAPREJ PRODAL user posted image  TAKO SEM VESELA user posted image user posted image user posted image  SEDAJ MORAM ČAKATI, DA JE KREDIT NAREJEN, KER POMENI ČEZ 1 TEDEN BOM IMELA SVOJ AVTO DOMA user posted image

Sedaj je šel user posted image  z našim avtom ven na teren, ker ena je prišla iz MB pogledati avto, da mogoče bom danes ostala brez avta za en teden user posted image

nell....... Noben še ne ve doma o user posted image . HB mi ni tako slabo čez dan, da se bolje počutim. Ko sem doma večer mi lahko ponovno slabo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
1.6.2009 18:19:34   
anaya
Lep pozdrav punce!

Po dolgem dolgem času se spet javim. Nisem vas uspela prebrat, ker je OGROMNO. Pri nas se je veliko spremenilo, no niti ne tolko. Neli ima 6 zobkov, bila je že za prvem letovanju, zdaj pa ima prvič vročino in ab.
Uspela sem zasledit, da Bambi potuje brez bebice... Jaz ne morem bit breu svoje niti 1 dan kaj šele 14, res je porebno veliko poguma za to... Bambi vsa ti čast.

Zdaj pa morem it, ker moj bolnik joče...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
1.6.2009 21:38:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Pablo - žal jaz neke prakse z letovanjem v vrtcu nimam, ker se pri nas to ne izvaja, vsaj zaenkrat še niso tako daleč. Vem, da se predvsem starejše sodelavke ne želijo preveč ponujat, za omenjene zadeve. Konec koncev vem, da je velika težava tudi vedno negodovanje s strani staršev (vsem pač ne moreš ustreč, nekateri pa si to niti ne morejo privoščiti) - tko da to so površni razlogi, zakaj tega pri nas ni. Me pa tud zanima kako je s tem? Erin, pri vas to prakticirate?

......en moj popravek. Sem bila malo površna in sem zavajujoče napisala. Tudi v našem primeru ni uradni organizator oz. pobudnik letovanja vrtec. V bistvu vrtec nima nič pri tem, gre za nekatere ambiciozne starše, dobre odnose z vzgojitelji, pravo komunikacijo, zainteresirane starše,......ampak podrobnosti niso pomembne. Me je pa zanimalo na splošno. Erin, nell, aradej, bella02, Zoja Miša, hvala punce za odgovore.

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
1.6.2009 22:38:51   
kaja02
čer!!!

pikicai- ja od kod pa pol si????? jst sem tud od tam domauser posted image  ( mal na hribčku), mogoč pa šetava ena mim druge pa ne veva user posted image

aradej- user posted image  za 9m

Pablo- letovanje, hmmm v Kajinem vrtcu ( mavrica) imajo navado vsako leto iti za nekaj dni,otroci, ki so v skupini pred vstopom v šolo, Kaja ni šla nikoli ker sem jo lani izpisala iz vrtca v februarju, pa tudi če bi še bila v vrtcu ne vem, čabi hotela iti zraven, že tako ali tako je po 2 dneh dopustovanja s starimi starši želela iti domov, kaj pa šele tu???? Menim, da je čist od otoka do otroka odvisno, za našo vem, da je bolj navezana na dom, in da bi kaj kmalu mogla it ponjo, kaj čmo, taka pač je, sem pa zelo vesela, da se je sedaj malo bolj odprla in da UŽIVA v šoli 

v SREDO 100 PRIDEM, KOMAJ ČAKAM!!!!!!

AJA pa danes je ati prišu domov iz bolniceuser posted image  in je reku, da ne razume vseh , ki hodijo na lepotne operacije zaradi korekcije nosu, ker si gre on raje na živo vse zobe populit, kot pa še enkrat na to operacijo!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
1.6.2009 22:39:13   
bella02
Že dolgo nisem dajala gor nič slik. Je veliko novih, jih bo treba spet dat razvituser posted image

Teja pregleduje Tjašino majčko (Tjaša ima tu že kratko čupcouser posted image )

user posted image

Ena redkih, na kateri smo vse dame naše familijeuser posted image

user posted image

Se bom še malo učila, potem pa v mižule. Cunje pa bodo v kotu čakale na boljše časeuser posted image

Nočka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
1.6.2009 22:45:17   
kaja02
anaya- kmalu se pozdravite

naša pa je danes sploh sedaj zvečer tečka, kar naprej se zbuja in jokca, ma ne vem, kaj ji fali, mam občutek, da bo ZELOOOO dolga noč!!!

aja Krysia, Erin, Nell, Sayuri....skratka vse šolniceuser posted image , kje dobim potrdilo o nekaznovanosti, ki ga moreš dodat prošnji za zaposlitev??? pa še nekaj, tiste, ki ste brez pogodb, kdaj se prijavljate na zavod?? men poteče porodniška 25.6., a potem grem 26.6, na zavod, kjer me prijavijo, al kaj? uh spet bodo ena brezvezna pota, pa čakanje v vrstah, pa sekiranje al bom septembra dobila službo al ne.... mi je kr slabo, ko pomislim na vse skupuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
1.6.2009 22:47:22   
kaja02
bella- iiiii smo luštni, vse dame vaše familijeuser posted image , pa občudujem te, da se lahk še učiš, bravo, meni ne rata in sploh nimam volje

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
1.6.2009 23:17:43   
pikicai
am sej nism čist za savinjo ampak na zeleniciuser posted image kar je pa tud zelo zelo blizu, 2 min do parka...vrjetn res šetava druga mimo druge......user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

čer!!!

pikicai- ja od kod pa pol si????? jst sem tud od tam domauser posted image  ( mal na hribčku), mogoč pa šetava ena mim druge pa ne veva user posted image

aradej- user posted image  za 9m

Pablo- letovanje, hmmm v Kajinem vrtcu ( mavrica) imajo navado vsako leto iti za nekaj dni,otroci, ki so v skupini pred vstopom v šolo, Kaja ni šla nikoli ker sem jo lani izpisala iz vrtca v februarju, pa tudi če bi še bila v vrtcu ne vem, čabi hotela iti zraven, že tako ali tako je po 2 dneh dopustovanja s starimi starši želela iti domov, kaj pa šele tu???? Menim, da je čist od otoka do otroka odvisno, za našo vem, da je bolj navezana na dom, in da bi kaj kmalu mogla it ponjo, kaj čmo, taka pač je, sem pa zelo vesela, da se je sedaj malo bolj odprla in da UŽIVA v šoli 

v SREDO 100 PRIDEM, KOMAJ ČAKAM!!!!!!

AJA pa danes je ati prišu domov iz bolniceuser posted image  in je reku, da ne razume vseh , ki hodijo na lepotne operacije zaradi korekcije nosu, ker si gre on raje na živo vse zobe populit, kot pa še enkrat na to operacijo!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
1.6.2009 23:18:26   
matejchi
kaja na ministrstvu za pravosodje
(http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1061&sid=650).. 
pa na sodišču, odvisno od tega ali rabiš dve vrsti..

zoja, anita in ostale a pride katera jutri v Kamnik ali ARBORETUM.. (sploh ne veste kako lepo je tukaj user posted image )

RD RR

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
1.6.2009 23:20:50   
matejchi
kaja saj verjetno noben ne pričakuje tako hudih bolečin, ko se odločajo za operacijo, samo pol je prepozno, ko enkrat hamer zapoje... se spomnim ene, ki je bila z mano v sobi, so ji štemali nos, ampak ne lepotno, je celo noč jokala, so ji zgleda tudi duševne bolečine povzročili, čisto je bla adijo...
eh nos bo taki ko je, edino če se v vrata zaletim, za joške bom pa dve klupci uporabla pa je.. dnar pa v štunfe...user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
1.6.2009 23:29:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

naša pa je danes sploh sedaj zvečer tečka, kar naprej se zbuja in jokca, ma ne vem, kaj ji fali, mam občutek, da bo ZELOOOO dolga noč!!!

aja Krysia, Erin, Nell, Sayuri....skratka vse šolniceuser posted image , kje dobim potrdilo o nekaznovanosti, ki ga moreš dodat prošnji za zaposlitev??? pa še nekaj, tiste, ki ste brez pogodb, kdaj se prijavljate na zavod?? men poteče porodniška 25.6., a potem grem 26.6, na zavod, kjer me prijavijo, al kaj? uh spet bodo ena brezvezna pota, pa čakanje v vrstah, pa sekiranje al bom septembra dobila službo al ne.... mi je kr slabo, ko pomislim na vse skupuser posted image

Pri nas so podobne noči že nekaj časa.... sem že tako navajena jokcanja da se bojim da če bi me res rabil se pa nebi zbudilauser posted image

Potrdilo o nekaznovanosti sem jaz naročila..hmm, kje že... mislim da na netu..
ja ...

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1061&sid=650

Meni porodniška preteče 4.7.(sobota) Dan prej bom šla na zavod... Zihr je zihr, že zaradi zavarovanja.. s tem dnem bom uveljavljala mesec dni nadomestila ki mi še pripada... kako bo naprej ne vem.. še čakam na razpis za šiht...

Lep pozdravček vsem...se opravičujem ker se ne javljam toliko..dogajanje doma me je popolnoma ohromilo,.. 
Tilen še vedno kašlja,... sredi noči se nama zbudi in noče nazaj spat... in imamo 1-2 urno uspavanje nazaj, midva pa skoraj v stoje zraven postelje spiva..

Grem spat.. lepe sanje vam želim..

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
1.6.2009 23:39:33   
bella02
Erin, samo zate user posted image user posted image user posted image

Matejchi, pridem, ko ne bo čas izpitov, sem jih že user posted image

Kaja02, kaj vse bi dala, da bi se jaz septembra brigala za službo, tako pa ... Sej bo ... enkratuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
2.6.2009 0:12:52   
matejchi
alkohol ubija, ponavadi nedolžne... uf, še dobro, da nisem več nedolžna.. user posted image

RD RR

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?