nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: nell Sam na hitr, js sem danes v velenju, če bo mela ktera čas za kavo in pa tud kak sprehod. Naj javijo. Neki punc ima mojo tel. Ala Zoja miška, katja, sandra... Evo, jaz sem v bližini Velenja doma, ampak sem danes žal bolj leteča. A prideš v sredo na srečanje v CE? Ja ni panike... z Nežiko sva se tudi za las zgrešile - pa drugič, še bom prišla. Glede CE - hja sem najavila da grem, zdaj je vse odvisno od mojga, če bo pustu avto, pol pridem. Aha pa če bo s tamalim vse ok, ker greva namreč jutr na cepljenje - ampak glede na to, da smo bli zmer bp, mislim, da bo tud zdaj tko - no upam. Pablo - žal jaz neke prakse z letovanjem v vrtcu nimam, ker se pri nas to ne izvaja, vsaj zaenkrat še niso tako daleč. Vem, da se predvsem starejše sodelavke ne želijo preveč ponujat, za omenjene zadeve. Konec koncev vem, da je velika težava tudi vedno negodovanje s strani staršev (vsem pač ne moreš ustreč, nekateri pa si to niti ne morejo privoščiti) - tko da to so površni razlogi, zakaj tega pri nas ni. Me pa tud zanima kako je s tem? Erin, pri vas to prakticirate? Neži - kako sem jaz mela v glavi, da si jim ti doma že povedala???? Ja js mislim, da bo obsedela, če boš tkole rekla - ampak od veselja Aha Erin sem že prebrala - torej je pri nas podobno. Zoja miša, sandra - sej vem, da niste iz Celja, sam ve maste mojo tel. cifro, če bi bla ktera velenjčanka imela čas, bi vas lahk pobarala. Sicer pa če bi mele kdaj čas - pa z veseljem, upam, da se vidimo v Ce, če nam znese. No drugače pa sva midva pridno vozičkala čez Velenje iz centra do jezera in nazaj do Šaleka, pa še enkrat do centra - pol me je pa že moj ene pol ure pri avtu čakal - krasen sprehod - meni kdaj prav paše it kam drugam, da ne vozičkam vedno po že znanem terenu.