Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 15.4.2009 12:47:14
|
|
|
|
majčyca
|
Oj! Malo prej sem nardila test, ampak je na žalost pokazal, da nisem Saj nisem tako grozno razočarana, ker sem nekako pričakovala to, ker mislim, da sem imela prejšnji mesec O takrat, ko je bil moj lubi že v Nemčiji. Pa gremo ponovno v boje naslednji mesec
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 16.4.2009 20:48:46
|
|
|
|
Anonimen
|
nič še ni izgubljeno, dokler se ne pokaže . Drugače pa tako kot praviš, gremo v nove boje .
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 16.4.2009 21:49:05
|
|
|
|
majčyca
|
Danes zvečer je prišla , tako da res gremo v nove boje!!!!! GO GIRL
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 30.4.2009 11:29:13
|
|
|
|
Anonimen
|
.......................prišla sem samo malo pozdravit in dvignit našo temo.............. Kje ste? anonimna1
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 30.4.2009 11:42:34
|
|
|
|
eva1
|
hojla bejbe! da se špe jaz malo javim na naši temi...no ubistvu nisem več anonimna , tko da od zdej naprej bom tudi tukaj kr eva1... Kako ste kaj? Je kaj novega...vidim, da se nč kej ne dogaja tukaj , kam pa ste pobegnile vse? Jaz ok, noseča sem 11 tednov , čez 2 tedna imam NS, na pregledu sem bila, vse ok...slabosti se še vedno vlečejo, jaz res upam, da bo kmalu bolje in utrujena sem tok, da bi včasih se najraje sesedla..pa ja, sej bo..še malo...ekola tole je pa naš pikec pokec na 1 pregledu:
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 30.4.2009 16:29:51
|
|
|
|
sarar
|
ojla bejbe. jah, men se ni dal več tukaj javljat kr sve pisale samo še midve z majči pa ni bilo več tko zanimiv. pri meni nič novega drug teden se začne tretji krog, majči pa je že naredila svoje in bo čakala dva tedna na izvide navijam da bo plusek. eva, se že veseliš ns? boš vprašala za spol če se bo videlo? kaj pa ta druga anonimka, pri tebi kaj novega? se še beremo. čaw
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 30.4.2009 21:39:19
|
|
|
|
majčyca
|
Oj punce! Zdaj sem pa res bila ful vesela, ko sem videla, da se je ta tema spet malo odprla eva1 - sem ful vesela, da je vse ok, da si ti ok in seveda tvoj me ostale pa še čakamo... Tako kot je sarar napisala, sma midve nehale tukaj pisat, ker več nobene druge ni bilo. Moja O je pravkar mimo, tako da ne pričakujem 14.5. in res upam, da je ne bo sarar - hvala da navijaš zame, saj veš, da tudi jaz navijam zate naj bo maj naš mesec
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 3.5.2009 10:32:05
|
|
|
|
Anonimen
|
eva1 čestitamo prvi slikici in malemu palčku poskakalčku. Majčyca, Sarar držimo pestke ::::::::::::jaz zaenkrat še kar ostajam pri navijačicah:::::::::::::::::::::::: anonimna1
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 3.5.2009 10:42:26
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen eva1 čestitamo prvi slikici in malemu palčku poskakalčku. Majčyca, Sarar držimo pestke ::::::::::::jaz zaenkrat še kar ostajam pri navijačicah:::::::::::::::::::::::: anonimna1 Saj ravno navijačice nam dajete ful vzpodbude ko pa se nam boš pridružila kot borka, pa te bomo izjemno vesele
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 4.5.2009 14:31:57
|
|
|
|
sarar
|
hvala anonimna1, za navijanje . in tako kot je rekla majči, ko pa se nam boš pridružila kot borka te bomo pa fulll vesele
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 4.5.2009 21:47:53
|
|
|
|
miškamaška
|
Pa se še jaz javljam po dolgem času. Eva 1 - čestitam! Zgleda da bodo najini dojenčki imeli samo 3 tedne razlike - če bo šlo vse po planu. Jaz sem namreč mal čez 8 tednov noseča. Imaš kakšne nevšečnosti? Jaz skoraj vsako jutro bruham pa ko pridem domov bi šla najrajši kar spat. Pri 1. mi ni bilo nič slabo, zdaj se pa komaj privlečem v službo in nazaj. Upam, da bo kmalu minilo. Ostale punce pa kar vztrajjte, bo že ratalo.
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 4.5.2009 22:00:10
|
|
|
|
miškamaška
|
Eva1, se opravičujem. Sem površno prebrala tvoje sporočilo, šele zdaj sem videla da te tarejo podobne tegobe. Sporoči kaj, kdaj bodo ponehale. Jaz sem polno izkoristila praznike, da sem se malo naspala - z malim sem spala tudi podnevi po 2 uri čez dan- fantastično, ti rečem.
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 6.5.2009 14:16:00
|
|
|
|
sarar
|
ojla anonimna! se je spomnila ena prikazat seznam spet sj bi ga jz pa ne znam lepo prav popravt... moja nepričakovana tečka je23.5. a bi mi hotla popravt? hvala ti, si zlata... kako ste kej punce?
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 10.5.2009 20:00:50
|
|
|
|
sarar
|
živjo punce! kje ste? kaj novega? nosečki, pridno grejeta svoje v trbuščku? jaz sem se kar sprijaznila, da ta mesec ne bom ker sem imela neko vnetje, o O pa ne duha ne sluha... bomo pa nadaljevali drug mesec je pri vama, ki sta kaj slabosti? upam da vaju vročina ne daje kaj preveč. majči, kako pa se kaj ti počutiš? tvoj dan D se bliža. navijam zate...
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 12.5.2009 9:21:48
|
|
|
|
lillchy123
|
dan uživajte in se razvajajte. midva sva se zdaj definitivno odločila za umetno, tko da se umikam med navijačice. ko pa bo pri nas akcija, vas bom obvestila. skratka vsem želim veliko sreče, lepe nosečnosti in zadovoljne .
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 12.5.2009 21:03:57
|
|
|
|
sarar
|
ojla lilči, še tebi en lep pozdrav! kakor sta se odločila je gotovo prav. želim vama vse naj naj in da čimprej prideta do svojega . kako pa je kaj tvoj malček? kaj novega? še pri kateri punci kaj novega? eva, kako se počutiš? lp vsem
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 24.5.2009 22:49:43
|
|
|
|
mulan
|
Čestitam mayčica, sem navijala zate!! Vaša tiha navijačica
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 25.5.2009 21:50:37
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mulan Čestitam mayčica, sem navijala zate!! Vaša tiha navijačica HVALA!!!!! sem res presrečna, zdaj pa samo upam, da drug teden v torek ko imam 1. pregled vidim, da je pikica ok in da lepo raste... Kako ste kaj ostale punce?
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 31.5.2009 23:00:29
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: mulan Čestitam mayčica, sem navijala zate!! Vaša tiha navijačica HVALA!!!!! sem res presrečna, zdaj pa samo upam, da drug teden v torek ko imam 1. pregled vidim, da je pikica ok in da lepo raste... Kako ste kaj ostale punce?
|
|
RE: odstranitev mirene in zanositev 1.6.2009 10:45:43
|
|
|
|
mulan
|
Majčyca, kako gre, si bila na pregledu? Ali te moram na kakšnem drugem forumu poiskat? Eva1, kako sta se odločila za 3. otroka? Koliko sta pa tvoja otroka stara? Jaz bi včasih imela takoj tretjega, drugič si mislim, da sej sem komaj pošteno zadihala.. Še dobro, da mirene ne moreš kar sam dat ven, da moraš najprej dobro razmislit in it do ginekologa... Sarar, kako kaj s tabo? Še delate na punčko? Čimveč pa bo. Tako je nam punčka ratala . Fantka pa smo dobili, ko smo po (relativno) dooolgem času . Lillchy123, že veš, kdaj boste lahko začeli z umetnim? Pozdravčki!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?