|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
31.5.2009 22:42:38   
MAŠKA
Punce!

VSEM HVAAAAAAAAAAAAALA ZA LEPE ŽELJE!user posted image

Cel dan me ni bilo doma, smo bili na enem prvem obhajilu, potem sem še pa tortico pekla, da še jutri malo sodelavce počastim!

Bušije mate pa lepe, kar vse, ki ste jih pokazale! Kar tako naprej!user posted image

Pilotina za tebe pa močnooo stiskam pestke!!!user posted image user posted image user posted image

Nočko!

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 31.5.2009 22:43:42 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
31.5.2009 22:54:20   
pilotina
Kepica83...evo, sem ti že poslala user posted image
želim ti, da čas do 6 zjutraj čimprej mine user posted image

tassika...danes, jutri,...res ne vem

zdej pa res grem...nočko pikice moje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
1.6.2009 8:18:39   
tassika
Jutro, ne morem več spat in zdaj vam bom že navsezgodaj utrujalauser posted image

tukaj imamo sonček, amapk je kar svežeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
1.6.2009 8:35:15   
Anonimen
Juutrooooo!
Sonček85
Sva se vse zmenle včeri a ne... ? Prv HVALA za une primerjave iz materinske.., mal me je panka grabla. Si bom drugič ušeska spucala preden grem na pregled. user posted image V sredo pa se vidiva in že komaj čakam.., da vidim tudi Aleksa seveda..., sonček2009 je on.user posted image
Ja, moj buši pa je že ogromen.., pa srrrbiiii.... ampak ga je lepo met.. sploh pa te brcike, to je neki čudovitega. Včeri sm se zagledala prv v točko kamor me je brcnil in se je prv vidlo kako se mi buši premika.user posted image

pilotina
Ja, to je moja stara ista samo ostrižena frizurca...sm pa drugač čist bela v glavo user posted image , zdej pa več ne. Sm si umislila take širše rjave pramene. Ma ni slabo... sam navadit se moram, da sm temnejša. Dobila sm slikice....kok maš lepga kužija, full.... Jst si ga tud tok želim sam kaj, ko me cele dneve ni.... bi bil tak samček osamljen.
Kdaj boš delala testka?.... Joj naj bo ta dan srečen dan. Prosim, prosim, prosim..... Če pa ne, pa kaj.... pa skupaj upamo na naslednjič a ne? CMOKA..pa kakorkoli bo, ne bodi žalostna..., bom pol tud jst in RIžkoo.., to pa veš, da ni ok. user posted image

Nogavica
Ej hvala tudi tebi... Počasi se širim, bom pravi mali buhteljček ampak PA KAJ.. user posted image  Ti si pa tudi že daleč... Joj bo mala vesela..., ko bo mela s kom sestavljat puzzle pa za koga skrbet. Full je cortkana ta tvoja mala... Jst bom mela tako, v drugo user posted image
A veš, da slikc še nism uštimala in dala v Picasso... ma kr ne najdem cajta. Ko bom, ti pošljem. Obljubim.user posted image

mariee
Sej majo naši moški radi velke rite....user posted image  Tudi moja se širi... zdej so mi nosečniške hlače lih lepo prav. Kaj bo čez mesec dva... , ne vem. Lepo, da ti je všeč moja frizurca.user posted image  Buzz je men tud čist hud... sam kaj ko sm dobila super varianto za unga Peg Peregota Pliko 3 on track..., vse ma zraven in mi ga kolegica zrihta za dost manj dinčkov. Pa lep mi je in po moje, da sprememb ne bo. Ja, pojstlca je pa fenomenalna..., moraš jo še v živo videt. Čudovita. V BC jo majo. Sam pravjo, da je mal problem, če otročka navadiš na zibanje... , da se pol hoče skoz zibat user posted image

Kepica83
LUPČKA TI DAM, TI DAM, TI DAM,....user posted image  Si me pa pohvalila lepo... Veš kaj, kapa dol tudi pred tabo. Prv fajn sva skomunicirale in še bova...user posted image  Dons pejt kupt tabletke user posted image  pa nč več energy drinkov pit.. , jst sm nehala..bi pa tok zvrnla enga.... ma ne..., zvrnla bi enga Bandidos Powerja.. al pa Breezerja.. user posted image  sam me bo Rižkoo z nogo v rito... Si ukapirala koledarčka, če ne... greva počit še eno debato.. user posted image
Lep dan želim..

MAŠKA... prinesi še sm mal tortice.. user posted image

MALA MRAVLJICA, MISS YOU..., MISS YOU... Ti pa res manjkaš !!!! Sam sm čist zadovoljna, ker vem, da si uživačka s svojo bebiko...user posted image
user posted image

Dons grem pa spet na nosečniške vaje... komi čakam..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 1.6.2009 8:38:48 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
1.6.2009 8:36:09   
pilotina
tassika...jutro jutro user posted image
jaz bi pa spala ko medo user posted image

včeraj sem vam še en mail poslala...slikce najinega vrtka in najine hiške user posted image

punce, testka še nisem delala
če do jutri zjutraj tečke ne bo, ga bom naredila
kaj se mi zdi...upam, da je nebo, čeprau sem danes na mini vl mela malo rjavkastega belega toka
prepuščam se presenečenju user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
1.6.2009 8:51:53   
tassika
Pilotina držimo pesti, slikce moram pa še prgledat.

Rižko jaz 1x na mesec kar spijem enega bandidosa ica pa kakšen kozarček vinčka, to nič ne škoduje, tako kot ne 2 kavici na dan, ki jih nujno potrebujem, da pri mojem nizkem pritisku sploh funkcioniram. Energijske pijače pa ful sladki sokovi pa res niso priporočljive. Ko bomo pa dojile je pa baje najboljši navaden laškouser posted image

Na moj zajtrk je šel spet v wc pa sem samo enega jajčka pojedla, jaz res ne vem kaj je z mano, nič slabo, samo takoj preveč poln želodček in potem zbruham vse, ah ja važno da je s pikico vse ok že preživim to tečnobo, sicer sem se pa čez vikend zrdila za 1kg od prenažiranja in ne bo nič škodovalo, če bom danes bolj na jogurtihuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 1.6.2009 8:53:24 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
1.6.2009 9:10:21   
MAŠKA
Pilotina, jst bi tud slikce!!!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
1.6.2009 9:17:27   
pilotina
Rižkoo...aaa tko...pol bi pa jaz rada videla še novo frizurco user posted image
ja, če si malo doma, potem raje ne vzeti kužka, ker kužeki ful trpijo, ko ni gospodarjev

točno tako, pa kaj...če ne bo tokrat, me boste pač spet brale čez en mesec, ko bom spet vlekla s testkom user posted image

danes sme jaz vesela, vesela, vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, malaMravljica vas vse lepo pozdravlja in pravi, da uživajo user posted image user posted image user posted image

tassika...hvala user posted image
no pa še kaj poleg jogurta popapcaj, da te ne bo...kako je že rekla Rižkoo...da te ne bo dojenček z nogo v rit user posted image  

MAŠKA moja...evo, samo mail mi pošlji na ZS in takoj dam naprej user posted image
pa še od Rima ti pošljem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
1.6.2009 9:20:32   
tassika
Pilotina bi pa ne morem, takoj imam poln želodček in potem bruham, ne vem kaj je to, tudi kosila pojem 1/3, pol sem pa vsako uro lačna.

Danes bom pa jaz delala picouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
1.6.2009 9:28:55   
pilotina
ja tassika...baje je to pri nekaterih kr normalno..odvisno kam jenček pritiska...moja prijateljica ni mogla skoraj nič jesti, ker ji je pritiskal na želodec in pol v želodčku ni bilo prostora za hrano
mogoče pa se bo mala tassika malo drugače obrnila pa bo mamica lažje več papala user posted image

ja pizza...fina domača pica user posted image
ponavadi jo jst natredim s pelati, bella pizzo, plečko, origanom, šampinjoni in olivami
včeri pa si je dragi zaželel tako mediteransko pico...sem naredila s tuno, mičkenimi paradižniki in svežo baziliko, ki sem jo nabrala na vrtku user posted image
uh, sem se zdej spomnila, da bi še kapre lahko dala gor...mmm...pa drugič

kako pico boš ti delala

< Sporočilo je popravil pilotina -- 1.6.2009 9:29:42 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
1.6.2009 9:30:39   
tassika
Pomoje da klasiko, čeprav nam je tudi všeč zelenjavna, samo jaz dam gor šunko, pa brez gobic, k meni niso ravno najboljši, mogoče bo pa s pelati, tuno, koruzo in še čim, se še nisem odločlauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
1.6.2009 9:40:37   
pilotina
no, saj ni pomembno...domača je domača in je dobra user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
1.6.2009 9:47:06   
mariee
Pilotina predvidevam, da še ni tečke, ker si vesela. Upam da tudi ne prideuser posted image

Tassika jaz imam pa tak apetit, da je joj. Pa še v službi imamo skos čokolade in piškoteuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
1.6.2009 9:50:31   
drobtinica29
dan punce!

zadnje čase se bolj malo javljam, ampak sem v gužvi, pripravljam vse za diplomo. no ta teden jo moram oddat, pa saj veste kak je to, pol pa je vse na kupu,...

drugače sem ok, user posted image  brca, jaz pa sem tud že boljše glede bruhanja, opažam da se počasi res vse odmika,
tako da tassika vidiš jaz sem kar nekaj pred tabo in sem še pri bruhanju, tako pač je, ene prej, druge pa dlje, je pa pri meni bil isti problem, kot pri tebi, samo buhanje in pol sem ubrala drugo taktiko, sploh zjutraj jedla čist nekaj malega samo toliko da je nekaj prišlo v želodec, potem čez pol urce naprej, in pa vse obroke čist po malo, ne se najest do sitega, probaj tako, pa boš vidla rezultat!

vse ostale pa lepo pozdravljam in vam želi lep dan!

se še kaj oglasim!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
1.6.2009 9:53:27   
mariee
Drobtinica29 joj si pridna, da boš še diplomo oddala. Tassika ti tudi pišeš ane?

Pilotina sem ti poslala zs, za slikce.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
1.6.2009 10:02:42   
mariee
Pilotina pa imaš res lep vrt in velik, pa nobenega plevelauser posted image . Zdj vidim, da imaš res veliko dela z vrtom, ampak ti kužek pomaga, aneuser posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
1.6.2009 10:04:09   
pilotina
mariee...sem ti že poslala na mail user posted image
jaaa sem dobre volje, pa ne zato, ker tečke še ni
sem vesela, ker je tak poseben dan zame danes user posted image user posted image user posted image ...pač sem vesela user posted image

drobtinica29...ej, boš pa po zagovoru diplome bila več z nami ane user posted image ...uau, sepravi bo to kmalu...a še ujameš rok pred poletjem?

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
1.6.2009 10:43:05   
mariee
Sam a veš Pilotina, jaz sem delala test že en dan prej, pa je pokazal močan +, a si sigurna da ga boš šele jutri??user posted image  Sem čisto neučkana.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
1.6.2009 10:44:29   
tassika
Mariee bolj gledam kot pišem, jaz ima čas do konca leta, ker rok pred poletjem sem itak zamudila, pa saj zdajle nisem bila sposobna it, jih pobruham od živčnostiuser posted image

Evo sporočam da bo moj otrok kofetar, to je edina stvar, ki je ostala v meniuser posted image

Pilotina sem vesela da si vesela, še mene to spravi v dobro voljo, pa naš sonček sva zdajle čvekali 1 urco, sam kaj ko začneva ne znava nehat, škoda da ni bližje doma, bi imela že praksouser posted image

ps. poglejte moje tikrčke a je res že tako velik ?

< Sporočilo je popravil tassika -- 1.6.2009 10:45:22 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
1.6.2009 10:50:13   
Anonimen
Pilotina
Jst sm delala test 2 dni prej... pa je bil kot mariee pravi zelo močan +.
Sicer pa..., po občutku. Jst vem, da sm ga šla kupit in sm debatirala z mojorjatlco po telefonu in sm lulala po njem... itaq sm bla pa zihr, da ne bo nič.. in pol valda..... je zdej Rižkoo že 21t star. Danes točnouser posted image
Ti pa pestke držim, miška, piška, žiška... poka, pika.. Iii kaki vrtek, maš kaj jagod gor? user posted image  Obsedena sm z jagodami.

Tassika..., tako kot maš ti težava, sem jih mela jaz. Po 12t še hujš kot prej.... No od ene 16t-17t ni ne duha ne sluha o slabostih.... pol šele začneš uživat. user posted image  pa lezt narazen... Ti sam pij, to je važno...

drobtinica29user posted image , pa dej mal bolj pogosto se oglasi no...

Kepica83, kje pa si... pa ne da spiš? Ti, ti? user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
1.6.2009 10:59:06   
tassika
Rižko saj se trudim, tako kot je napisala drobtinica, mogla bom jest kot ptiček, ker sem dons pojedla enga jajčka s kosom kruha pa je že bilo preveč. Bo že.

Jaz sem tudi testek delala 2 dni prej in je pokazalo, naša pilotinca pa čaka, ker njej lahko pokaže napačno pozitivno če se prav spomnem, saj en dan bomo pa ja še počakale, vse moramo samo pozitivno mislit, da bo dobila veliko energijeuser posted image

Jaz grem pa popoldne pogledat previjalno, sem se odločila, da bi rada videla še v živo njeno uporabnost. In če je to to se zna zgodit da jo kar domov pripeljem.

ps. Rižko jaz malo jem pa kar vzhajam, me je strah dons nardit pico k ma kvas notriuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
1.6.2009 11:02:06   
Anonimen
tassika user posted image
Jst nism jedla k ptiček, jst ... ko je blo najhuj sm šla na čikna... user posted image  Čikn je vedno pomagal..., čist zares. Sm bla kr mal obsedena. Zdej mam pa napade na sendviče... po moje ne vzhajam zarad Rižkoota tok kok zarad sendvičev.. Sam, me brigaaa!!user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1197
1.6.2009 11:03:21   
sonček85
tassika.kako lepo se ti že buši pozna user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ene več ne čujem da je bajsi ,vse ste tko lepe nosečke in pika.user posted image bom žalostna
mariee.ti itak ne boš rodila 26.11 ampak 23.11user posted image al pa kak dan prej ali poznej več pa ne
kepica.praav lepga bušija si že imela,tko kot jaz-meni se je že tudi poznal pri 7t user posted image
2 kepica bo pa tudi kmalu pod tvojim srčkom in te bo razveseljevala 9m user posted image user posted image
pilotina.kuži,vrtek in hiška so pa 1A .Hiška je prava tipična primorska user posted image
rižkoo:hvla za tko lepe besede in Aleks ti pošilja lubija k si tko lepo napisala.Pa da ne bo tvoj ljubosumen user posted image user posted image in seveda ni zakaj  če pa še kaj potrebuješ pa kr pokliči ali pa piši user posted image če te buši srbi si ga maži,ker to se razteguje in veča ,p da  zmanjšaš možnost nastaNKA STRIJ-jAZ SEM PRAVA STRIJOMANKA user posted image user posted image user posted image user posted image
šele sedaj sem v idela kako se ti lepo slikice prestavljajo od Liam-auser posted image user posted image
uživaj na vajahuser posted image
drobtinica.srečno na diplomi on na oddaji diplome.
Je lepo čutit brcike ,a ne 'Jaz jih včasih kar malo pogrešam ,samo potem k pa pogledam moje srce  malo jih pa ne ,saj je ta mali pikec ki mi je nagajal 9m v trebuščku  z mano  zdrav ,lep in samo moj in od dragega.
tassika.ja res je ne znava in ne znava nehat ,če je pa tko lepo čvekat s tabo,user posted image user posted image ja res je škoda k nismo bčližje.Me bi mogle vse bit doma v istem kraju ne pa da smo savinjčanke,primorke ,celjanke,ljubljančanke ,..

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
1.6.2009 11:03:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Joj babike jaz sem zdaj telefonirala z Rižkooo 21 min in vam morem povedat da je to tak cukrček da nemoreš verjet. Tak angelski glasek imauser posted image . Res kapa dol pred njo. user posted image user posted image user posted image
se podpišem user posted image user posted image v živo je še bolj prijetna

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
1.6.2009 11:04:23   
pilotina
mariee, Rižkoo...ja, vem vem...jst bi ga tudi delala najraje že včeraj...mam cikluse tko zmešane, da nikoli ne vem točno kdaj bi tečka mogla priti in zato toliko odlašam s testkom
saj sem ga prejšnje mesece tu pa tam naredila prej, pa je bil negativen in je tečka kmalu pol prišla

tako, da ja ševedno upam, da je ne bo...bomo vidli user posted image user posted image user posted image

tassika...uuuu kako lepo, da te razveselim s svojim veseljem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?