Anonimen
|
Juutrooooo! Sonček85 Sva se vse zmenle včeri a ne... ? Prv HVALA za une primerjave iz materinske.., mal me je panka grabla. Si bom drugič ušeska spucala preden grem na pregled. V sredo pa se vidiva in že komaj čakam.., da vidim tudi Aleksa seveda..., sonček2009 je on. Ja, moj buši pa je že ogromen.., pa srrrbiiii.... ampak ga je lepo met.. sploh pa te brcike, to je neki čudovitega. Včeri sm se zagledala prv v točko kamor me je brcnil in se je prv vidlo kako se mi buši premika. pilotina Ja, to je moja stara ista samo ostrižena frizurca...sm pa drugač čist bela v glavo , zdej pa več ne. Sm si umislila take širše rjave pramene. Ma ni slabo... sam navadit se moram, da sm temnejša. Dobila sm slikice....kok maš lepga kužija, full.... Jst si ga tud tok želim sam kaj, ko me cele dneve ni.... bi bil tak samček osamljen. Kdaj boš delala testka?.... Joj naj bo ta dan srečen dan. Prosim, prosim, prosim..... Če pa ne, pa kaj.... pa skupaj upamo na naslednjič a ne? CMOKA..pa kakorkoli bo, ne bodi žalostna..., bom pol tud jst in RIžkoo.., to pa veš, da ni ok. Nogavica Ej hvala tudi tebi... Počasi se širim, bom pravi mali buhteljček ampak PA KAJ.. Ti si pa tudi že daleč... Joj bo mala vesela..., ko bo mela s kom sestavljat puzzle pa za koga skrbet. Full je cortkana ta tvoja mala... Jst bom mela tako, v drugo A veš, da slikc še nism uštimala in dala v Picasso... ma kr ne najdem cajta. Ko bom, ti pošljem. Obljubim. mariee Sej majo naši moški radi velke rite.... Tudi moja se širi... zdej so mi nosečniške hlače lih lepo prav. Kaj bo čez mesec dva... , ne vem. Lepo, da ti je všeč moja frizurca. Buzz je men tud čist hud... sam kaj ko sm dobila super varianto za unga Peg Peregota Pliko 3 on track..., vse ma zraven in mi ga kolegica zrihta za dost manj dinčkov. Pa lep mi je in po moje, da sprememb ne bo. Ja, pojstlca je pa fenomenalna..., moraš jo še v živo videt. Čudovita. V BC jo majo. Sam pravjo, da je mal problem, če otročka navadiš na zibanje... , da se pol hoče skoz zibat Kepica83 LUPČKA TI DAM, TI DAM, TI DAM,.... Si me pa pohvalila lepo... Veš kaj, kapa dol tudi pred tabo. Prv fajn sva skomunicirale in še bova... Dons pejt kupt tabletke pa nč več energy drinkov pit.. , jst sm nehala..bi pa tok zvrnla enga.... ma ne..., zvrnla bi enga Bandidos Powerja.. al pa Breezerja.. sam me bo Rižkoo z nogo v rito... Si ukapirala koledarčka, če ne... greva počit še eno debato.. Lep dan želim.. MAŠKA... prinesi še sm mal tortice.. MALA MRAVLJICA, MISS YOU..., MISS YOU... Ti pa res manjkaš !!!! Sam sm čist zadovoljna, ker vem, da si uživačka s svojo bebiko... Dons grem pa spet na nosečniške vaje... komi čakam..
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 1.6.2009 8:38:48 >
|