|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
1.6.2009 11:05:45   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jaz sem tudi testek delala 2 dni prej in je pokazalo, naša pilotinca pa čaka, ker njej lahko pokaže napačno pozitivno če se prav spomnem

točno si si zapomnila user posted image ...meni vsi CB-ji okoli tečke pokažejo plus

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
1.6.2009 11:06:12   
tassika
Mogoče bom danes še to probala, čeprav me nič kaj ne vleče v meca, jaz goljufam s paštetkami in hrenavkami, ampak ne morem ves čas samo zdravo jest, sem v soboto jedla tak dobro gosjo pašteto iz pariza na popečenem olivnem kruhku in zraven kozarček rdečega, sem kar lačna, ampak zdajle je na vrsti puding.

Meni je itak g. rekla da se mi bo malo bolj poznalo, ker sem suhcena in da naj se ne sekiram, Rižko tebe pa če srbi trebušček se fajn maži, zaradi strij, ker srbi od tega ker se širi, mene je danes tudi mal zasrbelo, amapk samo tko enkrat v intervalu in zdaj ne vem kaj je to, baje naj bi suhcene punce tudi če je prvi otrok prej začutile gibe, samo jih naj ne bi prepoznale, jaz že komaj čakam, ampak mislim, da še kakšne 2t ne bo nič, na novembrkah pa ena ki ima 3 dni pred mano rok že ful čuti dojenčka, je pa res da je to drugi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
1.6.2009 11:07:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Joj babike jaz sem zdaj telefonirala z Rižkooo 21 min in vam morem povedat da je to tak cukrček da nemoreš verjet. Tak angelski glasek imauser posted image . Res kapa dol pred njo. user posted image user posted image user posted image
se podpišem user posted image user posted image v živo je še bolj prijetna

user posted image            
user posted image
user posted image  Hvala...
user posted image
user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
1.6.2009 11:08:43   
sonček85

ps. Rižko jaz malo jem pa kar vzhajam, me je strah dons nardit pico k ma kvas notriuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image da ne boš preveč kipnala.user posted image brez zamere

eVO  jaz sem pa že skompenzirala za kosilo ko še prej nisem vedela k sva se pogovarjali.Ker moj dela do 13h pa pride potem domov ,se stušira in kar gremo nazaj v CE malega peljat v varstvo in potem na obravnavo ,sem se najavila še kr tam k bo mali v vartvu na kosilo.user posted image user posted image user posted image Ja kaj češ.Če je pa sama rekla če omo ,kaj pa čem user posted image user posted image no saj sem pa jaz že tudi večkrat naredla kosilo pa je ona prišla

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
1.6.2009 11:09:36   
pilotina
tassika...hvala za pozitiven misli user posted image user posted image user posted image

super, če kupiš danes previjalno...bo ena stvar več pripravljena za bebiko user posted image

Rižkoo...se še spomnim tvojih čiknov user posted image

sonček85...hvala user posted image ...no pa saj mogoče se ulovimo in bomo še odzuni skupaj sedeli user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
1.6.2009 11:10:20   
tassika
Sonček ne bit jezna, jaz sama pravim ba sem bajsek in moj me zdaj tako ljubkovalno kliče, sem napredovala iz bambija v bajska. Veš kaj dokler je samo trebušček, rit enaka in na vagi še vedno ista cifra se ne sekiram, vem da nosečnost prinese dodatne kg, moja mami se je pri meni zredila za 18kg jaz upam, da se bom malo manj. Ampak to so sam želje, do takrat bom pa mini bajsek. Sonček a si ti tut mela tazga bušija v 15t?

Za kosilo je pa sploh super, jaz si ga bom naredila okoli 14-ih potem grem po bolniško in nato v LJ in bova doma šele okoli 19-ih in bo ravno prav za večerjouser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 1.6.2009 11:11:41 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
1.6.2009 11:12:11   
sonček85
pilotina.držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako bi bilo lepo ko bi jaz avg.prišla k vama in bi ti že imela lepega bušija user posted image user posted image user posted image user posted image ja mogoče se pa res ullovimo
tassika.joj mek jaz že tko dolgo nisem bila tam,pred porodom sem bila kaka 2t prej tko da je zdaj že skor 2 m,bo treba it mal pokukatuser posted image user posted image user posted image kajga čikna pojest pa premier solatko user posted image

A veš da je Alks že nazaj zaspal,spi tko na obroke user posted image user posted image user posted image pikec moj mali

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
1.6.2009 11:12:58   
pilotina
naša kepica83 pa verjetno res spančka, ker dragega ponoči ni bilo in je zdje v njegovem objemu user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
1.6.2009 11:13:05   
tassika
Aja a vam še nekaj povem, sem bla s sestrco v petek uzunaj in ji pošljem slikico od včeraj in ona mene kliče in pravi, kdaj sva se pa tazadnje vidli, da je tako zrastel? pa če vam po pravici povem, mi je tako luštno ko ga pa sedaj res lahko pobožamuser posted image

ps. Eno čisto neumesno vprašanje, sonček a že kaj razmišljata o drugem a bosta ostala pri enem?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
1.6.2009 11:14:06   
Anonimen
Tassika..., se mažem in mažem...
Sam veš.. men ni tok pasal čikn iz meka.. ampak kšn tak recimo sva šla v Tomato in tm majo ogrrooomne pohane piščančke v sezamovi bombeti.. Mmmmmmmmmmm za znoret. Po moje, da bom šla dons tja na obiska...

Sonček85, meni je tudi žal, da nismo vse kje bolj skupaj.. Ooo kok bi kofetkale. user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
1.6.2009 11:14:41   
sonček85
Nisem jezna ,samo če pa res niste bajsike ,ste tko lepe nosečke
Ja jaz sem se pa zredila za 17kg ,sedaj sem pa še samo na +2 kg in to bo šlo prej al slej dol user posted image user posted image user posted image upam,strije bojo pa ostale  večen spomin na prvega bebija user posted image
kosilo:ja res je super,mi tudi ne vem kdaj bomo potem domov prišli in bui moj bil že pošteno lačen.bomo pa jedli testenine z omako in solatko user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
1.6.2009 11:17:18   
tassika
A vas mal nasmejim, lejte kakšna jaz skačem okoliuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
1.6.2009 11:18:21   
sonček85
zaenkrat sva pri enem ,jaz bi čez 3 leta imela še enega saj vem da bo itak pupika,ati  bi tudi kar takrat imel ,samo ga pa moti to k potem nima vsak svoje sobe in midva spalnice in dnevne.Če bi bil še 1 bi potem midva morala v dnevno it spat-tko da dnevna nebi bila več dnevna amapk pol spalnca ,da bi mela otroka vsak svojo sobo.

Bomo videli kaj bo čas prinesel.Upam pa samo da ko bomo še 1 imeli da ne bo spet 2 leti naokoli predno bom zanisila user posted image user posted image
rižkoo:ja to bi blo kofetkov in skocov in tortic user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
1.6.2009 11:19:08   
sonček85

user posted image
noro dobra majčka user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
1.6.2009 11:23:21   
tassika
Sonček a da pa daš pograd v sobico pa ne gre, midva imava malo več sreče ker je stanovanje 2,5 sobno in imava spalnic, ogromno dnevno, minimalno kopalnico in kuhinjo in pač tisti kabinetek k bo otroška soba, sam dokler bi bila majhna bi imela notri pograd, tako sta imela tudi moj in sestra. Jaz sem hotela enega moj 3 in sva pristala na dveh, samo še odločam se koliko starostne razlike, eni pravijo čim manj. Sicer pa najprej mormo tega na svet spravit potem pa naprej razmišljatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
1.6.2009 11:44:29   
sonček85
ne ne gre ker je soba strešna user posted image edin dnevna je normalno strop.
midva sva pa oba pri dveh ,samo je treba prej nekaj potuhtat kako bomo nardil .Jaz sem itak rekla da kokmt sta lahko skp  čez  čas bomo pa že šli v večje ali pa v hišo.Mah bo že ,za začetek je en super ,če bo pa še kak bebi bom pa še bolj vesela.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
1.6.2009 11:51:29   
tassika
Glej da te ne bo presenetil. Je pa tako vse se da če se hoče pravijo in če vama je namenjeno bo pač tako, ljudje smo ful iznajdljivi. Nič šibam v trgovino, da zamesim testo

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
1.6.2009 11:55:11   
mariee

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  oooo ti pa si  user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
1.6.2009 12:02:20   
sonček85

Glej da te ne bo presenetil. Je pa tako vse se da če se hoče pravijo in če vama je namenjeno bo pač tako, ljudje smo ful iznajdljivi. Nič šibam v trgovino, da zamesim testo
če me preseneti bom še vesela in bo več kot dobrodošel pa če bo plac v stanovanju ali pa ne.Otrok je otrk in je nekaj najlepšega.Saj boste videle user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
1.6.2009 12:04:36   
mariee
Sonček85 kako si pa izračunala, da bom prej rodila??user posted image user posted image  samo ne sme bit prehitro, da ne bo škorpijonček, jaz bi strelčka.

Tassika a misliš da ga res že čuti?? A ni to hitro? Ja jest v predelu trebuha nič ne čutimuser posted image  

Rižkoo jaz moram tudi tu pri nas poklicat za vadbo za nosečnice, če jo bodo imel še v juniju. A drugač so vredu vaje, ti paše hodit?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
1.6.2009 12:31:59   
tassika
Mariee ne vem, ker pojma nimam kako to izgleda imam pa še probleme s prebavo in me pomoje tudi to špika in nagaja. Saj pravim, bo treb aše malo počakat.

Jaz pa ne morem hodit na telovadbo, bom pa danes začela z vajami iz materinske knjižice, so ravno tako dobre in res se moram malo razmigat, ker me boli križ od sedenja in pa še rit zraven.

Sonček po eni strani si tako želim, da bi ga že držala v rokah, po drugi pa vsi pravijo, da naj uživam, ke rbo prehitro minilo, ampak pomoje bom res začela uživat šele ko ga bom začutila.  Dobro zrihtej dons.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
1.6.2009 12:52:43   
pilotina
tassika...midva sva tudi vse včeri pojedla...vsak en velik kos za kosilo, za večerjo pa vsak malo manjši kos...je bilo treba pojesti, ker če ne bi se lahko pica pokvarila user posted image user posted image user posted image

sonček85...jaaaaaaa, vse to bi bilo fantastično user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
1.6.2009 13:05:18   
tassika
To pa itak, tega se pa ne sme, pica se pa res ne sme pokvarit, evo pri meni testo vzahaj, potem jo spečem in letim čez par urc še do zdravnika. ma danes se mi spet vleče ta ponedeljek da je groza, a veste da imam samo še 2t bolniške potem bom pa spet tukaj tečnarila od živčnosti, čeprav še sama ne vem kaj bi rada a bila doma ali bla v službiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
1.6.2009 13:35:58   
pilotina
tassika...jst bi, da si doma in da imaš v odločbi dovoljene izhode do zrdavnika in na sprehode...pikica rabi sveži zrak user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
1.6.2009 13:57:11   
Anonimen
mariee
Zelo prijetno je na vajah. Jst sm bla sicer samo 1x, danes bo 2ič in mam res good filing. Mal se razgibaš, mal poklepetaš... si ogledaš trebuščke, primerjaš in tko... Jst se dons lih z eno nosečko dobim in greva skupaj...
Veš, če nič drugega, je druženje... Razgibavanje pa itaq paše, pa mal o dihanju, popadkih... tko, vse zveš.. user posted image
Ti priporočam... še bolj pa, da prideš v Celje.user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?