|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
30.5.2009 16:19:40   
Kepica83
res? v tazadnji si morem merit? Da me nebi ti zafrknila. Pa bi si vsak dan jaz to v ritko tiščala pol pa bi se mi ve tu smejale ko bi poročala o moji temperaturi 40°. user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
30.5.2009 17:39:07   
sonček85
kepica:kako lepo ti je povedal da ne more brez tebe,no počistil pa tudi je to pa tudi nekaj pove,da te ima zares ,zares rad in da ti tudi tebi da malo počitka.user posted image user posted image user posted image
bazalna T :merijo si jo zjutraj  ,vedno ob isti uri in prednmo greš na wc ,pa predno ostaneš in postelje,baje pa pod pazduho,še bolje pa v rito.

si pa mislim ,kaj si sanjala,tko je zame ena kolegica in potem so se sanje uresničile že v roku 3t user posted image user posted image user posted image
tassika.ii super da si užival ,mali pikec bo pa tudi razumel da drugače ni šlo in da bo drugič bolje.
Ti pa pa res na veliko uživaš ,danes še 2RD user posted image user posted image
joj moja draga rižkoo kako si pa že ti lepa nosečka ,pa kako je buši že velik,pa lepa frzurca.To bo mali  Liam ponosen nate .Drug teden grem pop v CE pa te pokličem če boš doma in se ti oglasim,seveda če lahko .točen dan še ne vem user posted image

twixy.welcome back in ko boš imela čas se nam le kaj javi in nam povej kako sta se imela in kako bo testek pokazal plus user posted image user posted image user posted image
pilotina.na veliko držim pesti za torek in Aleks tudi user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
30.5.2009 17:41:22   
sonček85
Mi smo super ,mali spi v jajčki saj smo se potepal ,od moje sestre je dobil bazenčka da se bo lahko malo namakal poleti v njem s pomočjo mene in svojega atija/ moje velike ljubezni,mami si je malo časa vzela da vas pokuka ,ati se je šel pa naprej potepatuser posted image user posted image ja tko imamo

naša mm pa lepo uživa ,upam ,da še za nas kaj user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
30.5.2009 18:27:43   
pilotina
Rižkoo...a je to tvoja nova frizurca user posted image lepa je

tassika...uživaj na rd-ju in se umakni kadilcem user posted image

Kepica moja...ne vem no...dragi navija tudi za torek tko, da ne vem...če bova zdržala do torka, če pa naju premami tkoj javim rezultat user posted image

ne ne, res v tazadno...tko kot ti je sonček napisala

sonček85...super za bazenčka...še malo, pa bo toplo in se bo lahko namakal user posted image
hvala za pestke user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 30.5.2009 18:28:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
30.5.2009 19:21:29   
Nogavica
Rižkoo, kako si lepa! Ful lep buši. user posted image

tassi, daj še ti svojega pokaži. user posted image

pilotina, močno, močno stiskam pesti. user posted image  Pa upam, da boš delala test pred torkom, ker ne vem, če bomo tako dolgo zdržale v negotovosti. user posted image

Midve z Živo sva pa ves dan sami, ker dragi dela. In je taaaak dolgčas, ko zunaj dežuje in je mraz. user posted image  Že ves dan gledava risanke, se igrava, sestavljava puzzle... in jaz že ves dan nekaj jem. user posted image
Trebuh imam že skoraj tak, kot pri Živi proti koncu. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
30.5.2009 22:23:08   
pilotina
Nogavica...hvala user posted image
saj pravim...če naju prej ne premami user posted image

o, da vam povem...sva bila tko zelo pridna danes z dragim...celoooo hiško sva generalno počistila, tudi vse možne kotičke user posted image

vmes je dragi naredil tako kosilo, ki ga še v najbolj prestižnih ribjih restavracijah ne naredijo user posted image
rižoto z morskimi sadeži...mmmm, tako fiiiino, da mmmmmm, jst bi še user posted image
res dobro kuha
in prvo najino solatko iz vrta sva imela zraven user posted image

skratka lep dan je za nama in upam, da ste vse imele lepo soboto in želim vam še lepšo nedeljo user posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
30.5.2009 22:41:34   
tassika
Evo mene doma, nažrto do konca, jaz res ne vem kdaj nehat. Smo se pa imeli tako lepo, še otroci so bili pridni, na tadrugem roj.dnevu sem bila pa v najvišji pozornosti od vseh, ja spet prva nosečka, tega bi se lahko navadla.

Zdaj pa čakam da se moj stušira, čuvam pikija da ne poje mojih orhidej in grem potem spat. Jutr sva pa povabljena na kosilo. A veste kaj, po eni strani si že kar želim v službo, da bom malo manj omejena, bom utrujena to drži, ampak bom vsaj lahko kam šla, čeprav že zdaj vsaj med vikendom bolj malo gledam kje semuser posted image

Pilotina naredi tako kot sama veš da bo najbolje, če bo to jutri prav, če pa šele v torek bomo pa tudi počakale.

Nočko

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
31.5.2009 8:19:50   
Kepica83
Jutro!
Pilotina: ooo res je lep dan za vama. Hja vidim da so vaši možeki tudi zeeelo pridni. Saj prav tak. Zgleda da smo jih dobro zašolaleuser posted image user posted image

Sonček: pridna sestrica da je kupila bazenčeka. user posted image

Tassika saj prav tak da ješ pa da si v pozornosti. Moraš biti user posted image . Se strinjam z Nogavičko daj še ti pošlji slikico.

Tak mi pa gremo počasi v šolo. Naš Lee ( dogo argentino) hodi v malo šolo da se nauči lepega vedenjauser posted image .  Aja pol pa še na kosilu k staršem od mojega. No se javim kaj popoldan.

Lupčkaaaa vsem .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
31.5.2009 8:43:25   
mariee
ooo punce moje, jaz sem nazaj, pa reeeees sem vas pogrešala, pa kolk sem mogla zdele prebrat.. klepetuljeuser posted image

Sonček85, fajn je če blazina tudi igra, nisem videla ali sta ti dve taki, da pol otrok pritiska in blazina poje.

Rižkooo kakšna dobra frizura in leeeeeeeeeeeeep trebušček, pa tko suha si!! Mene moj zafrkava da imam vsak dan večjo rituser posted image Jaz sem pa čisto zaljublena v quinnya-buzza. Moram it tut en dan v BC pogledat, pa mal sprobat, pa na morju sem vidla en lep voziček od mutsy-a. Postelja je pa ful lepa, tudi jaz bi tako kombinirano-postelja-zibka.

Pilotina joj, komej čakam tvojga +. Midva sva se tut zmenla, da počakava, no pol sem bla pa tolk tečna, da sem ga kar prej naredilauser posted image user posted image

Tassika jest bi tut mogla kej pospravit, ampak se mi ne dauser posted image bom rajši preležala nedeljouser posted image

Kepica83 vidim, da si se nam pridružila, lepooo.

mM lepo se imej na vikendu. Sej si že kar predstavljamo, da je noro dobr tam, ker si omenjala palme..user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
31.5.2009 9:24:43   
tassika
Jutro pupe, jaz imam danes spet leteči dan, najprej kosilo, potem pa še obisk, ampak bomo že preživeli, važno da ni treba kuhatuser posted image

Aja pa še nekaj, sem dobila celo taveliko vrečo nosečniških oblek od svakinje in celo pol mi jih je že prav, nekaj pa pač še prevelikih, te bodo počakale kasnejše tedne. So pa začudakar udobne, nisem si mislila, zadnjič sem sprobavala v  c&a pa so mi bile trde od benetona pa od la vie so pa ful udobne, ampak cenovno tudi dražje.

Nič grem spit svoj vitaminski napitek, malo pojest, na kavico k kolegici, v h&m po novo pižamo da bo večja in bolj udobna, potem pa na kosilo. Vas pridem pogledat kaj proti večeru.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
31.5.2009 10:14:07   
pilotina
tassika...a ni fajn, ko te vsi cartajo, ker si nosečka user posted image
jst sm vse moje prijateljce razvajala in še jih bom, ko bojo spet nosečke, ker je tko prau

Kepica83...lee...lepi kuža srčkani user posted image
uživaj v mali šoli user posted image

mariee...nazaj si user posted image
mi smo te pogrešala prau tako kot ti nas
povej, kako je bilo, kaj sta ga delala

tassika...ta vikend sem jaz doma, ti pa letaš tko kot jst ponavadi user posted image
super za oblekce...še kako prav ti bodo prišle user posted image

danes pa jst kuham...me je dragi prosil, če mu naredim pizzo, ki mu je strašansko dobra...narejena od mene mislim user posted image ...saj ne, da bi se hvalila user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak naredim res dobro
najboljša pride, ko jo spečem v peči na drva, ampak zdej to ne bo šlo...al ja...kaj pravite, a zakurim user posted image user posted image user posted image

a ja pa še to, da ne boste v skrbeh za twixy
net jima ne dela in pride komaj ob koncu naslednjega tedna na RR

grem zdej kruhka za pizzo pripravit

vas pridem še kaj potem pogledat user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 31.5.2009 10:15:08 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
31.5.2009 10:19:37   
mariee
cau Pilotina user posted image

kako se počutiš? A bo +?

Jest sem se imela ful fajn, nečak je tak cukrček, pa vsakič ko ga vidim je večji. S sestro naju je okupiral za cel danuser posted image , tko da sva večinoma skos vozičkale. Zdj si pridobivam izkušnje z vožnjo vozičkauser posted image Mmmmmmm pizza, joj domače pizze so res dobre. Mi bomo pa danes pekli postrvi na žaru.

Aja, pri nas je tak mraz, da če bi imela peč, bi sigurno zakurilauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mariee -- 31.5.2009 10:20:35 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
31.5.2009 10:30:40   
pilotina
mariee...iii, lepo...nečaka imaš user posted image ...jaz jih imam pet in so vsi moji srčki...so pa že kar veliki in če bi prebrali, da je njihova teta napisala, da so srčki...ajooooj user posted image user posted image user posted image
sam, da si uživala...ti si kar pridobivaj izkušnje...pru kmalu boš ti s svojim vozičkom pohajala okrog user posted image

user posted image pri nas tudi ni ravno toplo, ni pa tko hudo, da bi peč zakurla user posted image

počutim se dobro, hvala user posted image
sam na uho ti potiho povem, da se bojim da ne bo še pluska user posted image
jajčniki meljejo kot tik pred tečko in ker je danes ta dan, ko bi jo morala dobit, se kar bojim, da je to to
no ampak se prepuščam presenečenju in upam ševedno na torek, da bo pokazalo, da sem srečka

kaj pa tvoj buši...je že kar velik a

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
31.5.2009 13:07:50   
pilotina
MAŠKA...vse najboooljšeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubčka :*

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
31.5.2009 13:23:11   
mariee
Maška vse najboljše!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
31.5.2009 15:33:27   
mariee
Pilotina buši kar raste ja,pa kaj drugega tudi, ker imam velik apetit user posted image sej se skušam zadržat, samo je zelo težko, če prideš na obisk in imajo polno mizo dobrotuser posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
31.5.2009 19:23:55   
sonček85
hejla!
Ja še malo pilotina in se bo namakal.Danes se je kopal in je prav užival user posted image user posted image
mariee .to pa ne vem,Se je spet tašča zbunla da jo bo kupla ,ja pol jo pa naj.Jaz sem rekla samo da mora imet loke da lahko dam igrače gor.Pa čeprav sem jih že mela včeraj v roki in sem jo hotla kupt in potem je rekla ne in pol se pa ne mislim več kregat,Pa naj kupi,če misli.
MAŠKA.še tukaj happy birthdayuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
31.5.2009 19:52:24   
tassika
Evo mene, sita, debela in utrujena. Ampak tega bi se lahko navadila, po dolgen času se počutim dobro, samo včasih me še kaj špika in pa ko sedim za rač. moj bejbi noče biti stisnjen.

Ja pilotina ta vikend te nadomeščam in upam, da tudi naslednje, doma mi že prav preseda bit, jaz bi prišla k tebi na pico pa si ne upam.

Mariee super, da sta uživala, jaz bi tudi, pa drugič.

Maška saj veš vse naj naj, pa naj pikica lepo raste, da bo mala velika pikica

user posted image

Evo tukaj pa obljubljen moj trebušček

user posted image

pa z drugega zornega kotauser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 31.5.2009 19:54:16 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
31.5.2009 19:55:05   
Kepica83
MAŠKA VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hej punce kako ste kaj? Jaz samevam doma. Moj je šel delat ob 18:00- nočna, jaz pa sem sama. Sem bla prej z Leejem uro pa pol zunaj, zdaj pa on pančka jaz pa sem vas prišla malo pogledat. Upam da imate vse lepo nedeljo za sabo. Upam da boste kaj na RR danes drugače se meni zmeša user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
31.5.2009 19:57:10   
Kepica83
uau Tassika kak lepi buši. Si pa suhica pa pol. Tak kot rižkoooouser posted image . Super super. Naj le lepo raste.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
31.5.2009 20:00:34   
tassika
Nisem več suhica, sem kar bajsiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
31.5.2009 20:03:08   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Nisem več suhica, sem kar bajsiuser posted image

Lepi suhi bajsiuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
31.5.2009 20:10:14   
Anonimen
Kepica83, dej ti men zaupi cifro.. da si pomagava po telefončku, drugače sploh ne uspem.. Al pa jst teb mojo.. Maš na zs.

Drugače pa MAŠKA..., naj izpolnijo se želje, naj pikica raste lepo..

HVALA za vse komplimentke... user posted image Se tud fajn počutim..
Jutr vam vsem odpišem, dons cel dan obiski.., zdej moram pa pospravit.. pol se grem pa spet mal gugat.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
31.5.2009 20:43:17   
mariee
Tassika lep buši!!! Jaz svojega kar skos mal božam. Pa opazila sem, da če stojim pri miru, se postavim prou v pozo nosečnice in po možnosti dam roke v bokuser posted image user posted image user posted image se me ne more zgrešit, da sem nosečkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
31.5.2009 20:46:01   
tassika
ja jaz sem tudi zdajle eno tako posnela, čakajte vam jo pokažem. Itak čakam da bo kopalnica frej, se je moj zapr notr in se namaka v banji še zadnjič, prej se je pa tko 1x na letouser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?