|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
27.5.2009 22:24:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Zdaj sem ti jih še 1x poslala

Dobim ZS, albuma pa ne morem odpret...tudi če kliknem na tvojo ikonco albumov v profilu dobim samo zvezdico...če kliknem na albume od prijateljev ne vidim NIČ user posted image ...tudi od bubi neuser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
27.5.2009 22:37:38   
petarda

kaj pa je to s FB? Danes se še folk samo o FB pogovarja. Moram priznati, da sva jaz in FB kot moja babica računalnik user posted image .. WTF is FB. Sem se probala 1x prijaviti in nimam pojma kaj naj si z njim počnem. V čem je fora?user posted image

To je šele en poseben svet!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh se ne prijavljaj, če nimaš časa user posted image user posted image user posted image user posted image ... Jaz sem prijavljena, imam nekaj prijateljev, nekaj celo takih, ki jih samo navidez poznamuser posted image  ali pa se celo ne morem spomnit od kod jih poznamuser posted image .... vsak dan prečekiram, če je kaj novega in zanimivega...podobno kot na RR... dodam kako slikico, kaj pokomentiram... je pa polno nekih aplikacij, kupovanja prijateljev, ki jih potem po svoje poimenuješ... pošiljanja daril...v glavnem tu mač zame, tako da tega niti ne odpiram user posted image ....razen če imam res višek časa potem grem rešit kak bedast test, ki mi pove kolk je moj IQ, kaj bom sanjala to noč, katera je pesem, ki opisuje mojo ljubezen itd.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
27.5.2009 22:39:15   
petarda
Aja...dobra stvar pa je, da sem našla kar nekaj starih prijateljev, znancev in sošolcev...in vzpostavila ta virtualni stik.. je lepo videti kje so, kaj delajo, kakšne družine in otroke imajo....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
27.5.2009 22:47:36   
petarda
očitno ste se vse nekaj zatopile...user posted image user posted image user posted image ...grem tudi jaz...pa jutri imam kontrolo pri G...držite pesti, da je zdaj vse OK user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
27.5.2009 23:06:49   
Urša
Danes sem spraševala za oceno in je bilo vprašanje-Katera narodnostna manjšina živi v panonskem svetu? Odgovor je bil ŠTORKLJE! user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
27.5.2009 23:21:37   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Danes sem spraševala za oceno in je bilo vprašanje-Katera narodnostna manjšina živi v panonskem svetu? Odgovor je bil ŠTORKLJE! user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
28.5.2009 5:55:19   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dober večer user posted image

Amy lepo te je "videti" user posted image

hvalauser posted image

pa dobro jutro in user posted image user posted image user posted image  za vse

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
28.5.2009 6:19:12   
Teni_
Jutro.

Vidim, da ste se večraj fajn načvekale.

Se strinjam s petardo glede FB. Mi je tudi najbolj všeč, ker sem tam povezana s skoraj vsemi bivšimi sošolci in sošolkami. Smo se v tistih časih res super razumeli.

Urša, dobri so tvoji malčki.user posted image user posted image user posted image user posted image

Amy - hvala za kavico. Eno še lahko pijem, pa še to več mleka kot kave.user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 28.5.2009 6:20:00 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
28.5.2009 8:23:22   
amy26
Teni čestitke za user posted image  sploh nisem vedela da si nosečauser posted image
lepo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
28.5.2009 8:55:03   
Teni_
Ti nekaj povem. user posted image  Na hujšanju sem bila pod drugim nickom. Tista, ki je en dan začel,a pa naslednji dan že nehala. Pod nickom Anneri.user posted image

Hvala za čestitke.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
28.5.2009 11:35:52   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Ti nekaj povem. user posted image  Na hujšanju sem bila pod drugim nickom. Tista, ki je en dan začel,a pa naslednji dan že nehala. Pod nickom Anneri.user posted image

Hvala za čestitke.

user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem zanosila med hujšanjem -ločevalno dieto, pri Aleksu

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
28.5.2009 20:29:10   
ada2
user posted image user posted image  to vam moram povedat, pa čeprav je mogoče bolj lokalna fora...

popoldne so se šli naši otroci enega kviza o poklicih... pa je bilo vprašanje: kdo izdeluje stekla za očala?

in moj nečak izstreli kot iz topa: človek ki dela na carreri!

user posted image user posted image user posted image

no, če katera ne ve, v Ormožu je tovarna carrera, kjer je zaposlenih 70 % ljudi iz naše občine, izdelujejo pa res očala vseh vrst.user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
29.5.2009 5:56:17   
Teni_
Dobro jutro.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
29.5.2009 10:25:40   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
29.5.2009 14:04:11   
petarda
Dober dan user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
29.5.2009 22:14:06   
*bubi*
Hoj, petarda! Daj mi povej... vi se s čolnom do Loparja tudi pripeljete? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
30.5.2009 20:42:29   
*bubi*
Dober večer.
Spet je pravo zatišje tukaj user posted image

Petarda je po moje na morju, kaj pa ostale?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
31.5.2009 7:45:33   
Paštetka
jaz sem včeraj pucala. Mali je bil na RD, jaz sme pa imela čistilno. Celo stanovanje sem zribala, kuhinjo, kopalnico, vso preilo oprala.

Še sedežno sem se spravila umit, celo user posted image . Jezus kakšna je bila, saj to ko spucaš komaj ugotoviš kakšna je razlika user posted image .
Moj je zvečer imel špil, jaz sem pa še celo goro perila zlikala, pa posteljino preoblekla, pa Muser posted image  sva z Muser posted image  stranico odstranila, da gre zdaj lahko sama gor in dol. ME prav zanima, če bo zdaj sama prišla v dnevno. user posted image  Čakam, čakam in se je ne morel učakati. Še vedno spi. Će je user posted image  bil nočna mora, kar se spanja tiče je user posted image  hm.... angelček?????  Evo tam okrog 9. ure bo vstala. Spat pa hodi ob 19.  ali 19.30 . joj, se spombim, da sem si tako dete želela, ko sem imela user posted image . A se spomnite Sergeja, kak je dolgo spal in smo bile Natyki fouš? user posted image user posted image user posted image
user posted image  je pa začel zdaj spati, ko imava res strogo dieto. Celo noč mi prespi. Danes celo do 7. ure user posted image . Zdaj je pa na tečaju agleščineuser posted image user posted image user posted image user posted image . Gleda Baby TV in ponavlja tractor user posted image user posted image . Oni po angleško, naš mali pa po slovensko ponovi user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
31.5.2009 9:35:05   
*bubi*

Će je user posted image  bil nočna mora, kar se spanja tiče je user posted image  hm.... angelček?????  Evo tam okrog 9. ure bo vstala. Spat pa hodi ob 19.  ali 19.30 . joj, se spombim, da sem si tako dete želela, ko sem imela user posted image .

Pri nas je podobna zgodba. Bubija smo uspavali, bubiko dam v posteljico in grem. Prespi celo noč, bubi je tudi zdaj začel. Odkar sta skupaj v sobi, je dosti boljše.

Ok, spi ne ravno do devetih, tudi si bo težko privoščila, ker bo treba v vrtec. Tam do pol sedmih, sedmih je že ok user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
31.5.2009 9:50:48   
ada2
jaz sem pa včeraj klet pucala... tisti del, ki je bil zasičen z oblekami... in sem res prebrala vse in kar je bilo odvečnega odpeljala čez mejo malim cigančkom... bi morale videt to veseljeuser posted image ... so se taki mali, kot so naši novembrčki, pa malo večji usuli iz naselja kot ploha in se kar cufali za tiste vrečkeuser posted image ... seveda je pa bil največji tip en malček, ki se je skoraj v prtljažnik spravil, se vrgel na 3 vreče skupaj in se drl "mama, mama" da mu drugi ne bi odnesli.... prej kot v pol minute je bil nabito poln prtljažnik prazenuser posted image , potem so pa kar tam ob cesti odpirali vreče in so jim očke kar žarele, saj sem v vsako vrečo spakirala še nekaj sladkarij in nekaj igrač... pa en, že kar najstnik je bil faca, ko je odprl vrečo in so bile notri moje cote (tudi modrčekuser posted image ), pa je izjavil nekaj v tem smislu, da "če to bit za sve njegove cure"user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
31.5.2009 9:57:01   
Paštetka
evo mene od dr. . Muser posted image  ima počen bobnič user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
31.5.2009 10:03:39   
ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

kako, od česa, kaj se je zgodilo?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
31.5.2009 10:26:09   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

kako, od česa, kaj se je zgodilo?

nimam pojma. Cel teden je imela urtiko, kazala ni nič, da bi jo uho ali kaj bolelo. Včerja zvečer, sem jo tako kot vsak večer polupčkala , ko sem šla spat. In je bila malo bolj topla po licu oz. okrog ušes. Vročine ni imela.

danes Zjutraj pa groza, celo lice, vrat je imela oranžno, uhelj, groza. Lase zlepljene od gnoja in moja včerja fišno preoblečena postelja, cela gnojna. user posted image

Nišem še v življenju videla toliko gnoja.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
31.5.2009 14:25:07   
ada2
boga Muser posted image

kaj pa potem to pomeni glede sluha? a ima lahko težave?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
31.5.2009 14:45:16   
Paštetka
kaj pa vem? Se bila v šoku in nisem uspela nič vprašati.

Samo user posted image  sploh ne zgleda, da bi ji kaj bilo. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?