Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.5.2009 17:17:19
|
|
|
|
petarda
|
Bubi fuuuul lep album si naredila .... se vidi, da ste se imeli krasno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.5.2009 19:03:02
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ojoj, Paštetka, to pa je bil žuuuuuuuuuuuuuur! Prava umetnika! Res svetovno zgleda. Je tudi mene zamikalo... mislim, da bi bubi pacal. Bubika še ne more, ker skoz roke v usta nosi. Jo kar vidim, kak bi čopič lizala bubi, sem se bala tvojega komentarja, da pa ti tega ne bi dopustila . Se še spomniš kak komentar si mi dala, ko je M sol razsipal v dnevni in z robčkom potem brisal? Zato pa tiste slike, ko M barva od ust do čopiča dobesedni visi nisem upala dati gor
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.5.2009 19:48:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka bubi, sem se bala tvojega komentarja, da pa ti tega ne bi dopustila . Se še spomniš kak komentar si mi dala, ko je M sol razsipal v dnevni in z robčkom potem brisal? se še spomnim, ja.... ampak eno je packanje na pripravljenem terenu, drugo pa razsipavanje hrane ali česarkoli po stanovanju. Saj moja dva sta za veliko noč s temi barvami packala. Ampak samo pri mizicah. Potem pa smo oba zanesli v kopalnico in umili. Kaj nisem te fotke nalimala.... nekoč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.5.2009 20:19:31
|
|
|
|
ada2
|
pride kera na špuk štrudl?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.5.2009 20:37:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pride kera na špuk štrudl? ne, kaj pa na rdeče češnje? Mi katera dostavi na dom?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.5.2009 21:06:05
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz sem bila danes na češnji, moja črmleka pa spodaj. Da vidiš kakšna sta bila, ko sem prišla dol . M vsako češnjo razpolovi z rokami in vzame ven koščico... sok je tekel po celem telesu , na češnjo sem pa samo slišala glasen: njaaam, njaaam, njaaam . Potem si je pa šla še malo umit roke, v vedro, kjer ima dedi ribe, pa solato je babici malo natrgala za kokoške in jim jo dajala, potem pa s eje spravila še na jagode. Jezus Kristus kakšna je bila . Roke cele vsrane, malo blatne... jaz sem se samo tolažila, da sem tudi jaz kot dete pojedla kakšno blato z vrta . No, ko smo si pa zunja na šlaufo roke prali jo je pa M po nedložnosti še celo namočil. Tako, da je šla domov samo v plenici. Aja, to smo rabutali pri babici, ki je na dopustu trenutno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 5:47:09
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! eno dete je danes že šlo od hiše... Nuša gre na končni izlet , zdaj pa ne vem, ali naj grem nazaj spat ali naj Miha počakam, da se zbudi itak, da če grem spat se bo zbudil čez 5 minut, če pa ga bom čakala bo pa do 8 spal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 6:39:00
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro! Jaz imam pa Niko danes doma. Imajo podelitev priznanj za bralno značko in še Nika letos ni imela, pa so ostali doma, tisti, ki so ,lahko, da ne bo joka, zakaj oni niso nič dobili. A vaši so letos imeli že bralno značko. Nika še ni polagala pozornosti, oz. ni nitizbrano poslušala knjig, pa se mi je zdelo brezveze. Zdaj jih pa že lepo, tako, da pride drugo leto tudi pri njej to na vrsto.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 6:55:47
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Petardio je z veseljem poslušal knjigice za bralno značko...in se vedno veselil, ko je kakšno novo domov prinesel. ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 6:56:42
|
|
|
|
petarda
|
Ada kam pa je šla Nuša na končni izlet?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 6:57:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem bila danes na češnji, moja črmleka pa spodaj. Da vidiš kakšna sta bila, ko sem prišla dol . M vsako češnjo razpolovi z rokami in vzame ven koščico... sok je tekel po celem telesu , na češnjo sem pa samo slišala glasen: njaaam, njaaam, njaaam . Potem si je pa šla še malo umit roke, v vedro, kjer ima dedi ribe, pa solato je babici malo natrgala za kokoške in jim jo dajala, potem pa s eje spravila še na jagode. Jezus Kristus kakšna je bila . Roke cele vsrane, malo blatne... jaz sem se samo tolažila, da sem tudi jaz kot dete pojedla kakšno blato z vrta . No, ko smo si pa zunja na šlaufo roke prali jo je pa M po nedložnosti še celo namočil. Tako, da je šla domov samo v plenici. Aja, to smo rabutali pri babici, ki je na dopustu trenutno A tle pa nimaš slikice...za lažjo predstavo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 8:12:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada kam pa je šla Nuša na končni izlet? Ljubljana - ogled gradu in ZOO.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 11:42:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada kam pa je šla Nuša na končni izlet? Ljubljana - ogled gradu in ZOO.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 11:43:55
|
|
|
|
*bubi*
|
teni, v našem vrtcu nimajo bralne značke. Imajo pa bralni nahrbtnik, ampak ne dobijo priznanj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 12:04:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* teni, v našem vrtcu nimajo bralne značke. Imajo pa bralni nahrbtnik, ampak ne dobijo priznanj hmmmm...saj jaz tudi ne vem, če bodo dobili kaka priznanja ....imajo pa vsak svojo vrečko in si ob četrtkih izbirajo knjigice...jih imajo potem teden, dva, tri doma in ob četrkih povejo potem obnovo, prinesejo kako risbico z liki iz knjigice.... Ampak je kar obveznost...vam povem, da se teden tako hitro obrne...včasih v sredo zvečer potem beremo knjigico, v četrtek zjutraj pred vrtcem rišemo... me spominja na moje šolske čase
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 17:03:53
|
|
|
|
ada2
|
no, če katero zanima... sem šla zjutraj nazaj spat in so me pustili spati do pol 8 12. 6. pa gremo na morje bubi - moja nečakinja je ful zagreta za farmacijo, je rekla, da bi šla študirat ali kemijo ali farmacijo, no, bolj se na farmacijo nagiba...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 19:44:44
|
|
|
|
ada2
|
bubi jutri grem dop. v MB - peljem mamo v bolnico na pregled k dermatologu. če boš kaj s časom, pa v mestu, se lahko na kako kavo povabima...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 20:33:08
|
|
|
|
petarda
|
Ada kam pa greste na morje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 21:37:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada kam pa greste na morje? Kaštel Lukšič
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 21:54:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada kam pa greste na morje? Kaštel Lukšič tolk vem kot prej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 22:13:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi jutri grem dop. v MB - peljem mamo v bolnico na pregled k dermatologu. če boš kaj s časom, pa v mestu, se lahko na kako kavo povabima... Ti kar pokliči. Če pa mi že prej vsaj okvirno uro sporočiš, pa še toliko bolje. Da ne dam bubike v kinderpet spat, kar pol je res ne grem ven bezat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 22:16:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi - moja nečakinja je ful zagreta za farmacijo, je rekla, da bi šla študirat ali kemijo ali farmacijo, no, bolj se na farmacijo nagiba... zdaj se za sredno šolo odloča ali že za študij? Poznam nekaj diplomiranih kemikov brez službe. Farmacevta pa nobenega Tudi znotraj farmacije se da precej v kemijo usmerit (analiza ali pa sinteza).
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.5.2009 22:17:52
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi je danes imel zaključek v vrtcu. Kak so lepo peli in plesali Samo je bilo vroče v telovadnici, bubika je bila čisto mokra (ok, malo tudi zaradi slinjenja in polivanja z vodo ). Proti koncu sem ji bodi slekla in je bila samo v hlačah z oprsnikom. Ona si je lahko privoščila tak luksuz
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 6:36:47
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro punce. Bubi ,a so že imeli zaključek. Full fajn. Mi smo imeli včeraj sestanek za Tejo, ker se zdaj razidejo in smo z vzgojiteljicami vred jokali. Je vzgojiteljici vmes zmanjkalo besed in ni več mogla nadaljevat - je kar v jok padla, mi pa tudi. Zaključek pa imajo 16.6. prej pa še te zaključne izlete. Teja ga ima jutri in grejo na Ptujski grad - neke delavnice potekajo tam in se bojo po moje imeli prav lušno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
ZanositevSpetGajaKoliko časa ste potrebovale za zanositev? 1-6 mesecev (
68%)
6-12 mesecev (
8%)
1-2 leti (
8%)
dlje od 2 let (
16%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!