Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 7:14:46
|
|
|
|
petarda
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 8:29:13
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro petarda saj jaz tudi nisem mela pojma kje je to v glavnem daleč... split bubi zdaj se spravljamo od doma, te pokličem, ko mamo odložim, pa se potem dalje zmeniva
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 8:56:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Split se meni že kar daleč zdi . Sem včeraj naletela na eno ponudbo v Omišu in gledam kje je to.... še dalje dol. Zaenkrat odpadejo take variante. Še vedno se nismo odločili.... Zadar Borik, Petrčane ali pa "Uršin" penzion na Rabu. Jao, jao....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 8:57:54
|
|
|
|
Teni_
|
Bubi, ne se sekirat. Mi še tudi ne vemo. Verjetno bomo enkrat konec junija šli na agencijo, vprašali kaj imajo takega, se odločili in plačali. Upam, da bo še kaj fraj.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 9:15:40
|
|
|
|
ada2
|
bubi zdaj sem te klicala... ne grem v MB, si je mama premislila, oz. ji je minilo in ni potrebno iti ja, split je kar daleč, ampak če je zastonj, se pa tudi tako daleč peljemo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 12:20:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja, split je kar daleč, ampak če je zastonj, se pa tudi tako daleč peljemo a, to je pa drugo.... mi smo se v mojem otroštvu vsako leto vozili v Split, še po starih cestah ali pa z avtovlakom. Pa mislim, da sta se moja dva kljub vsemu fajn skeširala, kljub temu, da smo spali zastonj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 16:38:53
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Imajo pa bralni nahrbtnik, ampak ne dobijo priznanj pri nas sta oba imela tudi knjižni nahrbtnik, dobili po tri knjigice, doma smo jih malo prebrali ko je bilo konec in so vsi obdelali knjigice so dobili priznanja mi smo kar ok, Ela sicer pokašljuje že en mesec in kašlja sluz ma ne vem zakaj že ne neha tega izkašljevat par dni je imela tudi vnete učka, no danes je že dobra tako da je bila v vrtcu Aleks je tudi ok, priden, nagajiv, kakor kdaj, zaenkrat kar zdrav tako da to je glavno to je to na hitro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 20:14:34
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer Amy lepo te je "videti"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 20:54:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dober večer Amy lepo te je "videti" Res je Ja, knjižni nahrbtnik sem mislila, ne bralni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 21:20:27
|
|
|
|
petarda
|
Bubi in Ada...dajta me zdaj razsvetlit kaj lahko počnemo, ko smo prjatle na RR?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 21:51:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kakšne prjatle? Nimam pojma ...zato pa sprašujem .... po mailu sem dobila obvestilo, da me hočeta za prijateljico na RR ....jaz sem pa potem kliknila tudi tebe in še nekaj drugih...nisi nič dobila?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 21:53:41
|
|
|
|
Paštetka
|
Ja, jaz sem kliknila tebe in bubi. pa sem mislila, da zdaj lahko kakšne albume gledam .... pa niamma pojma kaj ve to govorite. Zatou pa pijtan!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 21:55:34
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi in Ada...dajta me zdaj razsvetlit kaj lahko počnemo, ko smo prjatle na RR? a od mene si kaj dobila? mislim z mojega maila, ki ga imam tu na RR tistega maila že kaki 2 leti sploh odprla nisem, ne vem gesla in po moje itak sploh ne obstaja več nimam pojma kaj bi to bilo... sicer pa, a nismo "prijatle" tudi brez teh potrditev?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 21:56:49
|
|
|
|
ada2
|
no, očitno bom jaz brez prijatlov ostala, ko nisem nič dobila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 21:58:08
|
|
|
|
petarda
|
Uuuuuuuuuuuuu sem zdaj kliknila na MOJA RINGARAJA in vidim, da mi vrže kao zame zanimive teme.... večinoma take, ki jih ve odprete ....zdaj vas bom mela pa na uču
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 22:00:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: nimam pojma kaj bi to bilo... sicer pa, a nismo "prijatle" tudi brez teh potrditev? seveda smo...zdaj smo pa celo trikratne prijatle...v real life, na FB, zdaj pa še na RR .... Ada...jaz sem dobila tvoje sporočilo..in sem te kliknila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 22:01:15
|
|
|
|
ada2
|
ok, sem zdaj pogledala, pa imam kar nekaj prijatlov z Rr, od novembrk petardo bubi in uršo, pa še od ptujčank/ormožank nekaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 22:01:25
|
|
|
|
Paštetka
|
sem dala v album mojo kuhinjo. Sem se tudi jaz malo igrala z albumi in ugotovila, da mi ni potrebno več manjšat slik . A ste jih dobila. Nek seznam prijateljev sem našla in sem tistim odposlala, ki ste me obkljukale.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 22:13:25
|
|
|
|
petarda
|
Vidim, kao da si naredila...in naj pogledam...potem me vrže na nek seznam albumov, kjer tvojega ne vidim ..... Na MOJA RR pa vidim tvoje male slikice, ko jih hočem povečat, me spet vrže kr nekam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 22:16:05
|
|
|
|
Paštetka
|
bubi pravi, da si je pogledala. S tem, da jaz vidim tudi od bubi male slikice, ko pa hočem odpreti album, me pa tudi nekam vrže. OD ade in Urše pa lepo lahko pogledam slikice
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 22:19:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka mogoče pa nisem tvoja prjatlca
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 22:24:10
|
|
|
|
Paštetka
|
kaj pa je to s FB? Danes se še folk samo o FB pogovarja. Moram priznati, da sva jaz in FB kot moja babica računalnik .. WTF is FB. Sem se probala 1x prijaviti in nimam pojma kaj naj si z njim počnem. V čem je fora?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?