Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 22:24:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Zdaj sem ti jih še 1x poslala Dobim ZS, albuma pa ne morem odpret...tudi če kliknem na tvojo ikonco albumov v profilu dobim samo zvezdico...če kliknem na albume od prijateljev ne vidim NIČ ...tudi od bubi ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 22:37:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kaj pa je to s FB? Danes se še folk samo o FB pogovarja. Moram priznati, da sva jaz in FB kot moja babica računalnik .. WTF is FB. Sem se probala 1x prijaviti in nimam pojma kaj naj si z njim počnem. V čem je fora? To je šele en poseben svet!!! Sploh se ne prijavljaj, če nimaš časa ... Jaz sem prijavljena, imam nekaj prijateljev, nekaj celo takih, ki jih samo navidez poznam ali pa se celo ne morem spomnit od kod jih poznam .... vsak dan prečekiram, če je kaj novega in zanimivega...podobno kot na RR... dodam kako slikico, kaj pokomentiram... je pa polno nekih aplikacij, kupovanja prijateljev, ki jih potem po svoje poimenuješ... pošiljanja daril...v glavnem tu mač zame, tako da tega niti ne odpiram ....razen če imam res višek časa potem grem rešit kak bedast test, ki mi pove kolk je moj IQ, kaj bom sanjala to noč, katera je pesem, ki opisuje mojo ljubezen itd.....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 22:39:15
|
|
|
|
petarda
|
Aja...dobra stvar pa je, da sem našla kar nekaj starih prijateljev, znancev in sošolcev...in vzpostavila ta virtualni stik.. je lepo videti kje so, kaj delajo, kakšne družine in otroke imajo....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 22:47:36
|
|
|
|
petarda
|
očitno ste se vse nekaj zatopile... ...grem tudi jaz...pa jutri imam kontrolo pri G...držite pesti, da je zdaj vse OK
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 23:06:49
|
|
|
|
Urša
|
Danes sem spraševala za oceno in je bilo vprašanje-Katera narodnostna manjšina živi v panonskem svetu? Odgovor je bil ŠTORKLJE!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.5.2009 23:21:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Danes sem spraševala za oceno in je bilo vprašanje-Katera narodnostna manjšina živi v panonskem svetu? Odgovor je bil ŠTORKLJE!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.5.2009 5:55:19
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dober večer Amy lepo te je "videti" hvala pa dobro jutro in za vse
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.5.2009 6:19:12
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro. Vidim, da ste se večraj fajn načvekale. Se strinjam s petardo glede FB. Mi je tudi najbolj všeč, ker sem tam povezana s skoraj vsemi bivšimi sošolci in sošolkami. Smo se v tistih časih res super razumeli. Urša, dobri so tvoji malčki. Amy - hvala za kavico. Eno še lahko pijem, pa še to več mleka kot kave.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 28.5.2009 6:20:00 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.5.2009 8:23:22
|
|
|
|
amy26
|
Teni čestitke za sploh nisem vedela da si noseča lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.5.2009 8:55:03
|
|
|
|
Teni_
|
Ti nekaj povem. Na hujšanju sem bila pod drugim nickom. Tista, ki je en dan začel,a pa naslednji dan že nehala. Pod nickom Anneri. Hvala za čestitke.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.5.2009 11:35:52
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Ti nekaj povem. Na hujšanju sem bila pod drugim nickom. Tista, ki je en dan začel,a pa naslednji dan že nehala. Pod nickom Anneri. Hvala za čestitke. tudi jaz sem zanosila med hujšanjem -ločevalno dieto, pri Aleksu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.5.2009 20:29:10
|
|
|
|
ada2
|
to vam moram povedat, pa čeprav je mogoče bolj lokalna fora... popoldne so se šli naši otroci enega kviza o poklicih... pa je bilo vprašanje: kdo izdeluje stekla za očala? in moj nečak izstreli kot iz topa: človek ki dela na carreri! no, če katera ne ve, v Ormožu je tovarna carrera, kjer je zaposlenih 70 % ljudi iz naše občine, izdelujejo pa res očala vseh vrst.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.5.2009 5:56:17
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.5.2009 10:25:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.5.2009 14:04:11
|
|
|
|
petarda
|
Dober dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 29.5.2009 22:14:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Hoj, petarda! Daj mi povej... vi se s čolnom do Loparja tudi pripeljete?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 30.5.2009 20:42:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer. Spet je pravo zatišje tukaj Petarda je po moje na morju, kaj pa ostale?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.5.2009 7:45:33
|
|
|
|
Paštetka
|
jaz sem včeraj pucala. Mali je bil na RD, jaz sme pa imela čistilno. Celo stanovanje sem zribala, kuhinjo, kopalnico, vso preilo oprala. Še sedežno sem se spravila umit, celo . Jezus kakšna je bila, saj to ko spucaš komaj ugotoviš kakšna je razlika . Moj je zvečer imel špil, jaz sem pa še celo goro perila zlikala, pa posteljino preoblekla, pa M sva z M stranico odstranila, da gre zdaj lahko sama gor in dol. ME prav zanima, če bo zdaj sama prišla v dnevno. Čakam, čakam in se je ne morel učakati. Še vedno spi. Će je bil nočna mora, kar se spanja tiče je hm.... angelček????? Evo tam okrog 9. ure bo vstala. Spat pa hodi ob 19. ali 19.30 . joj, se spombim, da sem si tako dete želela, ko sem imela . A se spomnite Sergeja, kak je dolgo spal in smo bile Natyki fouš? . je pa začel zdaj spati, ko imava res strogo dieto. Celo noč mi prespi. Danes celo do 7. ure . Zdaj je pa na tečaju agleščine . Gleda Baby TV in ponavlja tractor . Oni po angleško, naš mali pa po slovensko ponovi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.5.2009 9:35:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Će je bil nočna mora, kar se spanja tiče je hm.... angelček????? Evo tam okrog 9. ure bo vstala. Spat pa hodi ob 19. ali 19.30 . joj, se spombim, da sem si tako dete želela, ko sem imela . Pri nas je podobna zgodba. Bubija smo uspavali, bubiko dam v posteljico in grem. Prespi celo noč, bubi je tudi zdaj začel. Odkar sta skupaj v sobi, je dosti boljše. Ok, spi ne ravno do devetih, tudi si bo težko privoščila, ker bo treba v vrtec. Tam do pol sedmih, sedmih je že ok
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.5.2009 9:50:48
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pa včeraj klet pucala... tisti del, ki je bil zasičen z oblekami... in sem res prebrala vse in kar je bilo odvečnega odpeljala čez mejo malim cigančkom... bi morale videt to veselje ... so se taki mali, kot so naši novembrčki, pa malo večji usuli iz naselja kot ploha in se kar cufali za tiste vrečke ... seveda je pa bil največji tip en malček, ki se je skoraj v prtljažnik spravil, se vrgel na 3 vreče skupaj in se drl "mama, mama" da mu drugi ne bi odnesli.... prej kot v pol minute je bil nabito poln prtljažnik prazen , potem so pa kar tam ob cesti odpirali vreče in so jim očke kar žarele, saj sem v vsako vrečo spakirala še nekaj sladkarij in nekaj igrač... pa en, že kar najstnik je bil faca, ko je odprl vrečo in so bile notri moje cote (tudi modrček ), pa je izjavil nekaj v tem smislu, da "če to bit za sve njegove cure"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.5.2009 10:03:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka evo mene od dr. . M ima počen bobnič kako, od česa, kaj se je zgodilo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.5.2009 10:26:09
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka evo mene od dr. . M ima počen bobnič kako, od česa, kaj se je zgodilo? nimam pojma. Cel teden je imela urtiko, kazala ni nič, da bi jo uho ali kaj bolelo. Včerja zvečer, sem jo tako kot vsak večer polupčkala , ko sem šla spat. In je bila malo bolj topla po licu oz. okrog ušes. Vročine ni imela. danes Zjutraj pa groza, celo lice, vrat je imela oranžno, uhelj, groza. Lase zlepljene od gnoja in moja včerja fišno preoblečena postelja, cela gnojna. Nišem še v življenju videla toliko gnoja.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.5.2009 14:25:07
|
|
|
|
ada2
|
boga M kaj pa potem to pomeni glede sluha? a ima lahko težave?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?