|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
30.5.2009 10:27:13   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ko vidim seznam, sem se spomnila, da nisem javila za naslednji pregled.
Popravljam...
Sreda, 17.06.
miska73 - pregled

Anci banci, bo treba na dieto. user posted image Drgač pa čestitke malemu korenjaku in hura za zadnji dan službe.

Pikovitka lubika moja, user posted image nazaj.

Sapika še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
ker jih ziher potrebuješ.

...
Miska 73 sladkor je visko kjub dieti in insulinu... tako da sploh ne vem kaj mi lahko še pomaga

lučka...tete RR ste lahko hude, če bo kaj pomagalo

kar se pa tiče modrca za dojenje pa bom morala tudi jaz na E ker mi je D košara premajhna, so se ti hudiči napihnli od A (na začetku) pa sedaj očitno do D
nič čudnega da me hrbet boli

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
30.5.2009 10:35:16   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Lučka - men so pa čist miceno zrasle in po mojem tud kej več ne bojo user posted image

Men pa ama ništa user posted image . Prisežem, niti za mm. Ko bi mi vsaj od špeha, k sm se kar precej zredila pa niti od tega user posted image . Že tko al tko je vse skupi ena revšna. Sem vedno govorila, da bom pa vsaj v nosečnosti vedla, kaj so to joški in evo, nič od tega... user posted image

Aja, dobro jutro user posted image !

No, evo, tut jaz sem upala... pa nč od tega user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
30.5.2009 10:38:33   
hedviga

Lučka - men so pa čist miceno zrasle in po mojem tud kej več ne bojo user posted image

Men pa ama ništa user posted image . Prisežem, niti za mm. Ko bi mi vsaj od špeha, k sm se kar precej zredila pa niti od tega user posted image . Že tko al tko je vse skupi ena revšna. Sem vedno govorila, da bom pa vsaj v nosečnosti vedla, kaj so to joški in evo, nič od tega... user posted image

Hoho, sam mal počakita. ko zalaufa mlek notr, bodo kt od Pamele!! Moje v nosečnosti niso ble kej bistveno večje, ampak ko je to polno mleka, je pa kar....huhu...user posted image
Amapak slikajta, ker ko mleka ni več, je spet revšna, pri meni še večja kot prej...user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
30.5.2009 10:41:02   
Reby

user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
miklarom (18.01.2010)

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
Goldy (17.06.2009)
Sabsa (24.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin  user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan

Objemčkometer:

user posted image user posted image  Bit, mismis, sapi   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Torek, 02.06.
Kruce - UZ
Sempervivum - pregled

Sreda, 03.06.
Reby - pregled

Petek, 05.06.
Miklarom - UZ

Ponedeljek, 08.06.
Lsica - pregled in CTG

Torek, 09.06.
Lučka 25 - UZ
anci banci - pregled v P

Sreda, 10.06.
Lu33 - NS
Lučka 25 - posvetovalnica
spelka12 - morfologija pri G

Četrtek, 11.06.
a.jrad - UZ

Ponedeljek, 15.06.
efika - pregled
spelka12 - morfologija v LJ

Torek, 16.06.
Bumo- pregled
spelka12 - posvetovalnica

Sreda, 17.06.
miska73 - pregled

Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MAJU user posted image user posted image

user posted image Andreja 07 (PO)
user posted image  Miklarom (MB)
user posted image  Kimsy (LJ) 
 user posted image  a.jrad (PO)

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis 

user posted image   

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
30.5.2009 10:41:46   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Hoho, sam mal počakita. ko zalaufa mlek notr, bodo kt od Pamele!! Moje v nosečnosti niso ble kej bistveno večje, ampak ko je to polno mleka, je pa kar....huhu...user posted image
Amapak slikajta, ker ko mleka ni več, je spet revšna, pri meni še večja kot prej...user posted image

Veš kaj, ti manekenska glistica, tvoje so pa kr greha vredne, tak da bod kr tih user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
30.5.2009 10:57:28   
Reby

Veš kaj, ti manekenska glistica, tvoje so pa kr greha vredne, tak da bod kr tih user posted image

Pa glih zadnjič sem ti še hotla rečt, da se ne sklanji tulk nad voziček, da ne bo kak Ižanc s ceste zletu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
30.5.2009 13:08:37   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

He, he... poznam to.
Sem bila danes cel dan skoraj naokoli. Sem šla pogledat tudi na služben piknik. Pa pridem domov ob totalno spodobni uri 19:30 in sem jih slišala kje hodim, pa če sem danes sploh kaj počivala...
Pa sej je zlat, ko ga tolk skrbi zame.*

Ti kar ubogaj svojega. Pa pusti se pedenat. **

* podpis - podobne situacije so tudi pri meni/nama user posted image user posted image user posted image
* *pa še en podpis - se kar pusti razvajat. Me veseli, da sta doma! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
30.5.2009 13:12:00   
Serendipity

Se* - super za detece in tebe, da je vse ok. Vam še ni uspelo zvedet, kaj bo? user posted image

user posted image user posted image user posted image
Njep. Saj če ne bo na naslednjem UZ-ju razkazovanja, bomo pač potrpeli do konca user posted image

Imamo pa vsak dan terapijo komuniciranja (beri pogovor z bušijem/bebiko) - na naslednjem UZ-ju držimo nogice narazen! user posted image user posted image user posted image user posted image

sapi - drži se pupika....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
30.5.2009 13:13:30   
hedviga
Reby, verjetn zato, ker bi vrečko za bruhat iskal.  user posted image
Drgač pa lubica zlata, kdaj s pa ti mene nazadne u joške pogledala..??user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
30.5.2009 13:26:20   
punsha
Super, sedaj se pa lahko tukaj pofočkam, vidim da sem že na seznamu user posted image

Vsem skupaj en lepo pozdarv iz gorenjskih koncevuser posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
30.5.2009 13:31:45   
Goldy
punsha - čestitke!!! Zdaj pa mirno nosečnost!!!

se* - se pravi, da te dete nekako ne uboga čisto. user posted image  Že zdaj, kaj šele bo.

Ko se pogovarjate o velikosti jošk. Meni so na začetku nosčnosti ful zrasle, pol umirile. Moj je zdaj ful navdušen....user posted image  Tudi jaz si bom morala še kakšnega kupit - modrc namreč. Enega za dojenje imam od Lisce. A v DM jih tudi imajo?

Reby - ti si pa v ponedeljek spet na našem koncu, a ne?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
30.5.2009 14:02:51   
spelka12
Ulala vidm, da je tema o balonihuser posted image . Meni so že lani tolk zrasle in sem takrat naredila zalogo modrcev. Ampak bojo kmalu premajhni. Moj je zelooo veseluser posted image .
Vidim, da mamo nove nosečke. Punsha in lana iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image .
miška73 brcike čutim od 15t3d. Se pozna, da je druga nosečnost. Lani sem jih pa začutila šele okoli 20tedna. Tko da imaš še čas. Mi pa že tolk fejst brca, da včasih kar zaboli in se morm takoj prestavit, drugač sploh ne neha. Počivam kar veliko. Vsak dan grem na en 15min sprehod. Moram it zarad ožilja, so mi v Lj. strogo naročili gibanje. Stegna so pa modra in kot kanglica za zalivanjeuser posted image . Sedaj so me dali na eno injekcijo na dan, ampak je tista konjska. Pa ti? A so brcike že, al pa vsaj metuljčki (čeprav jest metuljčkov nikoli nisem čutila).
lučka lepo je prebrat, da se naši lubiji znajo raznežit. So prav luštkani ane? A bi šle midve en dan na kavo?
goldy vidve z Ajšo samo uživajta in se pustita razvajat. Sej bo pol dovolj dela.
Se* no vidiš, da je vse ok. Mali se ne da kar tko ven zbezat. To ti samo daje vedet, da je prisoten in da se ti pazi in počivaj. Pa glej, da ga/jo boš ubogala.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
30.5.2009 14:21:22   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

se* - se pravi, da te dete nekako ne uboga čisto.  Že zdaj, kaj šele bo.

Pssst.. pa ne tak glasno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uh, to bo pravi lump.

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Se* no vidiš, da je vse ok. Mali se ne da kar tko ven zbezat. To ti samo daje vedet, da je prisoten in da se ti pazi in počivaj. Pa glej, da ga/jo boš ubogala.

UH, ma si včasih mislim, da sem panik fanik. Samo, jao, če je bilo pa res hudo - bolelo in ščipalo kot hudiček. Jap, mamo takšnega lumpija not, da me občasno rad/a prestraši user posted image . Še dobro, da potem ne zganjam panike in raje pri vas prečikiram ali je nornal ali ne.
Sicer kao ni zaželjeno met vse te fore v enem, ampak če poleže no problemo. Če parafriziram svojo G.

He he he - zize ... Jao, mene je tak napumpalo tja, da najverjetneje zato vsi mislijo, da je moj buši majhen saj ga prsi zasenčijo user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.5.2009 14:22:02 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
30.5.2009 15:02:44   
Reby

Reby - ti si pa v ponedeljek spet na našem koncu, a ne?

Sem, pa še v sredo tut user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
30.5.2009 15:05:21   
Reby

Reby, verjetn zato, ker bi vrečko za bruhat iskal.  user posted image
Drgač pa lubica zlata, kdaj s pa ti mene nazadne u joške pogledala..??user posted image user posted image

No, slečene te glih nisem vidla user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
30.5.2009 15:58:51   
Kruce Fiks
Benvenuti vsem skupaj!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
30.5.2009 17:01:23   
Lsica
Evo, malce počivam, bi človek zraven še malo počvekal, pa nobenga tu gor user posted image ...

Pa drugič.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
30.5.2009 19:27:55   
Goldy
lsica - kje si pa zdaj?

reby - a kr pri nas boš?

kruce - pozdravljen ti tudi!

Smo počivali, vsi.user posted image  Zdaj bo pa treba nekaj najdit za pod zob. Kaj bi?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
30.5.2009 19:43:05   
Reby

reby - a kr pri nas boš?

Žal ne, ker imam materinsko šolo vsak dan v Ljubljani in se bom mogla v ponedeljek in sredo vozit, nisem nič kej navdušena user posted image  

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
30.5.2009 19:48:01   
Goldy
reby - eh, to pa res ni nič prijetno! Saj bo! Boš šla kaj Klavdijinega dojenčka pogleda???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
30.5.2009 19:56:35   
Reby

reby - eh, to pa res ni nič prijetno! Saj bo! Boš šla kaj Klavdijinega dojenčka pogleda???

Ja, kaj hočem, mi nič drugega ne preostane.
Slikce male pupe sem dobila po mailu, da sem se jo lahko nagledala user posted image  Včeraj sva se slišali, pa sem ji rekla, da jo bom raje šla čez kakšen mesec pogledat, da se vsi malo navadijo na ritem in umirijo.

Komaj čakam, da še boš ti mela kmalu svojo pupiko user posted image  Zdaj boš verjetno do poroda kar doma?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
30.5.2009 20:17:35   
Goldy
Reby - aha, do poroda bom najbrž doma. Čakamo, odštevamo, ker zdaj gre pa že skoraj zares - še 18 dni do uradnega PDP. Saj skoraj ne morem verjet!!!user posted image
Ima pa naša takšne dele notri po bušiju. Pa se z ramo obrne pa tiko ven tišči. Zadnjič me je z nogico - po mojem s peto (glede na njeno lego) brcnila pod leve rebre, da še dobro, da sem ležala. user posted image  Moj jo je polubčkal, Alja pa akcija nazaj. Pravim, da to pa je/bo prav posebna ljubezen med očijem in njegovo ljubljenko. Ah, smo že skoraj malo osladni.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
30.5.2009 20:20:07   
Reby
Goldy - še sam 18 dni, sej ne morem verjet. No vidiš, pa sta zdržale 2 v 1. Ja, kulkr sem očija vidla, je že zdej v sedmih nebesih, kaj šele bo user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
30.5.2009 20:56:51   
Goldy
Reby - naša G pravi, da je to en tak zaljubljen ati. user posted image  Komi čaka, da spoznamo našo punčko. No, saj ne da jaz ne...user posted image

anci banci - kako kaj???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
30.5.2009 23:43:21   
gloria

Ojla!

Jaz sem tu. Naša Alja pospešeno raste, tako da so rekli naj greva domov počivat. In čakat na odhod v Rim... Smo že predvčerajšnjim mislili, da bo nekaj, pa ni bilo nič konkretnega....

Pozdravček vsem!!! Zdaj grem pa malo brat nazaj!

..oj Goldy lepo da je vse ok...lep porod ti želim user posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?