|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
28.5.2009 12:38:33   
Lsica
Sapi, žal mi je...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Per aspera ad astra.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
28.5.2009 14:38:00   
anci banci
joj sapi žal mi jeuser posted image user posted image

ojla

da se še jaz pofočkam:)
na pregledu so mi delali CTG(vse ok), UZ (mali je baje težak 2300, ima malce napihnjen trebušček in je obrnjen na glavo), urin je OK..
ker pa je moj sladkor podivjal v višave, imam naslednji teden zopet pregled v porodnišnici se pravi:
pregled v porodnišnici 9.6.2009 

za mene je jutri zadnji delovni dan in se neskončno veselim, da bom doma

odločbo do CSD-ja sem pa tudi že dobila

punce držite se

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
28.5.2009 16:32:07   
Reby

user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
miklarom (18.01.2010)

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
Goldy (17.06.2009)
Sabsa (24.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin  user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan

Objemčkometer:

user posted image user posted image  Bit, mismis, sapi   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Petek, 29.05.
Serendipity - pregled
Lsica - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Torek, 02.06.
Kruce - UZ
Sempervivum - pregled

Sreda, 03.06.
Reby - pregled

Petek, 05.06.
Miklarom - UZ

Torek, 09.06.
Lučka 25 - UZ
anci banci - pregled v P

Sreda, 10.06.
Lu33 - NS
Lučka 25 - posvetovalnica

Četrtek, 11.06.
a.jrad - UZ

Ponedeljek, 15.06.
efika - pregled
Špelka12 - morfologija

Torek, 16.06.
Bumo- pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MAJU user posted image user posted image
user posted image   Miklarom (MB)
user posted image   Kimsy (LJ)
user posted image    a.jrad (PO) 
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis 

user posted image   

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
28.5.2009 21:19:05   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Imam samo žalostne novice saj naju je zapustila še druga pikica, ki ji je prenehal biti srček user posted image .... jutri imam abrazijo ...

ŽAL MI JE user posted image .
miška73 a je fino a ne vidt 2 štručki na ekranu kak kobacata po tebi. Še malo, pa jih boš čutila user posted image
mlinčka lepo, da ste vsi 3je ok. Sem površno prebrala tisto o železu, sem prebrala,da moraš regrat grickat user posted image

Na posvetovalnici je bilo vse ok, samo železa imam premalo, ampak bom probala s Floravitalom najprej, tiste tablete so čist bljak.

Za seznam - 10.6. imam morfologijo pri svoji g., 15.6. morfologijo v Lj, 16.6. pa posvetovalnico.

Kako ste drugače nosečke? Božate bušije? VAs lubiji razvajajo?

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
28.5.2009 21:21:08   
miska73
Ko vidim seznam, sem se spomnila, da nisem javila za naslednji pregled.
Popravljam...
Sreda, 17.06.
miska73 - pregled

Anci banci, bo treba na dieto. user posted image Drgač pa čestitke malemu korenjaku in hura za zadnji dan službe.

Pikovitka lubika moja, user posted image nazaj.

Sapika še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
ker jih ziher potrebuješ.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
28.5.2009 21:23:45   
miska73
Oj Špelinko user posted image
Ti, ki si en malo pred mano...
A ti pa že čutiš rahle brcike?
Kak si mi drugače? Kako so kaj tvoja stegenčka? Pa kolk striktno počivaš?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
28.5.2009 22:06:16   
lučka 25
Dober večer

sapi, nima besed. Tako zelo mi je žal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa saj to ne more biti res. user posted image

Reby, meni brcike oz. zdaj že konkretno pretegovanje vsakič polepšajo dan, se čisto raznežim.

mismis, tako je treba. Pot gre naprej. Ja, posteljico pa sva že sestavila, enkar naslednji teden pa še prebeliva, pa bo počasi vse nared. Nečaka pa itak že komaj čakata na dojenčka.

anci banci, super da je z malim vse  redu. Sladkor pa najse kar lepo umiri, če ne bomo RR tete hude. user posted image

špelka, super da je vse v redu. Vidim, da imaš UZ pri svoji G en dan za mano, oz. takrat ko imam jaz posvetovalnico. Pa upam, da bo Floravital zadoščal in ti ne bo treba tistih bljak tablet žvečit. Drugače pa ja, božam bušija, moj tudi, crklja naju naprej in nazaj, je tako raznežen, da je kaj. Nisem vedela, da je taka nežna dušca, pa že zdaj je noro zaljubljen v otročka, pa še na svet ni prikukal. user posted image

miška, še malo pa boš začutila brcike. Nič bat maš še čas. user posted image  Potem boš pa šele raznežena, boš videla, se boš kar topila. user posted image

Vsem ostalim pa še naprej vse naj naj.

Da še tle povem štorijo. Sem šal kupovat modrc, ker so me zdajšnji vsi začeli tiščat. Pa sem si rekla, da bom kar nosečniškega vzela. Pa mi rečejo v trgovini, das pa že nimam D košarco, da mam manjšo. Pa so imeli prav do te mere, da je nimam D ampak E user posted image . So rekli, da če se mi bodo po nosečnosti slučajno prsi še povečale, da mi ga bodo pa morali narediti po meri.  user posted image  Ajme, kam gredo ti baloni. Sem ga pa kupila v trgovini Alisa (prav tam, kjer jih delajo). Nič čudnega, da trebuh zgleda tako majhen, ko pa ga moja balona čisto zasenčita. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
28.5.2009 22:40:53   
miska73
Evo, pravkar sva potegnila klopa izpod moje pazduhe.
Pojma nimam ne kje ne kdaj sem ga staknila.
Mal me panika... bom jutri poklicala zdravnico, da vidim če se grem malo pokatat.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
28.5.2009 23:05:43   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Imam samo žalostne novice saj naju je zapustila še druga pikica, ki ji je prenehal biti srček user posted image .... jutri imam abrazijo ...

..o žal mi je user posted image  user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
28.5.2009 23:08:14   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

joj sapi žal mi jeuser posted image user posted image

ojla

da se še jaz pofočkam:)
na pregledu so mi delali CTG(vse ok), UZ (mali je baje težak 2300, ima malce napihnjen trebušček in je obrnjen na glavo), urin je OK..
ker pa je moj sladkor podivjal v višave, imam naslednji teden zopet pregled v porodnišnici se pravi:
pregled v porodnišnici 9.6.2009 

za mene je jutri zadnji delovni dan in se neskončno veselim, da bom doma

odločbo do CSD-ja sem pa tudi že dobila

punce držite se

...nos. sladkorna...uf dober vem kok ti jeuser posted image ...tudi pri nas je trebuščem istopal na uz-jih....dober da več nimaš velik do konca....

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
28.5.2009 23:10:41   
gloria
...pozdravček mamice in tatkoti user posted image user posted image user posted image ...uživajte v tem prečudovitem obdobju....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
29.5.2009 6:19:05   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
29.5.2009 6:23:54   
Reby
Pa navijam za naši pupi, da danes fino opravita user posted image  user posted image  user posted image
Petek, 29.05.
Serendipity - pregled
Lsica - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
29.5.2009 12:45:31   
Serendipity
No, mi smo opravili. Je bilo vse OK. Mat. vrat je zaprt. Bolečine so del nosečnosti - le če ne bi vmes prenehale bi bil znak za paniko. Drugače pa ko se pojavijo in prenehajo je pa to pač kot sem domnevala - širjenje. Otrdevanje ni problem, dokler je mat. vrat zaprt. user posted image
Srčece je bilo sto na uro in še v pozdravček je naše detece brcnilo, ko smo poslušali srčka user posted image

Naslednji UZ (kooomaaaaj) 24.6.09

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
29.5.2009 17:34:05   
Goldy
Ojla!

Jaz sem tu. Naša Alja pospešeno raste, tako da so rekli naj greva domov počivat. In čakat na odhod v Rim... Smo že predvčerajšnjim mislili, da bo nekaj, pa ni bilo nič konkretnega....

Pozdravček vsem!!! Zdaj grem pa malo brat nazaj!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu prvikoraki)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
29.5.2009 20:44:47   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

No, mi smo opravili. Je bilo vse OK. Mat. vrat je zaprt. Bolečine so del nosečnosti - le če ne bi vmes prenehale bi bil znak za paniko. Drugače pa ko se pojavijo in prenehajo je pa to pač kot sem domnevala - širjenje. Otrdevanje ni problem, dokler je mat. vrat zaprt. user posted image
Srčece je bilo sto na uro in še v pozdravček je naše detece brcnilo, ko smo poslušali srčka user posted image

Naslednji UZ (kooomaaaaj) 24.6.09

user posted image user posted image user posted image Super, da sta mi tak kak je treba.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
29.5.2009 20:45:42   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Ojla!

Jaz sem tu. Naša Alja pospešeno raste, tako da so rekli naj greva domov počivat. In čakat na odhod v Rim... Smo že predvčerajšnjim mislili, da bo nekaj, pa ni bilo nič konkretnega....

Pozdravček vsem!!! Zdaj grem pa malo brat nazaj!

Lepo, da so te spustili domov. Boš še malo z njami kramljala dokler se Alja ne odloči, da je pa res že njen čas.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
29.5.2009 22:11:05   
Goldy
miška - definitivno. user posted image  Drugače počivam, ker gredo mojemu kar lasje pokonci, ko kaj štrenčim okoli.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
29.5.2009 22:32:14   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

miška - definitivno. user posted image  Drugače počivam, ker gredo mojemu kar lasje pokonci, ko kaj štrenčim okoli.

He, he... poznam to.
Sem bila danes cel dan skoraj naokoli. Sem šla pogledat tudi na služben piknik. Pa pridem domov ob totalno spodobni uri 19:30 in sem jih slišala kje hodim, pa če sem danes sploh kaj počivala...
Pa sej je zlat, ko ga tolk skrbi zame.

Ti kar ubogaj svojega. Pa pusti se pedenat.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
29.5.2009 23:05:23   
Goldy
miška - se pustim rade volje razvajat. user posted image  Naš je tudi zlat, ko sem bila v bolnici je vse opral, zlikal in pripravil za Aljo. Kuha, v glavnem, ni da ni. pa kar lupčka in boža bušija. Alja pa navdušeno brca in se obrača. To je že zdaj takaaa velika ljubezen.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
29.5.2009 23:27:13   
Lsica
Reby, hvala za navijačice.
Tud mi smo OK, imamo pa natančno še en mesec do PDP-ja in odštevamo: 31, 30, 29, ...3,2,1, in 0 - gremo, polet v vesoljeuser posted image . Da ne bodo samo moji kilogrami šli v astronomske višaveuser posted image .

Dete je pravi migec, kar se lepo vidi na CTG-ju. Ko mama počiva si da duška in pospravlja po trebuhu tko kot mama po stanovanjuuser posted image .

Goldy, fino da boš zdaj doma. Punce bodite pridne in počivajte kolikor lahko. Pa vaši lubiji naj vas kar razvajajo.

Miska, kje si pa klopa staknila?

Lučka, jaz sem tudi prejšnji dan nabavljala šotorčke za moje dudike.  Sem prispela od B (pred nosečnostjo) na E. Ampak zdaj sem se že itak navadla. Največji šok je bila hitra sprememba v začetku nosečnosti, ko mi naenkrat noben modrček ni bil več prav. Sem se že ustrašla, da bojo takole rastle celo nosečnostuser posted image . Men pa od Triumfa najolj ustrezajo. Bom ga pa tud probala kupit v Mullerju (al DM?user posted image )- baje jih majo kar po ugodni ceni.

Še za seznamček - naslednji pregled in CTG v pon, 8. 6. user posted image . Takrat bom pa že na porodniški. user posted image
Lepo mirno nočko

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
30.5.2009 7:27:31   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
30.5.2009 7:30:49   
Reby
Se* - super za detece in tebe, da je vse ok. Vam še ni uspelo zvedet, kaj bo? user posted image
Goldy - ravno včeraj sva se s prjatlco pogovarjale, kako je kaj s tabo in sem ti že mislila sms poslat, pa sem potem prebrala, da sta doma. Le naj vaju razvajajo.
Lučka - men so pa čist miceno zrasle in po mojem tud kej več ne bojo user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
30.5.2009 9:00:49   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Lučka - men so pa čist miceno zrasle in po mojem tud kej več ne bojo user posted image

Men pa ama ništa user posted image . Prisežem, niti za mm. Ko bi mi vsaj od špeha, k sm se kar precej zredila pa niti od tega user posted image . Že tko al tko je vse skupi ena revšna. Sem vedno govorila, da bom pa vsaj v nosečnosti vedla, kaj so to joški in evo, nič od tega... user posted image

Aja, dobro jutro user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
30.5.2009 10:19:35   
Goldy
Jutro, dan!

Sem že zaspana, bom šla spet v horizonatalo. Pol pa počakam na kosilo... user posted image  Sem pa zdej res razvajena, ko so mi vse prinesli k riti....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?