|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
31.5.2009 22:55:55   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Sem vas mal prišla pokukatuser posted image da vidim kako dneve preživljate.
kaj bi jast bila še enkrat nosečka, ker res ni lepšega kot po porodu dobit pikico v naročje. Tko bi jast v nedogled rojevala, ker takrat te prevzame neverjetn občutek.

Pa da vam pokazem kako so otročki IVF lepi :)

poletno upedenan

user posted image

pa čvek z rožico

user posted image

...ma kak lepotec.....user posted image user posted image user posted image ...mami ima pa čudovito barvouser posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
1.6.2009 7:50:22   
mlinčka
Dobro jutro!

Nadomeščam našo Reby user posted image :

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
1.6.2009 8:05:43   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, dan je prvi službeni dan po dveh mesec, groza...

Mlinčka, hvala da si nadomestila našo pujso Pepo, dokler sem jaz podelala eno temo, si ti že drugo. Kako je pri vas, počutje??? a pupe kaj nagajajo?

Sabsa, čestitke za malo princesko Saro user posted image user posted image user posted image . Lepo se cartajte, da do pupa zrastla iz male v veliko princeso user posted image

Zvezdica, saj vem, da se ponavljam, ampak mali je res car. V priliki ga spet pridem malo pocartati

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
1.6.2009 8:24:54   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Sproročam, da se je v sredo, 27.5.2009, rodila najina Sara. Ob rojstvu je bila težka 2750 g in velika 49 cm. Čeprav nas je presenetila skoraj mesec prezgodaj, se obe :dobro počutiva in sva prišli danes iz porodnišnice.

Bom kasneje prebrala, kaj se je dogajalo ta teden.

Pozdravček!

Sabsa, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image za Sarouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kako pa to, da sta tako pohiteli ?
Jaz mam PDP malo po tvojem, pa me je zdaj kar malce strah ratalo, ker nisem še pripravljenauser posted image .

< Sporočilo je popravil Lsica -- 1.6.2009 8:35:25 >

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
1.6.2009 10:14:58   
miklarom
Zvezdica - madonca smo frajerski, ta je pa res tak cukrčekuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
1.6.2009 10:47:30   
Zvezdica
Dobro jutro vsem skupaj, dan je prvi službeni dan po dveh mesec, groza...

uh... če bi bla z avtom bi ti v službo kavo prineslauser posted image

Zvezdica, saj vem, da se ponavljam, ampak mali je res car. V priliki ga spet pridem malo pocarta

Hvala...sej vem da je lep po mamiuser posted image user posted image user posted image

miška...kadarkoli. Pošljem fotke k sem ga oblekla v srajčko pa hlače. Kak frajer jeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
1.6.2009 10:48:23   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Zvezdica - madonca smo frajerski, ta je pa res tak cukrčekuser posted image

Ti boš tud mela takega cortka kmalu....pa januarčki so taki cotrkiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
1.6.2009 15:01:43   
Reby
Dan!!!  Vidim, da ste bile pridne, Mlinčkove pupe - hvala za nadomeščanje user posted image
Zvezdi - sem pogledla cukra tuki in oba cukra na drugi temi, ivf otročki so res najlepši user posted image   Ja, morm rečt, da je bit nosečka do sedaj najlepše obdobje v mojem življenju.

Goldy - Alja pridna, sta še doma?
Sabsa - čestitke tebi in očiju za malo Saro, lepo se cartajte. Komi čakamo slikic user posted image  user posted image  user posted image
Gloria - še vedno čakamo slikce s krsta user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
1.6.2009 15:07:27   
Reby
user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
miklarom (18.01.2010)

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
Goldy (17.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin  user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara

Objemčkometer:

user posted image user posted image  Bit, mismis, sapi   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Torek, 02.06.
Kruce - UZ
Sempervivum - pregled

Sreda, 03.06.
Reby - pregled

Petek, 05.06.
Miklarom - UZ

Ponedeljek, 08.06.
Lsica - pregled in CTG

Torek, 09.06.
Lučka 25 - UZ
anci banci - pregled v P

Sreda, 10.06.
Lu33 - NS
Lučka 25 - posvetovalnica
spelka12 - morfologija pri G

Četrtek, 11.06.
a.jrad - UZ

Ponedeljek, 15.06.
efika - pregled
spelka12 - morfologija v LJ

Torek, 16.06.
Bumo- pregled
spelka12 - posvetovalnica

Sreda, 17.06.
miska73 - pregled

Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MAJU user posted image user posted image

user posted image Andreja 07 (PO)
user posted image  Miklarom (MB)
user posted image  Kimsy (LJ) 
 user posted image  a.jrad (PO)

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis 

user posted image   

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
1.6.2009 15:09:11   
Goldy
Reby - še doma! user posted image Ctg imam v petek, ker mi v P niso napisali kdaj ga naj bi imela. Mislim. Drugi teden pa 2x na teden v P, ker naše ni in jo vaš nadomešča samo 1x tedensko.
Pri tebi vse tipi topi?

Računalnik nam je crknil -virus in se bom tu in tam šlepala na moževem laptopu.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
1.6.2009 15:14:10   
Reby
Goldy - super, kar naj Alja še malo zraste, da ne bo tako suhcena kot mamica user posted image  Pri meni vse ok, kri in voda, v sredo imam še pregled, komi čakam...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
1.6.2009 16:19:45   
Goldy
reby - bo še kdo misilil, da sem res tako suhaaaa! Saj tudi tebe ni glih veliko skupaj.user posted image  Alja pa se res lahko še malo poredi.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
1.6.2009 17:53:40   
zarja1
poletno upedenan

user posted image  

joj kaka mala tipčina........To bo gužva z dečvami......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
1.6.2009 21:46:32   
spelka12
zvezdica madoniš kak maneken. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
1.6.2009 22:17:36   
lučka 25
Lep pozdrav!

Danes imam spet malo več časa, da se dajem s tem računalnikom. Zadnje čase me ves čas ven meče, pa napiše, da gotovo nimam dostopa do RR user posted image  Pa pustimo to. Da vidim kaj je kaj novega.

sabsa, čestitam za Saro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa lepo cartajta svoj zaklad. user posted image  

Kruce, vidim da pri adaptaciji še ni vse končano. Ti milimetri so vedno problem. Nama tudi ni dosti manjkalo, da bi se uštela pri dnevni, pa še dobro, da je moj dragi vse še enkrat preračunal, ker drugače ne bi bilo nič drugače kot pri vas. No, zdaj naju pa samo še čaka beljenje otroške sobe, pa sva končala. A pri vama pa še mizar zamuja, ga ni od nikoder. To tudi mene razjezi. Upam, da boste kmalu končali z adaptacijo, da bo šlo sedaj vse bolj po planu.

miška, samo da je bo vse v redu glede tega klopa. Dobiš ga pa lahko kjerkoli, ker zdaj pa so res že povsod, ne samo v gozdu. Lahko, da si ga dobila doma. pa tale zgodba o dvojčkih je tudi spodbudna. Pa res nikoli ne veš kako je z vsem skupaj.

gloria, kot praviš. Zdaj so trebuščki naš zaklad, potem p v naročje dobimo še večjega. Pa res je, samo še malo. Zdaj mi gre pa čas noooro hitro.

obi, si zdaj kaj dobila za zgago? Pri meni k sreči donat pomaga. Pa super, da fantek veselo brca, je dober občutek a ne? Gre res trebuh kar sem in tja.user posted image

Bumo, pa saj ti si tudi že v 30 tednu. Gre tebi tudi hitro čas?

miklarom, ti kar počivaj, če ti to pomaga. Zdaj pa ko si naša, te pa res ne damo. Ti samo lepo skrbi za svoj zaklad.user posted image

špelka, lahko se dobiva v Tušu. Ja, pikapolonica je tam gotovo z namenom, da si daš potem malo duška. user posted image  Jaz imam čas dopoldan nekje 10-12h, potem skuham kosilo, da gre moj lahko veselo v službo, trenirat male in velike ,otroke popoldan pa ves čas po 14 uri. Tako, da kar ti povej kdaj tebi ustreza. Se pa veselim srečanja s tabo. user posted image

Goldy, vidiš pa te je sabsa res prehitela. No, na koncu boš pa ti rodila ob roku, al pa še čez rok. Kaj pa veš? Ma važno, da bo s pupo vse v redu, a ne?user posted image

anci banci, tudi midva si želiva enega za drugim. Jaz se mal hecam mal pa zares govorim, da nama bo v drugo pa kar naravno uspelo, čeprav so moji jajčniki takoooo zelo leni. Ampak zdaj bodo počili, pa nikoli ne veš, a ne? Je treba misliti pozitivno. user posted image  Super, vaju pa čakata dva pingota.user posted image

Zvezdica, kako lep je ta tvoj fantin. Pa IVF otročki so res prelepi. Moj nečak je tudi tak cuker, da bi kar snedla. Pravi svakinja, da toliko kot se pa meni smeji, se pa nobenemu, da je čisto nor name. Itak, ko pa sem jaz tudi na njega. Pa ona tudi pravi, da bi bila takoj zdaj že noseča, pa je od poroda minilo 7 mescov. Itak pa pravita, da bosta imela celo kopico otrok. Jaz navijam za to, da jih bomo imeli vsi. user posted image

Sonček, saj tvoj Lovro je pa tudi cuker. Sem zadnjič nekje na eni temi videla sliko (mi spomin nagaja pa se ne spomnim več kje)

mlinčka, vidim da si pridno nadomeščala našo Reby. Pridna.

Reby, pa saj zdaj si pa res prava pujsa Pepa. Prav super avatar imaš.user posted image  Super, da sta kri in voda v redu. V sredo p naj bo tudi na pregledu vse kot je treba. Saj danes si pa začela z MŠ, a ne? In kako je?

mismis, lep pozdrav. Si preživela prvi dan službe po dooolgem času?

Lisica, zdaj je pa že tak čas, da si lahko vsak dan pripravljena. A ne, te take novice streznejo, da veš da bo kmalu pri vas čas za dan D.user posted image

Zarja, ijmaš prav bo mela Zvezdica plne roke dela s puncami, ki se bodo hodile k njim možit. Sem pri IVF/ICSI-jevkah brala, da greš kamlu na dopust, v tople lepe kraje. Uživaj, še malo na mesto nas, ki bomo letos morje preskočile. Potem bo pa tako in tako že kmalu čas za novo akcijo. Jaz že komaj čakam in mantram, da vama uspe.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
1.6.2009 22:20:36   
punsha
Jaz imam pa samo eno vprašanje...
Ali ste ve tudi tako napihnjene po celem postopku? Pri meni je res prav grozno, imam tak trebuh. Sem v 5 tednu, pa me že sprašujejo, če sem noseča! Halooo, kot da bi bila v 4 mesecu, da bi se tako poznalo. Ma meni je prav nerodno.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
1.6.2009 22:26:51   
Goldy
lučka - čedalje bolj se mi dozdeva, da bomo še čakali na našo pupo, da se ji zdaj ne bo nikamor mudilo... ali pačuser posted image  in samo, da je ok.
zvezdica - kjut boj, mi dobimo punco...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
1.6.2009 22:29:07   
Goldy
punsha - jap, jaz sem bila napihnjena kar nekaj časa, zaradi hiperce.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
1.6.2009 23:38:28   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

zvezdica madoniš kak maneken. user posted image user posted image user posted image

a ne user posted image

Špelka kako si ti, buši v redu? Sej vas berem, sam je tako mal časa...

i belive i can fly....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
1.6.2009 23:45:14   
Zvezdica
zvezdica - kjut boj, mi dobimo punco...

iiiii pupika user posted image

Se še kaj zmenmo user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa samo eno vprašanje...
Ali ste ve tudi tako napihnjene po celem postopku? Pri meni je res prav grozno, imam tak trebuh. Sem v 5 tednu, pa me že sprašujejo, če sem noseča! Halooo, kot da bi bila v 4 mesecu, da bi se tako poznalo. Ma meni je prav nerodno.

ap, jast sem bila napihnjena, potem je bil nekaj tednov mir, potem je pa že buši rasteluser posted image

Lučka, bemti, ti še malo pa greš rodit :)

Rebi, kok si lepa p. pepauser posted image ... pa kdaj pade ta najin sprehod?

zarči... kako smo? a ne prideš ti zdaj enkrat v LJ?

Bejbike, jast bom od zdek kar tu pri vas... ker ste tu vse tiste naše Ivfovkeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.6.2009 23:45:33   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Sproročam, da se je v sredo, 27.5.2009, rodila najina Sara. Ob rojstvu je bila težka 2750 g in velika 49 cm. Čeprav nas je presenetila skoraj mesec prezgodaj, se obe :dobro počutiva in sva prišli danes iz porodnišnice.

Bom kasneje prebrala, kaj se je dogajalo ta teden.

Pozdravček!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke za Saro.

i belive i can fly....

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
2.6.2009 6:12:23   
Reby
Dobro jutro! Pujsa Pepa is back in town user posted image
user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
2.6.2009 6:18:03   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Reby, pa saj zdaj si pa res prava pujsa Pepa. Prav super avatar imaš.user posted image  Super, da sta kri in voda v redu. V sredo p naj bo tudi na pregledu vse kot je treba. Saj danes si pa začela z MŠ, a ne? In kako je?

Na MŠ je blo enkratn, še posebi, ker mi ni blo treba it v LJ P, nas je bilo samo 15 nosečk + atiji. Je bla ena res super babica. So ble pa tud punce, ki so že v 35. tednu in več noseče, ena celo z dvojčki v 36. tednu...
Tebe pa spet računalnik zafrkava.... Midva sva nazadnje, ko je začel nagajat, vse dol zmetala in zdej nimam nobenega sranja, nobenih programov za filmčke dol vlečt, nč nimam gor in super dela.

Rebi, kok si lepa p. pepauser posted image ... pa kdaj pade ta najin sprehod?

Ja dej, dej, kr povej, kdaj maš cajt, jaz sem dopoldan vedno fraj, pa prletim in še našo kužkinjo zram vzamem user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
2.6.2009 9:47:43   
Lsica
Hellou!

Sem mogla kar dvakrat pogledat, da sem vidla da si to ti, Reby. Radi mamo Pujso Pepo user posted image .

Lučka, ampak jaz bi kar počakala moj PDP, vam povem, da še nisem zrela za porodnišnico (saj ne vem, če bom čez štiri tedne kaj bolj, ampak vseenouser posted image ).

Mandreja, Goldy, a vaju tud že kaj stiska?

< Sporočilo je popravil Lsica -- 2.6.2009 9:49:41 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
2.6.2009 12:37:36   
mismis
Dober dan,

nekam švoh čvekate na tej strani, sem vas komaj našla tam nekje na dnu druge strani user posted image . Alora čveke, hitro pisati, lepiti slikice bušijev, sobic, malih malčkov palčkov user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?