lučka 25
|
Lep pozdrav! Danes imam spet malo več časa, da se dajem s tem računalnikom. Zadnje čase me ves čas ven meče, pa napiše, da gotovo nimam dostopa do RR Pa pustimo to. Da vidim kaj je kaj novega. sabsa, čestitam za Saro Zdaj pa lepo cartajta svoj zaklad. Kruce, vidim da pri adaptaciji še ni vse končano. Ti milimetri so vedno problem. Nama tudi ni dosti manjkalo, da bi se uštela pri dnevni, pa še dobro, da je moj dragi vse še enkrat preračunal, ker drugače ne bi bilo nič drugače kot pri vas. No, zdaj naju pa samo še čaka beljenje otroške sobe, pa sva končala. A pri vama pa še mizar zamuja, ga ni od nikoder. To tudi mene razjezi. Upam, da boste kmalu končali z adaptacijo, da bo šlo sedaj vse bolj po planu. miška, samo da je bo vse v redu glede tega klopa. Dobiš ga pa lahko kjerkoli, ker zdaj pa so res že povsod, ne samo v gozdu. Lahko, da si ga dobila doma. pa tale zgodba o dvojčkih je tudi spodbudna. Pa res nikoli ne veš kako je z vsem skupaj. gloria, kot praviš. Zdaj so trebuščki naš zaklad, potem p v naročje dobimo še večjega. Pa res je, samo še malo. Zdaj mi gre pa čas noooro hitro. obi, si zdaj kaj dobila za zgago? Pri meni k sreči donat pomaga. Pa super, da fantek veselo brca, je dober občutek a ne? Gre res trebuh kar sem in tja. Bumo, pa saj ti si tudi že v 30 tednu. Gre tebi tudi hitro čas? miklarom, ti kar počivaj, če ti to pomaga. Zdaj pa ko si naša, te pa res ne damo. Ti samo lepo skrbi za svoj zaklad. špelka, lahko se dobiva v Tušu. Ja, pikapolonica je tam gotovo z namenom, da si daš potem malo duška. Jaz imam čas dopoldan nekje 10-12h, potem skuham kosilo, da gre moj lahko veselo v službo, trenirat male in velike ,otroke popoldan pa ves čas po 14 uri. Tako, da kar ti povej kdaj tebi ustreza. Se pa veselim srečanja s tabo. Goldy, vidiš pa te je sabsa res prehitela. No, na koncu boš pa ti rodila ob roku, al pa še čez rok. Kaj pa veš? Ma važno, da bo s pupo vse v redu, a ne? anci banci, tudi midva si želiva enega za drugim. Jaz se mal hecam mal pa zares govorim, da nama bo v drugo pa kar naravno uspelo, čeprav so moji jajčniki takoooo zelo leni. Ampak zdaj bodo počili, pa nikoli ne veš, a ne? Je treba misliti pozitivno. Super, vaju pa čakata dva pingota. Zvezdica, kako lep je ta tvoj fantin. Pa IVF otročki so res prelepi. Moj nečak je tudi tak cuker, da bi kar snedla. Pravi svakinja, da toliko kot se pa meni smeji, se pa nobenemu, da je čisto nor name. Itak, ko pa sem jaz tudi na njega. Pa ona tudi pravi, da bi bila takoj zdaj že noseča, pa je od poroda minilo 7 mescov. Itak pa pravita, da bosta imela celo kopico otrok. Jaz navijam za to, da jih bomo imeli vsi. Sonček, saj tvoj Lovro je pa tudi cuker. Sem zadnjič nekje na eni temi videla sliko (mi spomin nagaja pa se ne spomnim več kje) mlinčka, vidim da si pridno nadomeščala našo Reby. Pridna. Reby, pa saj zdaj si pa res prava pujsa Pepa. Prav super avatar imaš. Super, da sta kri in voda v redu. V sredo p naj bo tudi na pregledu vse kot je treba. Saj danes si pa začela z MŠ, a ne? In kako je? mismis, lep pozdrav. Si preživela prvi dan službe po dooolgem času? Lisica, zdaj je pa že tak čas, da si lahko vsak dan pripravljena. A ne, te take novice streznejo, da veš da bo kmalu pri vas čas za dan D. Zarja, ijmaš prav bo mela Zvezdica plne roke dela s puncami, ki se bodo hodile k njim možit. Sem pri IVF/ICSI-jevkah brala, da greš kamlu na dopust, v tople lepe kraje. Uživaj, še malo na mesto nas, ki bomo letos morje preskočile. Potem bo pa tako in tako že kmalu čas za novo akcijo. Jaz že komaj čakam in mantram, da vama uspe.
|