|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
28.5.2009 11:28:29   
corfu
Bravo Julija!!!!

Moram tudi jaz pri Manci počasi probat, hvala za idejo user posted image user posted image user posted image uh 20.6. gresta z babi na morje za en teden, le kaj bom počela user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
28.5.2009 13:56:35   
Češnca
Daaaaaaaaaan! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

No, tole je malo utrinkov naše družinice....

Bravo Anžej za wc in lulanje user posted image user posted image user posted image user posted image

corfu joj, vam kar zavidam mal...Pa noro privoščim seveda! Fajn ste se meli, vajina škrata sta pa itak zmeri bol luštna!!! user posted image user posted image
Daj napiši kaj več, kako se obnese tale prikolica. Mene ful mika, samo na cesti mi pa kar malo grozljivo zgleda... user posted image user posted image
Hvala za pohvalo...No, prvi korak je! user posted image

ulla ti pa kar večkrat sem k nam pridi, najprej si naša, veš!!! user posted image
Fajn za Ulino odločitev! Bravo! Kakošna samostojnost!!! user posted image user posted image user posted image  Te pa kar mal stisne, ne... user posted image  user posted image  Anžej sicer načeloma zaspi sam, je mel pa v preteklem mesecu, dveh obdobje, ko sva morala pri njem v sobi počakat. Ni panike, sem itak presrečna, ko se stisne k meni, ker ni nek crkljivček. Prleti, da lupčka (zraven še buško po možnosti user posted image ) in ga že ni več.

Ajvy ko bo čas in volja se pa le javi! user posted image

bačko kako kaj ti/vi/Žana?

rumba saj vse kdaj katero spregledamo...pa če še tako redno beremo! user posted image  Ti se le oglasi!!!
Bravoooooooooo Julija! user posted image user posted image user posted image  Ja, mi bomo tud počasi na tem delali. Čeprav zdej nočem preveč sprememb delat, ko čakamo na user posted image . user posted image  Kaj pa vem???

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
28.5.2009 15:07:10   
madejka
Hejho babike!
Se še jaz malo javim. Tak pridno pišete... sploh user posted image user posted image
Mi smo tud veliko zunaj ko je sonček. Sploh Tobiju paše v vozičku, koj zaspiuser posted image Maj pa skoz v peskovnikuuser posted image Ponoči tud še kar spimo, tak da v bistvu se nimam kaj pritoževatuser posted image

Kak je fajn brat, kolko napredujejo naši malčkiuser posted image user posted image user posted image Naš pa najbolj napreduje na jezikuuser posted image Govori tak hitro in tolko, da ga komaj dohajam... le po kom ma touser posted image user posted image

Sicer pa Baji VSEEEE NAJBOLJŠEEEE!!!! Lepo nosečnost in super poroduser posted image

user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
28.5.2009 15:07:46   
madejka
user posted image
Baja* - 28.5.1979
Ulla80 - 30.5.1980
anja7 - 7.6.1978
bojana2 - 9.6.1980

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
28.5.2009 20:47:07   
Anonimen
rumba jaz bom tud počasi začela ulo brez plenice puščat, v vrtcu menda skoz hodi lulat in kakat na kahlico brez problema, vsak dan pride do komolcev poštzemljana domovuser posted image k za vsako, k kej v kahlo nardi, dobi štampiljkouser posted image doma pa ni tok navdušena, bom zgleda mogla štampiljke kupit, če bo palilouser posted image

ulla ti pa kar večkrat sem k nam pridi, najprej si naša, veš!!!

itakuser posted image pa sej pravim, berem vas redno, sam pišem bolj mal, pa v celem dnevu se mogoč dve javta, pa glih ne pokomentiram, pol k se nabere pa itak pozabim poluser posted image nazaj se mi pa ne da hodit bratuser posted image

ja men tud ni problem zvečer bit tam zravn  nje, je en tak poseben cajt, pa tolk se razgovori, pa filozofira, se morm prov smejat včasih...čez dan kr ni časa za takšnouser posted image tko da mi kr paše une pol urce zvečer...sam če me naganja ven, silit pa tud ne moremuser posted image čeprov dons me je tud naterala, sam čez neki časa je pa klicala, mamiiii pridi uli, roko božat...mamiiiiiuser posted image

madejka
kak se zdej to sklanja - tobiji paše, al tobijuuser posted image men se bol prva varianta zdi - tobija - tobiji...druga bi bla bolj tobi - tobijuuser posted image matr mam cajt, a neuser posted image mene tolk mot, k tast reče Neonu namest Neotuuser posted image

uf baja, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj bratec ma tud dons rd, jutr ga ma mami, pol pa jstuser posted image taveč brat ga je mel pa 24. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
28.5.2009 21:19:04   
Ajvy
oi...kako smo kaj...vidim..no, berem da ste pridne....

bom po spominu..zato brez zamere, ker ni velike kapacitete....

Freycha...a si kaj bolje'??Kako kaj DIta??

Sanek...me veseli ..zelo ,da je ŽIva tako lepo sprejela brateca....to je tako lepo brat....kako ti??Gre??
Glede joka je kaj bolje pri Živi??

Madejka.....super je brat , da vam gre super....sploh nisem misnla da bo šlo kaj drugače....

KApica....kje si...kaj dogaja???

Češnca.....kako gre????
Sicer se pa midve itak vse med igrcam zmenva....hehe

BAja....kako ????Mene so tut hormoni metal..še ni miniluser posted image user posted image

Tejči...matr....bogica....zakaj se nisi uprla tisti ledeni vodi....revčka......hiter se pocajti....

Corfu..zelo lepe slikice in še boljša vsebina...
Me veseli ,da sta se odločila, da bosta zidarja.....

Rumba....super za JUlijo in nepleničkovanje....to je super......

Ulla......Ula pa NEo sta si pa full podobna, a ne??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
28.5.2009 21:21:06   
Ajvy
Baja....VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
28.5.2009 21:47:35   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

uf baja, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uf jauser posted image  je kr 30.-ka padla dans... saj ne vem, kerga smajlija naj prilimam, ma bom kr tegauser posted image
ni panike, nisem še starauser posted image

sicer pa hvala babe za čestitkeuser posted image  (ulla ne se bat, samo virtualni objem jeuser posted image )

ulla a vi ste pa tak skup naštemplani?user posted image  ja kak vam je pa to ratalo?user posted image
mi smo tud štirje maja, pol pa kr na začetku junija rene in moja sestra...

kaj sn že htela rečtuser posted image user posted image  malo me spomin daje.... no ja, mogoče pa le nisn več tak mladauser posted image  (starejše od mene, ne vzet osebnouser posted image )

corfu ful sta lušnauser posted image user posted image
ja res ulla čisto si nas odj***lauser posted image  packauser posted image
tejči bogauser posted image user posted image user posted image  pazi nase!
madejka super vam greuser posted image
ajvy, rumba lepo da se javita kljub pomanjkanju časa/volje...
bačko še malouser posted image
freycha si že zdrava?
glede plenic... jaz ga tud tu in tam pustim brez, rekord je pol ureuser posted image user posted image  včeraj smo bli pred bajto pa ga vprašam, če mora it lulat pa reče da ja, mu slečem gate pa nekak nisn vedla kak se naj zaj tega lotimuser posted image  sn mu luleka držala da naj stoje lula in sn študirala da bog ve kam bo zaj to neslo, on me pa gleda v smislu ka ti te jeuser posted image  je reko hlače gor, mu jih oblečem in on se lepo mirno polulauser posted image  madona, to bojo še scenarijiuser posted image  drugače pa vsak dan lula na kahlico, kakal še ni.

in še glede vrtca vas prosim za kak nasvet: zgleda, da protestira samo pri meniuser posted image  (traja že skor 3 tedne), včeraj ga je dragi peljal, je blo ok, dans je šla babi na igralno urico in tud ni blo panike, mene se pa prav oklene in noče it v igralnicouser posted image  pa me  kliče mami mami... jezus kak mi je hudo, dans nisn niti do avta prišla... so se mi solze že na poti vsuleuser posted image user posted image user posted image  no, on pa se v bistvu ne joče, pomiri se baje tud v minutki, pol je pa skoz dobrovoljček, ko pridem po njega, sploh noče domovuser posted image  ma ne vem več, kaj naj si mislimuser posted image  pa kak naj reagiramuser posted image  vedno težje to prenašam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
28.5.2009 21:50:28   
Anonimen
pa kak naj reagiramuser posted image vedno težje to prenašam.

bodi kul ko ga oddaš, pa magari pol v avtu tuliš pa solze kr špricajouser posted image sej je težko, k podzavest dela svoje, pa že ko greš te stiska, otrok pa valjda čuti...

a tok stara si že, madona user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
28.5.2009 22:05:34   
baja*
saj se delam kul, samo v resnici pa nisem... tam se sicer zadržujem, zunaj si dam pa duškauser posted image  bom začela sončne špegle nosit, ker bo folk še ki mislil, da sem malo ubrisanauser posted image user posted image  no saj tak hudo ni, samo danes so mi pa res lileuser posted image user posted image

ka se meniš?user posted image saj nisi dosti vzadiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
28.5.2009 22:07:26   
kapica
Punce, samo toliko da se vam javim, mal sem vas zanemarilauser posted image .
Jaz sem spet nazaj v Nemciji, nas je moz prisel iskat cez vikend. Sem cutla da smo tam ze napoti, saj po eni strani razumem, en odrasel in dva otroka, da ni to kr tak. Ampak vse skupaj je nekako narobe teklo no, kaj pa vem. Tako da sem raje spakirala. Mi je zal, bi se rada ostala, ampak skoz bit pri starsih, enih al drugih, tud ni enostavno.

No, tolk da veste, pokomentiram pa vas kdaj drugicuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
28.5.2009 22:07:53   
Anonimen
ka se meniš?user posted image saj nisi dosti vzadiuser posted image user posted image

user posted image sam a veš da me vtrofi...k študiram joooj 30, kolk so taki stari....pol se pa zavem, da s em tamuser posted image user posted image user posted image ma jst sem že 10 let 20user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
28.5.2009 22:08:34   
Ajvy
Baja...a okrogla je padla.....vav....pol pa še okrogle čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede vrtca...nimam pojma...samo stav moraš spremeniti...otroci res šutijo kaj si mi mislimo....pa tko kt Ulla prav...joči v avtu...prej pa nasmeh od ušes do ušes....pa okol tut če je treba user posted image user posted image user posted image

Ulla...poštar je prinesel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
28.5.2009 22:10:11   
Anonimen
Ulla...poštar je prinesel

no, sam da jeuser posted image

kapica te štekam...njih pa tuduser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
28.5.2009 22:16:29   
Ajvy
user posted image

iiiiiiiiiiiiii

user posted image

spanje pravičnega....

user posted image

jaz in moja sestrica

user posted image

midve

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
28.5.2009 22:19:25   
Ajvy
user posted image

joj...kaj je vse to okoli mene.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
28.5.2009 22:20:58   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

saj se delam kul, samo v resnici pa nisem... tam se sicer zadržujem, zunaj si dam pa duškauser posted image  bom začela sončne špegle nosit, ker bo folk še ki mislil, da sem malo ubrisanauser posted image user posted image  no saj tak hudo ni, samo danes so mi pa res lileuser posted image user posted image

veš kolkrat sem jst prcmerala iz vrtca ven...sej to ni nič tazga...se zgodi ...al se pa dogaja user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
28.5.2009 22:21:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Punce, samo toliko da se vam javim, mal sem vas zanemarilauser posted image .
Jaz sem spet nazaj v Nemciji, nas je moz prisel iskat cez vikend. Sem cutla da smo tam ze napoti, saj po eni strani razumem, en odrasel in dva otroka, da ni to kr tak. Ampak vse skupaj je nekako narobe teklo no, kaj pa vem. Tako da sem raje spakirala. Mi je zal, bi se rada ostala, ampak skoz bit pri starsih, enih al drugih, tud ni enostavno.

No, tolk da veste, pokomentiram pa vas kdaj drugicuser posted image .

welcome back user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
28.5.2009 22:54:17   
Češnca
Ooooo, baja, a kar taka okrogla številka...ja, ni kaj, sej šibam za tabo! user posted image
Vse najboljše, čim prijetnejšo nosečnost in hiter porod, pa zdravo dete seveda!!!
user posted image
madejka super, da uživate in tudi kar dobro spite!!! user posted image user posted image user posted image

ulla ja sej te razumem, zna bit kar zatišje tule pri nas, pol se pa kar naenkrat nabere in se ti ne da še enkrat skozi! Fajn da Ula tko pridno hodi na kahljico v vrtcu, sej pol tud doma ne bo problema, ti sam fajn štampiljke kupi! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy lepo, da si se javla in še pokomentirala!!! Ja, itak, midve se vse v najinih restavracijah zmenva! user posted image  
Tvoji srčici sta pa krasni! Tarja ma ful fajn frizurco, Tisa je pa tud že tko zrasla... user posted image user posted image user posted image  Sej smo ravnokar zvedle, da si noseča, no... user posted image

baja si me zdej nasmejala s tem lulanjem! user posted image user posted image user posted image  Jah, sej je čist logično, a ne - kako nej lula, če ga mami tam drži, navajen je pa, da ma neki gor! user posted image
Glede vrtca se pa strinjam z ullo in Ajvy. Sej Anžej ma tud svoje muhe - trenutno je tko, da ko ga pridem iskat, ga ne sme noben drug več previt, obut itd. - za vse je Mami bo!

kapica vas čisto razumem! user posted image Sej nekaj časa ste pa bli tuki in zdej vam bo prav pasalo, da ste spet na svojem!!! user posted image  Pa še nam se boš večkrat javila!!!

Jst mam pa jutri že pred osmo zjutrej G. user posted image  Sej komi čakam, ampak vseen je mal zgodi zame, ker ravno Anžeja oddam, pol pa že šibam! user posted image

Lahko nočko, šibam v postlo, ker se mi ravno spi, pa je treba izkoristit...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
29.5.2009 8:03:36   
bačko
Jutro!
Češnca hvala za vprašanje.Jaz sem bolj tako tako.Spodaj me vse boli.Žana je pridna edino zveče okoli 19 ure začne biti malo sitna.Komaj čakam da gremo roditi.Kako pa si ti?
Rumba tvoja Julija pa je res pridna punca.Midva začneva z odvajanjem plenic jutri ko bo moj lepo doma.
Drugače pa vam moram povedati, da gre naša Žana z 1.10 v vrtec.Če bodo pa prej odprli enoto pa prej.Prav vesela sem da bo šla končno med otroke.
Baja vse najboljše!user posted image user posted image user posted image
Ajvy kako lepe slikice!Obe sta tako luškani!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
29.5.2009 10:03:03   
Češnca
Dan!

Evo mene s pregleda. user posted image  Dete obrnjeno na glavo, še vedno user posted image , teža pa 2170g - točno na krivulji je! user posted image  Moji kg HB tud ostajajo isti...
Me je pa poslala na pregled cukra user posted image  (se mi je zdel, da mi ne uide...).

bačko user posted image user posted image user posted image  za vrtec!!! Drži se, no... Sej zdej bo pa res 1,2,3! user posted image

Šibam v trgovino, ker sem sestradana, hladilnik pa prazen...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
29.5.2009 19:57:21   
Češnca
Ccccccc, punce mojem, tkole pa ne bo šlo! A bom mela kar samogovore, al kaj?!? user posted image user posted image user posted image

Moram napisat, kot ful ponosna mati, ki je danes zrasla za neki centi (pa ne mislm v trebuh user posted image ): najin sine se je danes konkretno podelal v wc. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
29.5.2009 21:31:55   
kapica
Punce, zelo lusne slikice ste nam pokazale, sem jih za nazaj malo pogledala. Ajvy, Ulla, sploh ne morem verjet da so vasi dojencki ze tako veliki. Kako cas hiti, vedno znova me preseneti.
Cesnca, ja, na to bi bila pa tud jaz ponosna. Bravooouser posted image . Pri nas pa kakanje na kahlco al na stranisce ne gre. Lula ze, ampak to ta drugo , pa noce. Ce je brez plenicke in rece, da more kakat, ga dam na stranisce/kahlo in potisne nazaj notuser posted image .Bravo za tvoje kilogramcke in pridno pupo v trebusckuuser posted image .
Rumba, siskamiska, sem dobila mejle od vas da morem potrdit, ce vas zelim kot prijatelje, pa mi ne odpre tega linkauser posted image . Al sem res prevec leva za te zadeveuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
29.5.2009 21:45:44   
madejka
Ćer!
Bom komentirala od spredaj nazaj... dok mi bo zneslouser posted image Dete nekaj zvija dans, se dere že cel pop. po malemuser posted image Bi se skoz nosil... Jaz pa ne vem, da bi kaj takega jedla, da bi mu moralo bit hudouser posted image Morm pa povedat, da ga je dans patronažna tehtala in ima mali 3860!user posted image To je že 40 več od porodne teže, pa ima šele 12 dni! Mater mam mlekauser posted image

Kapica probaj it tu v RRu sprejet, mogoče bo tako šlo.user posted image
Hja glede obiska v slo pa se mi zdi, da ste ok nardili... če se ne počutiš več dobro... bolje doma!

Češnca user posted image user posted image user posted image Anžeju za dosežek!user posted image Maj po zajtrku ponavadi kar kaka na wcju, popoldne pa vedno pove ko se že pokakauser posted image Mu še nisem mogla dopovedat, da naj prej reče... Do lulanja na wcju (tako da bi rekel, da bi šel) mamo pa še daleeeeečuser posted image
Pa super za kilogramčke... tvoje in user posted image user posted image user posted image user posted image Mah tale cuker je pa res sitn... na velikega al malega morš it?

Bačko tvoj čas se približuje!user posted image Maš telefonsko od katere, da boš sporočila? Joj mene je proti koncu tud že vse spodaj tišalouser posted image

Ajvy kaki lušni princeski imaš!user posted image user posted image Pa kakšne velike očke ima Tisa! Tarja pa zgleda prava mala gospodična!

Baja mene tole z vrtcem še enkrat čaka... mi je pa še zdaj hudo, ko gre Maj k babicam za kak popoldan pa niti ne jočeuser posted image Kaj šele bo, če bo kdaj jokaluser posted image

Ulla Tobija se lahko sklanja po ženski al pa po moški sklanjatviuser posted image Tak, da je lahko Tobiju paše al pa Tobiji paše...
Samo tale Neonu je pa smešnauser posted image user posted image Neotu je pa tud bolj štajersko al? Slovnično bi blo menda bolj Neu pravilnouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
30.5.2009 8:45:46   
baja*
jutrouser posted image

že drugi dan smo ful zgodnji, ob pol šestih mali že ves dobre volje kliče dobro jutroooouser posted image  tudi pravuser posted image

ajvy pravi lepotički sta tvoji pupiuser posted image

češnca ja bravo Anžejuuser posted image user posted image

bačko super za vrtecuser posted image
madejka tudi Maju en aplavz za kakanje v wcuser posted image user posted image  Midva še nisma kupla nastavka pa se že kak mesec spravlamauser posted image
A Tobija je pa bošček? evo user posted image user posted image  da ga ne bo preveč matralo!

ulla vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo pa danes dan odprtih vrat v vrtcu. malo bomo šli pogledat kaj dogajauser posted image

Lep vikend!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Pomagajte!
пеперутка16

Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.

Naj povem sestri. (63%)

Naj povem mami. (16%)

Naj zagrozim kretenu. (18%)

Nekaj drugega, to je? (3%)

Število vseh glasov: 38

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!