|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
3.6.2009 9:21:05   
Anonimen
dan...

no tak, pa je ula spet bolana, je blo preveč fajn da bi trajalouser posted image
driska, bruha, učko ma vneto, vročine ničuser posted image dobil smo kapljice, tko da učka je boljše, tud nama z lubijem je mal čudno ropotalo po vampihuser posted image sam nič hujšga, neo je pa ok, pa upam da tko tud ostane...jst nekak zaupam temu, da je od mene zaščiten, z mojimi protitelesi, jst itak vse od ule poberem, tko da se protitelesa fino tvorijouser posted image
tud zdravnica je rekla, da težko da bi se nalezel...isto je rekla za vodene koze, da jih tud ula verjetno zato ni dobila (čeprov so jih vsi v vrtcu mel), ker je bla tolk dolgo dojena in zaščita drži še nekje pol leta po koncu dojenjauser posted image nekaj je že na tem- je pa seveda odvisna kaj vse je mati prebolela.

sanek jaz se strinjam s corfuuser posted image jst je tud nebi dajala nikamor, sej otrok je lohk navezan na babi pa deija, sam tole je šok...starši so ipak starši, tak otrok že točno loči, pa so lohk kr travme pol...čeprov se ti zdi da ne, sam pol čist nekje **** ven udariuser posted image

evo, sitnobice me preganjajouser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1926
3.6.2009 10:59:24   
kapica
Sanek, ojej, vam je pa kr fajn zagodlo no. Te cist razumem, se mi ne zdi tako huda ideja, ce je Ziva pri babici. Pa rada je tam, pa vidva jo vsak dan obisceta. Ne vem no, sem tud mnenja da ce je dojencek komaj 3 tedne star, se lahko malo bolj pazi. Seveda bosta potem oba bolana, ko bo eden, bo tud drug. Pa tako se ti mogoce malo pocivas od poroda in vsega. Jaz vem da mi je mir se zelo prav prisel, sem bila vesela tistih uric, ko je moz imel Dinota...
Backo, uh, ti pa ze komaj cakas kaj? Lora je pa ena mamina mazauser posted image .
Corfu, ja, mi smo ze skoraj cist pozdravljeni, tako da ni vec problema, samo mene se kr grlo matra. Ze tretji teden, ne spomnim se, da bi bila kdaj toliko bolna...

Pa lepo vreme imamo zunaj, sooncekuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
3.6.2009 11:20:29   
bačko
Kapica ja že zdaj je moja maza kaj šele bo.user posted image Žana je itak očijeva maza.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
3.6.2009 14:47:20   
madejka
Hejho!

Joj Bačko ti si še kr tuuser posted image No, boste pa imeli tud vi eno cartikouser posted image

Sanekova sem te vidla v pon. s Filipom na sprehodu... smo se peljali mimo, pa mojmu nisem pustla trobit, da te ne bi v luft vrglouser posted image Si tak pridna ko z Živo a? Glede sprehodov mislimuser posted image
Drugač sem pa dobro... hvala za vprašanjeuser posted image

Ulla pozdravite se! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

MAdejka...kako gre??

Hvala, Ajvy dobro!user posted image Dans je prvi popoldan brez atija... bomo vidli kaj bo prineseluser posted image Če me pol doooolgo ni sem, sta me uničlauser posted image
Kako je s Tiso?

Češnca kak si preživela cukrni test???

Tako, zdaj se bo Maj počasi zbudil, Tobija pa upam, da bo še spal, da vsaj Maja nahranim vmesuser posted image Zvečer se mi pa sanja ne, kako se naj sploh lotim uspavanjauser posted image Bom sicer probala dat Maja v pojslo, Tobijo na zizo, pa da vidimouser posted image
Sicer pa mamo zvečer s tamalim ful krizo za zaspat... Tobijem namreč... Sto let traja da zaspi, pa ful nemirno spi in dost se zbuja. Čez dan ga pa morm budit, da mi ne prespi pol dneva naenkratuser posted image
Smo pa bli že 2x z njim pri pediatrinji, ker mu ne neha popek krvavetuser posted image Je dans že drugič dobil K vitamin, pa jaz dans še eno porcijo, da bo nekaj tud prek mleka dobil... Je imela katera kaj takega z user posted image ?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
3.6.2009 14:48:39   
pupi
Baaaaaaaačko gremo rodit, kaj se zdaj to pravi user posted image user posted image user posted image !!! Lora že ve kdaj mora ven, ne?!

Spet ful bolanih user posted image .  Tak mi je že ful hudo, da gre Naja v vrtec, zdaj pa še vidim, da so vaši kar non stop nekaj bolani, pa še mi bomo meli dojenčak taki nori čas, Novembra in celo zimo, ko je največ boleja  user posted image user posted image !! saj pravim vse je odvisno od Naje če bo rada v vrtcu in ne bo pretiranih težav bo tam tudi ostala, če pa bo preveč kriza pa bomo za eno leto prestavli!!!

Moram pohvalit, da smo že tri dni čist brez dude, no meli smo jo samo za spanje zdaj pa še to ne več. So vse mačke tu pri nas krive, ker majo mlade user posted image user posted image . pa sploh ni blo panike, je sploh ne omeni, sem prav presenečena. Je pa vsak večer in opoldan panika, ko je treba spat,... sploh več ne vem kaj ji naj, je že začasa dude protestirala. Ful je jezna, ker mora spat, čez dan sploh ne bi šla, samo jo dam kot sem že rekla, pa če ne samo počivat, zvečer pa tudi alarmi!!! mi je mama rekla, da jaz kot mala že od dveh let nisem spala več popoldan tudi v vrtcu ne. No ene vzgojiteljice so me silile, druge ne!! Ne vem no, mi nič to ne diši, da pa čez dan ne bi spala, jo raje dam zvečer kasneje spat, zdaj ko je tak dolgo svetlo. No upam, da se pošitma, ne bom več gnjavla user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolane, vse najboljše za vse praznujoče user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

< Sporočilo je popravil pupi -- 3.6.2009 14:50:11 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
3.6.2009 14:54:56   
madejka
Pupi mi smo meli pri Maju tud problem odkar se je ura prestavla... pa smo tud mi uro prestavli zvečeruser posted image zdaj hodi med deveto in pol deseto spat in ni problem... Čez dan pa še vseeno rabi, ker drugač bi mi ob šestih skup padouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
3.6.2009 16:55:16   
bačko
Pupi čestitam da ste jo lahko odvadili dude.user posted image user posted image user posted image Pri nas nič ne pali.Zveč okoli 19 ure začne težiti da hoče dudo in tudi če rečem da jo je muca vzela mi ne verjame.Eno sem celo v smeti vrgla.Drla se je ko zmešana.Potem ko bo Lora bova rekla da mora njej dati dudo ker je majhna in jo rabi on apa je velika punca in jo nerabi.Bomo videli če bo to uspelo.
Drugače pa verjemite da bi šla z veseljem roditi.Imam že3 dni trd trebuh kot kamen.Saj bo.
Madejka res je najbolje da Tobija čez dan prebujaš in potem bo pomoje bolje spal ponoči.upam!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
3.6.2009 21:15:33   
Ajvy
oi..kako smo kaj...mi smo v redu...zaenkrat....jutri mamo P da nam pove kako v redu smouser posted image

Bačko...vidim ,da te Lora še vedno matra...ti ti LOra....

Kapica.
...kako ste zrihtali pri P???A ha,..sem prebrala...dobro...zdej pa še zase lepo poskrbi.....mal vitaminčkov ,da se ti grlo poceli...pa splošno počutje izboljša...user posted image user posted image user posted image

Sanek....vidim ,da je pri vas zelo pestro...bogeci....
In zakaj so se Filipu ti mehurčki naredili???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O bogeci v vrtcu.....sami malčki bolančki...ŽIva je kaj bolje??

Češnca
...si se kaj spočila???

Ulla...o shit..bogec Ula...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dase čimprej pozdravi.....

Madejka.
....upam,da ste lepo preživeli  popoldan brez atija.....
Tisa je še vedno nahodna...nič ne bom hvalila...

Bogi...Tobija...upam ,da se mu popek čimprje poceli....a ne dajejo več vitamina  K v P...sej ne vem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede spanja...jst sem Tiso vedno podnevi prebujala na ure točno,da je vedla da je dan...ponoči pa sem jo vedno pustila spati....in se je kar samo zrihtalo....

Pupi.
..za NAjo..prosi P da naredite eno kuro z Bronhoimunal-om..nam je full pomagalo....
Čestitke za odvajanje od dude.....user posted image user posted image
Glede počivanja ti pa ne znam svetovat, ker imamo doma same zaspance....

Tisa se je danes prvič prekotalila s trebuha na hrbetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
3.6.2009 21:27:34   
Anonimen
Tisa se je danes prvič prekotalila s trebuha na hrbet

user posted image user posted image bravo...neo že tud kr obvladauser posted image ga po celi dnevni že lovimuser posted image

ula ma verjetno rotauser posted image sumimo zarad groznega smradu predvsem, kolk to smrdi, OMG, pa to ne  morš verjetuser posted image user posted image
bruhala mi dons sicer ni, kakala je pa tud sam enkrt, sam je blo pa tist za dol past...je stala sred dnevne, pa ga nakida, pa sem vidla na hlačih od pižame da je čez udarlo in ji sam potegnem hlače dol, pa položim na previjalno, pa iz vseh koncev na plenici porine drek ven, ma kr ulilo se je, groza user posted image sm mislila da me bo pobralo, sploh zarad smradu, pa hittro sem previjalno podlogo na robu mal podložla, da mi ni po tleh steklo, pol je reva v tistem dreku ležala, to je kr tiščalo ven, preden sem jo uspela slečt, pa direkt v bano, pa orenk umit, pa pol vse spucat pa razkužit....OMG res, ni to za občutljive želodceuser posted image zdej pa spi, bogica moja...v petek se gremo pokazat, učke so že dobre, mogoč jo kr nekak odnesemo...sam vnete učke pa rota mi ne grejo skpuser posted image u bistvu je pa tko vseen al je rota al je kej drugega, sej nimaš kej nardit, kt da velik pije.

grem nad sladoled user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
3.6.2009 21:30:20   
Ajvy
Ulla...a res..rota....uf..bogica.....joj joj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej poceli....

Ja, naša Tisa je bolj na jezik močna, kolkr v mišicah user posted image user posted image ..sicer jep a jezik zelo pomembna mišica user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
4.6.2009 6:51:17   
bačko
Jutro!
Bravo Tisa!user posted image user posted image user posted image user posted image
No danes smo bolj zgodnje ker moram pediatrinjo poklicati, ker ima Žanan vneti levi uček.Včeraj popoldne je možek opazil da ima zaspančka in ji je odstranil in čez 15 minut je zopet imela.Potem pa sem mu rekla da si je verjetno oči prehladila.No in danes ima levega malo zatečenega in rdečega.tako da pokličem in upam da se bova šli pokazati.
Drugače pa se še nič ne dogaja.Lora še kar vztraja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
4.6.2009 7:38:22   
Češnca
Dobro jutro! user posted image

Končno mam mal energije, da se vam javim - zadnje dneve bi samo spaaalaaa, pa spaaalaaaa...  user posted image  Sej ponoči včasih spim, drugič ne, čez dan bi pa kar še!

Včerej sem bla torej na "ta sladkem" testu, je kar hitro minilo, pa limona res pomaga, je lažje po grlu dol spravit! Najhujši je bil pa ne-zrak v čakalnici!!! user posted image  Ni mi jasno, kako so delal te ZD-je, da se hodnikov ne da nič konkretno zračit, no!!! Mene je 2x kar ven na zrak odneslo, da nisem skup zlezla, pa da sem se mal nadihala!!! Rezultate zvem pa dane s po 11.

Za bogico Ulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! A rota... Ajej, ja nič, samo, da dosti pije, no. Držite se!

kapica tudi zate user posted image user posted image user posted image , da se grlo pozdravi! Kako ste sicer?

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Kapica ja že zdaj je moja maza kaj šele bo.user posted image Žana je itak očijeva maza.

user posted image user posted image user posted image  Sej tko je prov! user posted image user posted image  Sicer pa...mogoče Lora čaka na rok! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žano in njeno okico bogo!

madejka kako ste preživeli popoldne in večer z uspavanjem??? Vidiš, to mene v bistvu najbolj skrbi!
user posted image user posted image user posted image  za popek, da se zaceli!

pupi user posted image user posted image user posted image  za tak lep prehod na življenje brez dude. Bravo Naja!!!
Hja, kar se pa spanja tiče, sem  bla jst menda ista... Men osebno tud paše, da gre Anžej podnevi še spat, samo mi je pa še pomembnejše, da lepo spi čez noč... Pa kaj ko ni recepta! Že trkam na les, da zaenkrat (ko smo še brez user posted image  budilke), odlično spimo! user posted image

Ajvy user posted image user posted image user posted image  za Tiso. Poročaj, kako ste opravili pri P! Oooooo, pa bravo za obrat! user posted image user posted image user posted image  Ja, ja, punce mormo bit v jezik močne, je tko čist prav! user posted image user posted image

Danes me pa čaka gora plenic za zlikat... Samo se mi kar ne da lotit... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
4.6.2009 7:48:29   
bačko
Ula upam da se bo Ula kmalu pozdravila.user posted image user posted image user posted image user posted image .Ti revček.
No sem klicala pediatrinjo in mi bo samo recept napisala tako da bo sestra šla iskat in mi prinesla recept.Pomoje bova dobile kake kapljice.
Češnca vem kako je to, ko si zaspana in bi samo spala.Sem bila na istem.Saj bo!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
4.6.2009 9:45:46   
Anonimen
bačko a še nisi šla user posted image a ti ni user posted image  user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1939
4.6.2009 10:30:45   
bačko
Pa saj bi šla pa ne gre.Lori je prav všeč pri meni notri.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
4.6.2009 11:03:15   
Češnca
user posted image  sej bo, sej bo!!! bačko ti povem, da se punca drži rokov! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
4.6.2009 11:17:50   
Češnca
Javljam, da nimam povišanega sladkorja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
4.6.2009 12:00:07   
bačko
Češnca super za dobre izvide.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja Žana je 3 dni prej prišla na svet.Lora pa kar vztraja.Nič hudega.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
4.6.2009 15:08:25   
rumba
bačko, te vidim, da so še kar tu.user posted image Kar naprej škilim na telefon, če je že kaj, pa vidim, da se tvoji princeski res nikamor ne mudi. Mazika mala.user posted image
Ulla, rota imate? Joj, bogica Ula. Je že kaj bolje? Kaj pa Neo? Je cepljen proti rota?
kapica, je grlo že kaj boljše? Moje še ni, sem pa nafilana s protibolečinskimi tabletami, tako da kar gre.user posted image Sem imela sedaj dva dni obvezne seminarje in ni šlo drugače. Jutri pa počivam.user posted image
Češnca, sem vesela zate, da ni preveč sladkorja.user posted image user posted image
madejka, kako gre? Kako popek?
Ajvy, P vas je ziher pohvalila, a?user posted image
pupi, user posted image za nedudanje!
No, pa da opišem še naš pripetljaj: v torek je moj šel z vsemi tremi v trgovino. Julija noče biti v vozičku, a je vztrajal in ji tiščal dudo. Ta mala pa pade v histerijo in zabriše dudo v tekoče stopnice. Ups........... stopnice papale dudo.user posted image Pridejo domov in mi najprej razloži, kako so stopnice papale dudo. Zvečer v postelji še prosi zanjo, a ji pač razloživa, da so jo popapale stopnice. Pametna Anej in Hana takoj dostavita, sej je še več dud v omari.user posted image Na srečo Julija ni registrirala, ker sem ji hitela razlagati o stopnicah, medtem pa maham drugim dvema, naj bosta tiho. In tako je šla prva noč mimo, včeraj zvečer je sama razložila, kje je duda in takoj zaspala.user posted image Se je pa ponoči nekaj zbujala, ker bo zgleda zbolela. Me je kar streslo, kako bomo brez, pa je kar šlo. Upam, da nam rata še naprej.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 4.6.2009 15:09:35 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
4.6.2009 16:06:17   
Anonimen
Ulla, rota imate? Joj, bogica Ula. Je že kaj bolje? Kaj pa Neo? Je cepljen proti rota?

ne, neo ni cepljen, nisem dala...itak je teh driskastih viroz miljon, rota je sam edn izmed..pa še teh rota je nekje 7, pa še podskupine poluser posted image tko da...eno cepljenje ne odtehta glih...pa ula je itak že vse možno nabasala, tko da....za neota mi je rekla da nej sam velik dojim, pa spremljam da neb bla krvava driska...druge pa nič, da pr takih gre bolj neopazno mimo, glih to je nevarno, ker ti v tem dehidrira...zato pa čimveč dojit, tko da smo sam na joški spetuser posted image

te stvari grozno zgledajo, pa bogi so otročki, sam hidrirani morjo bit zadost, pa gre kul mimouser posted image jst ji v čaj dam ščep soli, pa žličko cukra, ker v lekarni spet nimajo rehidracijske raztopineuser posted image user posted image
mi smo že vsega hudga navajeniuser posted image

pa dobr ste tole z dudo speljaliuser posted image mi hb vsaj z dudo nismo mel problema...mi pa zdej, ko je bolana in vidi tamauga, teži za joškouser posted image sam hitr preusmerim...k zdej pa res neb blo pametno ta se kej takega nazaj navadiuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
4.6.2009 16:08:02   
bačko
Rumba čestitam Juliji za prespano noč brez dude.Le tako naprej.user posted image user posted image user posted image
Imam eno vprašanje.Ali ima katera parni sterilizator od Aventa?Dobila sem rabljenega in to brez navodil in ne vem kako to deluje.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
4.6.2009 16:58:51   
Ronči
ula, kaj je otrok po horoskopu, lče je rojen 21.5. ob 1,58?
Po nekaterih hor. je bik, po nekaterih dvojček, po drugih oboje???

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
4.6.2009 17:24:51   
Anonimen
kaj pa leto?

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
4.6.2009 19:01:23   
madejka
Hejho!
Se še na hitro javim, predn mi taveliki razgrajač pride domov.

Rumba user posted image Juliji za dudo! Elegantna rešitevuser posted image
Hvala, dobro gre... razen groznega glavobola, ki me že cel popoldan muči... pa glih dans ko bi lahko počivala lepo s Tobijem, pa se sploh ne smem vležt, ker se mi zdi, da mi bo glavo razneslouser posted image
Tobijev popek je pa boljši... upam, da bo jutri čisto doberuser posted image

Češnca še tu user posted image user posted image user posted image za cuker! Meni je tud ful skakaluser posted image

Aja nisem še napisala, kako je blo včeraj z uspavanjemuser posted image user posted image Sej pravim, da me glava boliuser posted image
Bilo je boljše kot sem pričakovala, a vseeno malo utrudljivo... kdo bi si mislil auser posted image user posted image Sem dala Maju jest, vmes umila Tobijo, potem stuširala Maja, Tobija je vmes dudo vlekel (smo jo že uvedli, čeprav sva rekla, da ne bova... sila razmeruser posted image ), potem pa Maja v posteljo, se 30x skregat z njim, da ne sme vstajat, ampak spat... Je zaspal v 20 minuser posted image Kar dobro, glede na to, da ga že skor 1 mesec nisem jaz uspavala... Pol še pa Tobijo na joško in se je začelo... je zadremal, a kak sem ga dala v posteljico, je sledilo mrdanje, jamranje... pa spet na drugo joško, da je zadremal, pa sem zaspala še jazuser posted image Sem se zbudila ob tričetrt na enajst ko je moj prišel domovuser posted image No pol smo meli pa od 2. ponoči naprej veselico spet. Mali buden ko sova...
Jaz res ne vem, kak ga naj zbujam čez dan. Ga zbudim vsaki 2 uri s previjanjem in hranjenjem, ampak mi še kr spi cel danuser posted image Zdaj bo pa spet ponoči žurkauser posted image Dajte mi povedat, če je kateri vaš user posted image tud zamenjal noč in dan in kako ste to rešile???

Za Ulo user posted image user posted image user posted image Pa le pridno jo zalivaj jauser posted image

Pa še za Žano, da se ji očka pozdravi user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image za Tisin obrat!user posted image

Ajvy so dali Tobiji K vitamin že v P ja... včasih je pač treba dat tud še kasneje enkrat... al pa 2xuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
4.6.2009 19:10:08   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kaj pa leto?

2009

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?