Češnca
|
Dobro jutro! Končno mam mal energije, da se vam javim - zadnje dneve bi samo spaaalaaa, pa spaaalaaaa... Sej ponoči včasih spim, drugič ne, čez dan bi pa kar še! Včerej sem bla torej na "ta sladkem" testu, je kar hitro minilo, pa limona res pomaga, je lažje po grlu dol spravit! Najhujši je bil pa ne-zrak v čakalnici!!! Ni mi jasno, kako so delal te ZD-je, da se hodnikov ne da nič konkretno zračit, no!!! Mene je 2x kar ven na zrak odneslo, da nisem skup zlezla, pa da sem se mal nadihala!!! Rezultate zvem pa dane s po 11. Za bogico Ulo ! A rota... Ajej, ja nič, samo, da dosti pije, no. Držite se! kapica tudi zate , da se grlo pozdravi! Kako ste sicer? IZVIRNO SPOROČILO: bačko Kapica ja že zdaj je moja maza kaj šele bo. Žana je itak očijeva maza. Sej tko je prov! Sicer pa...mogoče Lora čaka na rok! za Žano in njeno okico bogo! madejka kako ste preživeli popoldne in večer z uspavanjem??? Vidiš, to mene v bistvu najbolj skrbi! za popek, da se zaceli! pupi za tak lep prehod na življenje brez dude. Bravo Naja!!! Hja, kar se pa spanja tiče, sem bla jst menda ista... Men osebno tud paše, da gre Anžej podnevi še spat, samo mi je pa še pomembnejše, da lepo spi čez noč... Pa kaj ko ni recepta! Že trkam na les, da zaenkrat (ko smo še brez budilke), odlično spimo! Ajvy za Tiso. Poročaj, kako ste opravili pri P! Oooooo, pa bravo za obrat! Ja, ja, punce mormo bit v jezik močne, je tko čist prav! Danes me pa čaka gora plenic za zlikat... Samo se mi kar ne da lotit...