pupi
|
Tamalo sem počla v postlo, pa spet debatira, mi že kar nekaj časa ne spi čez dan, debatira v postlci, jaz pa jo vseeno kako uro pustim not, ne bom odstopala, ležat bo šla čez dan in pika. Bačko je pri Žani kaj boljše? se tolažim s tem, da pa ko bo v vrtcu in bo morala vstajat zjutraj bo pa spala čez dan. Meni se pa zjutraj taaaaaaaaak ne da vstajat, da bi jo budila!! Baja tudi jaz zdaj nekaj dni puščam Najo brez plenice, samo jaz sem ji oblekce in kiklce nakupla in jo pustim, da teče. Včeraj je 1. lulala v kahlico in to tak, da je povedlala, da mora lulat, ne rabim povedat kako veselje je blo to pri nas . Bomo pa še vedno tak vztrajali in jo puščali brez plenice, ker je ful jezna ko se polula, prav kriči ko ji teče po nogah . Mamo pravega malega kužeka doma, ko mormo brisat za njim !! To, da pa rene tolko lula pa mislim, da nič ni boljše več kot premalo, če pa še dosti pije pa je pol to to. Mogoče si ravno takarat trofla, da je moral tolko lulat . Češnca jaz sem OK. Trebuh se že pozna, mislim, da tokrat ne bo tak majhen kot pri Naji. je pa res, da mi je špeh gor dvignilo, kar mi ga pri Naji ni moglo . Slabosti so minile, zdaj pa še samo na gibeke čakamo. Aja pa cmerava sem jaz tudi, kar drugače sploh nisem pol pa naj kdo reče, da so hormoni v nosečnosti izgovor . Corfu za dopust. Jaz bi tudi. Mora bit lepo zdaj v Krajnski gori !! Aja danes sem izvedela, da bodo tu pri nas vse vpisane otroke sprejeli, ker je občina še dva oddelka odobrila. Saj ne vem al sem vesela al ne, ker če ne bi bila sprejeta bio imela vsaj izgovor zakaj ni v vrtcu. Mam ful slabo vest, da bom doma ona pa v vrtcu, čeprav me tolaži dejstvo, da pa bo v družbi vrstnikov!!
|